Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 13:59)
Placiau ir manau labai taikliai aprasyta.
Kas reiskia, jog toli grazu ne visi vienodi kalbant apie dvasinguma

http://psicho-logija...ngumas.html?m=1

Puikus straipsnis. Labai pritariu.

Kuri deretu perskaityti Montevertei.
Atsakyti

dabartinis draugas - viskas su jo man gerai. tiesiog puiku, nuostabu, ant rankų nešioja.
bet dėl spardyt kitus draugus, su kuriais skaičiuojam 20metų virš?

Niekas nieko ir neturi spardyti. Naturaliai, kai esi poroje, daugiau laiko praleidziat kartu, maziau laiko lieka kitiems. Romantiniu santykiu besitikintys patys atkrenta.

Su dabartiniu draugu jus kartu negyvenate. Susitikinejate.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 14:05)
tuomet aš kitokia. stipriai kitokia.
jei man reiktų rinktis: VIENASSS VYRASSSS (įdomu, koks jis turėtų būt, kad išspardyt visus male friends iš savo gyvenimo??) o visa kita - tik MOTERYS visą gyvenimą (tikras bobinčius, ar ne? pvz SM forumo vištos, dieve dieve (na, ir aš ta višta, okei), (ir Įdomučia tuoj virs viena iš mūsų)
neee
verčiau turėsu normalių plato d
raugų (men ir women), laisvę, darbą, ramybę, babkių, kaip kad dabar...
atmenu savo metus, kuomet no man in my life, pilna draugų, soc veiklos, babkės, kūrybinis darbas, dieve,  koka buvau laiminga.
švytėjau.
vat toką ir rado mane draugas.
ne nudžiūvusią, lipančią sienomis, depresuotą.

p.s. ir dar truputį nesutinku su ta (nėra vietos vyrams". tarkim, pažįstu tikrai moterų-pelių nugesusiomis akimis. neturėjo tų vyrų, gavo vyrą, despotišką tokį ir vėl nieko neturi (išskyrus tą despotą, kurį dar apšokinėti reikia). tipo, čia life. paaugins avikus, tie užsienin ar savus gyvenmus išlėks kurti, ir ką toji moteris? mirs su katinais ir pelargonijomis.
kapinės dar prieš mirtį.
kaip kas nori - taip tas susikuria.

Taip mes visi skirtingi, aplamai pasaulis labai margas, gi buna seimos su daug zmonu arba daug vyru biggrin.gif Bet mano drauges ne tokios kaip cia dauguma nariu, moteris gi moteriia nelygi, kaip ir vyras vyrui.
As draugu vyru niekad neturejau, turejau klasioku, kursioku, kolegu, su kuriais graziai bendravom, dar ir dabar bendraujam su kai kurias, bet ju draugais nelaikau. Klasiokas man ir yra klasiokas, kaip brolis gal nu zinoma ne toks jau artimas, bet panasus jausmai biggrin.gif

Tai priezastis nebuna viena, del visko. cia viena is priezasciu.
As pvz labai anksti susipazinau su savo vyru ir kiti nebesipirso lotuliukas.gif aisku, galima sakyti as kazkokia kikimara baisi ir niekam neparupau , bet siaip jauciau tai del to, kad jau turejau vyra, ir net pazystami vyrai tai kazkaip paminedavo, tavo vyras, ai tai tu nebelaisva ir pan, tarsi vyrai jaucia,kad vieta jau uzimta, aisku jei butu koks atkaklesnis gerbejas gal ir butu kovoje,s bet tai jau bun akova(nesneku apie fizine kova) Buvo kursioke mano ,kuri ilgai irgi draugavo su vaikinu ir bestudijuodama sutiko kita ir jis uz ja pakovojo, dabar jie sekmingai vede jau apie 20 m biggrin.gif
Nors pamenu esu gavusi paauglysei laiska labai garzu eilerasti apie save, taip ir nezinau nuo ko biggrin.gif

Ilgai bendraujant su vyru visda yra glimybe tai chemijai isibrauti ir tikrai dauguma vyru pavydetu biggrin.gif
Atsakyti

domu, koks jis turėtų būt, kad išspardyt visus male friends iš savo gyvenimo??

