QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 15:40)
tai aš apie tą patį.....
betgi, pati minėjai kažkada, kad "sąmoningesni" pasikelia į puikybę, ima kitus teisti, tada...opt...visokie vėžiai ir tt.
o tarkim, turtuoliai (ne visi)...žiūrėk, jie subedievėja,
ar dar be manęs ir Moontės kiti tip elgiatės?
ar gyvenat dėl savo lovio-tvarto-daržo?
noriu šypsotis, turėti jėgų ir su vaikais pažaist, ir misijoms, draugams, viskam...o ne liežuvį iškišus, suisraukus...nuo iki....
Tai kuo daugiau samoningumo tuo daugiau ir isbandymu , kaip sakant kuo aukstesnis lygis zaidime, tuo sunkesnes kliutys
Jei ten zemiausiam lygi,kiap sake idomuci auztenka atlyginomo nepragerti, tai auksciau paskui reika ir zmona myleti ir geliu kokiu namo parnesti
? kaip elgiames, ko i rpaie ka cia konkreciai klausi?
kokio lovio?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 15:40)
man (nuoširdžiai gaila) moterų, kurios rimtai nėra turėjusios gero mielo draugo, tipo, visi veda jas į lovas dulkintis, suprask.
bet gailėti nėra ko. čia arba dovana, arba ne. tur , arba neturi.
krūva bernų įsmyli, taip.
bet tarkim, mano draugia pažįsta mane, blaiviai vertina. aš juos irgi blaiviai. turim ribas, ir viskas.
esmė vis tiek - bendravimas, žmogus, siela, santykiai.
tikria gaileti nera ko, visi gi neturi taip pat gyventi ir taip pat mastyti?
Man asmeniskai tikrai nereikia vyru draugu, man mano vyras artimiausias draugas, o draugiu uztenka moteru, o siaip su vyrais prisibendravau per gyvenma. Nu negali pas visus vienodi poreikia buti
Net pati draugyste skirtingai suvokiama, kaip tau pvz reikia nuolat matytis , nuolat bendrauti, as turiu draugiu, kur per metus gal pabendraujam kelis kart tik, bet rysys tas pats lieka, buitis nekeicia esmes, yra periodas kai gali bendrauti vos ne kasdien, yra kai toks intencyvus bendravimas nutruksta, man pats santykis svarbu, vidinis rysys, kai susitinki su drauge po 4 m nesimatymo ir vis tiek jautiesi taip ,kaip kad nebutum issiskyrusi nei dienai, kai pazysti ta mzogu, zinai jo svajones, jo skausmus ir t.t. , o vein tik pasikalbejimas, nebutinai yra draugyste ,bent man
jei zmogus neturi aplamai draugu ar artimu zmoniu, gal siek tiek ir liudna, bet gal jam taip gerai, tai gailesciui priezasties nematau.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 15:52)
ištraukiu dar ir papildau senesnę diskusiją.
labai gera knyga yra J.Peterson
"12 rules for life"
o sitas geras mzogelis, jis labia graziai isaiskina feminisciu skleidziamsu absurdus
daug jo interviu, labai smagu jo klausytis, kaip zmogus sugeba formuoti aiskiai ir konkreciai savo argumentus yra
https://www.youtube....h?v=Ddzf9Mm4hdY
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 16:15)
Man patinka vyriskos ir moteriskos energijos derme zmoguje.
derme gerai vsiada, tik mes nesam veinalyciai yra vyrai ir moterys, i rpasmoterys turetu buti daugiau moterisko energijos pas vyrus vyriskos, nes kitaip tada kenci akunas, per ligas ivairias, jei tos energijos blokuojamos. Kaip in jan zenklas, atspindi ta derme ir proporcijas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 16:38)
Kad ir mano pavyzdys. Turiu pakankamai problemu neziurint isskirtiniu naudingu privalumu.
Moteriskos ir vyriskos energijos miksas viduje sukuria vidinius priestaravimus kurie eda zmogu is vidaus. Tai tie privalumai ne be kainos
visi turi ta miksa ir ne visus jis eda
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 16:43)
Pagal daugumos suvokima "vyriska" moteris bus daznai skalpuojama.
kur vakaruose? rimtai?
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
ar daug ne vyrisku moteru ?