QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 08:34)
Man atrodo, kad pradejus rimtus santykius, didzioji dalis tu vyru draugu labai greit isgaruotu.
vat tikėjaus šito klausimo.
tolė ir sakau, kad mano siela kitokia nei daugumos.
turėjau vyrą 9 metus. paskui draugą.
o platoniški draugai niekur neišgaravo.
bendri pažįstam, daug metų šemom bendraujam ir po veną.
nueinam kavos, į renginius, į boulngą, bet ne kas savaitę. taigi, ne dėl romantiško dėmesio man vyrai.
jei ir yra lengvas flrtas, aš to nesuriekšminu.
man žmonės visų pirma sielos.u
dabartinis draugas - viskas su jo man gerai. tiesiog puiku, nuostabu, ant rankų nešioja.
bet dėl spardyt kitus draugus, su kuriais skaičiuojam 20metų virš?
ne ne.
p.s. man kaip tik nepatinka moterys, kurios vyrus naudoja kaip tarpines stoteles.
tarkim, aš žinau, kad ta m tikras draugas yra skirtas tik tam - plato santykiams, ir taškas.
na, aš tokia. sukuos soc life, tai ką man dabar? katinus auginti ar forume tik sėdėti?
arba draugų turiu nuo studijų laikų, vaikystės? neemigravau, nešsikėliau, santykiai tęsiasi..būna susieinam tankiau, rečiau...chemijos jų atžvilgių nejaučiu, jei je ir pajaučia kažką (kalbėta jau buvo šiom temom, nesureikšmini to, nes santykiuose ne vien chemija groja pagrindine nata; taip, žmogus seksuali būtybė, bet pasirenki, ką santykiuose akcentuot). tai ką, užriesti nosį, nebendrauti?
jei nesibendrauja - dirbtinai nebendrauju.
taigi, draugai pas men yra draugia, ne vyrai ir ne vyrų pakaitala. todėl atradus vyrą ar partnerį, draugų nemėtau, nes tiesiog anie net ne konkurentai.
o moteris, kuri bendravo su biču ir metė bičą, nes susirado vyrą - nu tai kamon.
ji vadinasi tik išnaudojo tą žmogų savo vienatvei.
ir kaip Aimėja pastebėjo - nesvarbu, mano santykiai su vyrais gražensi ar blogesni, nei gražius turėdama(kai viskas dar sekėsi, nei prastesnius) - draugų, žmonių nemėtau.
bet aš esu aš, kitos lai gyvena kaip nori.