QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 30, 21:14)
As labai nustebusi nuejau paskaityti savo posto, kuri pakomentavai. As rasiau, kad 'puiku gauti vyra kuris aprupina'? As ka nors rasiau tame poste apie vyru turtus?
Labai keista mano posto interpretacija
Daug.
Darbe, komandiruotese, virsvalandziyose, projektuose ir t.t.
Labai keista mano posto interpretacija
Daug.
Darbe, komandiruotese, virsvalandziyose, projektuose ir t.t.
Tam kad aprupinti gi reikia turtu, gebejima juos uzdirbti. O jei ne turtai esme, t.y. ju nera. Tai ar mylinti moteris taikstysis su tuo, kad jos vyras ars kaip juodas jautis, tam kad aprupintu jos, brangutes moteriskuma?
Kaip tu jausiesi, jei is taves kas atimtu tavo hobi, juvelyrika? Ir kodel, vardan ko tu turetum to atsisakyti? Negi vardan ivaizdzio, kad kazkam atordytum labiau moteriska? Bet juk svarbu ka mano, ka izvelgia tavyje tavo mylimas zmogus vyras. O jei jis myli tave, ar jis atims is taves tau patinkanti uzsiemima? (tai is mano, karjeristes varpines, kuri gali dirbti dirbtuvese savaitemis, naktimis ir t.t.)
GAlimai joms, toks darbas patinka. Jis joms nera pragyvenimo butinybe, o savo sugebejimu realizavimo saltinis. Na tarkim Nakvisa, ji numirtu iki pietu, bobiskose zabovose. Po savaites suzveretu, noretu veiklos.
Ar tarkim isivaizduoji mylimuke, Montekrista, Is Sviesos, Hmmmm moteriskai sedincias namuose, neva zindini kurenancias, buities darbuose paskendusiase, nes neva geri vyrai suteike galimybe nedirbti. Itariu, jos mieliau eitu i darba dirbti savo malonumui, o uz tuos pinigus pasamdytu namu pagalbininkes, nei pacioms "uzsikasti namu jaukumo kurime".