Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 24, 13:57)
zinau vegana, kuris susirgo skrandzio veziu ir ka? niekaip negaliu pasakyti, kad kiso i save slamsta ir nesportavo.
Paveldimumas turi labai daug itakos.

bet ir veganuzmas gali būti ant bulkučių, picų, o kur dar individualus žmogaus jautrumas? išties, vien tik maistas to nepašalins, o skrandžio srityje labai svarbi Manipura čakra, kuri daugeliui kaip Achilo kulnas emocine prasme, dažnas ją jaučia "mušant", kai nesitvarko su emocijomis, o vėžys tik to ir laukia...
Atsakyti
Klausykit, gal uzveskit atskira ligu gydymo maistu tema, jei dar tokios nera? bigsmile.gif ax.gif
butu tada SM daugiau nei viena aktyvi tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 15:23)
Zinau.
Laukia, jei dar galima laukti. Sneka, bent jau mano gydytoja snekejo.
Nuo gerkles skausmo mesos atsisakymas nepades  biggrin.gif  jei gerkles skausmo priezastis yra persalimas, tai pataria stiprinti imunineta, tame tarpe valgyti vaisiu, turinciu vitamino c ir pan.  biggrin.gif
Visada yra zmoniu, kurie nesigilina i realia situacija, o tiesiog aiskina kitiems, kaip gyventi  biggrin.gif

Tai taip kaip parsiau ar jums ka nors daugiau detalizavo? biggrin.gif ir kazkas pagijo? Nu ta tuir superine gydtoja, tokiu vienetai. mano mama sirgo psoriaze daug metu ir jokia trad medicina ir nei viena sgydytojas nepadedavo, tik siaip apmazedavot u berimu ir viskas, ko ji tik nedare, kokiu tepalu neismegino, dieta kaip sakiau tik pavirsutiniskai nupasakota rukytu, keptu, suriu negalima ir viskas. Paskui jau kai atrado sveikuolius, pakeite mityba is esmes, pradejo maudytis ziema vasara lauke, sportuoti kas ryta, kitaip ziureti i gyvenima ir t.t. va tada dingo liga be pedsaku ir dabar jai 70 m ir ji toliau sportuoja ir jauciasi gerai ir neatsimena, kada pas gydytoja busvusi. Taigi liga yra dovana, susitvarkyti gyvenima, kad ilgaiu sveikas gyventum, nes jei na ta liga, gal jau ir negyva butu ar kokai ligota, kaip draugiu mamos su sirdies suntavimais, aukstais spaudimais ir t.t.
Man padejo. Nera tokios ligos kaip persalimas . Tik nustojau valgyti mesa baigesi visos "anginos", mesa butent ir silpnina imuniteta.
Tai ne is blogos valios gal, galima gi ir paaiskinti, kad jau to atsisake ir maitinais taip. As iekam patarimu gyvenime aplamai nedalinu, man paciai reikia daug ka dar ismokti. Bet, jei kas ka klausia, tai mano atsakymas vienas visapusiski pokyciai ne tik mitybos, cia tas labai geras straispnis buvo pirmas kuri Monteverte ikele, jis butent apima beveik visas sritis fizines, dar prideciau mintis reikia susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 15:27)
Klausykit, gal uzveskit atskira ligu gydymo maistu tema, jei dar tokios nera?  bigsmile.gif  ax.gif
butu tada SM daugiau nei viena aktyvi tema  ax.gif

Moteris vargina speecifines temos ir butinybe prisilaikyti temos. Uztai maloniai jauciasi temose apie viska ir nieka.

Pas vyrus temai nukrypus suveeikia kazkokia pasaugine reakcija ir jie imasi inciatyvos daryti tvarka
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 14:44)
"Juodieji pipirai dingo". biggrin.gif  Girdžiu jau 7-tą sykį, bet esu įpratusi "negirdėti", nes įvairūs dalykai "dingsta" per dieną mažiausiai 16 kartų. biggrin.gif  iš pradžių biesino tas amžinas "dingo", dabar tik juokina. Pipirai buvo "dingę" max 7cm į šoną ir nusukta etiketė. biggrin.gif jau su dviem vyrais gyvenau, bet žiūrėjau į juos kaip į žmones, kurių, galbūt, skirtingi požiūriai ar nuomonės į kokį reiškinį, nei mano. Į šitą žiūriu kaip į lengvai neįgalų. Tada nė nekyla mintis žmogaus auklėti, pakeisti, atvedinėti į protą. Lengviau yra pasakyti sviesto buvimo vietą šaldytuve kiek ten laipsnių platumos, kiek ilgumos, kad rastų, negu pranešti, kad, kaip netikėta, pieno produktų lentynoj. biggrin.gif kartais tikrai labai stebiuosi, kaip žmogus sugeba vadovauti didelei žmonių grupei, vystyti sėkmingą verslą, bet nesugeba surast pipirų. biggrin.gif

