Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 13:38)
Apskritai, kam vyras, sveikas vyras, su kuriyo sunkiau nei ve jo?

ne del naudos vyras, o del meiles mirksiukas.gif
Atsakyti

Bendraujant moterys, vyrai susizavi nie vien isoriniais individu bruozais, bet ir vidumi, asmenybes savybemis, cia taip vadinama meile is antro zvilgsnio...

Jei vyras ilgai bendrauja su moterimi kaip drauge, naturaliai suzino apie jos pliusus, minusus, tai tikrai su ja nori buti ne vien del grazaus uzpakalio. Tas suprantama.

Atsakyti
kadangi tiek daug paminejimo dvasingas, ir reiksmes neivardijamo ikeliu jums zodyno reiksme

Dvasingas - dvasing|as, dvasinga
1. turintis daug psichinių jėgų: Dvasingas žmogus.
2. turintis gyvybę, dvasią.

Taigi visi zmones dvasingi tai ir nustokim situo spekuliuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 13:40)
ne.
tiesiog dar ne paskutinį gyvenimą gyvenate - paaiškins jums  kai kurie.  smile.gif

Ji pakanka dvasinga, kad skirtu tariama butaforini dvasinguma, nuo realaus. Didesne tikimybe, kad ji savajam dvasingumui ausktai kelia kartele.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 13:30)
realiai dvasinį gyvenmą juk gyvena visi, net ir tap vadinami "buki" ar "degradai".
dvasinis gyvenimas yra viskas - pradedant šakutės pakėlimu, nusibezdėjimu, maldomis, kompais...sąmoningumu, ar netgi nesąmoningumu.
visi veiksmai, motyvai, taip vadinama giluma ir taip vadinamas lėkštumas rodo tavo tam tikrą dvasinį gyvenimo gylį, gelmę arba negelmę.

pagal rytų filosofijas:negalima" teisti" netgi drungų lėkštų žmonių.
juk ir yra tas posakis: plan stiklnė, pilna vona - kur pilnesnė? žinoma, abi.

Sutinku, nes kol zmogus gyvas jis ir yra dvasia kune, jie gi neatskirti, viskas ka daro su kunu veikia ir dvasini pasauli.
teisti negalima aplamai, tikriausiai pagal visas relaigijas ir dvasinius mokymus, nes tai turi prasme, tiksliau teisti visai nera prasmes biggrin.gif Galima ivardinti , paciam tureti kazkoki suvokima,kas gerai kas negerai, bet teisti kita zmogu tai tik puikybe.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 08:34)
Man atrodo, kad pradejus rimtus santykius, didzioji dalis tu vyru draugu labai greit isgaruotu.

vat tikėjaus šito klausimo.
tolė ir sakau, kad mano siela kitokia nei daugumos.
turėjau vyrą 9 metus. paskui draugą.
o platoniški draugai niekur neišgaravo. ax.gif
bendri pažįstam, daug metų šemom bendraujam ir po veną.
nueinam kavos, į renginius, į boulngą, bet ne kas savaitę. taigi, ne dėl romantiško dėmesio man vyrai.
jei ir yra lengvas flrtas, aš to nesuriekšminu.
man žmonės visų pirma sielos.u
dabartinis draugas - viskas su jo man gerai. tiesiog puiku, nuostabu, ant rankų nešioja.
bet dėl spardyt kitus draugus, su kuriais skaičiuojam 20metų virš?
ne ne. brunette.gif

p.s. man kaip tik nepatinka moterys, kurios vyrus naudoja kaip tarpines stoteles.
tarkim, aš žinau, kad ta m tikras draugas yra skirtas tik tam - plato santykiams, ir taškas.
na, aš tokia. sukuos soc life, tai ką man dabar? katinus auginti ar forume tik sėdėti?
arba draugų turiu nuo studijų laikų, vaikystės? neemigravau, nešsikėliau, santykiai tęsiasi..būna susieinam tankiau, rečiau...chemijos jų atžvilgių nejaučiu, jei je ir pajaučia kažką (kalbėta jau buvo šiom temom, nesureikšmini to, nes santykiuose ne vien chemija groja pagrindine nata; taip, žmogus seksuali būtybė, bet pasirenki, ką santykiuose akcentuot). tai ką, užriesti nosį, nebendrauti?
jei nesibendrauja - dirbtinai nebendrauju.
taigi, draugai pas men yra draugia, ne vyrai ir ne vyrų pakaitala. todėl atradus vyrą ar partnerį, draugų nemėtau, nes tiesiog anie net ne konkurentai.
o moteris, kuri bendravo su biču ir metė bičą, nes susirado vyrą - nu tai kamon.
ji vadinasi tik išnaudojo tą žmogų savo vienatvei.
ir kaip Aimėja pastebėjo - nesvarbu, mano santykiai su vyrais gražensi ar blogesni, nei gražius turėdama(kai viskas dar sekėsi, nei prastesnius) - draugų, žmonių nemėtau.
bet aš esu aš, kitos lai gyvena kaip nori.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 13:49)
žinau, suerzinau, kai atradau tavo prieštaravimus
niekam gi tai nepatiktų biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tu nori suerzinti, bet tau neiseis, nes negebi suvokti esmes, nes pati esi kersinga, pagiezinga, nemylinti zmoniu. Is tos varpines ir kabinejiesi.

