Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 23:04)
remkis remkis, tau puikiai nesekasi biggrin.gif
Papildyta:

nu bet matai kaip yra...
šiaip tai tie žmonės, pvz. tokie kaip Iš šviesos (vien nikas jau koks biggrin.gif ), jei jaustųsi gerai savo dvasioje, jei jaustųsi, kad teisingai elgiasi, jie ir nesikabintų ant tokių postų. Paskaitytų ką dvasingais save laikantys baksnoja apie nedvasinguosius ir jei savęs neatpažintų tame, kad jiems trūksta dvasingumo, tai ir nesipešiotų. O jei užsikabina, vadinasi jie suvokia, kad jiems toli. Jie nė to nedaro, ką daro save dvasingais laikantys.

Yra tame dalis tiesos.
Nors as pagal save daznai matau, kad gincijuosi del to, kas mane asmeniskai gal net neliecia. Tarkim,apie smurta, seksizma, feminizma. Nes ir idomu kartais, ir jeigu kazka sustabdo, bent viena zmogu, tai jau gerai.
Papildyta:
As turiu savo isivaizdavima apie dvasinguma, bet save laikau tokia, kad reikia dar daug nueiti kelio. Apskritai turbut nera galutinio tasko, tai reiskia, kad iki gyvenimo pabaigos turim ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 22:07)
O labai blogai nesijaust dvasinga? Aš pvz cinike jaučiuosi, tas jūsų davatkiskas pseudo dvasingumas šypseną kelia.

Mano galva jei jautiesi dvasinga, cia jau kazkas negerai. Kaip ir perdem kritiskas i save poziuris, kad esi vaiksciojanti nuodeme, neturinti teises vertinti kito elgesi, nuodemes ir t.t.

Siaip, kaip jau rasiau, man yra keistastas savojo dvasingumo afisavimas, dirbtinumas atstumia. Arba bandymas savo veiksmus dangstyti neva dvasingumu... Cia jau panasu i manipuliacija.

Siais laikais savo ka dvasingumas yra baisiai subanalintas.
Atsakyti

Monteverte, as jau kelis kartus rasiau, kad mano nikas neturi nieko bendro su tikejimu, religija ir pan.   Jo reiksme man labai lengvai suvokiama, bet pasakiusi per daug issiduociau. 

Ir juokingas tas baksnojimas, kad as sureagavau i sita tema ir parasiau komentara. Parasiau viena. Paziurek kiek puslapiu visos privare. :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 29 sausio 2019 - 22:28
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 22:16)
o iš kur tu žinai už kurias nuodėmes baudžiama? kas tai tau pasakė, kur perskaitei? pasidalink

Niekas nieka nebaudzia, tu nuodemiu pasekmes itakoja.

Daug esu perskaicius. Manau kaip ir kiekvienam, susirenki info visuma, pervarai per savo smegenine, padarai isvadas, suformuoji savo poziuri.

Sia informacija radau gilindamasi i Jeronimo Boscho paveiksla. Sarasas sudarytas Grigaliaus I 590 metais. Siaip iki to jau buvo ivardintos 8 aistros itakojancios zmogaus gyvenima. Idomu ir tai, kad apie aistras, ju itaka zmogaus gyvenime, ju valdyma, apkalbama ir jogoje mokoma kaip tai valdyti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 29, 23:24)
<p>Monteverte, as jau kelis kartus rasiau, kad mano nikas neturi nieko bendro su tikejimu, religija ir pan.   Jo reiksme man labai lengvai suvokiama, bet pasakiusi per daug issiduociau. </p>
<p> </p>
<p>Ir juokingas tas baksnojimas, kad as sureagavau i sita tema ir parasiau komentara. Parasiau viena. Paziurek kiek puslapiu visos privare. smile.gif </p>

Isvis tai gali buti nieko nereiskiantys zodziai. Keista kad kazkas bando klijuot kazkokia prasme pagal savo isivaizdavimus
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 21:34)
lutuke,
isvadini zmones bukais uz ju KITOKIA nuomone, ir paskui sakai, kad esi pries patycias, stebiesi, kad niekas nenori diskutuoti?
po to pareiski, kad niekas nieko nesuvokia apie dvasinguma. nors pasisakiusiu cia buvo ne viena. tu visiskai nesugebi vystyti lygiavertes diskusijos be kitu zmoniu isdurninimo. tod4l nerandi pasnekovu, nes niekam neidomu tavo visaziniskumo tonas, o ne todel, kad kazkas nesuvokia apie dvasinguma kazko ar dar apie kazka.
Papildyta:

nesuprantu rusiskai, bet man visiskai ir neidomu, ka rasai  mirksiukas.gif

1. Niekad neisstebiu, kad nenorit diskutuoti. Diskutuoti cia dabar neimanoma, cia tik pliurpalai, kiekviena iskelta mintis yra pasitinkama su puolimu ir bandymu ikasti.
2. Ne uz kitokia nuomone, o uz bukuma, nebuvo jokios nuomones, cia ne pasaipa, nu jei zmogus paraso kazka bukai, tai paraso, tik tai konstatuoji ir viskas. Kaip konstatavot,kad Minedui truksta varsteliu.
Jus kelios bandet saipytis is manes,jei netycia nepastebejot biggrin.gif
3.apie dvasiniguma net nenorejau diskutuoti, Moonte apie ji pradejo sneketi, jus kelios prateset, as kelis kart visu paklausiau,kas tai yra.
nei viena taip ir neatsaket. Montekrista pasake, kad tai kazkokia sviesa, kas man vis tiek liko visiskai neaisku.

