Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ne apie patraukluma cia. Kieme megau gaudynes ir mustynes, o ne barbes. Studijavau salyginai vyriska profesija. Dirbu salyginai vyriska darba, taigi kolektyvas dauguma vyriskas.
Patrauklumas nebent ten, kur draugai, laisvalaikis. Bet velgi jeigu as nesirenku, kodel vyrai butinai turetu rinktis draugus pagal patraukluma.

As irgi lygiai taip pat. Kalbu apie dragyste po darbo ar po paskaitu. Logiska, kad informatika studijuojant grupiokai bus vyrai ir ju naturaliai aplinkoje bus daug. O bet taciau, nepatrauklios grupiokes nesulaukdavo tiek daug "draugisko" demesio. Ir tas skirtumas kiek aplink grazias sukdavosi draugisku pagalbininku ir kiek apie maziau patrauklias tikrai labai didelis.

Is mano patirties, tai dazniausiai vyrai leisdami su moterimi laika po darbo ne drauga renkasi, o slapta seilejasi.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 08:44)
aš tai vadovaujuosi dar senesne info smile.gif
Papildyta:

dar viena Moonte, visi gi skaitė ką tu sakei

1. Na ir kas is to... Kiba del to neva dvasingesne daraisi...

Kaip jau rasiau, man vienodai kokiais keliais einama...

2.Cia bais dvasingo sutverimo izvalga.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 12:20)
As irgi lygiai taip pat. Kalbu apie dragyste po darbo ar po paskaitu. Logiska, kad informatika studijuojant grupiokai bus vyrai ir ju naturaliai aplinkoje bus daug. O bet taciau, nepatrauklios grupiokes nesulaukdavo tiek daug "draugisko" demesio. Ir tas skirtumas kiek aplink grazias sukdavosi draugisku pagalbininku ir kiek apie maziau patrauklias tikrai labai didelis.
</p><p>Is mano patirties, tai dazniausiai vyrai leisdami su moterimi laika po darbo ne drauga renkasi, o slapta seilejasi.
</p>

Tai gal cia tik tavo patirtis, bet tai ne taisykle?
As tikrai ne is grazuoliu ir tikrai ne patraukli , bet niekad netruko vryu , vaikinu gyvenime , su klasiokais varydavom i zygius, vakarelius , butent dviese su drauge viska suorganizuodavom, klaseje gerai sutardavau, su grupiokais rasdavom veiklos, bendraudavau nemazai, visadai ir su bendradarbiais vyrais gerai sutardavau, daug bendraudavom laisvesnei aplinkoj. Nu nezinau,labai abejoju ar kas ten seiledavosi del manes, bet to draugisko demesio tikrai daug sulaukdavau visa gyvenima. ir dabar gana gerai pabendrauju su kolegom, kurie prie kitu porjektu dirba, su uzsienieciais kazkaip lengviau bendraujasi, airiu dauguma gana salti ir atitole del bendravimo, labai taip oficialiai tik.
Atsakyti
Del vyru. Mano irgi draugai yra vyrai, ne moterys. Draugu daug neturiu, tik keli, draugaujam nuo vaikystes. Yra keli biciuiai, didumoje vyru geri pazistami.

Kaip ir del ko bendrauja vyrai su moterimis... Vyrai kaip ir moterys bendrauja ivairiai. Pradzioje gali buti isvis dalykiniai santikiai, veliau gimsta simpatija ir atvirksciai, pirma simpatija veliau rimta draugyste.

Platoniski santikiai su vyrais mane ziauriai vargina. Pastovus vaiksciojimas minu lauku, bent jau man. Kai nejauti to ka jaucia zmogus-vyras, labai sunku bendrauti. Zinai jo jausmus, stengiesi pastoviai laviruoti, kad jo neiskaudinti, kad paciai situacijos nepaastrinti, nesuteikti vilciu nei zodziais nei veiksmais. Brrr... Anksciau dar stengiausi kazkaip nenutraukti rysiu, dabar tik pajauciu, kad vyrukas neramiai kvepuoja mano atzvilgiu, iskarto atsiriboju. Na ne drastiskai, bet randu argumentu.
Siaip visi vyrai draugai, nepriklausomai patraukli moteris nepatraukli, bent jau mintyse pagalvoja apie santikius su ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 sausio 2019 - 12:56
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 13:16)
Ne apie patraukluma cia. Kieme megau gaudynes ir mustynes, o ne barbes. Studijavau salyginai vyriska profesija. Dirbu salyginai vyriska darba, taigi kolektyvas dauguma vyriskas.