Kaip ir Evos straipsni neikirtai... Tau persudetingas buvo. Bet tiek to, kaip jau sakiau man tas pats, kokiu keliu eini.
Atsakyti
Placiau ir manau labai taikliai aprasyta.
Kas reiskia, jog toli grazu ne visi vienodi kalbant apie dvasinguma

http://psicho-logija...ngumas.html?m=1
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 13:30)

kitas klausmas: ar galima save išlavinti, padaryti tą dvasingumą gilesniu/platesniu...

su ta karma - žmonės tiesog bando aiškinti tai, kas jiems yra mįslė, kas už proto ribų (kad ir vaikai, atsimenantys, su DETALĖM, pasakojantys apie praėjusius gyvenimus) - nes į daugybę dalykų atskaymų nėra.

kodėl, žiūrėk, vieniems klojasi, kitems nelabai.
daugelis juk turi talentus, bet žiūrėk, gimė kažkokioj saloj, skurdesnėj šeimoj, ir amba.
su broliu diskutavom: ne visi tikri turi vienodas galimybes, startus.

Taip tai vienas is svarbesniu klausimu ir antras butu, kiap pamatuoti ? ar tikrai dvasia reikia auginti ar ji nera tobula pati savaime?Trecias klausiams butu ar nematant dvasios galima ja kazkaip tobulinti?
Kuna matom, kuna tobulinti galima, proto nematom, bet ir ji galime tobulinti, zinom kriterijus, o dvasia?

Karma - tai man kol kas logiskiausiasi paaiskinimas gyvenimui zemeje.nors ir pacia karma zmones isivaizduoja skirtingai. As kaip tik girdejau mokymus, kad kuo zmogus geriau gyevna, tuo maziau prisidirbes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 30, 10:04)
Skaiciau, pischologes paaiskinima, kad moteris, jei turi  draugu vyru, jai daug sunkiau susirasti vyra, nes ta vieta tarsi jau ir uzimta, vyriskos energijso yra salia.

tuomet aš kitokia. stipriai kitokia.
jei man reiktų rinktis: VIENASSS VYRASSSS (įdomu, koks jis turėtų būt, kad išspardyt visus male friends iš savo gyvenimo??) o visa kita - tik MOTERYS visą gyvenimą (tikras bobinčius, ar ne? pvz SM forumo vištos, dieve dieve (na, ir aš ta višta, okei), (ir Įdomučia tuoj virs viena iš mūsų)
neee
verčiau turėsu normalių plato d
raugų (men ir women), laisvę, darbą, ramybę, babkių, kaip kad dabar...
atmenu savo metus, kuomet no man in my life, pilna draugų, soc veiklos, babkės, kūrybinis darbas, dieve, koka buvau laiminga.
švytėjau.
vat toką ir rado mane draugas.
ne nudžiūvusią, lipančią sienomis, depresuotą.

p.s. ir dar truputį nesutinku su ta (nėra vietos vyrams". tarkim, pažįstu tikrai moterų-pelių nugesusiomis akimis. neturėjo tų vyrų, gavo vyrą, despotišką tokį ir vėl nieko neturi (išskyrus tą despotą, kurį dar apšokinėti reikia). tipo, čia life. paaugins avikus, tie užsienin ar savus gyvenmus išlėks kurti, ir ką toji moteris? mirs su katinais ir pelargonijomis.
kapinės dar prieš mirtį.
kaip kas nori - taip tas susikuria.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 13:57)
vat tikėjaus šito klausimo.

As irgi neissizadejau ir neissizadesiu, nepriklausomai, kas ka sakytu, vertintu.
Nezinau ar cia toks mano dvasingumo lygis, ar egoistinis poreikis neatsisakyti man sirdziai mielu draugu.

Bet nemanau kad sazininga testi platoniskus santikius su vyru, kuris neturi vilties. Tai savos ruesies savosios puikybes tenkinimas, kito saskaita.

Man irgi, cia viena moteriske ne perseniausiai sake, kad neva paskutiniji karta gyvenu zemeje. Kazkaip nesukele jokiu jausmu. Man tai nera svarbu, svarbu GYVENTI, pilnaja ta zodzio prasme, be bonusu, pliuspunktu rinkimo, neva taip projektuojant taip busima gyvenima, ar taip uzsitarnaujant amzinaji gyvenima rojuje. Man nepriimtina "pardavineti" save, "pirkti" lojaluma, kaikalba eina apie siela, dvasinguma, karma ir t.t.
Atsakyti
rusu kalboje yra 2 zodziai duchovnyi ir dusevnyi:

tai tas buten dusevnyi yra dusios zmogus, geras, sirdingas, mielas, draugiskas, atlapasirdis.

o duchovnij - dvasininkas dazniausiai .

Man asmeniskai nesivartoja dvasinis zmogus gyvenime, man tai kaip sveistas sviestuoas. geriau konkretizuoti, koks ta szmogus, nei vartoti kakzoki mistini dvasingas, atrodo kiti zombiai butu.
Atsakyti