Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 22, 21:02)
apie ką jūs čia? blink.gif  aš gi jums kaip sveikam, protingam žmogui pabrėžiau, kad kalbu visiškai ne apie mėsą ar rūkymą. [...] Įsivaizduojate kiek pagalbos tokiems žmonėms reikia? Ne turbūt, jums dzin.

Bet tai prastas jūs žmogus tada. Užuojauta artimiesiems. Pvz. net negelbėtumėte giminaitės, jei sužinotumėt, kad su kokiu narkomanu susideda (bet ji to nežino, netiki, jis jai akis užpudrinęs)?

Aš irgi ne apie tai. Arba ne vien apie tai. Aš apie tai, kad kiekvienam savas kelias ir sava pagalba. Ją galima pasiūlyti, galima parodyti "kaip", bet ne Jums spręsti priims kitas žmogus tai, ką Jūs siūlote ar ne. Ne Jums versti ir ne Jums teisti. Aš apie tai. Tik kad nesusišne,kam.

Niekada ir nesakiau, kad aš kokybiškas žmogus. Esu tokia, kokia esu. Galiu artimųjų telefonus duot, jei kartais norėtumėt jiems asmeniškai užuojautas pareikšt. Mano teta gyvena su alkoholiku. Ir ne, aš jos negelbėju. Ir neplanuoju to daryti.

QUOTE(virga @ 2018 06 23, 08:01)
Pritariu Hmmm.... Mano sirdis dainuoja, kai matau pacios postus.  wub.gif Nesijauciu Don Kichotas.  mirksiukas.gif Noriu buti sekeja, tik nezinau kur?  mirksiukas.gif
Pritariu Listejai. Ta pati norejau rasyti.  mirksiukas.gif

Galim sekti viena kitą čia, SM. Kitų vietų neturiu biggrin.gif Iš kitos pusės, va daug kas galvoja, kad nenormali aš, tai gal čia mes neteisios. Gal aiškinimas kitiems kaip gyventi yra būtinas. Bent jau tam, kad pačios bais reikšmingos ir teisingos galėtume jaustis... mirksiukas.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 23, 09:16)
Bezdzione asmenybe tapti negali, jas reikia arba isvezti i dziungles arba laikyti narve.

Del to poveikio jus nesuprantat svarbiausio. Nera tokio pasaulio be poveikio. Tai zmoniu, poveikiu nematanciu, poziuris.
Jus gyvenate poveikiu juroje. Kai kas toje juroje geriau orientuojasi, tik tiek.

Jus atstovaujate pozicija, kad "juros nematau".

Vadinasi žmogaus genuose užkoduota jis beždžione ar asmenybe gims? Kodėl į antras puses renkatės beždžiones tada? Čia sąmoningas pasirinkimas, ar netyčia gaunasi?

Čia Jūs nesuprantat. Aš ir nekalbu apie pasaulį be poveikio. Jei skaitytumėt ne tik savo postus, galbūt suprastumėt.. O gal ir ne. Gal aš nemoku aiškiai rašyti. Jūs irgi to paties pasaulio veikiamas. Ir Montevertė taip pat. Keitėjas mat atsirado... geriau besiorientuojantis smile.gif

Jūs taip ir nesupratote mano pozicijos. Tiek to. Nurašykime tai tam, kad aš nesugebėjau jos tinkamai pristatyti. Jei jau neduota, tai neduota smile.gif

QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 09:46)
už ką negalėtumėt atleisti(atleistumėt, bet nebetęstumėt santykių) su savuoju atmetus neištikymbę ir smurtą?

ar toleruojat išdavystę/nepagarbą bendrąja prasme?

Aš asmeniškai nemanau, kad turiu teisę teisti arba atleisti/neatleisti. Kai kurių poelgių galbūt negalėčiau suprasti. Su kai kuriais negalėčiau gyventi. O atleisti... Kam įdomus mano atleidimas be manęs pačios? Nu taip realiai.

Netoleruoju to savyje. Su tais, kurie toleruoja (taiko praktikoje) tiesiog stengiuosi nebendrauti ir savo aplinkoje tokių žmonių neturėti.

QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 10:12)
kad ir ape rūkymą.
na, kaip galima norėti nesveikai pilnais plaučias, Hmmmm, paaiškink.
Prasiplėsk.
Tarkim, tu rūkai, trauki dūmą romantiškai už krūmo.
bet smirdi gi visa, glaudi savo vaikus po trjų minučių atėjus. tai juk žala jiems, o tu teigi, jog įmanoma nesveikai gyventi ir nekenkti kitiems tuo pačiu.
taipogi, pavyzdys vaikams. žiūrėk, tuoj tavo vaikas trauks cigaretę po metų kitų.

arba...ėdi nesveikai, aliejuotą maistą, riebalus, pienus, sūrius, fast foodą, pykšt, šuntavimas (mano pažįstamai  38metai, jau antrąsyk šuntuos.) tai ką, vadinasi, ėdei bile ką, gyvena kaip norėjai, ir vat...prašom, esi našta artimiems, jie tave slaugo gulintį (kurį laiką), krypuojantį, šokinėja, už tave į pardas sulaksto.

Nerūkau, tai nežinau kaip būtų jei būtų. Mano mama parūkydavo. Tą sužinojau gal kokių 15 metų. Kodėl? Nes niekada nerūkydavo namie, niekada prie mūsų, niekada ten, kur mes, vaikai, netoli būtume buvę. Niekada neužuosdavau, kai apsikabindavo. Gal rūkydavo retai, nežinau. Bet kažkaip sugebėjo tą daryti taip, kad man, kaip vaikui, tai nesimatydavo.

Kodėl Jūs į kraštutinumus puolat? Neėdu aš. Valgau. Pakomentuoti apie nesąmones, kurias rašot, negaliu.

Ar aš vertinu galimą savo veiksmų poveikį savo mažamečiams vaikams? Žinoma. Nes man tai atrodo svarbu. Ar atsisakau visko vardan vaikų? Tikrai ne. Nes manau, kad vaikams nėra gerai matyti tėvus, kurie neturi savo gyvenimo ir kurie paaukoja visus savo poreikius jų vardan. Aš ieškau balanso tokio, koks man (ne given, ne idomucia, ne montevertei, ne lutukei ar dar kam nors, o MAN) atrodo teisingas. Ir net jei jums ar dar kam nors tam tikri mano pasirinkimai atrodytų netinkami, man nusispjaut. Tai mano gyvenimas ir aš jį gyvenu taip, kaip man atorodo teisinga. Nieko daugiau. Ir tai nereiškia, kad aš pusryčiam geriu degtinę, pietums surūkau žolės suktinukę, o vakarais kočėlu apdaužau savo vyrą...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 11:42)
Klausimas, jei jusu mylimas zmogus su jumsi nebenoretu buti salia, del jusu tokiu pasirinkimu jus vis tiek nieko nekeistumet?

Jei matytumet, kad skaudinat savo vaikus, ir del jusu gyvenimo budo jie pvz serga, kencia irgi nieko nekeistumet?

nesnekama apie hobiu pasirinkimus, pvz jums patinka zaisti krepsini, o va vyrui nepatinka, kad zaidziat ir reikalauja kad nustotumet, cia aisku absurdas ir egoistiskumas.

Priklausytų nuo to, apie kokius pasirinkimus kalbam. Yra riba, ties kuria aš palinkėčiau gero kelio ir nuoširdžiai pasiūlyčiau sekantį kartą pasirinkti tokią, kurios iš esmės perdarinėti nereikėtų. Mano gyvenimas - ne pageidavimų koncertas. Tam tikrus pokyčius (kurie man atrodytų logiški ir reikalingi) aš tikrai ne prieš daryti. Bet jau iš esmės manęs perdarinėti nereikėtų imtis net mylimam žmogui.

Aš jau kalbėjau, kad tam tikrą laiką vaikams reikia papildomos apsaugos dėl jų pažeidžiamumo ir dėl to, kad jie neturi pasirinkimo kur gimti ir su kuo gyventi. Jei matyčiau, kad kenkiu vaikams, žinoma, kad stengčiausi to nedaryti. Nes MAN tai atrodo būtina. Vis dėlto, kai kurie kenksmingi dalykai yra akivaizdūs, o kai kurie - nuomonių ir einamuoju metu populiarių psichologinių teorijų ar "teisingo gyvenimo būdo ekspertų" išradimai. Neretai tenka priimti sprendimus pagal savo suvokimą, kas kenkia, o kas ne. Tai ir darau. Kasdien.

