Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 17:27)
Deja viskas turi savo kaina.

Kodel deja?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 16:35)
Kodel deja?

Kad ir mano pavyzdys. Turiu pakankamai problemu neziurint isskirtiniu naudingu privalumu.

Moteriskos ir vyriskos energijos miksas viduje sukuria vidinius priestaravimus kurie eda zmogu is vidaus. Tai tie privalumai ne be kainos
Atsakyti

Kodel deja?

Man ati atrodo, kad paprasciau gyventi, kai atitinki visuomenei priimtina standarta. Pagal daugumos suvokima "vyriska" moteris bus daznai skalpuojama.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 16:43)
Man tai atrodo, kad paprasciau gyventi, kai atitinki visuomenei priimtina standarta. Pagal daugumos suvokima "vyriska" moteris bus daznai skalpuojama.

Anskciau taip, dabar abejoju. Siuolaikine visuomene tapo labiau adekvatesne. Moteriskumo ir vyriskumo savokos labiau prasiplete, maziau kategoriskumo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 14:53)
Nu tai jeigu skalbiniu padaugeja, tai kol tu lygini tuos vyriskus marskinius, vyras tuo metu grindis isplauna ar vakariene padaro. Tas ant to gaunasi.

tai jei taip lengva ir gera su tais vyrais, tai kodel tiek skyrybu? Pati kodel su vyru negyveni? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 15:24)

betgi sake pati, sexui ir vaikams auginti  ax.gif

kas pati?
Atsakyti
Isties, kodel moterys drauges praejus tam tikram laiko tarpui nebedraugauja. Kas cia kaltas, sunkumai buityje, ar per mazai sekso... wink.gif

Kokiu yra dar variantu?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 15:40)
tai aš apie tą patį.....

betgi, pati minėjai kažkada, kad "sąmoningesni" pasikelia į puikybę, ima kitus teisti, tada...opt...visokie vėžiai ir tt.

o tarkim, turtuoliai (ne visi)...žiūrėk, jie subedievėja,

ar dar be manęs ir Moontės kiti tip elgiatės?
ar gyvenat dėl savo lovio-tvarto-daržo?  wub.gif
noriu šypsotis, turėti jėgų ir  su vaikais pažaist, ir misijoms, draugams,  viskam...o ne liežuvį iškišus, suisraukus...nuo iki....
brunette.gif

Tai kuo daugiau samoningumo tuo daugiau ir isbandymu , kaip sakant kuo aukstesnis lygis zaidime, tuo sunkesnes kliutys biggrin.gif
Jei ten zemiausiam lygi,kiap sake idomuci auztenka atlyginomo nepragerti, tai auksciau paskui reika ir zmona myleti ir geliu kokiu namo parnesti biggrin.gif

? kaip elgiames, ko i rpaie ka cia konkreciai klausi?
kokio lovio?

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 15:40)

man (nuoširdžiai gaila) moterų, kurios rimtai nėra turėjusios gero mielo draugo, tipo, visi veda jas į lovas dulkintis, suprask.
bet gailėti nėra ko. čia arba dovana, arba ne. tur , arba neturi.
krūva bernų įsmyli, taip.
bet tarkim, mano draugia pažįsta mane, blaiviai vertina. aš juos irgi blaiviai. turim ribas, ir viskas.
esmė vis tiek - bendravimas, žmogus, siela, santykiai.

tikria gaileti nera ko, visi gi neturi taip pat gyventi ir taip pat mastyti?
Man asmeniskai tikrai nereikia vyru draugu, man mano vyras artimiausias draugas, o draugiu uztenka moteru, o siaip su vyrais prisibendravau per gyvenma. Nu negali pas visus vienodi poreikia buti mirksiukas.gif
Net pati draugyste skirtingai suvokiama, kaip tau pvz reikia nuolat matytis , nuolat bendrauti, as turiu draugiu, kur per metus gal pabendraujam kelis kart tik, bet rysys tas pats lieka, buitis nekeicia esmes, yra periodas kai gali bendrauti vos ne kasdien, yra kai toks intencyvus bendravimas nutruksta, man pats santykis svarbu, vidinis rysys, kai susitinki su drauge po 4 m nesimatymo ir vis tiek jautiesi taip ,kaip kad nebutum issiskyrusi nei dienai, kai pazysti ta mzogu, zinai jo svajones, jo skausmus ir t.t. , o vein tik pasikalbejimas, nebutinai yra draugyste ,bent man mirksiukas.gif

jei zmogus neturi aplamai draugu ar artimu zmoniu, gal siek tiek ir liudna, bet gal jam taip gerai, tai gailesciui priezasties nematau.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 15:52)
ištraukiu dar ir papildau senesnę diskusiją.
labai gera knyga yra J.Peterson
"12 rules for life"

o sitas geras mzogelis, jis labia graziai isaiskina feminisciu skleidziamsu absurdus lotuliukas.gif
daug jo interviu, labai smagu jo klausytis, kaip zmogus sugeba formuoti aiskiai ir konkreciai savo argumentus yra https://www.youtube....h?v=Ddzf9Mm4hdY
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 16:15)
Man patinka vyriskos ir moteriskos energijos derme zmoguje.

