Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 19:53)
Dvasingas zmogus negali buti abejingu, kaip ir pesimistu vnz. visa tai kas ieina i septyniu mirtinu nuodemiu sarasa.

1. Puikybe.
2. Pavydas.
3. Edrumas.
4. Bludas.
5. Pyktis.
6. Gobsumas.
7. Pesimizmas.

Tai nereiskia, kad dvasingi zmones neitakojami nuodemiu, klausimas kaip leidzia jie buti itakojami, kaip ilgai, ar suvokia problema.

labai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 12:30)
1. Na ir kas is to... Kiba del to neva dvasingesne daraisi...

Kaip jau rasiau, man vienodai kokiais keliais einama...

2.Cia bais dvasingo sutverimo izvalga.

tai kad apie nuodėmes juk buvo biggrin.gif jos gi - nedvasingos anot tavęs, ne? biggrin.gif

dvasią ir šuo su kate turi, pasąmonę turi, nes sapnuoja, taigi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 12:58)
As 100% isitikinusi, kad labai retas vyras su moterimi bendrauja tik is draugiskumo. Tad jai susiradus ilagaliki partneri, tas vyras psitrauks naturaliai, nes kil pavydas, liudesys ir t.t.

Kitas dalykas, kad nelabai isivaizduoju kaip su vienu vyru gyvenant, galima tureti kita vyra-drauga. As turbut draugyste kitaip suprantu, nes man draugas tai ne tas su kuriuo kavos darbe isgeri, ar keliais zodziais persimeti. Su draugu as kalbu atvirai, skambinu daznai, leidziu laisvalaiki, susitinkame dviese/tryse ir pan.

Turejau tokio stiliaus draugu, kai studinau. Tiksliau galvojau, kad jie draugai, o is tikruju jie n metu slapta tikejosi, kad pavyks su manimi romantiniai santykiai. Kai atsirado pas mane rimti santykiai, tiek is ju puses, tiek is mano nebebuvo noro/galimybiu daznai bendrauti ir palaikyti kazkoki intensyvu rysi. Susirasom kartais (susitikti siaip ar taip negalim del atstumo), bet man jie is draugu perejo i pazistamus. Moterys drauges kaip liko taip liko, nuo vaikystes, universiteto.

Na zmones tarp saves pradeda bendrauti nebutinai vedini libido. Yra darbas, studijos, bendri draugai ir t.t. Bendraujant moterys, vyrai susizavi nie vien isoriniais individu bruozais, bet ir vidumi, asmenybes savybemis, cia taip vadinama meile is antro zvilgsnio...

Jei kalbeti apie mano draugus, jie nuo lopselio laiku. Kai atejo vyras, jie jau buvo mano gyvenime uzeme tvirtas pozicijas. Savo draugus vadinu "tutes broliais". Bent jau jie man visada buvo daugiau kaip broliai, nei potencialus vyrai. Buvo laikas, kai kiekvienas ju pagalvodavo apie mane, kaip apie moteri, bet... Cia viskas priklauso nuo moters.

Kokia musu draugyste. Mano vyrai daraugai tapo geriausiais vyro draugais. Jei saziningai, jis kaip ir savu, atvestu i seima, draugu neturi. Dabar mes draugaujame seimomis. Kaip Aimeja rase apie draugsytes su moterimi, as taip "draugauju" su savo draugu zmonomis, ju dukromis, marciomis. Ju vaikai su antrom pusem ir ju mazais krupiais musu sodyboje yra dazni sveciai, nes jie jau tapo mano vaiku, sunenu draugais ir t.t. ir t.t. TA musu draugyste tapo kaip giminyste.

Neturiu daug draugu, tik jie vieninteliai "tutes broliai", tie zmones mane lydi per gyvenima nuo pat gyvenimo pradzios. Tokiu artimu santikiu su moterimis draugemis nebuvo. Nezinau, bet mano geriausia drauge yra mano mama, su ja galiu kalbeti apie viska, buti pati savimi, be kaukes.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 20:07)
O labai blogai nesijaust dvasinga?

ne.
tiesiog dar ne paskutinį gyvenimą gyvenate - paaiškins jums kai kurie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 13:18)
Nu tikrai cia dvasingumu nekvepia. Veikiau zmogus ant degradavimo ribos.

Jei prageria alga tai jau zemiau ribos, o jei neprageria, jau dvasiskai kiek pakiles, virs ribos. Tai aisku dar ne dangus, bet jau sis tas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 13:39)
tai kad apie nuodėmes juk buvo biggrin.gif jos gi - nedvasingos anot tavęs, ne? biggrin.gif

dvasią ir šuo su kate turi, pasąmonę turi, nes sapnuoja, taigi... rolleyes.gif

Isties manai, kad man idomios tos tavo lempines priekabos is serijos "juk tu taip..." Tuoj pulsu irodineti, kad neva ne... as ne tai...
Nesivargink, jei tau nuo to gerai, tame jauti pilnatve tai ir blusinekis, prie ko cia as. Man senai diskutuojant nera poriekio kazkam kazka irodineti. Tavo reikalas priimti ka as rasau, arba ne. VISKAS.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 07:05)
Man dvasinga moteris ta, kuri pav. gali pasakyt, kad savo vyrui visuomet "duoda" kaip anam reikia.

betgi saket, jums patinka santykiai, kuomet ne viskas susieina į aną galą, kai paklausiau, kaip bus jūsų žmonai, kai tapsite moterim po greitos rekonstrukcijos.
tai kaip visgi - anas alas, ar ne anas galas?

ir jūs vis pabrėžiat, kokios moterys šitam forume žemos - joms tik vyro daiktas ir pinigai rūpi, bet man rodos jūsų šeima kaip tik tą modelį ir atitinka.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 12:56)
Mylejimasis - tai tik patogus lengvai suprantamas dalykas.
Yra kur kas daugiau problemu gyvenant kartu.
Sakysim riboti finansai, skirtingi planai ir t.t.

