QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 14:05)
tuomet aš kitokia. stipriai kitokia.
jei man reiktų rinktis: VIENASSS VYRASSSS (įdomu, koks jis turėtų būt, kad išspardyt visus male friends iš savo gyvenimo??) o visa kita - tik MOTERYS visą gyvenimą (tikras bobinčius, ar ne? pvz SM forumo vištos, dieve dieve (na, ir aš ta višta, okei), (ir Įdomučia tuoj virs viena iš mūsų)
neee
verčiau turėsu normalių plato d
raugų (men ir women), laisvę, darbą, ramybę, babkių, kaip kad dabar...
atmenu savo metus, kuomet no man in my life, pilna draugų, soc veiklos, babkės, kūrybinis darbas, dieve, koka buvau laiminga.
švytėjau.
vat toką ir rado mane draugas.
ne nudžiūvusią, lipančią sienomis, depresuotą.
p.s. ir dar truputį nesutinku su ta (nėra vietos vyrams". tarkim, pažįstu tikrai moterų-pelių nugesusiomis akimis. neturėjo tų vyrų, gavo vyrą, despotišką tokį ir vėl nieko neturi (išskyrus tą despotą, kurį dar apšokinėti reikia). tipo, čia life. paaugins avikus, tie užsienin ar savus gyvenmus išlėks kurti, ir ką toji moteris? mirs su katinais ir pelargonijomis.
kapinės dar prieš mirtį.
kaip kas nori - taip tas susikuria.
Taip mes visi skirtingi, aplamai pasaulis labai margas, gi buna seimos su daug zmonu arba daug vyru
Bet mano drauges ne tokios kaip cia dauguma nariu, moteris gi moteriia nelygi, kaip ir vyras vyrui.
As draugu vyru niekad neturejau, turejau klasioku, kursioku, kolegu, su kuriais graziai bendravom, dar ir dabar bendraujam su kai kurias, bet ju draugais nelaikau. Klasiokas man ir yra klasiokas, kaip brolis gal nu zinoma ne toks jau artimas, bet panasus jausmai
Tai priezastis nebuna viena, del visko. cia viena is priezasciu.
As pvz labai anksti susipazinau su savo vyru ir kiti nebesipirso
aisku, galima sakyti as kazkokia kikimara baisi ir niekam neparupau , bet siaip jauciau tai del to, kad jau turejau vyra, ir net pazystami vyrai tai kazkaip paminedavo, tavo vyras, ai tai tu nebelaisva ir pan, tarsi vyrai jaucia,kad vieta jau uzimta, aisku jei butu koks atkaklesnis gerbejas gal ir butu kovoje,s bet tai jau bun akova(nesneku apie fizine kova) Buvo kursioke mano ,kuri ilgai irgi draugavo su vaikinu ir bestudijuodama sutiko kita ir jis uz ja pakovojo, dabar jie sekmingai vede jau apie 20 m
Nors pamenu esu gavusi paauglysei laiska labai garzu eilerasti apie save, taip ir nezinau nuo ko
Ilgai bendraujant su vyru visda yra glimybe tai chemijai isibrauti ir tikrai dauguma vyru pavydetu