Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 13:57)
Tu nori suerzinti, bet tau neiseis, nes negebi suvokti esmes, nes pati esi kersinga, pagiezinga, nemylinti zmoniu. Is tos varpines ir kabinejiesi.

Kaip ir Evos straipsni neikirtai... Tau persudetingas buvo. Bet tiek to, kaip jau sakiau man tas pats, kokiu keliu eini.

eik tu mylėtoja smile.gif pastebėk save, paliaupsini, užgini tik tuos, kurie tave paglostė, palikė, pamalonino biggrin.gif
aš pvz pasipešiojau su Montekrista ir po to jai pritariau, ten kur nuomonės sutapo
arba su ta man primetama Rivjera: svambalai putos iš burnos virsta, neva aš ją nuskriaudžiau, o mes tuo tarpu per a/ž normaliai susirašinėjam, kalbam apie ką norim biggrin.gif
Atsakyti

Nu tai jeigu skalbiniu padaugeja, tai kol tu lygini tuos vyriskus marskinius, vyras tuo metu grindis isplauna ar vakariene padaro. Tas ant to gaunasi.

Tu sakai kaip turetu buti ideliai. O visada taip yra? Jei pasizvalgius aplink, tai moteriai daugiau buities tenka dazniausiai. As nesileisiu i tolimesnes diskusijas, nes jau aptarta n kartu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 16:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72338502" data-time="1548852819"><div><p>Nu tai jeigu skalbiniu padaugeja, tai kol tu lygini tuos vyriskus marskinius, vyras tuo metu grindis isplauna ar vakariene padaro. Tas ant to gaunasi.</p></div></blockquote><p>Tu sakai kaip turetu buti ideliai. O visada taip yra? Jei pasizvalgius aplink, tai moteriai daugiau buities tenka dazniausiai. As nesileisiu i tolimesnes diskusijas, nes jau aptarta n kartu.
</p>

Taip, dauguma atveju nebuna pagal sita idealu modeli.
Bet as esu pinda, man nesunku iduot sluota i rankas, nesistengiu but tobula visame kame.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 10:42)

Platoniski santikiai su vyrais mane ziauriai vargina.

O kaip įvardint santykius, kurie yra "be kančios"?
broliški seseriški?
jei vyras kentėtų, aš ir nebūčiau.
esu nuo nnn tokių atsiribojus.
bet jei yra lb lengva trauka, arba išvis jos nėra (nors kaip, sakoma, taip nebūna, nes, kartojuosi, prima, žmonės yra sexualios būtybės, antra, net eilinis draugas turi kažkuo patikt, dvasia, struktūra, netgi kažkiek fizinėi švaizda, kitaip jis nebus tau draugas išvis, eilinis pažįstamas)

aš pasakojau SM apie savo "plato" draugą.
šiais metas šventėm 20ties metų draugystę.
pražinties pradžioje buvo lengvai mane įsikliopinęs. kai neatsakiau į jo meilę, nesižudė, nemetė (matyt toks ir buvo jausmo gilumas, arba jo ego nebuvo iškedentas iki padebesų), sureago labai įdomiai: okei, jei ne pana...tai sesuo. sesers dar nesu turėjęs.
(p.s. ir ką? pakeitė jis 8-9 panas ik santuokos, o sesuo liko biggrin.gif )
sesuo liko ir po santuokos.
kurį laiką nebendravę esam, kartais kas mėnesį, kartais rečiau, db labai dažnai.
žodžiu, gi 20 metų - ilgas laiko tarpas.
jis mane kviesdavo ant sexo trise (lengvos užuominos, kuros sudarydavo, kaip jis sako: 0.1prc mūsų santykių esmės. Jam svarbu -99prc.
žinau, kad nėra manęs įsikliopinęs juodai, nesikankina, jam sexas tai kaip į wc nueiti, niekad nėra nieko rimtai mylėjęs (net žmonos, vedė, nes tapo nėščia), santykiuose nėra romantikas, tikras down-to-earth vyras. jokių dramų melodramų jo gyvenime.
tai su juo ir draugauju, su juo bendravom nuolat, su protarpiais, paskui ir su jo šeima, tapau jų vaiko krikšto mama.
jei žmogus džiūtų, eitų iš proto, tai jokie ne plato santykiai.
plato santyius aipbūdinu kap technškai be sexo ir be svaigimo nuolat apie sexą, kai viršų ima bendri interesai, dvasinis/pasaulėžiūrinis susikalbėjmas.
kaip pašnekovas ir asmenybė jis lb įdomus.
baigęs vadybą, bet lb apsiskaitęs, turi kelias ictatų knygutes iš mėgstamų knygų (minėjau šią jo moterišką savybę), nuolat skaito skato skaito...su juo galim diskutuoti apie life, anything...susirašnėdavom kažkada ilgais laiškais...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 30, 11:50)
ne del naudos vyras, o del meiles  mirksiukas.gif

betgi sake pati, sexui ir vaikams auginti ax.gif
Atsakyti

Taip, dauguma atveju nebuna pagal sita idealu modeli.
Bet as esu pinda, man nesunku iduot sluota i rankas, nesistengiu but tobula visame kame.

Tai apie ka as ir kalbu.

As irgi tokia esu.

Atsakyti

žinau, kad nėra manęs įsikliopinęs juodai, nesikankina, jam sexas tai kaip į wc nueiti, niekad nėra nieko rimtai mylėjęs (net žmonos, vedė, nes tapo nėščia), santykiuose nėra romantikas, tikras down-to-earth vyras. jokių dramų melodramų jo gyvenime.

Bet cia toks isskirtinis atvejis. Kiek dar tokiu draugu turi?

Siaip dauguma vyru atstumti sureaguoja vienodai - isizeidzia. Joks zmogus nemegsta, kai ji atstumia.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 30, 12:02)
. As kaip tik girdejau mokymus, kad kuo zmogus geriau gyevna, tuo maziau prisidirbes.  biggrin.gif

tai aš apie tą patį.....

betgi, pati minėjai kažkada, kad "sąmoningesni" pasikelia į puikybę, ima kitus teisti, tada...opt...visokie vėžiai ir tt.

o tarkim, turtuoliai (ne visi)...žiūrėk, jie subedievėja, tampa materialistai, kala pin nuo ryto iki vakaro...
nea....nenorėčiau tokia būti...

nea, nenorėčiu "kalti pinigų"...noru, kad jie pas mane lengvai...moteriškai...pinigai energija...nenoriu jos su krauju...
ne mano stiliui...
kadangi pati jais dalinuosi (nemažu kiekiu), noriu, kad jie ateitų lengvai...
nenoriu puikuotis, kad va, su krauju užsidirbau, ir dabar tad tempsiu į savo lovį, klijuosiu tapetais karstą, o kiti man pofig.
ar dar be manęs ir Moontės kiti tip elgiatės?
ar gyvenat dėl savo lovio-tvarto-daržo? wub.gif
noriu šypsotis, turėti jėgų ir su vaikais pažaist, ir misijoms, draugams, viskam...o ne liežuvį iškišus, suisraukus...nuo iki....
brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 12:16)
</p><p>Su dabartiniu draugu jus kartu negyvenate. Susitikinejate.
</p>

tai nieko nekeičia.
vyrai žino.
(p.s. pats mano vyras turėjęs draugių. ir db turi kitą moterų, ir draugių šalia.)
ar gyvenčiau su vyu, ar su draugu gyenčau/susitkinėčiau, prie ko čia mano seni geri mieli draugai?
klausimas: koks vyras gali PILNAI atsoti kitą - joks žmogus nėra dievas, nieko neatstoja - kad išmėtyti draugus?
vienas draugas man tikrąja ždž prasme, gyvybę man išgelbėjo, ir ką? pora nepatapom, bet miela bendrauti, bendravom šeimomis, bendravom atskirai.
nereikia visko suvedinėti į "vienus" santykius.
man (nuoširdžiai gaila) moterų, kurios rimtai nėra turėjusios gero mielo draugo, tipo, visi veda jas į lovas dulkintis, suprask.
bet gailėti nėra ko. čia arba dovana, arba ne. tur , arba neturi.
krūva bernų įsmyli, taip.
bet tarkim, mano draugia pažįsta mane, blaiviai vertina. aš juos irgi blaiviai. turim ribas, ir viskas.
esmė vis tiek - bendravimas, žmogus, siela, santykiai.
o ne "išbandyt viską su kitu žmogumi", ik lovos daeiti.
mano plato draugas irgi yra sakęs: jei po sexo žlugtų mūsų draugystė? nea, tuomet sexo nenorėčiau.
na, ir matosi - kas mums svarbu.
nesakau, kad visad visur visuomet ryšiai pasiteisina.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 12:07)
1.As irgi neissizadejau ir neissizadesiu, nepriklausomai, kas ka sakytu, vertintu.

2. Nezinau ar cia toks mano dvasingumo lygis, ar egoistinis poreikis neatsisakyti man  Man nepriimtina "pardavineti" save, "pirkti" lojaluma, kaikalba eina apie siela, dvasinguma, karma ir t.t.

1. wub.gif

2. Irgi gera pozicija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 sausio 2019 - 15:39
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 16:40)
tai aš apie tą patį.....

betgi, pati minėjai kažkada, kad "sąmoningesni" pasikelia į puikybę, ima kitus teisti, tada...opt...visokie vėžiai ir tt.

o tarkim, turtuoliai (ne visi)...žiūrėk, jie subedievėja, tampa materialistai, kala pin nuo ryto iki vakaro...
nea....nenorėčiau tokia būti...
nea, nenorėčiu "kalti pinigų"...noru, kad jie pas mane lengvai...moteriškai...pinigai energija...nenoriu jos su krauju...
ne mano stiliui...
kadangi pati jais dalinuosi (nemažu kiekiu), noriu, kad jie ateitų lengvai...
nenoriu puikuotis, kad va, su krauju užsidirbau, ir dabar tad tempsiu į savo lovį, klijuosiu tapetais karstą, o kiti man pofig.
ar dar be manęs ir Moontės kiti tip elgiatės?
ar gyvenat dėl savo lovio-tvarto-daržo?  wub.gif
noriu šypsotis, turėti jėgų ir  su vaikais pažaist, ir misijoms, draugams,  viskam...o ne liežuvį iškišus, suisraukus...nuo iki....
brunette.gif
Papildyta:

tai nieko nekeičia.
vyrai žino.
(p.s. pats mano vyras turėjęs draugių. ir db turi kitą moterų, ir draugių šalia.)
ar gyvenčiau su vyu, ar su draugu gyenčau/susitkinėčiau, prie ko čia mano seni geri mieli draugai?
klausimas: koks vyras gali PILNAI atsoti kitą - joks žmogus nėra dievas, nieko neatstoja - kad išmėtyti draugus?
vienas draugas man tikrąja ždž prasme, gyvybę man išgelbėjo, ir ką? pora nepatapom, bet miela bendrauti, bendravom šeimomis, bendravom atskirai.
nereikia visko suvedinėti į "vienus" santykius.
man (nuoširdžiai gaila) moterų, kurios rimtai nėra turėjusios gero mielo draugo, tipo, visi veda jas į lovas dulkintis, suprask.
bet gailėti nėra ko. čia arba dovana, arba ne. tur , arba neturi.
krūva bernų įsmyli, taip.
bet tarkim, mano draugia pažįsta mane, blaiviai vertina. aš juos irgi blaiviai. turim ribas, ir viskas.
esmė vis tiek - bendravimas, žmogus, siela, santykiai.
mano plato draugas irgi yra sakęs: jei po sexo žlugtų mūsų draugystė? nea, tuomet sexo nenorėčiau.
na, ir matosi - kas mums svarbu.
nesakau, kad visad visur visuomet ryšiai pasiteisina.
Papildyta:

1. wub.gif
2. Irgi gera pozicija.

