Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

lutuke,
isvadini zmones bukais uz ju KITOKIA nuomone, ir paskui sakai, kad esi pries patycias, stebiesi, kad niekas nenori diskutuoti?
po to pareiski, kad niekas nieko nesuvokia apie dvasinguma. nors pasisakiusiu cia buvo ne viena. tu visiskai nesugebi vystyti lygiavertes diskusijos be kitu zmoniu isdurninimo. tod4l nerandi pasnekovu, nes niekam neidomu tavo visaziniskumo tonas, o ne todel, kad kazkas nesuvokia apie dvasinguma kazko ar dar apie kazka.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 22:02)
isizeisti yra pats durniausias uzsiemimas, kuom galima uzsiimti? koks tikslas isizeisti? man liudna nuo tokio zmoniu bukumo, kaip tai galetu izeisti? blink.gif

tai kas yra tas dvaisngumas?
tiek visos apie ji snekat, bet nei viena net nezinot, kas tai yra, ar paciom ne juokinga?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 29, 22:30)
Ty svojy dievyčyje glaza znajieš gdie zasun...

As nedalyvavau sioje diskusijoje iki tol,  kol  v nie mogotu paliko skaityti postus tu,  kurios neturi to apie ka rašo.

nesuprantu rusiskai, bet man visiskai ir neidomu, ka rasai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 21:27)
pries rodydama i kitu nuodemes nusiplauk savo pirsta  mirksiukas.gif

Gal burna ir anal anga?...
Atsakyti
Lutuke, vidinė šviesa yra metafora. Bet, kiek pamenu, tu apie tai nežinai nieko. Įdomu, kaip tau mokykloje sekėsi su tekstų analize, turėjo būti sunku?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 21:34)

nesuprantu rusiskai, bet man visiskai ir neidomu, ka rasai  mirksiukas.gif

O kam nors rupi tau idomu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 29, 22:37)
O kam nors rupi tau idomu ar ne?

Eik vyrui barsciu virti, pikciurna tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 21:39)
Eik vyrui barsciu virti, pikciurna tu  biggrin.gif

biggrin.gif ukrainietiški barsciai jau nuo pietų garuoja.
Ir vyro megstamiausi vėdarai ...nom nom nom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 29, 21:16)
Be abeeo nekeicia. As esu savikritiska -  apie dvasinguma,  sazininguma net nediskutuoju. O ka jus abi zinot apie tai?  Jus,  kurios rasot apie  tai ko pacios neturit.

Na nerekia paciai buti tokiai perdaug savikritiskai. Dvasingumas nenumano kad zmogus turi buti Dievu, ar pusdieviu.

Mes visi zmones, mes visi klystam... Bet esme yra tame, kad vienas suklydo, atgailauja, taisosi, stengiasi nebekartoti klaidu. Kartais klaidos buna fataliskos - mirtis, kuriu neistaisysi, bet gi del to zmogus netampa maziau dvasingu, nes neturi galimybes istaisyti savo klaida. O kitam kaip nuo zasies vanduo, pats is saves dergiasi, is jo ir dergtis nereikia.

Mano galva zmogaus dvasingumas yra labai susijes su zmogaus sazine - gerio/blogio suvokimas. Dvasingas zmogus negali buti abejingu, kaip ir pesimistu vnz. visa tai kas ieina i septyniu mirtinu nuodemiu sarasa.

1. Puikybe.
2. Pavydas.
3. Edrumas.
4. Bludas.
5. Pyktis.
6. Gobsumas.
7. Pesimizmas.

Tai nereiskia, kad dvasingi zmones neitakojami nuodemiu, klausimas kaip leidzia jie buti itakojami, kaip ilgai, ar suvokia problema.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 29, 20:03)
daugiau remiuos mokslu ir tikslumu.

remkis remkis, tau puikiai nesekasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 20:43)
lutuke labiausiai isizeide del Is sviesos posto, matyt sau prisitaike viska biggrin.gif
as tai irgi esu uz tai, kad reikia maziau kalbeti , o daugiau daryti, tai ir neatrodysi pasikeles ir "neisvedinsi" to savo dvasingumo pro amzinai atverta burna.

nu bet matai kaip yra...
šiaip tai tie žmonės, pvz. tokie kaip Iš šviesos (vien nikas jau koks biggrin.gif ), jei jaustųsi gerai savo dvasioje, jei jaustųsi, kad teisingai elgiasi, jie ir nesikabintų ant tokių postų. Paskaitytų ką dvasingais save laikantys baksnoja apie nedvasinguosius ir jei savęs neatpažintų tame, kad jiems trūksta dvasingumo, tai ir nesipešiotų. O jei užsikabina, vadinasi jie suvokia, kad jiems toli. Jie nė to nedaro, ką daro save dvasingais laikantys.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 22:04)
remkis remkis, tau puikiai nesekasi biggrin.gif
Papildyta:

nu bet matai kaip yra...
šiaip tai tie žmonės, pvz. tokie kaip Iš šviesos (vien nikas jau koks biggrin.gif ), jei jaustųsi gerai savo dvasioje, jei jaustųsi, kad teisingai elgiasi, jie ir nesikabintų ant tokių postų. Paskaitytų ką dvasingais save laikantys baksnoja apie nedvasinguosius ir jei savęs neatpažintų tame, kad jiems trūksta dvasingumo, tai ir nesipešiotų. O jei užsikabina, vadinasi jie suvokia, kad jiems toli. Jie nė to nedaro, ką daro save dvasingais laikantys.

O labai blogai nesijaust dvasinga? Aš pvz cinike jaučiuosi, tas jūsų davatkiskas pseudo dvasingumas šypseną kelia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 21:53)
visa tai kas ieina i septyniu mirtinu nuodemiu sarasa.

o kas nustatė, kad tai tos nuodėmės mirtinos? čia koks dvasuolis taip gebėjo? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 22:07)
O labai blogai nesijaust dvasinga? Aš pvz cinike jaučiuosi, tas jūsų davatkiskas pseudo dvasingumas šypseną kelia.

taigi sakei, kad dvasinga, vidinę šviesą turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 22:10)
o kas nustatė, kad tai tos nuodėmės mirtinos? čia koks dvasuolis taip gebėjo? biggrin.gif

Ne nustatyme esme, o pasekmeje, ka tos nuodemes daro su zmogumi t.y. kokia itaka daro zmogui. Todel ir vadinamos mirtinos nuodemes, nes jei zmogus leisis to itakojamas jis zudys savo siela, be kurios nera dvasingumo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 22:14)
Ne nustatyme esme, o pasekmeje, ka tos nuodemes daro su zmogumi t.y. kokia itaka daro zmogui. Todel ir vadinamos mirtinos nuodemes, nes jei zmogus leisis to itakojamas jis zudys savo siela, be kurios nera dvasingumo.

o iš kur tu žinai už kurias nuodėmes baudžiama? kas tai tau pasakė, kur perskaitei? pasidalink
Atsakyti