Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 15:29)
normalią religiją nuo fanatizmo gi skirti tai reiktų, ne?

Tikrai taip. Bet taip rasai, o Dievo temoj net paaiskinti nesugebejai nei kuom tiki nei i ka tiki biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 15:34)
Sutinku. Mane kartais vimdo zmones itikeje savo dvasingumu iki tiek, kad neigia elementaria fiziologija, suprask, fui, fui... kaip nedvasinga.

Vimdo perdėtas šventeiviškumas, kai vos pakalbeje su asaromus akyse apue sielos reikalus drąsiai nustumia nuo kelio praeivį ir ne nepastebi. Blogiausi yra sventuoliai, jie blogiausi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 15:35)
o ka reiskia buti geru, pagal ka matuoji, geras zmogus ar ne?

Poelgiai. Gyveni ir leisk gyventi kitiems.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 15:23)
Ne, religija nera apie dvasinius dalykus. Nes ne religija daro zmogu dvasingu. Nereikia painioti religijos su Dievu. Religijos vedini zmones ne tik neva dvasingais tampa, bet ir zudo.

Religija ne apie dvasinius dlaykus ar tikrai? jus apie kuria cia religija ar visas?
Tai ,ka daro kai kurie zmones besiremdami religija yra viena, bet sakyti, kad religijos ne apie dvasinius dalykus, kai kalba isskirtinai daugiausia butent apie dvasini pasauli siek tiek keista.
nekaupkit turtu siame gyvenime, kaupkit dvaisnius turtus, nes tik juos nusinesit i kita psauli ir t.t. ci apie ka snekama?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 15:31)
Man, kaip zmogui priimtinos mintys.

Eva Tombak. Aš turiu alergiją dvasingumui
Papildyta:
O kas yra normali religija?
Ir kas itakoja fanatizma?

tai parodo jos visišką chaotiškumą ir net nežinau kokį žodį ir pritaikyti: pasimetimą tame ką daro? "Mano praktikas dažniausiai lydi Pink Floyd, Yann Tiersen ir The Beatles."
Normalu yra klausytis, kad ir hardrocko, bet savu laiku. Nenormalu yra jogoje, kuri skirta visų pirma atsipalaidavimui, naudoti tokią muziką. Na nebent žmogus toks vienišas, kas dieną aplink vien tyla spengia, tai tada gal...

fanatizmas - kai žmonėms atrodo, kad Dievas liepė žudyti biggrin.gif Dievai neliepia žudyti. Dievai tik gali palaikyti žudantį žmogų, jei jis tai daro tarkime iš Vendettos, bet dar reikės gerai pasiderėti su Dievais, kad jie suprantų, palaikytų. Nu bet kad Dievas lieptų kažką kam nors, nu tai ir yra tas fanatizmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 15:37)
Vimdo perdėtas šventeiviškumas, kai vos pakalbeje su asaromus akyse apue sielos reikalus drąsiai nustumia nuo kelio praeivį ir ne nepastebi. Blogiausi yra sventuoliai, jie blogiausi.
Papildyta:

Poelgiai. Gyveni ir leisk gyventi kitiems.

sutinku

ir to uztenka? o kas nors kam nors draudzia gyventi is musu cia?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 29, 15:33)
Galiu drasiai teigti, kad esu laiminga - turiu seima, sveika, galiu  vaisciot, judint rankom, kvepuoti, mat gerove normali, valgyt turiu ka.
Pavydi?

Ginkdie. Nei viena tau čia forume nepavydi, būk rami ir savo gyvenimą laikykis sau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 29, 15:35)
Tikrai taip. Bet taip rasai, o Dievo temoj net  paaiskinti nesugebejai nei kuom tiki nei i ka tiki biggrin.gif .

nes tai ne tavo ilgai nosiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 15:39)
tai parodo jos visišką chaotiškumą ir net nežinau kokį žodį ir pritaikyti: pasimetimą tame ką daro? "Mano praktikas dažniausiai lydi Pink Floyd, Yann Tiersen ir The Beatles."
Normalu yra klausytis, kad ir hardrocko, bet savu laiku. Nenormalu yra jogoje, kuri skirta visų pirma atsipalaidavimui, naudoti tokią muziką. Na nebent žmogus toks vienišas, kas dieną aplink vien tyla spengia, tai tada gal...

