Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Bet esme ta, kad tu esi vienisa. Neturi/neturejai ilgalaikiu, normaliu, graziu santykiu seimoje. Gal todel ir nesugebi ju sukurti. Tai koks skirtumas kas draugai? Normaliuose santykiuose tarp vyro ir moters yra padorumo, sveiko proto ir pagarbos ribos. Ne pavydo. Kai zmogus vienisas, jo elgesys visai kitas. Vienisa moteris su draugu vyru gali nueit i kina, kavine vakare, o turinti vyra? Irgi gali. Bet.

Man atrodo, kad pradejus rimtus santykius, didzioji dalis tu vyru draugu labai greit isgaruotu.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 09:19)
Keista tu. Aišku yra tokių, bet duotuoju atveju atsakiau į klausimą ką suvokiu kaip dvasingumą.

dabar vėl dvasingumą bendrai nebe dvasingą žmogų? biggrin.gif nors ką tik žmogų paminėjai biggrin.gif
ne nu...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 09:48)
Va kiek purvo ir smeisto sugebejai pavaryti viename poste, bet kaip sakiau tikiu, kad ne is blogos valios, tik is bukumo, nes nesuvoki, kas ir kaip tomis temomis snekama. vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Viskas, ka tu cia vadini smeizimu yra is SM forumo nariu komentaru. Tu viska sau prisitaikei ir nusprendei, kad as tave smeiziu? Tai saipeisi is Cambalos mamos ligos?
</p>

tu "teisuole", pasiskaityk kiek ir iš ko cvanktbala šaiposi ir ar tik kartais ne ji pradėjo?
tfu, krenti į jos lygį
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 10:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aimeja" data-cid="72338106" data-time="1548836894"><div><p>Bet esme ta, kad tu esi vienisa. Neturi/neturejai ilgalaikiu, normaliu, graziu santykiu seimoje. Gal todel ir nesugebi ju sukurti. Tai koks skirtumas kas draugai? Normaliuose santykiuose tarp vyro ir moters yra padorumo, sveiko proto ir pagarbos ribos. Ne pavydo. Kai zmogus vienisas, jo elgesys visai kitas. Vienisa moteris su draugu vyru gali nueit i kina, kavine vakare, o turinti vyra? Irgi gali. Bet.</p></div></blockquote><p>Man atrodo, kad pradejus rimtus santykius, didzioji dalis tu vyru draugu labai greit isgaruotu.
</p>

blogai tau atrodo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 12:17)
Kaip manot ar vyras jusu turetu dometis dvasiniais dalykais? ar renkantis jums tai butu svarbu?

man - number one.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 00:09)
O dieve sitaio netinget.... Pervaryt postus is naujo, karpyt deliot komentuot... Eik geriau vyru ir vaikais pasidomek nors biski.

tu gal nustok man aiskinti ka kada daryti? Tu pati savo gyvenima pirma susitvakryk, pries aiskindama kaip gyevnti kitiem? mirksiukas.gif
ka karpyt?. copy paste nezinai kaip vyksta? lotuliukas.gif nesunku buvo, tik parodyti, kaip Moonte nuolat meluoja ir issidirbineja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 09:48)
Viskas, ka tu cia vadini smeizimu yra is SM forumo nariu komentaru. Tu viska sau prisitaikei ir nusprendei, kad as tave smeiziu? Tai saipeisi is Cambalos mamos ligos?
</p>