norma čia, ir man taip būna. Man geriausiai, kai aš pati kažką kažkur padedu, tada tikrai žinau kur ir ką, o po kito sudėjimo aš irgi būna nerandu ir biesinuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 15:36)
Moteris vargina speecifines temos ir butinybe prisilaikyti temos. Uztai maloniai jauciasi temose apie viska ir nieka.

Pas vyrus temai nukrypus suveeikia kazkokia pasaugine reakcija ir jie imasi inciatyvos daryti tvarka

Norit pasakyti, kad as vyras, tik forume apsimetu moterimi? biggrin.gif
Cia ne paaugliska reakcija, cia principas,kad tvarka turi buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 06 24, 15:08)
Mano vyras rūkė nuo pat mūsų pažinties pradžios. Ar man tai atrodė geras įprotis? Ne. Ar aš kada nors bandžiau jį šiuo atžvilgiu pakeisti? Ne. Ir niekada neturėjau jokio noro tai daryti. O kai jo tėtvai man sakydavo "daryk ką nors, kad mestų", tai man kaip iš kažkokios fantastikos srities. Ką aš turėčiau daryti? Paaiškinti apie rūkymo žalą? Ne idiotas jis, žino viską ir pats, skaityti moka. Ką dar aš galėjau padaryti? Zyzti nuolat ir reikalauti, kad "jei mane myli, tai privalai mesti?" Visiškas idiotizmas yra suaugusiam žmogui ėsti smegenis dėl jo pasirinkimo. Jei būčiau negalėjusi to toleruoti, būčiau tiesiog su juo nepradėjusi gyventi. Jis metė prieš kelis metus. Nes pats taip nusprendė.
Žinoma, aš tikrai ne tobula. Viskas, ko aš noriu iš savo antros pusės - kad mane tokią va netobulą priimtų su visais mano trūkumais. Ir aš jį priimu tokį, koks jis yra. Su visais pliusais ir minusais. Jei yra kas nepatinka - pasakau. Dažniausiai vieną kartą. Jei vyras nusprendžia į tai atsižvelgti - valio. Jei ne, tada jau sprendžiu kaip man su esama padėtimi geriau būtų gyventi ar ką aš galiu padaryti, kad man būtų komfortabiliau. Jei būtų savybių, su kuriomis suprasčiau kad negaliu gyventi, tada reikėtų priimti atitinkamus sprendimus. Jei būtų buvę esminių savybių, kurių negalėčiau toleruoti nuo pat santykių pradžios (pvz. smurtautų fiziškai ar psichologiškai), tada mes su juo vaikų neturėtume ir buities nevestume. Tikrai nesiimčiau projekto "pakeisiu vyrą iki tol, kol dar neužmušė". Galima mylėti žmogų su kuriuo negalima kartu gyventi. Visko gyvenime būna.
O ne Jūs ten toj temoj apie žveją stebėjotės, kad kam tam vyrui apskritai žmona reikalinga, jei jau tas hobis tiek laiko atima? Tiksliai nebepamenu, kas ten rašė, tai gal ir ne Jūs smile.gif

