Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man dvasinga moteris ta, kuri pav. gali pasakyt, kad savo vyrui visuomet "duoda" kaip anam reikia.
Nei as to vyro pazistu, nei man svarrbu, bet va nuo tokio zmogaus jau sklinda siluma.

Tai toli grazu dar tik maza dalelyte, bet va net tos kerteles jusu dauguma neiveikia. Tai jau aukstas materijas nenagrinekim.

Ciai kaip mokiniui, jei problema 2+3=?, tai jau apie algebra, geometrija integralus nebutina testi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 09:05)
Man dvasinga moteris ta, kuri pav. gali pasakyt, kad savo vyrui visuomet "duoda" kaip anam reikia.
Nei as to vyro pazistu, nei man svarrbu, bet va nuo tokio zmogaus jau sklinda siluma.

Tai toli grazu dar tik maza dalelyte, bet va net tos kerteles jusu dauguma neiveikia. Tai jau aukstas materijas nenagrinekim.

Ciai kaip mokiniui, jei problema 2+3=?, tai jau apie algebra, geometrija integralus nebutina testi

Kaip primityvu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 09:05)
tai apie kitus kalbi?
nelabai tau tas būdinga, mėgsti labai pabrėžti save

pasakei gražiai, ko čia krataisi dabar? Kad Už miegamo durų pasėdi, dvasios neatima, nesibaimink biggrin.gif

Ne apie kitus, o apie tai, KĄ AŠ SUVOKIU KAIP DVASINGUMĄ, DVASINGĄ ŽMOGŲ. Dabar bet tu turėtum suprasti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 09:05)

Ciai kaip mokiniui, jei problema 2+3=?

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 09:11)
Kaip primityvu.

Sutinku, pirmos klases uzdavinukas, bet va daug kas neikerta
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 09:11)
Ne apie kitus, o apie tai, KĄ AŠ SUVOKIU KAIP DVASINGUMĄ, DVASINGĄ ŽMOGŲ. Dabar bet tu turėtum suprasti.

net ne apie kitus? tai tokių nėra ar kaip? biggrin.gif tik teoriškai tokių radai? biggrin.gif

jauti kaip susivėlei?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 09:16)
net ne apie kitus? tai tokių nėra ar kaip? biggrin.gif tik teoriškai tokių radai? biggrin.gif

jauti kaip susivėlei?

Keista tu. Aišku yra tokių, bet duotuoju atveju atsakiau į klausimą ką suvokiu kaip dvasingumą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 12:51)
man tiesiog patinka vyrai smile.gif

aš pavėluotai, bet irgi įsiterpsiu.
mano beveik visi draugai - vyrai. gyvent dėl sexo ir vaikų su vyru?...nu tai...pragmatiška, vyro išnaudojmas biggrin.gif ...o jei jis negali turėt vaikų?
dievinu plato santykius su vyrais, matyt man patinka jų psichologija, matyt pati daug vyriškos energijos turiu, agl pati buvau vyru anuose gyvenimuose.
brolių turiu, draugų, vyresnų žmonių, be kokio amžiaus.
turiu ir draugių. tobula pusiausvyra.
ne bobinčus, kap sakoma.
o jei ne dėl vaikų, vis tiek gyvenčiau. manau gyvenčiau, net jei gero sexo nebūtų.
o šiaip šalia - draugų bile kiek.

ir išvis, juk žmonės - visų prma sielos.
ta nereika tų vyrų visai jau nu-dygreidinti, kad su jais tik "buitį" kurti.

pvz. man, mano energijai, buitis lengvesnė be vyrų. bent jau be tų, kurie iki šiol pasitaikė. bet draugystė, meilė - prašom. pokalbiai. galiu su jais.
Atsakyti

net ne apie kitus? tai tokių nėra ar kaip? biggrin.giftik teoriškai tokių radai? biggrin.gif

jauti kaip susivėlei?

Nieko ji nesusivele. Ne taip supratai jos komentara.

Atsakyti

esme ne kiek komentaru, o kokie:
Konkreciai kabant tai temos dvasingosios nesibodi saipytis is ligoniu, dziaugiasi, kai kas mirsta, piktdziugiskai sneka apie nares mamos liga. Toks tas pseudodvasingumas.

Va kiek purvo ir smeisto sugebejai pavaryti viename poste, bet kaip sakiau tikiu, kad ne is blogos valios, tik is bukumo, nes nesuvoki, kas ir kaip tomis temomis snekama. mirksiukas.gif

Viskas, ka tu cia vadini smeizimu yra is SM forumo nariu komentaru. Tu viska sau prisitaikei ir nusprendei, kad as tave smeiziu? Tai saipeisi is Cambalos mamos ligos?