As ir nesakiau, kad apie mane , tikrai sau neprisitaikiau mirksiukas.gif tu nesupranti apie ka sneki, pamatai kelis zodzius, o jau visus epitetus ir visas emocijas prisidedi. ne karta tai jau pastebejau, ir kaip mano zinutes interpretuoji, Tavo mastymas ziauriai siauras, tavo mokslo sirtis, statsitika ir mosklininku darbai ir viskas, daugiau niekas negzistuoja,nei karma, nei dvasiniai dalykai ar ne? As nesisaipau, bandau tau paaiskinti, kodel nesurpranti tu postu apie kuriuos rasai. Paprasciausiai priimk juos kaip parasytus kinu kalba, bus aiskiau gal kaip i juso reaguoti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 10:15)
as nzn ar cia reikia viska kelti iki energijos lygio. Maciau kazkada statistika, kad vyrui apsigyvenus su moterimi jo namu ruosos darbams skiriamas laikas sutrumpeja, o moteriai pailgeja.
Man dar atrodo, kad moterys, kurioms labiau patinka diskusijos su vyrais is tikruju juos pasirenka del demesio, o ne del pokalbiu. Juk visokiu buna ir moteru ir vyru, su vienais idomiau, su kitais ne taip. Galima rasti gera pasnekova nepriklausomai nuo lyties. Tik tarp vyro ir moters visada yra kazkokio lygio seksualine itampa ir as tikrai manau, kad butent tai traukia. Nebutinai samoningai.
</p><p></p><p></p>

cia tik iliustracija mano ausktesnio posto
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 13:34)
Mane kartais vimdo zmones itikeje savo dvasingumu iki tiek, kad neigia elementaria fiziologija, suprask, fui, fui... kaip nedvasinga.

dvasingumas nieko neneigia. tas tikrasis.
apima viską. nuo ėjimo i wc iki...
nėra jokio binarizmo.
vientisumas.
harmonija.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 09:29)
aš pavėluotai, bet irgi įsiterpsiu.
mano beveik  visi draugai - vyrai. gyvent dėl sexo ir vaikų su vyru?...nu tai...pragmatiška, vyro išnaudojmas  biggrin.gif ...o jei jis negali turėt vaikų?
dievinu plato santykius su vyrais, matyt man patinka jų psichologija, matyt pati daug vyriškos energijos turiu,  agl pati buvau vyru anuose gyvenimuose.
brolių turiu, draugų, vyresnų žmonių, be kokio amžiaus.
turiu ir draugių. tobula pusiausvyra.
ne bobinčus, kap sakoma.
o jei ne dėl vaikų, vis tiek gyvenčiau. manau gyvenčiau, net jei gero sexo nebūtų.
o šiaip šalia - draugų bile kiek.

ir išvis, juk žmonės - visų prma sielos.
ta nereika tų vyrų visai jau nu-dygreidinti, kad su jais tik "buitį" kurti.

pvz. man, mano energijai, buitis lengvesnė be vyrų. bent jau be tų, kurie iki šiol pasitaikė. bet draugystė, meilė - prašom. pokalbiai. galiu su jais.

Skaiciau, pischologes paaiskinima, kad moteris, jei turi draugu vyru, jai daug sunkiau susirasti vyra, nes ta vieta tarsi jau ir uzimta, vyriskos energijso yra salia.

Tikria butu liudna gyventi tik del sekso ir del vaiku su vyru, be meiles...be meile saplamai del nieko kito nebutu smagu gyventi su vyru...

su vyrais tikrai nera lengviau, bet tikrai idomiau biggrin.gif
Atsakyti
Man su vyru lengviau. Tikrai lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 11:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72338095" data-time="1548836522"><div><p>Visiskai nesutinku. Tam tikrais atvejais, jeigu ta trauka yra, ji netgi gali trukdyti, ypac jeigu ji tik vienpuse.
Bet pritariu, kad idomus pasnekovas nepriklauso nuo lyties. Gal tiesiog tarp vyru sutinkame daugiau tokiu, su kuriais idomiau mums. Nes tarp moteru vistik dazniau tokiu, kur pasisuka kalbos apie vaikus, kaip pakakojo ir ka grazaus burelyje padare, koki patiekala gamins kaledoms ir kur pirko suknele. Va darbe koleges girdziu ka sneka, as i juu pokalbius nesiveliu dazniausiai,su vyrais idomiau.</p></div></blockquote><p>Jeigu demesys perdetas ir vyras elgiasi kaip suo, tai aisku trukdo. Bet jei tik lengvas flirtas, tada prideda zavesio diskusijai. O flirtas dazniausiai buna.
</p>