Kodėl nešnekama? Kas čia paėmė ir susiaurino reikalavimų keistis sąrašą iki alkoholizmo, narkomanijos ir idiotiškos šlamtmaisčio mitybos? Jei prisimintumėm pradžią, tai buvo tiesiog apie vieno žmogaus lūkesčius kito žmogaus atžvilgiu - "pasiimti vyrą ir jį pasikeisti". Nemačiau sąrašo savybių, apie kurių keitimą kalbama. Čia tik kai pradėjau prieštarauti tas sąrašas susiaurėjo iki degradavimo ribos. O jei pasižiūrėtume į visai šalia esančią temą apie vyrą, kurio hobis žvejyba ir medžioklė...? Jei Jūsų vyras susidomėtų medžiokle ir žvejyba ir dėl to kelis vakarus per savaitę praleistų ne namie. Čia jau būtų blogis, kurį reikia keisti? Ar sugebėtumėt tai toleruoti ir priimti?
Atsakyti
Ko uzejau siandiena, pasidalinti nuostabia knyga. Mes dauguma manau, esam su vienokiom ar kitokiom zaisdom, ir si knyga apie dauguma ju kalba, apie santykius su mama, teciu, vyrais, draugem, draugais, vaikais , poziuri i save, meiles sau auginima , buvima savimi ir t.t. nu bent man tai labai laiku atejusi knyga, gal kam irgi pades . 4u.gif

https://bookitook.co...knyga-moterims/
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 24, 14:21)
vya nemėgsta....protngesnų už save. Idomučia galėtų pakomentuoti.

Kaip man viena moteris uzmete, tai lyg nei pats vyras nei patirties su vyrais yra. Ka as galiu komentuot?

Taip tai taip, bet kai kurios podruzkes ieskojo vyru. Manau tai priklauso nuo salies.
Rusijoje jei moteris protinga, tai kyla itarimas, gal ji ir klyne ka turi vyrisko?
O ir patinui kaip jaustis su tokia. Bent jau apsimestu kvaila prie svetimu ir nezemintu savo vyro.
Podruzkes kartais lanko intelekto mazinimo kursus. Kiek supratau ten ismokina visiskai pamirsti logika. Tapti tikra blondine is anekdotu. Va tokia nedarys gedos ir besmegeniui buduliui.
Atsakyti
"Juodieji pipirai dingo". biggrin.gif Girdžiu jau 7-tą sykį, bet esu įpratusi "negirdėti", nes įvairūs dalykai "dingsta" per dieną mažiausiai 16 kartų. biggrin.gif iš pradžių biesino tas amžinas "dingo", dabar tik juokina. Pipirai buvo "dingę" max 7cm į šoną ir nusukta etiketė. biggrin.gif jau su dviem vyrais gyvenau, bet žiūrėjau į juos kaip į žmones, kurių, galbūt, skirtingi požiūriai ar nuomonės į kokį reiškinį, nei mano. Į šitą žiūriu kaip į lengvai neįgalų. Tada nė nekyla mintis žmogaus auklėti, pakeisti, atvedinėti į protą. Lengviau yra pasakyti sviesto buvimo vietą šaldytuve kiek ten laipsnių platumos, kiek ilgumos, kad rastų, negu pranešti, kad, kaip netikėta, pieno produktų lentynoj. biggrin.gif kartais tikrai labai stebiuosi, kaip žmogus sugeba vadovauti didelei žmonių grupei, vystyti sėkmingą verslą, bet nesugeba surast pipirų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 24 birželio 2018 - 13:48
QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 14:44)
"Juodieji pipirai dingo". biggrin.gif  Girdžiu jau 7-tą sykį, bet esu įpratusi "negirdėti", nes įvairūs dalykai "dingsta" per dieną mažiausiai 16 kartų. biggrin.gif  iš pradžių biesino tas amžinas "dingo", dabar tik juokina. Pipirai buvo "dingę" max 7cm į šoną ir nusukta etiketė. biggrin.gif