Man atrodo, kad yra kalbama apie skirtingus dalykus. Tiksliau skirtingai suvokiama tie vyrai-draugai. Tai taip kaip tu rasai, tai daug zmoniu gyvena. Bet ar ten tikrai draugai? Bendrakursiai, bendradarbiai, kaimynai. Su vienais artimiau, su kitais kiek reikia bendrauji. Tikrai gali kreiptis pagalbos pas dauguma, jam gali padeti. Bet as kitaip suprantu draugyste. Su drauge moterimi as einu i kavines, muges, spektaklius, koncertus, galiu vaziuot prie juros, skristi i kelione, vykti i spa, uzbegti pas ja kavos ir ji pas mane, lankyti ligonineje, paziureti jos vaikus, savo nuvesti, bet su draugu vyru to tikrai nedarau kai gyvenu seimoje. Vienisai tai butu normalu.Todel kai santykiuose gyveni vyrai buna daugiau geri pazistami, kurie tau pades, tu padesi. Bet artimai tikrai nebendrausi.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 10:34)
Man atrodo, kad pradejus rimtus santykius, didzioji dalis tu vyru draugu labai greit isgaruotu.

Cia priklausys nuo to, ar vyra itakoja vien libido kai jis mato tik "Idomucios pute", ar dar ir zavimasi moterimi-asmenybe.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 30, 12:19)
visi tiek mini ta dvasingas zmogus, o kas tas dvasingas ir nesugeba pasakyti lotuliukas.gif

nors neatsakei, bet kaip suprantu davima tu sulygini su lyt santykiais, tokiu elementariu kalusimu neatsakei, nors pats sakei pradedam diskusija? biggrin.gif
jei taip, tai koki rysi tai turi su dvasia?
kas tau yra dvasia ir tas dvasingumas?
ir visgi ka motris turi duoti?

Mylejimasis - tai tik patogus lengvai suprantamas dalykas.
Yra kur kas daugiau problemu gyvenant kartu.
Sakysim riboti finansai, skirtingi planai ir t.t.

Tik tada kai yra priestaravimas tarp tarnavimo savo zemiems poreikiams ir aukstesniu dalyku, paaiskeja ar pas zmogu yra tu aukstesniu dalyku, rupinimasis kitu, ar net rupinimasis savo ateitimi (o ne prisigeriau, praradauu teises, ismete is darrbo, anstoliai is buto)

Dvasingumas tai sugebejimas suvokti kazka sudetingesnio. Jei jau atsibodo "duodu - neduodu" tai galiu kita pavyzdi, pav sugebejimas gyvenant seimoje nepragerti algos. Jau zingsnelis i virsu. O jei to nesugebama tai nerra apie ka senket
Atsakyti

Cia priklausys nuo to, ar vyra itakoja vien libido kai jis mato tik "Idomucios pute", ar dar ir zavimasi moterimi-asmenybe.

As 100% isitikinusi, kad labai retas vyras su moterimi bendrauja tik is draugiskumo. Tad jai susiradus ilagaliki partneri, tas vyras psitrauks naturaliai, nes kil pavydas, liudesys ir t.t.

Kitas dalykas, kad nelabai isivaizduoju kaip su vienu vyru gyvenant, galima tureti kita vyra-drauga. As turbut draugyste kitaip suprantu, nes man draugas tai ne tas su kuriuo kavos darbe isgeri, ar keliais zodziais persimeti. Su draugu as kalbu atvirai, skambinu daznai, leidziu laisvalaiki, susitinkame dviese/tryse ir pan.