Niekada nebuvau pinigu kalike ir vyro neieskojau pagal tai. Man tai nera labai svarbus dalykas. Jie ateina pakankamai lengvai, bet ir paleidziu juos lengvai. Turiu mazai daiktu, man svarbiau potyriai, prisiminimai.
Atsakyti

Jeigu cia man, tai nepaisant to, kad pvz vienas tikejosi 7 m sukurti su manim romantinius santykius, tokios draugystes, kokia mes turejome as visiems linkeciau. Kai as prisimenu kiek kartu mes praejome, kai vienas svetimoje salyje, tada kitas. Tada abu. Abu ambicingi, daug dirbom, labai daug palaikem vienas kita. Kai jis neteko vilciu, intensyvus santykiai nutruko, bet kartas nuo karto bendraujam. Man jis lbai daug dave.

Kiek tam draugui metu? Ir velgi, is to, ka tu rasei, tai jis ir jusu santykiai yra isskirtiniai. Greiciau isimtis, nei taisykle. Tad pagal ja visa kita vertinti nevertetu.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 13:37)

Poelgiai. Gyveni ir leisk gyventi kitiems.

ištraukiu dar ir papildau senesnę diskusiją.
labai gera knyga yra J.Peterson
"12 rules for life"

(amazon)
paskaitykit, kas galit/norit

Autorius netgi nevadina savęs tikinčiu.
Jis sako: kas aš toks, kad drįsčiau teigti tikįs dievą? tai būtų pukybė.
Juk daugelis vadina save tikinčiais, bet nesielgia "kaip rodo meilė/jų dievas".
verčiau aš gyvensiu ir ELGSIUOS TAIP, TARSI dievas būtų....

vat ir mano moto: elkis taip tarsi meilė/dievas/dvasia/kažkas daugau yra - tuomet po mirties bus ramu.
ramu bus taip, ar taip. abiem atvejais. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 13:45)
Ir velgi, is to, ka tu rasei, tai jis ir jusu santykiai yra isskirtiniai. Greiciau isimtis, nei taisykle. Tad pagal ja visa kita vertinti nevertetu.
</p>

tai žinoma, išimtis.
aš ir nelyginu.
sakiau, dovana. yra, arba ne.
bet manau, tiek vyrai, tiek moterys praturtėtų labiau bendraudam.
mokindamiesi bendraut kitaip.
be to sex sex sex
(sex nebuvimas nereiškia sex energy ar "šilumos" nebuvimo)

žiūrėk, db, vos apriboji bendravmą, kaip kad saudo arabijoje, apie ka tuomet priešinga lytis galvoja žvelgdama į kitą: apie sex sex sex - all the time
kita lytis tampa ne asmenybe, ne žmogumi, o kažkokiu sex trigeriu.
kaip vienam filme: moteris ant tiek neturėjo kotakto su vyrais, jokio!!!, kad važiuodama truliku, šiam staigiai stabtelėjus, atsitrenkdavo į vyriškį, susiliesdavo čiut, ir patirdavo orgazmą - nu man tas nenatūralu. biggrin.gif
creepy netgi.

apskritai žmogus savy turi jing and jang.
pagal rytų filo: moterys bendraudamos su moteirmis - sl'pnėja, bunka, su vyrais - stiprėja (jų energja, psichika)
na, aš tokia misoginistine filo netikiu, bet - man tikrai patinka vyriška energija, mąstymas, jų požiūris į pasaulį.
aš jems turbūt irgi ka ko duodu.
mano draugės yra pastebėjusios, kad aš, bendraudama su jų "vyrais", padariau juos - tiksliau, patys vyriškiai patpo švelnesni, lanksteni, ne tokie stuobriai.
vadinasi, ką. 50/50. smoke.gif
Atsakyti
Man patinka vyriskos ir moteriskos energijos derme zmoguje.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 16:15)
Man patinka vyriskos ir moteriskos energijos derme zmoguje.

Deja viskas turi savo kaina.
Atsakyti