derme gerai vsiada, tik mes nesam veinalyciai yra vyrai ir moterys, i rpasmoterys turetu buti daugiau moterisko energijos pas vyrus vyriskos, nes kitaip tada kenci akunas, per ligas ivairias, jei tos energijos blokuojamos. Kaip in jan zenklas, atspindi ta derme ir proporcijas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 16:38)
Kad ir mano pavyzdys. Turiu pakankamai problemu neziurint isskirtiniu naudingu privalumu.

Moteriskos ir vyriskos energijos miksas viduje sukuria vidinius priestaravimus kurie eda zmogu is vidaus. Tai tie privalumai ne be kainos

visi turi ta miksa ir ne visus jis eda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 16:43)
Pagal daugumos suvokima "vyriska" moteris bus daznai skalpuojama.

kur vakaruose? rimtai? lotuliukas.gif ar daug ne vyrisku moteru ?
Atsakyti
Bet geriausiai, kai gyvenimas plaukia ramia vaga, darbe nepavargsti, nedirbi 10 ir daugiau valandu, apie 'kaip ismaitinti šeimą' galvoti nereikia, pačiai keturiu namo kampu laikyti nereikia, kai moteris i gyvenima gali sau leisti ziureti lengvai ir be rupesciu . Tik taip gyvenant moteryse atsiskleidzia tikrasis moteriskumas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 30, 17:53)
Bet geriausiai,  kai gyvenimas plaukia ramia vaga,  darbe nepavargsti,  nedirbi 10 ir daugiau valandu,  apie 'kaip ismaitinti šeimą' galvoti nereikia,  pačiai keturiu namo kampu laikyti nereikia,  kai moteris i gyvenima gali sau leisti ziureti lengvai ir be rupesciu . Tik taip gyvenant moteryse atsiskleidzia tikrasis moteriskumas.

sutinku, tik kad taip gyventi, jau reikia tureti pakankamai to moteriskumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 13:36)
man irgi
neįsivaizduoju kaip be vyro buityje susitvarkyti viską? kiek samdyti reiktų tada doh.gif

Kartais buna taip, kad nepajunti skirtumo bigsmile.gif nes ir siaip visus samdei.
P.s. ieskau santechniko smulkiam darbeliui.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 30, 17:53)
Bet geriausiai,  kai gyvenimas plaukia ramia vaga,  darbe nepavargsti,  nedirbi 10 ir daugiau valandu,  apie 'kaip ismaitinti šeimą' galvoti nereikia,  pačiai keturiu namo kampu laikyti nereikia,  kai moteris i gyvenima gali sau leisti ziureti lengvai ir be rupesciu . Tik taip gyvenant moteryse atsiskleidzia tikrasis moteriskumas.

Ar tikrai tai yra geriausiai...
Na tarkim, jei pati nepazinotum kas yra pastangos ka nors pasiekti, o pasiekus savo tiksla, ar tarkim sukurus kazka savo rankomis, ar bus vertinama tai kas atejo be pastangu?

Ar tasmoteriskumas. Na be pigu jam atsiskleisti kai viskas palanku, visos aplinkybes tam yra sudarytos... Va islik tu moteriska, kai tu salygu nera, kai tai is taves pacios reikalauja pastangu...

Kitaip tariant, man visada bus didesne verte kur vyko kurybinis procesas. Pvz. man zymiaimielesnis ranku darbo papuosalas, ne toks tobulas kai fabrichnos gamybos, bet tas kurynys yra gyvas, siltas, prasmingas.

Taipir su zmogumi - moterimi, vyru.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 18:58)
Ar tikrai tai yra geriausiai...
Na tarkim, jei pati nepazinotum kas yra pastangos ka nors pasiekti, o pasiekus savo tiksla, ar tarkim sukurus kazka savo rankomis, ar bus vertinama tai kas atejo be pastangu?

Ar tasmoteriskumas. Na be pigu jam atsiskleisti kai viskas palanku, visos aplinkybes tam yra sudarytos... Va islik tu moteriska, kai tu salygu nera, kai tai is taves pacios reikalauja pastangu...

Kitaip tariant, man visada bus didesne verte kur vyko kurybinis procesas. Pvz. man zymiaimielesnis ranku darbo papuosalas, ne toks tobulas kai fabrichnos gamybos, bet tas kurynys yra gyvas, siltas, prasmingas.

Taipir su zmogumi - moterimi, vyru.

Prie ko cia kuryba ir mano isvardinti dalykai?
Atsakyti