Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 20:06)
Nes dar nebuvau sutikus tokio, su kuriuo noreciau oragyvent iki gyvenimo galo.

Tai akivaizdu. O tu dar pykai, kai sakiau, kad ir sitas tau ne paskutinis.
Tiesiog tu tokia esi

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 30, 21:28)

ir baikit su tais speliojimais apie mano gyvenima, jau net nebejuokinga...

Keista tu. Nes todel ir purteis savo senu nicu. Ir nedaleidi, kad kiti atsimena ka rasei.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 30, 23:00)
Ne, tu  samoningai taip sudestai sakinius ir tokią krūvą jų papili tik tam,  kad apversti viska is tos puses,  kokia tau atrodo teisingiausia per tavo gyvenimo supratimo prizme. Gal kas ir pasimaina ant lozunginių paklodziu,  tik ne as

Mes visi tokie vienodi,  kiekvienas plesosi bliuskes del savo nuomones,  tik skirtingais budais.
Konsensuso neprieina nei viena pora oponentu  paskutinius keleta metu.

Ne, burbati.
Esu sioje situacijoje per viduri. Karjeriste, bet didziaja laiko dali praleidzianti namuose. Zinau kas yra karjeros darymas, dirbimas naktimis, komandiruotes ir t.t. Kaip ir zinau, ka reiskia buti namuose.

Mano rasymo intencijos yra ne tame kad plesytis marskinius, o tame kad kiekviena moteris turi teise rinktis. Kad svarbiausia, ne tai kas kam atrodo, kas yra moteriska-vyriska, o tai, kaip salimais zmoniu esantys parteriai i juos ziuri, juose izvlegia.

Tau pritariu tik vienu aspektu, tam kad zmones-moterys butu laimingos, jos turi buti viduje ramios, harmoningos. Tokioje busenoje zmoguje atsiveria geriausios jo savybes. O ta dvasine ramybe kiekviena randa skirtingai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 23:02)
Todel,kad as paminejau lengvuma buityje bunant su vyru. Daugiau apie nieka nesnekejau. Tai tik prie to ir tegalejai prikibt.

Kodel tu matai taip, kad norejau prikibti?
As nesnekejau tik apie buiti ir tikrai nesupratau, kad tu turi omeny tik buiti, man gyvenimas kartu su vyru neapsiriboja vien buitim, kaip galima tai kazkaip isskriti is viso bendro gyvenimo?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 20:51)
Man visada kelia abejones vuru, kurie vengia atlikti buities darbus neva jie itakos ju vyriskuma. Menkas tuomet ju tas vyriskumas, kad yra taip lengvai itakojamas buities darbu.

prie ko cia "VENGIA"? Tikras vyras tures rimtesniu darbu naudingesniu seimai, nei suktis prie puodu ar su skuduru. Va kin vyras tai galetu ir namuose seimininkaut, o kitos eikit i virtuves ar prie suduru ir "молчите в тряпочку"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 07:21)
prie ko cia "VENGIA"? Tikras vyras tures rimtesniu darbu naudingesniu seimai, nei suktis prie puodu ar su skuduru. Va kin vyras tai galetu ir namuose seimininkaut, o kitos eikit i virtuves ar prie suduru ir "молчите в тряпочку"

O tas rimtesni darbai tai vinį kartą per pusmetį įkalti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 13:43)
Niekada nebuvau pinigu kalike ir vyro neieskojau pagal tai. Man tai nera labai svarbus dalykas. Jie ateina pakankamai lengvai, bet ir paleidziu juos lengvai.  Turiu mazai daiktu, man svarbiau potyriai, prisiminimai.

labai geras attitude... mirksiukas.gif
(imho)

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 30, 15:53)
Bet geriausiai,   kai gyvenimas plaukia ramia vaga,   darbe nepavargsti,   nedirbi 10 ir daugiau valandu,   apie 'kaip ismaitinti šeimą' galvoti nereikia,   pačiai keturiu namo kampu laikyti nereikia,   kai moteris i gyvenima gali sau leisti ziureti lengvai ir be rupesciu . Tik taip gyvenant moteryse atsiskleidzia tikrasis moteriskumas.

vadinasi, aš lb gerai gyvenu wub.gif brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 31 sausio 2019 - 08:38

o kitos eikit i virtuves ar prie suduru ir "молчите в тряпочку"
Va dėl tokių vyrų,tokio požiūrio dalis moterų renkasi gyventi vienos.

