Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 30, 06:15)
Mano nuomone, dvasingi žmonės yra tie, kurie gali gyventi įsiklausydami į savo širdies balsą.

Krokodilui sirdies balsas liepia kazka pagauti uz kojos ir suesti.
Dauguai cia esanciu egoisciu sirdies balsas pataria tenkinti savo igeidzius. Kai kurie net pagamina gyvunus (sumoka veisejams), kad tenkinti savo egoistinius igeidzius.
Paskui giriasi, as esu geros sirdies, laikau du katinus chamiaka, suni.

Koks dziungliu vergvaldys gal giriasi, kad savo fazendoje laiko dvi baltaodes moteris, viena kiniete, pora is Afrikos, va koks jis geras, duoda joms paesti anos dziaugiasi kad badu nestimpa
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 08:11)
Krokodilui sirdies balsas liepia kazka pagauti uz kojos ir suesti.
Dauguai cia esanciu egoisciu sirdies balsas pataria tenkinti savo igeidzius. Kai kurie net pagamina gyvunus (sumoka veisejams), kad tenkinti savo egoistinius igeidzius.
Paskui giriasi, as esu geros sirdies, laikau du katinus chamiaka, suni.

Koks dziungliu vergvaldys gal giriasi, kad savo fazendoje laiko dvi baltaodes moteris, viena kiniete, pora is Afrikos, va koks jis geras, duoda joms paesti anos dziaugiasi kad badu nestimpa

Apie naminius gyvūnus nerauki, bet pasisakyt norisi. Ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 08:21)
Apie naminius gyvūnus nerauki, bet pasisakyt norisi. Ane? smile.gif

O ka cia raukti apie juos? Vezi uzmigdyti, arba kaimuose yra dar pigesniu budu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 30, 08:34)
O ka cia raukti apie juos? Vezi uzmigdyti, arba kaimuose yra dar pigesniu budu

Nu taip taip. Nes tu taip pasakei smile.gif
Atsakyti
Kad zmones pasisake nuomone aoie dvasinguma, nereiskia, kad butinai sau priskiria tas savybes. O kitoms butent taip ir atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 08:38)
Kad zmones pasisake nuomone aoie dvasinguma, nereiskia, kad butinai sau priskiria tas savybes. O kitoms butent taip ir atrodo.

Ko norėti, ne visi supranta ką perskaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 22:32)
Niekas nieka nebaudzia, tu nuodemiu pasekmes itakoja.

Daug esu perskaicius. Manau kaip ir kiekvienam, susirenki info visuma, pervarai per savo smegenine, padarai isvadas, suformuoji savo poziuri.

Sia informacija radau gilindamasi i Jeronimo Boscho paveiksla. Sarasas sudarytas Grigaliaus I 590 metais. Siaip iki to jau buvo ivardintos 8 aistros itakojancios zmogaus gyvenima. Idomu ir tai, kad apie aistras, ju itaka zmogaus gyvenime, ju valdyma, apkalbama ir jogoje mokoma kaip tai valdyti.

aš tai vadovaujuosi dar senesne info smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 07:57)
Ir kurgi aš taip sakiau?

dar viena Moonte, visi gi skaitė ką tu sakei
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 08:44)
aš tai vadovaujuosi dar senesne info smile.gif
Papildyta:

dar viena Moonte, visi gi skaitė ką tu sakei

Ir? Tamstai rimtai prastai su suvokimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 08:46)
Ir? Tamstai rimtai prastai su suvokimu smile.gif

suklydau? ta šviesa tavo išorinė? kas apšviečia tada? biggrin.gif

"QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 20:18)
tu bent atsakysi i klausima, kas yra tas dvasingumas?

Man tai vidinė šviesa."
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 08:38)

Gerai, apie save patylesim, nes ne vietoje.
Bet mes su kazkuo gyvenam. Sakysim mano antra puse turi buti dvasinga, tai kategoriskas butinas reikalavimas. Ir MB tikrai tokia yra. Aisku visi mes ne idealus su trukumais. Bet galime vertinti visuma.

Egoizmas yra tas zmogaus bruozas per kuri gali suprasti to zmogaus dvasinguma. Nes dvasingas zmogus sugeba suvokti kitus.

Cia kai kurios lyginat dvasinguma su empatija. Sutikciau. Yra dar dvasingumas prientuotas i visuomenes ar globalinius dalykus, bet cia jau labiau politika
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 30, 08:57)
suklydau? ta šviesa tavo išorinė? kas apšviečia tada? biggrin.gif

"QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 20:18)
tu bent atsakysi i klausima, kas yra tas  dvasingumas?
Man tai vidinė šviesa."

Ir kur tu matai, kad šią vidinę šviesą priskiriu sau? Nes ivardis man? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 30, 09:01)
Ir kur tu matai, kad šią vidinę šviesą priskiriu sau? Nes ivardis man? smile.gif

tai apie kitus kalbi?
nelabai tau tas būdinga, mėgsti labai pabrėžti save

pasakei gražiai, ko čia krataisi dabar? Kad Už miegamo durų pasėdi, dvasios neatima, nesibaimink biggrin.gif
Atsakyti