QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 00:09)
O dieve sitaio netinget.... Pervaryt postus is naujo, karpyt deliot komentuot... Eik geriau vyru ir vaikais pasidomek nors biski.
tu gal nustok man aiskinti ka kada daryti? Tu pati savo gyvenima pirma susitvakryk, pries aiskindama kaip gyevnti kitiem?
ka karpyt?. copy paste nezinai kaip vyksta?
nesunku buvo, tik parodyti, kaip Moonte nuolat meluoja ir issidirbineja
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 09:48)
Viskas, ka tu cia vadini smeizimu yra is SM forumo nariu komentaru. Tu viska sau prisitaikei ir nusprendei, kad as tave smeiziu? Tai saipeisi is Cambalos mamos ligos?
</p>
As ir nesakiau, kad apie mane , tikrai sau neprisitaikiau
tu nesupranti apie ka sneki, pamatai kelis zodzius, o jau visus epitetus ir visas emocijas prisidedi. ne karta tai jau pastebejau, ir kaip mano zinutes interpretuoji, Tavo mastymas ziauriai siauras, tavo mokslo sirtis, statsitika ir mosklininku darbai ir viskas, daugiau niekas negzistuoja,nei karma, nei dvasiniai dalykai ar ne? As nesisaipau, bandau tau paaiskinti, kodel nesurpranti tu postu apie kuriuos rasai. Paprasciausiai priimk juos kaip parasytus kinu kalba, bus aiskiau gal kaip i juso reaguoti.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 10:15)
as nzn
ar cia reikia viska kelti iki energijos lygio.
Maciau kazkada statistika, kad vyrui apsigyvenus su moterimi jo namu ruosos darbams skiriamas laikas sutrumpeja, o moteriai pailgeja.
Man dar atrodo, kad moterys, kurioms labiau patinka diskusijos su vyrais is tikruju juos pasirenka del demesio, o ne del pokalbiu. Juk visokiu buna ir moteru ir vyru, su vienais idomiau, su kitais ne taip. Galima rasti gera pasnekova nepriklausomai nuo lyties. Tik tarp vyro ir moters visada yra kazkokio lygio seksualine itampa ir as tikrai manau, kad butent tai traukia. Nebutinai samoningai.
</p><p></p><p></p>
cia tik iliustracija mano ausktesnio posto