Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 29, 21:14)
O kam nors cia idomu tau vienodai ar nevienodai?
Kam reikia tas zino apie ka as.

Kas neI o, tiem dzin.
Kas zino, tas girdi jau koki 20ta karta ir jau atsibodo, nes fakto tai nekeicia niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 29, 20:10)
<p>O kas tas dvasingumas konkreciai kiekvienai yra?</p><p>Ka as pastebejau, tai dabar daznai sutiksi zmoniu, kurie laiko save dvasingais ir labai megsta tai pabrezti. Atpazinti lengva. Vegetaras, antivaxeris, tiki visokiom karmom, energijom (bbz kas tai yra), homeopatijos fanas (nu kol is tikruju nesuserga), laiko save pakyletu virs likusios biomases.</p><p>Konkreciai kabant tai temos dvasingosios nesibodi saipytis is ligoniu, dziaugiasi, kai kas mirsta, piktdziugiskai sneka apie nares mamos liga. Toks tas pseudodvasingumas. </p>

As paskaitau toki posta ir man taip graudu pasidaro... unsure.gif
Kitais zodziais si zinute skamba: as duomiusi tik savo kunu , o visi kiti ,kas sneka apie ka daugiau pasikele ir susireiksmine "dvasingieji".
Nera pasaulyje nei gerai, nei blogai, darom, ka norim ir jei kas ka sako, tai reiskia taip ta pati jie megsta pabresti savo isskirtinuma, nes kitaip as nesugebu informacijos is kitu zmoniu priimti ir is vis tom temom diskutuoti nesugebu ir nesusigaudau, bet siaip norisi kazka apvaryt ir kai kam ikast ir pasirodyti protingai. Ir jei zmones iesko priezasciu vykstantiem pasaulyje reiskiniam, tai jie vadinasi tik tyciojasi is kitu ir moralizuoja, nes priezasciu nera, pasaulis - chaotiska materija, o musu kunai malonumu saltiniai,ir jais reikia megautis, ir jaustis laimingai, kas yra pagrindinis gyvenimo tiksals.
ir visi kas tik nesigydo pas gydytojus , o naudojais alternatyviais metodais yra pasikele virs biomases, nes nu kaip kitaip gali buti, isgydo tik gydytojai, o jei neisgydo, vadinasi liga neisgydoma ir net bandyti alternatyvu nereikia, musu senoliai buvo tik durniai, kurie neturejo dabartines medicinos, matyt visi pasiekle labai buvo tuo metu....ir t.t.

nu kas nores supras, ka parasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2019 - 20:30

As paskaitau toki posta ir man taip graudu pasidaro... unsure.gif
Kitais zodziais si zinute skamba: as duomiusi tik savo kunu , o visi kiti ,kas sneka apie ka daugiau pasikele ir susireiksmine "dvasingieji".
Nera pasaulyje nei gerai, nei blogai, darom, ka norim ir jei kas ka sako, tai reiskia taip ta pati jie megsta pabresti savo isskirtinuma, nes kitaip as nesugebu informacijos is kitu zmoniu priimti ir is vis tom temom diskutuoti nesugebu ir nesusigaudau, bet siaip norisi kazka apvaryt ir kai kam ikast ir pasirodyti protingai. Ir jei zmones iesko priezasciu vykstantiem pasaulyje reiskiniam, tai jie vadinasi tik tyciojasi is kitu ir moralizuoja, nes priezasciu nera, pasaulis - chaotiska materija, o musu kunai malonumu saltiniai,ir jais reikia megautis, ir jaustis laimingai, kas yra pagrindinis gyvenimo tiksals.
ir visi kas tik nesigydo pas gydytojus , o naudojais alternatyviais metodais yra pasikele virs biomases, nes nu kaip kitaip gali buti, isgydo tik gydytojai, o jei neisgydo, vadinasi liga neisgydoma ir net bandyti alternatyvu nereikia, musu senoliai buvo tik durniai, kurie neturejo dabartines medicinos, matyt visi pasiekle labai buvo tuo metu....ir t.t.

nu kas nores supras, ka 

tu nicnieko nesupratai, bet cia nieko naujo. :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 20:27)
musu senoliai buvo tik durniai, kurie neturejo dabartines medicinos, matyt visi pasiekle labai buvo tuo metu....ir t.t.

nu kas nores supras, ka parasiau.

Jie pirmiausia neturejo pinigu daktarams
Atsakyti
lutuke labiausiai isizeide del Is sviesos posto, matyt sau prisitaike viska biggrin.gif
as tai irgi esu uz tai, kad reikia maziau kalbeti , o daugiau daryti, tai ir neatrodysi pasikeles ir "neisvedinsi" to savo dvasingumo pro amzinai atverta burna.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 20:18)
tu bent atsakysi i klausima, kas yra tas  dvasingumas? lotuliukas.gif

Kad ir "duoti" savo mylimam vyrui kai jam reikia. Pradekim nuo mazu dalyku
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 20:18)
tu bent atsakysi i klausima, kas yra tas  dvasingumas? lotuliukas.gif

Man tai vidinė šviesa.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 29, 21:45)

lotuliukas.gif neapsiramini.
o kaip atskirt, kada "reikia", o kada tiesiog "noriu"?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 20:47)
Man tai vidinė šviesa.

Taip. Kada sazine nei del nieko negrauzia..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 29, 20:53)
Taip. Kada sazine nei del nieko negrauzia..

Daugiau. Tai tarsi ramybė iš vidaus
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 20:47)
lotuliukas.gif neapsiramini.

Jia specialau taip raso.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 20:54)
Daugiau. Tai tarsi ramybė iš vidaus

Tobulumui ribu nera
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 29, 20:34)
tu nicnieko nesupratai, bet cia nieko naujo. smile.gif </p>

ne i tave kreipiausi, gali buti rami, as gi pasieklusi , kitus smerkianti , moralizuojanti esybe, ir nieko nesusigaudanti apie biomases vargus, dvasinga ziauriai esu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 29, 20:45)

pradekim, duoti ka?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 29, 20:34)
Jie pirmiausia neturejo pinigu daktarams

siuolaikine medicina apie 200m senumo, sneku apie senesnius laikus, kai nebuvo tokiu gydytoju, kai alternati medicina buvo tradicine medicina. Nezinau kas taip kvailai sukeite terminus.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 20:43)
lutuke labiausiai isizeide del Is sviesos posto, matyt sau prisitaike viska biggrin.gif
as tai irgi esu uz tai, kad reikia maziau kalbeti , o daugiau daryti, tai ir neatrodysi pasikeles ir "neisvedinsi" to savo dvasingumo pro amzinai atverta burna.

isizeisti yra pats durniausias uzsiemimas, kuom galima uzsiimti? koks tikslas isizeisti? man liudna nuo tokio zmoniu bukumo, kaip tai galetu izeisti? blink.gif

tai kas yra tas dvaisngumas?
tiek visos apie ji snekat, bet nei viena net nezinot, kas tai yra, ar paciom ne juokinga?

daryti galima daug ka, tik klausimas, kiek is to bus naudos. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 20:47)
Man tai vidinė šviesa.

rimtai sviesa ir dar vidine? ka konrkreciai vadini sviesa? is kurios vietos kur ten kas sveicia? sakei net energijos neegzistuoja, o dabar sviesos kazkokios atsiranda.... pas tave jau sveicia? unsure.gif
Atsakyti