As net nezinau, kur tokie dalykai yra virtuveje. Viska man pabarsto, kad butu skanu ir pakisa po nasrais.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 06 24, 14:40)
Kodėl nešnekama? Kas čia paėmė ir susiaurino reikalavimų keistis sąrašą iki alkoholizmo, narkomanijos ir idiotiškos šlamtmaisčio mitybos? Jei prisimintumėm pradžią, tai buvo tiesiog apie vieno žmogaus lūkesčius kito žmogaus atžvilgiu - "pasiimti vyrą ir jį pasikeisti". Nemačiau sąrašo savybių, apie kurių keitimą kalbama. Čia tik kai pradėjau prieštarauti tas sąrašas susiaurėjo iki degradavimo ribos. O jei pasižiūrėtume į visai šalia esančią temą apie vyrą, kurio hobis žvejyba ir medžioklė...? Jei Jūsų vyras susidomėtų medžiokle ir žvejyba ir dėl to kelis vakarus per savaitę praleistų ne namie. Čia jau būtų blogis, kurį reikia keisti? Ar sugebėtumėt tai toleruoti ir priimti?

Nu as ta zinute pirma ir parasiau, todel zinau ka turejau omeny, tikrai ne siaip nezaligus iprocius, o butent negrumus, apie ka raso moterys nenoretu, pirmiausia kaip pagrindas buvo negernetis, nerukantis nesmurtaujantis ir pan. Klausiau, o jei paimti va toki ydinga ir jam padeti pasikeisti, kodel nenoretu? smile.gif
Aisku gal durnas klausimas, visi norim kitu pusiu geresniu dazniausiai nei patys esam ir ka snores savo noru eit i sunkesni varianta, bet va kartais ima tas meiles angeliukas ir nepaziuri kam strelyte nusiuncia ir kaip tada? kazkas gal sugeba issirinkti vien portu remdamasis, kazkas nesugeba.....priedo pacios esam ne stebuklai, daznai tokie pat poroi susitinka, tik daznia vyru ydos buna matomesnes, bet va kaip gyventi su tuom ar geriau jau is kar tveinai ar vis tike kazkaip stengtis keisti ir save ir bandti padeti keistis kitam?

Mano vyras jau senai susidomejes zvejyba, jei tik ja reiktu toleruoti lotuliukas.gif jo darbas toks, kad jis namie dabar buna tik savatgaliais, taigi toleruoju viska, o kur as desiuos lotuliukas.gif ir toleravau dar didesnes blogybes, ar norejau keisti kazka, taip zinoma, kai ka pasiseke pakeisti. Niekad nenorejau keisti jo kaip zmogaus, bet va kai kuriuos zlaingus yprocius, kurie kile is tam tikru zaizdu taip, visada norejau padeti jam tas zaizdas uzgydyti del jo pacio pirmiausia..
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 13:46)
nepamenu kuri dabar cia jau parase, bet pakartosiu, nei cukraus atsisakymas, nei joga ar dar kas policistiniu kiausidziu sindromo neisgydys. Taip, yra ligu, kuriu netradicine medicina simptomus slopina ar net gydo. Bet policistiniu  kiausidziu sindromo siuo metu vis dar jokia medicina negali isgydyti. Jokia. Nei tradicine, nei netradicine, nei jokie abra kadabra. Tai prie ko cia mano noras ar nenoras? O be to, ar gali but zmoniu, kurie serga, kencia del to, kazko gyvenime negali ir daug atsisako, bet patys NENORI pasveikt? Tikrai nera. 
Mano atveju galima mazint simptomus, bet ne gydyt liga. Slenka plaukai: vitaminai, sampunai, perukas, kepure. Svoris auga: sportas, dietos, riebalu nusiurbimas. Jaunatviniai spuogai: papildai, kosmetologe, KT. Nevaisingumas: dirbtinis apvaisinimas, surogatine motinyste, ivaikinimas, siaip nevaisingumo gydymas. Pasirinkimas yra. Bet tai PKS neisgygys i hormonu nesureguliuos.