Aplink mane dauguma vyrai pradedant kiemo draugais vaikystej, studijom, darbais ir tt. Tikrai bepasakyciau, kad su visais kazkoks flirtas buna. Bent as to nejauciu. Gi diskusijos zavesys visai ne tame, kad mumis kazkas zavisi.
Atsakyti

Aplink mane dauguma vyrai pradedant kiemo draugais vaikystej, studijom, darbais ir tt. Tikrai bepasakyciau, kad su visais kazkoks flirtas buna. Bent as to nejauciu. Gi diskusijos zavesys visai ne tame, kad mumis kazkas zavisi.

Raktine fraze. :) As manau, kad butum maziau patraukli arba visai nepatraukli kaip moteris, tai maziau ir tu vyru aplink tave suktusi. Itariu, kad gerokai maziau.

Atsakyti
Man asmesniaki visai nesiskiria su kuo diskutuoti vyrais ar moterim, svarbu zmogus sugebetu issakyti savo nuomone. Kai studijavau labai daug diskutuodavom su kursiokais visais tiek merginom, tiek vaikinais, jokiu ten flirtu, seksualiniu minciu nebuvo, bent neatrode panasu.
Aisku, jei ten dviese susitikus kur prie zvakiu sviesos gal kas ir isipliesktu biggrin.gif bet siaip diskutuojant tik su zmogum, kuris niekaip netraukia, ta trauka neatsiranda, nezinau gal is vyru puses kitaip.
Su draugem apie vaikus ir maistus diskutuodavom tik kol vaikai visai mazi buvo, paskui tuos diskusijos baigesi.
Dabar buna su mamom prie mokyklos kazka pasisneki apie vaikus, kartais su bendradarbiais vyrais, kai panasus dalykai paliecia. bet tai persimeti keliais sakiniais paklausi info ar rekomendacijos ir viskas, del bureliu, mokyklu ir pan.
Diskusija yra menas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 13:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72338239" data-time="1548842908"><div><p>Aplink mane dauguma vyrai pradedant kiemo draugais vaikystej, studijom, darbais ir tt. Tikrai bepasakyciau, kad su visais kazkoks flirtas buna. <strong>Bent as to nejauciu.</strong> Gi diskusijos zavesys visai ne tame, kad mumis kazkas zavisi.
</p></div></blockquote><p>Raktine fraze. smile.gif As manau, kad butum maziau patraukli arba visai nepatraukli kaip moteris, tai maziau ir tu vyru aplink tave suktusi. Itariu, kad gerokai maziau.
</p>

Ne apie patraukluma cia. Kieme megau gaudynes ir mustynes, o ne barbes. Studijavau salyginai vyriska profesija. Dirbu salyginai vyriska darba, taigi kolektyvas dauguma vyriskas.
Patrauklumas nebent ten, kur draugai, laisvalaikis. Bet velgi jeigu as nesirenku, kodel vyrai butinai turetu rinktis draugus pagal patraukluma.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 09:05)
Man dvasinga moteris ta, kuri pav. gali pasakyt, kad savo vyrui visuomet "duoda" kaip anam reikia.
Nei as to vyro pazistu, nei man svarrbu, bet va nuo tokio zmogaus jau sklinda siluma.

visi tiek mini ta dvasingas zmogus, o kas tas dvasingas ir nesugeba pasakyti lotuliukas.gif

nors neatsakei, bet kaip suprantu davima tu sulygini su lyt santykiais, tokiu elementariu kalusimu neatsakei, nors pats sakei pradedam diskusija? biggrin.gif
jei taip, tai koki rysi tai turi su dvasia?
kas tau yra dvasia ir tas dvasingumas?
ir visgi ka motris turi duoti?
Atsakyti