tai kas yra dvasingumas, as apie ji nesuvokiu, kas nors visgi atsakys?

mokinkis pravers mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 29, 21:28)
Mes ziurejom gera seriala...nie pro liubov  koniečno biggrin.gif
"Один'

ir as pradejau ji ziureti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 29, 21:28)
As neziuriu laidu rusu kalba, nes laidos kiekviena kalba atspindi LYGI zmoniu ta kalba naudojanciu. O Rusijoje lygis deja ZEMAS

jau sakei ri ne karta, man atmintis dar veikai kartais lotuliukas.gif
cia tavo poziuris, kuris labai jau absurdiskas.
Rusu yra net labai geru kinu .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 21:37)
Lutuke, vidinė šviesa yra metafora. Bet, kiek pamenu, tu apie tai nežinai nieko. Įdomu, kaip tau mokykloje sekėsi su tekstų analize, turėjo būti sunku?

As klausiau ne metaforu ar poeziju, o konkreciu dalyku, tai kas yra dvasingumas, be metaforu?
Atsakyti
Moonte pradejo diskusija apie dvasinguma...

Cia eiline nesamone.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 23:44)
Moonte pradejo diskusija apie dvasinguma...

Cia eiline nesamone.

Dabar jei pasakysiu, kad jums matomai skleroze ar kas su suvokimu irgi busiu kazka izeidusi? jei sunku pasiziureti atgal paemus paciai iekliu:

mano pirma zinute klausimas:
Kaip manot ar vyras jusu turetu dometis dvasiniais dalykais? ar renkantis jums tai butu svarbu?
Mylimuke paklause:
Kas yra dvasiniai dalykai?
As atsakiau:
Bet kas kas yra susije su dvasiniu pasauliu, paklausiau placiaja prasme, galima tikslinti. Pvz man jei zmogus galvotu, kad jis tik mesa ir kaulai visai netiktu, man tai bukumas, bet netiktu ir religingas zmogus, nemegstu kakzur pastrigusiu zmoniu. Idomiausia, kai suvokia,kad dvasia egzistuoja ir kazkiek tuom domisi, aisku gerai butu koks aiskeriagis

Montekrista parase:
Ar mes apie religiją, ar apie dvasinius, kaip dabar madinga, dalykus? Štai čia yra tikinčių visokiom energijom, karmom ir etc. Nu tai ne religija. O durnumas.

JUSU PIRMAS POSTAS :
Zmones turi ne dometis, o buti dvasingi. Cia panasai kaip ir su darbu seimoje. Dirbi tuomet jei kazkas negerai, turi deti pastangas, kai tai yra savaime suprantama tai ka darai darbu pavadinti negali. Taip ir su dvasingumu, dirbk nedirbes, bet jei jo nera, ar jis sunaikintas, buna ir taip, to dvasingumo neprisides, jei jis apsiriboja vien darbu, o ne vidiniu augimu.

IKI JUSU NIEKAS TO ZODZIO NEMINEJO. ir toliau ji minite vos ne kievienam poste, nors jo rieksmes taip niekas ir nenusake.
tai kas cia nesamone?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 29, 22:24)
bet pasakiusi per daug issiduociau. </p>
<p> </p>
<p>Ir juokingas tas baksnojimas, kad as sureagavau i sita tema ir parasiau komentara. Parasiau viena. Paziurek kiek puslapiu visos privare. smile.gif </p>

o dieve, kad issiduotum lotuliukas.gif kam tu idomi?

esme ne kiek komentaru, o kokie:
Konkreciai kabant tai temos dvasingosios nesibodi saipytis is ligoniu, dziaugiasi, kai kas mirsta, piktdziugiskai sneka apie nares mamos liga. Toks tas pseudodvasingumas.

Va kiek purvo ir smeisto sugebejai pavaryti viename poste, bet kaip sakiau tikiu, kad ne is blogos valios, tik is bukumo, nes nesuvoki, kas ir kaip tomis temomis snekama. mirksiukas.gif
Atsakyti
O dieve sitaio netinget.... Pervaryt postus is naujo, karpyt deliot komentuot... Eik geriau vyru ir vaikais pasidomek nors biski.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 30, 00:09)
O dieve sitaio netinget.... Pervaryt postus is naujo, karpyt deliot komentuot... Eik geriau vyru ir vaikais pasidomek nors biski.

Kad dar gebetu sudelioti...
Atsakyti

Sveiki iš pat ryto :4u: Mano nuomone, dvasingi žmonės yra tie, kurie gali gyventi įsiklausydami į savo širdies balsą.Ne apie save čia, aš tokia nesu.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 22:10)
o kas nustatė, kad tai tos nuodėmės mirtinos? čia koks dvasuolis taip gebėjo? biggrin.gif
Papildyta:

taigi sakei, kad dvasinga, vidinę šviesą turi biggrin.gif

Ir kurgi aš taip sakiau?
Atsakyti