Turejau tokio stiliaus draugu, kai studinau. Tiksliau galvojau, kad jie draugai, o is tikruju jie n metu slapta tikejosi, kad pavyks su manimi romantiniai santykiai. Kai atsirado pas mane rimti santykiai, tiek is ju puses, tiek is mano nebebuvo noro/galimybiu daznai bendrauti ir palaikyti kazkoki intensyvu rysi. Susirasom kartais (susitikti siaip ar taip negalim del atstumo), bet man jie is draugu perejo i pazistamus. Moterys drauges kaip liko taip liko, nuo vaikystes, universiteto.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 13:56)

Dvasingumas tai sugebejimas suvokti kazka sudetingesnio. Jei jau atsibodo "duodu - neduodu" tai galiu kita pavyzdi, pav sugebejimas gyvenant seimoje nepragerti algos. Jau zingsnelis i virsu. O jei to nesugebama tai nerra apie ka senket

Nu tikrai cia dvasingumu nekvepia. Veikiau zmogus ant degradavimo ribos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 15:41)
Tik mane stebina posakis as, jis dvasingas, buti dvasingu i rt.t. man jis vissikai nesuvokiamas. Kam zmogui stengtis buti dvasingu, kai jis ir taip yra dvase kune? Gal reiktu stengtis pazinti savo dvasinguma?
bet jauciu taip ir neatsakysit i siuos nepatogius klausimus  biggrin.gif

aš vis atsilieku su jūsų online tempais, bet papildysiu nuo savęs.
klausimai geri, nėra nepatogūs, bet atsakymo į juos visi ir ieškome visą gyvenimą. ax.gif
realiai dvasinį gyvenmą juk gyvena visi, net ir tap vadinami "buki" ar "degradai".
dvasinis gyvenimas yra viskas - pradedant šakutės pakėlimu, nusibezdėjimu, maldomis, kompais...sąmoningumu, ar netgi nesąmoningumu.
visi veiksmai, motyvai, taip vadinama giluma ir taip vadinamas lėkštumas rodo tavo tam tikrą dvasinį gyvenimo gylį, gelmę arba negelmę.

pagal rytų filosofijas:negalima" teisti" netgi drungų lėkštų žmonių.
juk ir yra tas posakis: plan stiklnė, pilna vona - kur pilnesnė? žinoma, abi.

kitas klausmas: ar galima save išlavinti, padaryti tą dvasingumą gilesniu/platesniu...
tie, kurie tiki karma, pvz sako(skaičiau vienoje English book, Sound of Earth), kad tarkim, milijonai žmonų, Indjoje elgetaujantys, prašantys išmaldos, reketuojantys turistus - realiai gyvena tik pirmąjį savo gyvenimą.
jei gyvenime tau vskas klojasi, tiek dvasiškai, tiek materialiai, jau gyveni šimtąjį ar nnn-tąjį gyvenimą.
jei klojasi tk materialiai gerai, o šiaip esi mafukas, ar fyfa, ar bukena - tai dar turės grįžti į žemę, išmokt pamokų.
aš apie "daugybę gyvenimų" neturiu nuomonės, nežinau, kiek procentų tikiu jais, ar ne.
bet žiūrėk, įdomu, r tikrai kyla klausimų - kodėl, žūrėk, vienas gimsta laimingas, savim patenkintas, o kitas, žiūrėk, ne tokiam kūne, nori keist lytį, išvaizdą, nosį, odos spalvą, arba turi genetinį polinkį į bjaurias ligas, kalbu apie ypač retas, kodėl dauguma mano draugių gimusios su negaliom (cel. paralyžiais), o kiti - žiūrėk, net ir "shallow" people straksi, geria, rūko, net ansvorio neturi.
interesting interesting life.
su ta karma - žmonės tiesog bando aiškinti tai, kas jiems yra mįslė, kas už proto ribų (kad ir vaikai, atsimenantys, su DETALĖM, pasakojantys apie praėjusius gyvenimus) - nes į daugybę dalykų atskaymų nėra.

kodėl, žiūrėk, vieniems klojasi, kitems nelabai.
daugelis juk turi talentus, bet žiūrėk, gimė kažkokioj saloj, skurdesnėj šeimoj, ir amba.
su broliu diskutavom: ne visi tikri turi vienodas galimybes, startus.
nors gabių tikrai daug.
užtat mano geriausos draugės vienas iš tikslų: paremt labai gabaus našlačių ar vaikų namuose augančio studijas/mokslus...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 12:07)
Man su vyru lengviau. Tikrai lengviau.

man irgi
neįsivaizduoju kaip be vyro buityje susitvarkyti viską? kiek samdyti reiktų tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 13:36)
man irgi
neįsivaizduoju kaip be vyro buityje susitvarkyti viską? kiek samdyti reiktų tada doh.gif

Apskritai, kam vyras, sveikas vyras, su kuriyo sunkiau nei ve jo?
Atsakyti