kol vaiku neturejom man jo rukymas irgi nelabi uzkliudavo, aisku buciau apsidziaugusi, jei butu metes, bet kazkaip ypatingai neliude, jauna i svis ir pati ale meginau rukyti lotuliukas.gif bet augi, bresti ir protingeji.. kai vyro tevui koja nupjove del jo rukymo, kazkaip baisu pasidareDabar labai jau nepatinka kai ruko, pajauti tuos dumus ir erzina, nes po gimdymo labai sujautrejo uosle ir aplamai pojuciau, nebegaliu sinetikos nesiot pvz, ar sintetiniu kvepalu purkstis. Taigi , kai dariau sprendima su juo gyvent man tai itakos nedare, bet dabar daro, ar zysiu, ne, bet kartais pasakau, kad atsibodo jo rumkumas, ar kad man smirdi dumai, jis turi teise rukyti, bet as irgi turiu teisia issakyt nuomone apie tai nes mane irgi veikia biggrin.gif kur dar visos nuorukos doh.gif siaip gyvenam ir keiciames, neina visko numatyti, kai esi jaunas ir tik pazindiiesi, o kai pamilsti jau velu ...aisku atsitraukti galim avisada nuo zlingos veiklos, jei ji kenkia ir zmogus nenori keistis, bet pries tai vis tiek manau verta pameginti rasti tuos motyvus mzogui paiskeisti, suteikti info, kur, kaip galetu tai padaryti, jei nereguoja, aisku kas belieka, nemazas vaikas gi.

As , nes aisku 3 dienos kas savaite jau per daug, hobis hobiui, aisku kad stebiuosi kam ta zmona? jei darbo reikalais tiek isvaziuoja tai viena, darbas butinybe, jei del hobio tai kita, tai pasirinkimas, reiskia hobis idomiau nei zmona. Mano vyras seniau zvejodavo gal karta i menesi dabar dar reciau. Hobis ir yra hobis tai ne priklausomybe, be kurios negali gyventi ir jei matai, kad sali zmogui blogai, kad tuksta meiles demesio, tai testi ta savo hobi tokiu pat tempu, nu egoizmas, kyla klausimas, kas svarbiau? gerai jei sumazins, kai vaikai gims, kaip jus raset apmazinot su vyru veiklas, o jei ne, o jei dar padidins ir nematys tame bedos?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 15:44)
Norit pasakyti, kad as vyras, tik forume apsimetu moterimi?  biggrin.gif
Cia ne paaugliska reakcija, cia principas,kad tvarka turi buti  biggrin.gif

Ne, taip nepagalvojau. (apie jus)
Bet toks pastebejimas. Ir jis turi pagrindo.
Moteris i gyvenima ziuri, kaip i visuma, joms nereikia suskirtyti visko i lentyneles. Jos gali diskutuoti apie daug dalyku ir puikiai atsiminti.

As vyru mastyma lyginu su standartiniais kompiuteriais su CPU, o moteru - tai naujaisiais gristais GPU (prastesni bet daugybe).
Vyrai buvo geresni atsekti, kas vyksta sudetingoje sekoje ar keliose. Moterims sunkiau koncentruotis, bet jos gali apdorot daugybe smulkmenu ir istraukti is ju informacija.
Bet kai diskutavau su vyrais apie GPU programavima, tai panasu, kad daugelis ju aplamai nesiorientuoja ir nesuvokia visumos. Sakysim mano sefas, jau nezino, ka jis parduot bando...

Sakysim si problema, surasti gera vyra... Net jus sudarinejat kazkokius sarasus, bet tai tipiskai vyriskas bandymas gyveenima suskaidyti ir sudeliot i atskirai nagrinejamus stalciukus.

O butent reikia stengtis suvokti VISUMA. Tam tikrais pjuviais surinkti nereiksmingus duomenis ir po to juos nesuprantamai apdorot. Pagal funkcija:
Visuma(1) - toks rezultatas, Visuma(2)- kitoks . Per gyvenima jus gaunat patirti.
O po to matot nauja visuma ir jauciat prognoze - nieko gero... ar gal nieko zmogus.
Tai SAVAIME. O va vyrai stengiasi nagrinet kiekviena parametra atskirai tos visumos

Gaunasi, kad jus nezinot, kaip priimat sprendimus... badot vyriskai, bet po to pasiduodat emocijoms (patirciu sprendimu- rezultatu aibei). Daug tokiu dalyku igimta...

