Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 17:26)
Man atrodo, kad tai turi buti zmogui kaip savaime suprantama, panasiai kaip kvepavimas, kaip zmogaus pati egzistencija. Tam juk nededi jokiu pastangu, tai tiesiog yra tavo neatsiejama dalis.

Juk niekas neakcentuoja, kad as kvepuoju, ar tarkim, as gyvenu... Na koks cia yra darbas? Yra kuno penas, kuri mes linke pasotinti, kaip ir dvasios pena. Kam reikia akcentuoti, isskirti, sureiksimti viena is sudedamuju egzistencijos daliu? Va tas sventeiviskas bandymas ir ardo harmonija.

Dvasinius dalykus sunkiau apciuopti, nustatyti trukumus ir rasti tinkama kelia tobulejimui. O kai esi alkanas-pavalgai, kai nori sekso-pasimyli, kai salta, apsirengi ir t. T. Labai paprasta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 16:35)
Dvasinius dalykus sunkiau apciuopti, nustatyti trukumus ir rasti tinkama kelia tobulejimui. O kai esi alkanas-pavalgai, kai nori sekso-pasimyli, kai salta, apsirengi ir t. T. Labai paprasta.

Man patinka posakis. Nesvarbu koku keliu eini pas Dieva, svarbu kad link jo eini. Taip ir su dvasingumu.
Problema yra tame, kad zmones akcentuoja ir koncentruojasi i kelia, o ne i krypti t.y. link ko einama.

Mane asmeniskai labai stebina, kad nesvarbu kur zmogus gyvena, kokioje bendruomeneje, net izoliuotoje nuo civilizacijos visuomeneje. Poreikis buti dvsingu yra uzkoduotas genuose.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 15:39)
sutinku

ir to uztenka? o kas nors kam nors draudzia gyventi is musu cia?
tu
Nesupratai. Ne apie draudinus kalba. Kad ir pačios požiūris - istisai smerkiantis kitokius.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 16:08)
Kur as einu joga, tai ne tik manksta darom, meditacija irgi buna.

nu taip buna, bet tai tik siaip daugiau kaip relaksacija kuno, o ne meditacija. Joga - tai visa dvasiniu praktiku sistema tai induizmo dalis, Kaip pvz jei kas is musu kataliku baznycios paimtu visus judesius per misias ir kokia viena malda ir sakytu, kad atlliks tai namie ir tai bus Misios.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 16:41)
tu
Nesupratai. Ne apie draudinus kalba. Kad ir pačios požiūris - istisai smerkiantis kitokius.

kodel tu iziuri smerkima, kur jo nera? jei isreiski savo nuomone, kad kazkoks veiksmas, ar zodis ar mintis yra zalinga zmogui, tau jau cia smerkimas atrodo? ar jei konstatuoji priezastis kazko irgi jau smerkimas?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 16:41)
Man patinka posakis. Nesvarbu koku keliu eini pas Dieva, svarbu kad link jo eini. Taip ir su dvasingumu.
Problema yra tame, kad zmones akcentuoja ir koncentruojasi i kelia, o ne i krypti t.y. link ko einama.

Mane asmeniskai labai stebina, kad nesvarbu kur zmogus gyvena, kokioje bendruomeneje, net izoliuotoje nuo civilizacijos visuomeneje. Poreikis buti dvsingu yra uzkoduotas genuose.

o is kur zinoti, kad tai kryptis i Dieva?
ir ar reikai eiti i Dieva ,kai mes jame ir jis mumyse?

manes nestebina domejimasis dvasine sfera, nes as suvokui zmogu, kaip dvasine butybe, kuri isikunijo siame kune sioje planetoje si gyvenima. Tik mane stebina posakis as, jis dvasingas, buti dvasingu i rt.t. man jis vissikai nesuvokiamas. Kam zmogui stengtis buti dvasingu, kai jis ir taip yra dvase kune? Gal reiktu stengtis pazinti savo dvasinguma?
bet jauciu taip ir neatsakysit i siuos nepatogius klausimus biggrin.gif
Atsakyti
Lutuke, tu ir dvasingumas einate atskirais keliais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 29, 15:48)
Kai tiek lakstai man visur  is paskos, tai  matosi, kad arba pavydi arba tau kazkas ramubes neduoda biggrin.gif .

Todel kad tu pati nezinai kuom tu tiki. Bet kad nesaminem - tas akivaizdu -  Vilniu tvindo, nariu vyru isvaizda  pas dievus klausia.... Cia tai su galva tau kazkas darosi 4u.gif .
Papildyta:

Mm jo... biggrin.gif

aš lakstau? nejuokink tu kalakutų biggrin.gif tai tu atsirandi tose temose, kurios mane domina

užtat tu žinai kuo aš tikiu, žiniuone tu mūsų, Vanga tu didžioji, tu gi visada viską prognozuoji, nepastebi? jau ir prezidentą išprognozavai ir šiaip visada už visus garantuoji, pvz. kad Mylimukė išsiskirs tuoj su savo meile ir t.t.
Nu ar tu adekvati?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 15:37)
Vimdo perdėtas šventeiviškumas, kai vos pakalbeje su asaromus akyse apue sielos reikalus drąsiai nustumia nuo kelio praeivį ir ne nepastebi. Blogiausi yra sventuoliai, jie blogiausi.
Papildyta:

Poelgiai. Gyveni ir leisk gyventi kitiems.

Jo, tokie kaip tu, kurie ismeta savo senus augintinius tam, kad isigyti madingesnius.
Su tokiaia kaip tu gyvenime nebendrauju. Tokiais šlyksčiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 sausio 2019 - 19:16
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 19:49)
Lutuke, tu ir dvasingumas einate atskirais keliais.

Dvasingumas nemegsta istisai idarbinto liezuvio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 19:28)

Tas, kas savo moralę dėvi kaip geriausią rūbą, verčiau būtų nuogas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 19:28)

Uztat darbus megsta. Darbus, kurie parodo tikra musu 'dvasinguma'
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 29, 19:14)
Jo,  tokie kaip tu,  kurie ismeta savo senus augintinius tam,  kad isigyti madingesnius.
Su  tokiaia kaip tu gyvenime nebendrauju. Tokiais šlyksčiuosi.

Jau rašiau, į sumąstymus ir atrodymus nereaguoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 29, 20:31)
Uztat darbus megsta. Darbus,  kurie parodo tikra musu 'dvasinguma'

Taiklu.
Atsakyti