Atsakyti

pvz. man, mano energijai, buitis lengvesnė be vyrų. bent jau be tų, kurie iki šiol pasitaikė. bet draugystė, meilė - prašom. pokalbiai. galiu su jais.

as nzn ar cia reikia viska kelti iki energijos lygio. Maciau kazkada statistika, kad vyrui apsigyvenus su moterimi jo namu ruosos darbams skiriamas laikas sutrumpeja, o moteriai pailgeja.

Man dar atrodo, kad moterys, kurioms labiau patinka diskusijos su vyrais is tikruju juos pasirenka del demesio, o ne del pokalbiu. Juk visokiu buna ir moteru ir vyru, su vienais idomiau, su kitais ne taip. Galima rasti gera pasnekova nepriklausomai nuo lyties. Tik tarp vyro ir moters visada yra kazkokio lygio seksualine itampa ir as tikrai manau, kad butent tai traukia. Nebutinai samoningai.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 30, 11:15)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72338011" data-time="1548833386"><div><p>pvz. man, mano energijai, buitis lengvesnė be vyrų. bent jau be tų, kurie iki šiol pasitaikė. bet draugystė, meilė - prašom. pokalbiai. galiu su jais.
</p></div></blockquote><p>as nzn ar cia reikia viska kelti iki energijos lygio. Maciau kazkada statistika, kad vyrui apsigyvenus su moterimi jo namu ruosos darbams skiriamas laikas sutrumpeja, o moteriai pailgeja.
</p><p></p><p>Man dar atrodo, kad moterys, kurioms labiau patinka diskusijos su vyrais is tikruju juos pasirenka del demesio, o ne del pokalbiu. Juk visokiu buna ir moteru ir vyru, su vienais idomiau, su kitais ne taip. Galima rasti gera pasnekova nepriklausomai nuo lyties. Tik tarp vyro ir moters visada yra kazkokio lygio seksualine itampa ir as tikrai manau, kad butent tai traukia. Nebutinai samoningai.
</p><p></p><p></p>

Visiskai nesutinku. Tam tikrais atvejais, jeigu ta trauka yra, ji netgi gali trukdyti, ypac jeigu ji tik vienpuse.
Bet pritariu, kad idomus pasnekovas nepriklauso nuo lyties. Gal tiesiog tarp vyru sutinkame daugiau tokiu, su kuriais idomiau mums. Nes tarp moteru vistik dazniau tokiu, kur pasisuka kalbos apie vaikus, kaip pakakojo ir ka grazaus burelyje padare, koki patiekala gamins kaledoms ir kur pirko suknele. Va darbe koleges girdziu ka sneka, as i juu pokalbius nesiveliu dazniausiai,su vyrais idomiau.
Atsakyti

Visiskai nesutinku. Tam tikrais atvejais, jeigu ta trauka yra, ji netgi gali trukdyti, ypac jeigu ji tik vienpuse.
Bet pritariu, kad idomus pasnekovas nepriklauso nuo lyties. Gal tiesiog tarp vyru sutinkame daugiau tokiu, su kuriais idomiau mums. Nes tarp moteru vistik dazniau tokiu, kur pasisuka kalbos apie vaikus, kaip pakakojo ir ka grazaus burelyje padare, koki patiekala gamins kaledoms ir kur pirko suknele. Va darbe koleges girdziu ka sneka, as i juu pokalbius nesiveliu dazniausiai,su vyrais idomiau.

Jeigu demesys perdetas ir vyras elgiasi kaip suo, tai aisku trukdo. Bet jei tik lengvas flirtas, tada prideda zavesio diskusijai. O flirtas dazniausiai buna.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 30, 10:29)
aš pavėluotai, bet irgi įsiterpsiu.
mano beveik  visi draugai - vyrai.

Bet esme ta, kad tu esi vienisa. Neturi/neturejai ilgalaikiu, normaliu, graziu santykiu seimoje. Gal todel ir nesugebi ju sukurti. Tai koks skirtumas kas draugai? Normaliuose santykiuose tarp vyro ir moters yra padorumo, sveiko proto ir pagarbos ribos. Ne pavydo. Kai zmogus vienisas, jo elgesys visai kitas. Vienisa moteris su draugu vyru gali nueit i kina, kavine vakare, o turinti vyra? Irgi gali. Bet.
Atsakyti