Jei norit keisti moteri, tai diskutuojat su ja kas gera, kas bloga, kas naudinga, o kas ne, o ji jau pati papildo savo experience sprendimu baze ir keicia tolimesnius sprendimus
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 14:45)
Dabar labai jau nepatinka kai ruko, pajauti tuos dumus ir erzina, [...] kartais pasakau, kad atsibodo jo rumkumas, ar kad man smirdi dumai, jis turi teise rukyti, bet as irgi turiu teisia issakyt nuomone apie tai nes mane irgi veikia  biggrin.gif kur dar visos nuorukos doh.gif [...] pries tai vis tiek manau verta pameginti rasti tuos motyvus mzogui paiskeisti, suteikti info, kur, kaip galetu tai padaryti, jei nereguoja, aisku kas belieka, nemazas vaikas gi.

As , nes aisku 3 dienos kas savaite jau per daug, hobis hobiui, aisku kad stebiuosi kam ta zmona? jei darbo reikalais tiek isvaziuoja tai viena, darbas butinybe, jei del hobio tai kita, tai pasirinkimas, reiskia hobis idomiau nei zmona. Mano vyras seniau zvejodavo gal karta i menesi dabar dar reciau. Hobis ir yra hobis tai ne priklausomybe, be kurios negali gyventi ir jei matai, kad sali zmogui blogai, kad tuksta meiles demesio, tai testi ta savo hobi tokiu pat tempu, nu egoizmas, kyla klausimas, kas svarbiau? gerai jei sumazins, kai vaikai gims, kaip jus raset apmazinot su vyru veiklas, o jei ne, o jei dar padidins ir nematys tame bedos?

Žodžiu, aš nieko neaiškinau ir neieškojau, Jūs tuo tarpu manot, kad verta kažką daryti, rasti motyvus ir kažką aiškinti. O rezultatas tas pats. Kai (jei) žmogus pats norės, tai ir mes. Kaip padarė maniškis. Jei nenorės - nemes. Kaip daro Jūsų vyras. Kiekvienas renkamės į ką savo jėgas, laiką ir nervus investuoti ;)

Aš jau anoj temoj rašiau. Ne hobyje esmė. Esmė santykiuose. Jie yra arba nėra. O hobis - detalė. Visiškai nereikšminga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 24 birželio 2018 - 15:11

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 15:02)

Leksa, jau antra kart pasikartosiu ne pavieniai isvardinti dalykai kazka keicia o butent ju visu VISUMA.
Jus bandet?

o kodel manai, kad as nieko nebandziau ir nebandau nuolat? As dedu milziniskas pastangas jau daug daug metu, kad gerai atrodyti. Ir pastangas, ir pinigus nemenkus. Bet tai PKS negydo ir hormonu nereguliuoja. Tai padeda tik isvaizdai.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 06 24, 14:21)

vyrai nemėgsta....protingesnų už save. Idomučia galėtų pakomentuoti.

faktas. Bet gal kai kuriems ne fasonas, pasakyt, kad zmona baigus tik profke. Tai va ir reikia "su aukstuoju". Beja, tas kuris tai sake, diploma tai nusipirkes... proto bokstu nebuvo pats biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 06 24, 16:11)

Aš jau anoj temoj rašiau. Ne hobyje esmė. Esmė santykiuose. Jie yra arba nėra. O hobis - detalė. Visiškai nereikšminga.

gal kartais tas hobis atsiranda, kai jau nesinori jokiu santykiu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 24, 14:21)
ar tu, Listėja, šitaip pateisini savo rūkymą?

Apie rūkymą buvo ne mano pasisakymas.Dar nebuvau prisipažinusi,kad esu buvusi rūkalė.
Rūkiau daug metų, ir kas baisiausia, man tai patiko.
Žinoma, niekad nerūkiau prie nerūkančių, vaikų.Dabar jau keturi metai neberūkau.Ir visai nedarau iš to tragedijos,kad tiek metų rūkiau.Jei kas iš kompanijos užsidega cigaretė, tragedijos iš to nedarau, nuo dūmų kvapo nealpstu.
Tik ,va negaliu pakęsti,kai rūko kontrobandines.Nu,jau smarvė jų tokia bjauri.
Atsakyti
beja, merginos. O gal zinot kokiu vyrisku forumu, kur butu galima ilisti ir paskaityti ka jie ten apie moteris ir reikalavimus joms raso? Butu gan idomu. Nors nesitikiu, kad ten bus tokiu pokalbiu kaip pas mus, nes jie visai kitokios butybes. Bet gal ka idomaus/naudingo pavyktu rasti bigsmile.gif
Atsakyti