Kokia agresyvi reakcija. :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 30, 13:50)
ne del naudos vyras, o del meiles  mirksiukas.gif

Tao meilė savaime aišku, bet kas ten sunkiau su juo nei be jo?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 13:59)
Placiau ir manau labai taikliai aprasyta.
Kas reiskia, jog toli grazu ne visi vienodi kalbant apie dvasinguma

http://psicho-logija...ngumas.html?m=1

nu kodel jie tuos tinklalapius tokius pasidaro su vos issskaitomu sriftu doh.gif
yra nemokami blogai, word press irankiai ir t.t., kur tereikia pasijungti ir bus normalus psl
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 30, 15:19)
nu kodel jie tuos tinklalapius tokius pasidaro su vos issskaitomu sriftu doh.gif
yra nemokami blogai, word press irankiai ir t.t., kur tereikia pasijungti ir bus normalus psl

Kuo nornaliausias sriftas
Gali gi pasididint
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 15:18)

As ir nesuprqntu. nebent padaugeja visokiu pareigu, o viska daro tik viena moteris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 30 sausio 2019 - 14:23
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 14:18)

Ir taip sunku ir taip sunku, myleti yra sunku ir sukelia kanciu kartais, kai neasam tobuli, nes ta zmogu isisleidi i sirdi ir kiekveinas jo judesys netinkamas zeidzia.
o jei is paprastesniu dalyku tai mum asmeniskai labai reikia daug derintis , kad ir pvz del rukymo vyro, ruko, aisku, lauke, bet tai tas kvapas gi nedigsta nuo jo, lauke kai einam pasivaiskcioti jam reikia parukti ir t.t. perka pvz gazuotus gerimus, kai as nenoriu ju duoti vaikam, o jis nori sau ir viskas, ir vaikai aisku atsigeria irgi ,kai jis buna namie ir t.t. ir t.t.

o del namu buities man vyro mazai labai reikia, ne sme snuomojam nama, o cia kai nuomoji agentura viska tvarko,kai sugenda, taigi vyriskio gali is vis netureti, kaip, beja, dauguma airiu vis tiek nesigaudo tuose darbuose biggrin.gif
Masina sutvarko, bet tai to tikrai retai prireikia, taigi nuvesti i garza pas mechanika nebutu beda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 sausio 2019 - 14:28

As ir nesuprqntu. nebent padaugeja visokiu pareigu, o viska daro tik viena moteris.

Kalba buvo apie buiti. Nu elementariai lygint savo skalbinius+vyro. Vyras vienas gyvendamas gal vaiksciotu nelygintais, arba pvz nenesiotu marskiniu.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 14:24)
Kuo nornaliausias sriftas
Gali gi pasididint
Papildyta:

per mazas, aisku pasididini, bet atrodo siaip viskas labai jau ne kaip, daryta pries 100 m biggrin.gif labai nemegstu tokiu psl
siek tiek permeciau akim ta rasineli tai toks nu taip kaip pati sake, ateistes parasytas nu pavirsutinis labai , nezinau kam is vis tada naudoti zodi dvasinis jiem, jei dvasia netiki.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 14:18)
Tao meilė

suprantu,kad norejai parasyti tai, bet gavosi idomiai is tikro yra Tao meile biggrin.gif
https://www.gydomojitaomeile.com/
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 14:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72338464" data-time="1548851056"><div><p>As ir nesuprqntu. nebent padaugeja visokiu pareigu, o viska daro tik viena moteris.
</p></div></blockquote><p>Kalba buvo apie buiti. Nu elementariai lygint savo skalbinius+vyro. Vyras vienas gyvendamas gal vaiksciotu nelygintais, arba pvz nenesiotu marskiniu.
</p>

Tuomet lai nusiperka megztini, kurio nereikia lyginti biggrin.gif

Nezinau, as irgi nelabai izvelgiu tu neva sunkumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 sausio 2019 - 14:35
Nu tai jeigu skalbiniu padaugeja, tai kol tu lygini tuos vyriskus marskinius, vyras tuo metu grindis isplauna ar vakariene padaro. Tas ant to gaunasi.
Atsakyti