Leksa, jau antra kart pasikartosiu ne pavieniai isvardinti dalykai kazka keicia o butent ju visu VISUMA.
Jus bandet?kad sakot jokia medicina negali sigydyti, kokias medicinas ir priemones bandet ir kiek ilgai bandet? ka jus vardinat nera tame nei vienos priemones ka isvardijau.
cia lietuviski ivairus pavyzdziai zmoniu, kurie issigyde tam tikras ligas ar sutrikimus , kuriuos medicina nelabai gydo arba nelabai sekmingai.
http://www.sveikuoli...kmes-istorijos/
ka jus vardinat nera tame nie vienos priemones ka isvardijau.
man daugiau jusu rasyams tai noras pasiteisinti, kad nekeisti savo gyvenimo budo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 13:55)
Nu as ta zinute pirma ir parasiau, todel zinau ka turejau omeny, tikrai ne siaip nezaligus iprocius, o butent negrumus, apie ka raso moterys nenoretu, pirmiausia kaip pagrindas buvo negernetis, nerukantis nesmurtaujantis ir pan. Klausiau, o jei paimti va toki ydinga ir jam padeti pasikeisti, kodel nenoretu? smile.gif

priedo pacios esam ne stebuklai, daznai tokie pat poroi susitinka, [...], bet va kaip gyventi su tuom ar geriau jau is kar tveinai ar vis tike kazkaip stengtis keisti ir save ir bandti padeti keistis kitam?

Mano vyras jau senai susidomejes zvejyba, jei tik ja reiktu toleruoti lotuliukas.gif  jo darbas toks, kad jis namie dabar buna tik savatgaliais, taigi toleruoju viska, o kur as desiuos lotuliukas.gif  ir toleravau dar didesnes blogybes, ar norejau keisti kazka, taip zinoma, kai ka pasiseke pakeisti. Niekad nenorejau keisti jo kaip zmogaus, bet va kai kuriuos zlaingus yprocius, kurie kile is tam tikru zaizdu taip, visada norejau padeti jam tas zaizdas uzgydyti del jo pacio pirmiausia..

Mano vyras rūkė nuo pat mūsų pažinties pradžios. Ar man tai atrodė geras įprotis? Ne. Ar aš kada nors bandžiau jį šiuo atžvilgiu pakeisti? Ne. Ir niekada neturėjau jokio noro tai daryti. O kai jo tėtvai man sakydavo "daryk ką nors, kad mestų", tai man kaip iš kažkokios fantastikos srities. Ką aš turėčiau daryti? Paaiškinti apie rūkymo žalą? Ne idiotas jis, žino viską ir pats, skaityti moka. Ką dar aš galėjau padaryti? Zyzti nuolat ir reikalauti, kad "jei mane myli, tai privalai mesti?" Visiškas idiotizmas yra suaugusiam žmogui ėsti smegenis dėl jo pasirinkimo. Jei būčiau negalėjusi to toleruoti, būčiau tiesiog su juo nepradėjusi gyventi. Jis metė prieš kelis metus. Nes pats taip nusprendė.

Žinoma, aš tikrai ne tobula. Viskas, ko aš noriu iš savo antros pusės - kad mane tokią va netobulą priimtų su visais mano trūkumais. Ir aš jį priimu tokį, koks jis yra. Su visais pliusais ir minusais. Jei yra kas nepatinka - pasakau. Dažniausiai vieną kartą. Jei vyras nusprendžia į tai atsižvelgti - valio. Jei ne, tada jau sprendžiu kaip man su esama padėtimi geriau būtų gyventi ar ką aš galiu padaryti, kad man būtų komfortabiliau. Jei būtų savybių, su kuriomis suprasčiau kad negaliu gyventi, tada reikėtų priimti atitinkamus sprendimus. Jei būtų buvę esminių savybių, kurių negalėčiau toleruoti nuo pat santykių pradžios (pvz. smurtautų fiziškai ar psichologiškai), tada mes su juo vaikų neturėtume ir buities nevestume. Tikrai nesiimčiau projekto "pakeisiu vyrą iki tol, kol dar neužmušė". Galima mylėti žmogų su kuriuo negalima kartu gyventi. Visko gyvenime būna.