Tik tada kai yra priestaravimas tarp tarnavimo savo zemiems poreikiams ir aukstesniu dalyku, paaiskeja ar pas zmogu yra tu aukstesniu dalyku, rupinimasis kitu, ar net rupinimasis savo ateitimi (o ne prisigeriau, praradauu teises, ismete is darrbo, anstoliai is buto)

Dvasingumas tai sugebejimas suvokti kazka sudetingesnio. Jei jau atsibodo "duodu - neduodu" tai galiu kita pavyzdi, pav sugebejimas gyvenant seimoje nepragerti algos. Jau zingsnelis i virsu. O jei to nesugebama tai nerra apie ka senket

ir kaip visa tai surista su dvasiniu pasauliu? blink.gif snekat iskirtinai apie kuna.

sugebejimas suvokti kazka sudetingesnio yra intelekto galimybes, kaip tai surista su dvasia? ir kas tas kazkas sudetingesnio?
nepragert algos, tai elementraus normalaus , nesuluosinto, ne kokio truamuoto , ne ligonio zmogaus elgesys, kaip ir pavalgyti, pasirupinti savim, praustis, rengtis, eiti i darba ir t.t. su kokiom cia dvasinem vertybem susije, tai elementarus gyvunu, kuniskas lygmuo, tenkinti kuno poreikius, nei vienas gyvunas algos neprageria, visi gyvunai uzsiima seksu per ruja, kur cia kokie ausktensi dalykai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 13:43)
Jei prageria alga tai jau zemiau ribos, o jei neprageria, jau dvasiskai kiek pakiles, virs ribos. Tai aisku dar ne dangus, bet jau sis tas

Kaip banalu "sunkti is sudo vaska" ir kalbant apie tai, deti pastangas, ieskant tame dvasingumo.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 13:30)
pagal rytų filosofijas:negalima" teisti" netgi drungų lėkštų žmonių.
juk ir yra tas posakis: plan stiklnė, pilna vona - kur pilnesnė? žinoma, abi.
kitas klausmas: ar galima save išlavinti, padaryti tą dvasingumą gilesniu/platesniu...
tie, kurie tiki karma, pvz sako(skaičiau vienoje English book, Sound of Earth), kad tarkim, milijonai žmonų, Indjoje elgetaujantys, prašantys išmaldos, reketuojantys turistus - realiai gyvena tik pirmąjį savo gyvenimą.
jei gyvenime tau vskas klojasi, tiek dvasiškai, tiek materialiai, jau gyveni šimtąjį ar nnn-tąjį gyvenimą.
jei klojasi tk materialiai gerai, o šiaip esi mafukas,  ar fyfa, ar bukena - tai dar turės grįžti į žemę, išmokt pamokų.
aš apie "daugybę gyvenimų" neturiu nuomonės, nežinau, kiek procentų tikiu jais, ar ne.
bet žiūrėk, įdomu, r tikrai kyla klausimų - kodėl, žūrėk, vienas gimsta laimingas, savim patenkintas,  o kitas, žiūrėk, ne tokiam kūne, nori keist lytį, išvaizdą, nosį, odos spalvą, arba turi genetinį polinkį į bjaurias ligas, kalbu apie ypač retas, kodėl dauguma mano draugių gimusios su negaliom (cel. paralyžiais), o kiti - žiūrėk, net ir "shallow" people straksi, geria, rūko, net ansvorio neturi.
interesting interesting life.
su ta karma - žmonės tiesog bando aiškinti tai, kas jiems yra mįslė, kas už proto ribų (kad ir vaikai, atsimenantys, su DETALĖM, pasakojantys apie praėjusius gyvenimus) - nes į daugybę dalykų atskaymų nėra.
kodėl, žiūrėk, vieniems klojasi, kitems nelabai.
daugelis juk turi talentus, bet žiūrėk, gimė kažkokioj saloj, skurdesnėj šeimoj, ir amba.
su broliu diskutavom: ne visi tikri turi vienodas galimybes, startus.
nors gabių tikrai daug.
užtat mano geriausos draugės vienas iš tikslų: paremt labai gabaus našlačių ar vaikų namuose augančio studijas/mokslus...

šis reikalas pasaulyje žinomas tik iš dalies... jei įdomu, sakyk, parašysiu asmeniškai apie tą dalį, nes čia tokių durnų ciocių yra, kad tikrai nerašysiu visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 13:18)
Nu tikrai cia dvasingumu nekvepia. Veikiau zmogus ant degradavimo ribos.

biggrin.gif geras pastebejimas, Idomuciai dvasingumas tai kazkas kas virs degradavimo siek tiek... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 30, 13:45)
Isties manai, kad man idomios tos tavo lempines priekabos is serijos "juk tu taip..." Tuoj pulsu irodineti, kad neva ne... as ne tai...
Nesivargink, jei tau nuo to gerai, tame jauti pilnatve tai ir blusinekis, prie ko cia as. Man senai diskutuojant nera poriekio kazkam kazka irodineti. Tavo reikalas priimti ka as rasau, arba ne. VISKAS.

žinau, suerzinau, kai atradau tavo prieštaravimus
niekam gi tai nepatiktų biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti