QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 30, 12:02)
. As kaip tik girdejau mokymus, kad kuo zmogus geriau gyevna, tuo maziau prisidirbes.
tai aš apie tą patį.....
betgi, pati minėjai kažkada, kad "sąmoningesni" pasikelia į puikybę, ima kitus teisti, tada...opt...visokie vėžiai ir tt.
o tarkim, turtuoliai (ne visi)...žiūrėk, jie subedievėja, tampa materialistai, kala pin nuo ryto iki vakaro...
nea....nenorėčiau tokia būti...
nea, nenorėčiu "kalti pinigų"...noru, kad jie pas mane lengvai...moteriškai...pinigai energija...nenoriu jos su krauju...
ne mano stiliui...
kadangi pati jais dalinuosi (nemažu kiekiu), noriu, kad jie ateitų lengvai...
nenoriu puikuotis, kad va, su krauju užsidirbau, ir dabar tad tempsiu į savo lovį, klijuosiu tapetais karstą, o kiti man pofig.
ar dar be manęs ir Moontės kiti tip elgiatės?
ar gyvenat dėl savo lovio-tvarto-daržo?
noriu šypsotis, turėti jėgų ir su vaikais pažaist, ir misijoms, draugams, viskam...o ne liežuvį iškišus, suisraukus...nuo iki....
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 12:16)
</p><p>Su dabartiniu draugu jus kartu negyvenate. Susitikinejate.
</p>
tai nieko nekeičia.
vyrai žino.
(p.s. pats mano vyras turėjęs draugių. ir db turi kitą moterų, ir draugių šalia.)
ar gyvenčiau su vyu, ar su draugu gyenčau/susitkinėčiau, prie ko čia mano seni geri mieli draugai?
klausimas: koks vyras gali PILNAI atsoti kitą - joks žmogus nėra dievas, nieko neatstoja - kad išmėtyti draugus?
vienas draugas man tikrąja ždž prasme, gyvybę man išgelbėjo, ir ką? pora nepatapom, bet miela bendrauti, bendravom šeimomis, bendravom atskirai.
nereikia visko suvedinėti į "vienus" santykius.
man (nuoširdžiai gaila) moterų, kurios rimtai nėra turėjusios gero mielo draugo, tipo, visi veda jas į lovas dulkintis, suprask.
bet gailėti nėra ko. čia arba dovana, arba ne. tur , arba neturi.
krūva bernų įsmyli, taip.
bet tarkim, mano draugia pažįsta mane, blaiviai vertina. aš juos irgi blaiviai. turim ribas, ir viskas.
esmė vis tiek - bendravimas, žmogus, siela, santykiai.
o ne "išbandyt viską su kitu žmogumi", ik lovos daeiti.
mano plato draugas irgi yra sakęs: jei po sexo žlugtų mūsų draugystė? nea, tuomet sexo nenorėčiau.
na, ir matosi - kas mums svarbu.
nesakau, kad visad visur visuomet ryšiai pasiteisina.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 12:07)
1.As irgi neissizadejau ir neissizadesiu, nepriklausomai, kas ka sakytu, vertintu.
2. Nezinau ar cia toks mano dvasingumo lygis, ar egoistinis poreikis neatsisakyti man Man nepriimtina "pardavineti" save, "pirkti" lojaluma, kaikalba eina apie siela, dvasinguma, karma ir t.t.
1.
2. Irgi gera pozicija.