O ne Jūs ten toj temoj apie žveją stebėjotės, kad kam tam vyrui apskritai žmona reikalinga, jei jau tas hobis tiek laiko atima? Tiksliai nebepamenu, kas ten rašė, tai gal ir ne Jūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 24 birželio 2018 - 14:11
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 13:57)
psoriazes negydo tradicine medicina?  blink.gif  jus juokaujat  blink.gif arba ne taip suprantat, kas yra tradicine medicina - jei jus ja mato tik kaip operacijas ir vaistus, tai placiau atsimerkit. Tradicineje medicinoje pirmiausia liepia susitvarkyti mityba ir gyvenimo buda ir tik tada, kai to neuztenka (arba zmogus nenori/negali to padaryti), tuomet taikomos kitos priemones.
Ligos nera vienodos, kai kur uztenka sutvarkyti mityba, rimtesniu ligu atveju - niekaip to neuztenka. Todel kas vienu atveju gydo, kitu - tik palengvina simptomus. Gydytojai i viska ziuri kaip i visuma, tai jus ziurit vienpusiskai, nes aiskiai jauciamas nusiteikimas pries tradicine medicina.
zinau vegana, kuris susirgo skrandzio veziu ir ka? niekaip negaliu pasakyti, kad kiso i save slamsta ir nesportavo.
Paveldimumas turi labai daug itakos.
o as pazistu daug. Kai kurie sveiki, kai kurie - nelabai. Jei jus matot, tik tai, ka norit matyti, tai dar nera objektyvi tikrove  mirksiukas.gif
va butent.
mano vienai pazistamai irgi aplinkiniai sake, negerk coca colos, nevalgyk picu, saldumynu, jokiu miltiniu. O jai pica ne maistas, coca coal - nuodas, duonos 5 metus nevalgiusi, o saldumynai tabu, nuo vaikystes arbatos nesaldina net medumi.
Jau nebera, ka is raciono isimti, nes alkoholio irgi negeria, neruko, vos ne darzovem maitinasi.
Papildyta:
Jus geriau pasakykit, kaip reikia isgyvendinti bloga iproti visus vyrus automatiskai ikisti i friendzona  biggrin.gif
bus labiau i tema
  biggrin.gif

jus cia taip pati susigalvojote, kad taip turetu buti? biggrin.gif Zinote kaip liepia susitvarkyti mityba sergant psoriaze? atsakyti rukytu, suriu, keptu patiekalu, viskas ir vaistai. ir ka isgyde tradicine medicina?pazystat?

Niekas aplamai nelaukia kol pasiekeisi mitybos, niekas niekur apie jokia mityba detaliai nesneka, kaip vyksta tradicinis gydymas, eini pas seimos gydytoja, apziuri, nustato diagnoze israso vaistu pataria greitai del mitybos, ka jau minejau viskas. Kokioj cia superinei gydymo istaigoj pataria daugiau ar sudaro mitybos plana ir laukia kol pades? bigsmile.gif Nuo kada gydytojai ziuri i pacienta kaip i visuma, nuo kada nuo gerklesskausmo pataria susitvarkyt mityba, atsisakyt mesos pvz? smile.gif
nera jokio nusiteikimo pries tradicine medicina, tik realiai vertinu jos galimybes, juk rasiau ji superine, kai reikia ekstra pagalbos, bet pries letines ligas ji bejege.

Genai taip aisku turi daug itakos, mes paveldime stipru arba silpna kuna , silpnas vietas, bet tik nuo musu priklauso ta kuna ir toliau niokosim ar stiprinsim.Aisku dar vaiksyte svarbu, kiek tevai musu kuna mokejo puoseleti, kiek niokoti ir silpninti.

Dar karta sakau ne vien mityba ir sportas svarbu, be to veganas, nereiskia sveikuolis , as i viena veganu grupe uzsukau fb, tai ten tokie priekvaisiai kai kurie, tiek agresijos, pykcio, mane is vis uzblokavo pora vaikinu, kai pasakiau, kad ne tik maistas svarbu gyvenime , nu ir kas kad mesos nevalgo. biggrin.gif veganu bunant gali tokias nesamones daryt, kad ne tik veziu ir baisensnem ligom gali susirgti. Visa visuma svarbi, kiek kaip ka zmogus masto, elgiasi, koki ora kviepuoja, kaip su stresu tvarkosi, kiek meiles sirdyje, kiek , kokio vandens isgeria, koki kuna paveldejo, kokia jo karma, ka gero gyvenime daro ir t.t.

o kodel tai pazystamai taip sake aplinkiniai? sirgo kuom?bet tai prasti pazystami, jei nezino, kaip ju pazystama gyvena ir kaip maitinasi.

ka cia turejot omeny detalizuokit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 birželio 2018 - 14:20
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 14:52)
As net nezinau, kur tokie dalykai yra virtuveje. Viska man pabarsto, kad butu skanu ir pakisa po nasrais.