Labas rytas :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 sausio 2019 - 08:41
labas rytas 4u.gif

lutuke, aš į tavo ankstesnį postą: pirma rašei: kad vyras dėl gero sexo ir vakų auginimo...
paskui rašei "ne dėl naudos, dėl meilės".
tai todėl ir buvo užduotas klausimas.

dėl moteriškumo ir "lengvumo".
kuomet moterys pasako, kad nori būti moterškos, nereiškia kad viską turi eiits joms lengvai. greičiau įdomiai, mistiškai. bet taip, pritariu Moontei. be kūrybos, be saviraiškos, žmogus nyksta, traukiasi. o kokia tai kūrybą - ar bandeles kepti ar vaikus gelbėti - kiekviena renkasi. sudėtinga šia tema kalbėt.
tarytum vyriškumasanalogiškai turi iškart sietis su agresyvumu, varymu per sukąstus dantis, mušimus į galvą (dėl pinigų).
baisu tuomet sūnus auginti šiam pasaulyje ir žinoti, ko iš jų reikalaujama.
o dar sakoma, kad vyrams gyventi lengviau.
imho, ne ne ne. man rodos, pagal mano patirtį, moterims KUR KAS paprasčiau. rolleyes.gif

lutuke,
dėl lovio. turėjau omeny, ar kas nors gyvenate daugau nei darbas-namai ratu? ar visas uždirbtas gėris/pinigai tempiami tk į savo daržą-lovį, tik savo gerbūvio kūrimui?
koks išvis tikslas - po sunkaus darbo tik save pasilepinti?
ar mokinate savo vaikus dalytis gėriu su kitais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 31 sausio 2019 - 09:01
QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 21:28)
Ar tarkim isivaizduoji mylimuke, Montekrista, Is Sviesos, Hmmmm moteriskai sedincias namuose, neva zindini kurenancias, buities darbuose paskendusiase, nes neva geri vyrai suteike galimybe nedirbti. Itariu, jos mieliau eitu i darba dirbti savo malonumui, o uz tuos pinigus pasamdytu namu pagalbininkes, nei pacioms "uzsikasti namu jaukumo kurime".

Jau geriau neįsivaizduoti... biggrin.gif mirksiukas.gif Aš kai vaikus auginau namie, tai prisigalvodavau visokios veiklos. Kiek ten tas židinio kūrenimas laiko teužima, likusį gali iš proto išeit, jei nieko nedaryt. Visgi, visą gyvenimą hobiais ir papildomais projektais užsiimt nenorėčiau. Man darbas mano patinka, nepriklausomai nuo to, kiek vyras uždirba. Aš jam galėčiau suteikti galimybę nedirbti, ale ir jis nenori biggrin.gif

Dėl tų namų šeimininkių tai aš jos neturiu. Niekada nebuvo poreikio... Nu žinoma, gal ir dėl to, kad man panikos priepuoliai dėl kokios nors ekstra dulkės namie neištinka biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 07:21)
prie ko cia "VENGIA"? Tikras vyras tures rimtesniu darbu naudingesniu seimai, nei suktis prie puodu ar su skuduru.

Kokių?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 31, 08:40)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72339083" data-time="1548912070"> o kitos eikit i virtuves ar prie suduru ir "молчите в тряпочку"</blockquote> Va dėl tokių vyrų,tokio požiūrio dalis moterų renkasi gyventi vienos.
<p>Labas rytas tongue.gif</p>

Netiesa. Jus saves moterys net nesuprantate.
Kaip tik, tuos vyrus pudeliukus sokinejancius aplink - palieka pirmiausia, nes ju negerbia.
jei jau meile moteriai reikia rodyti padedant kazka plauti, tai jau padetis apverktina.

Moteris turi jaustis mylima, globojama. O ka vyras gali padaryt, priklauso nuo vyro.

Kai kas tesugeba padet prie kambariu tvarkymo. Kazkas gal ikala vini ar isuka lempute.
O kiti vyrai pasirupina kur kas svarbesniais reikalais, sakysim kad moteriai nereiktu daug dirbti ar is viso dirbi. Kad butu geros atostogos, gyvenimo perspektyva.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 31, 08:50)
dėl moteriškumo ir "lengvumo".

ar mokinate savo vaikus dalytis gėriu su kitais?

Šiaip įdomu, o kas yra tas moteriškumas? Nu aš suprantu, kad tie kraštutiniai variantai, kai moteris imituoja vyrą - ne tai. Bet nedaug tokių (bent jau aplink mane). Dauguma moterų yra moterys. Gal viena švelnesnė, kita - griežtesnė, bet iš esmės vis tiek moterys. Ką reiškia "norėti būti moteriška"?

Aš - labai paviršutiniškai - dalintis tuo, ką turi ir tuo, ko tau nebereikia, padėti, atjausti. Nors iš tiesų nemanau, kad atidavimas kažkam to, ko tau nebereikia, yra tikrasis dalijimasis gėriu. Bet kol kas nesugalvoju kaip geriau šitą procesą nukreipti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 31, 08:57)
Ką reiškia "norėti būti moteriška"?

Jau diskutuota kelis kartus. Kas yra moteriskumas.

Siaip kad nustatyti moteriskuma, yra specialus teismo pripazistami ekspertai kurie uz paslaugas ima ar pusantro tukstancio euru(Vokietijoje). Tada jie isduoda spravke, ir teismas dokumentus gali pakeisti.
Bet jus ne to klausiate.

Jus klausiate, kas yra praktinis moteriskumas musu kulturoje. Manau viskas kas susije su namu jaukumo gerumo kurimo sugebejimais, o vyriskumas tai kas susije su tu namu saugumo ir materialiniu iplauku sugebejimais. Aisku neretai pareigos persidengia, sakysim ne vien mamutais minta, kartai moteris iseina i miska kokiu uogu parinkti, bet visuma tai tokia
Atsakyti