Manasis dar įgalus užsiberti pipirų pats biggrin.gif
Na, jei kurią dieną užsuktum pas mus, tai jie yra dešinėj spintelėj, viršutinėj lentynoj, trys comai nuo vidurio į dešinę, majonezo indelyje geltonu dangteliu, su užrašu "juodieji pipirai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 24 birželio 2018 - 14:27
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 15:15)
Zinote kaip liepia susitvarkyti mityba sergant psoriaze?
Niekas aplamai nelaukia kol pasiekeisi mitybos, niekas niekur apie jokia mityba detaliai nesneka, kaip vyksta tradicinis gydymas, eini pas seimos gydytoja, apziuri, nustato diagnoze israso vaistu pataria greitai del mitybos, ka jau minejau viskas.
Nuo kada gydytojai ziuri i pacienta kaip i visuma, nuo kada nuo gerklesskausmo pataria susitvarkyt mityba, atsisakyt mesos pvz? smile.gif
o kodel tai pazystamai taip sake aplinkiniai? sirgo kuom?bet tai prasti pazystami, jei nezino, kaip ju pazystam agyvena ir kaip maitinasi.

Zinau.
Laukia, jei dar galima laukti. Sneka, bent jau mano gydytoja snekejo.
Nuo gerkles skausmo mesos atsisakymas nepades biggrin.gif jei gerkles skausmo priezastis yra persalimas, tai pataria stiprinti imunineta, tame tarpe valgyti vaisiu, turinciu vitamino c ir pan. biggrin.gif
Visada yra zmoniu, kurie nesigilina i realia situacija, o tiesiog aiskina kitiems, kaip gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 24 birželio 2018 - 14:23
QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 14:44)
"Juodieji pipirai dingo". biggrin.gif  Girdžiu jau 7-tą sykį, bet esu įpratusi "negirdėti", nes įvairūs dalykai "dingsta" per dieną mažiausiai 16 kartų. biggrin.gif  iš pradžių biesino tas amžinas "dingo", dabar tik juokina. Pipirai buvo "dingę" max 7cm į šoną ir nusukta etiketė. biggrin.gif jau su dviem vyrais gyvenau, bet žiūrėjau į juos kaip į žmones, kurių, galbūt, skirtingi požiūriai ar nuomonės į kokį reiškinį, nei mano. Į šitą žiūriu kaip į lengvai neįgalų. Tada nė nekyla mintis žmogaus auklėti, pakeisti, atvedinėti į protą. Lengviau yra pasakyti sviesto buvimo vietą šaldytuve kiek ten laipsnių platumos, kiek ilgumos, kad rastų, negu pranešti, kad, kaip netikėta, pieno produktų lentynoj. biggrin.gif kartais tikrai labai stebiuosi, kaip žmogus sugeba vadovauti didelei žmonių grupei, vystyti sėkmingą verslą, bet nesugeba surast pipirų. biggrin.gif

as irgi taip galvojau ne karta, manau pas vyrus ir moteris skirtingi matymai ir suvokimai, kaip tame anekdote, kodle vyra smato ibrezima miniatiurini per langa ant maisnos, bet nemato marskineliu spintoje. Matymo spektras laukas, skirtingas. Darbe budavo uzknisa, vyrai vis prasydavo paduok doh.gif (restorane) Namie irgi daznai vyras nieko neranda ir nemato, jam betvakre netrukdo, jam ideti i saldytuva parnestus dalykus jau zygdarbis, paskui nemato nieko tame sladytuve doh.gif
bet va jei savo sferas zino gerai, tai gal ir gerai, as gal nemokeciau vadovauti dideliai zmoniu grupei ir juo labiau nemoku verlsu uzsiimti biggrin.gif
Atsakyti
Evoliuciskai vyrai geriau mato dinaminius objektus (beganti zveri, futbolininka su kamuoliu, kitas auto trasoje) ax.gif
ismetytu kojiniu kambaryje, pipiru spinteleje ir sviesto saldytuve nemato tongue.gif
pamato, kai kojines pradeda skraidyti rolleyes.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 24 birželio 2018 - 14:26