fanatizmas - kai žmonėms atrodo, kad Dievas liepė žudyti biggrin.gif Dievai neliepia žudyti. Dievai tik gali palaikyti žudantį žmogų, jei jis tai daro tarkime iš Vendettos, bet dar reikės gerai pasiderėti su Dievais, kad jie suprantų, palaikytų. Nu bet kad Dievas lieptų kažką kam nors, nu tai ir yra tas fanatizmas biggrin.gif

O as manau, kad pati nesuvoket, ka ji norejo parasyti. Nes keistai pasirinktos is teksto citatos, ji rase zymiai daugiau ir zymiai prasmingesnes izvalgas, nei muzika, grupes ir t.t. ...

KIekvienas zmogus atsipalaiduoja skirtingai. tai vienas. Bet ji raso apie ta pati, ka as rasiau apie religija, religijos temose. Vienem svarbu TURINYS, kitiems svarvu TIK FORMA. Zmones neretai uzsizaidzia formoje, uzmirsdami SVARBIAUSIA TURINI.
Atsakyti
Nenoreciau vyro religinio fanatiko (apskritai jokio fanatiko), bet jeigu dvasingumas apima domejimasi savo vidumi, vidaus tobulejimo paieskas ir praktiniol viso to pritaikyma, tuomet taip, man tai atrodo reikalinga. Tik as labiau linkusi tiketi visumos harmonija (ir kuno, ir dvasios) ir siekti to, o ne pamirsti kazkuria savo dali.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 15:41)
Ginkdie. Nei viena tau čia forume nepavydi, būk rami ir savo gyvenimą laikykis sau smile.gif
Papildyta:

nes tai ne tavo ilgai nosiai smile.gif

Kai tiek lakstai man visur is paskos, tai matosi, kad arba pavydi arba tau kazkas ramubes neduoda biggrin.gif .

Todel kad tu pati nezinai kuom tu tiki. Bet kad nesaminem - tas akivaizdu - Vilniu tvindo, nariu vyru isvaizda pas dievus klausia.... Cia tai su galva tau kazkas darosi 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 15:39)
bet dar reikės gerai pasiderėti su Dievais,

Mm jo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 15:44)
Nenoreciau vyro religinio fanatiko (apskritai jokio fanatiko), bet jeigu dvasingumas apima domejimasi savo vidumi, vidaus tobulejimo paieskas ir praktiniol viso to pritaikyma, tuomet taip, man tai atrodo reikalinga. Tik as labiau linkusi tiketi visumos harmonija (ir kuno, ir dvasios)  ir siekti to, o ne pamirsti kazkuria savo dali.

Manau, tai yra daugumos siekiamybe.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 15:31)

tai butent ir paklausiau jusu kas yra jums tas buvimas dvasingu, nes man irgi tai sukelia nelabai teigiamus vaizdinius biggrin.gif

Man tai visi zmones, turintys dvasia, neturinciu nera tikriausiai nebent zombiai kokie biggrin.gif
Jos mintys idomios ir dlais tikria artimos, bet gana pavirsutiniskos, kaip ir jos jogos mokymas, jau sakiau Europoje joga tera manksta ir nieko daugiau dazniausiai. Manksta yra labai gerai, bet tas toks susireiksminmas kartais buna. "Musu" joga augina ir ugdo tik kuna.

O ka reiskia ugdyti dvasia, auginti dvasia, augti viduje, kaip tai daroma ir kaip tai patirkinama, ar auga kas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2019 - 16:00
Kur as einu joga, tai ne tik manksta darom, meditacija irgi buna.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 29, 15:44)
Nenoreciau vyro religinio fanatiko (apskritai jokio fanatiko), bet jeigu dvasingumas apima domejimasi savo vidumi, vidaus tobulejimo paieskas ir praktiniol viso to pritaikyma, tuomet taip, man tai atrodo reikalinga. Tik as labiau linkusi tiketi visumos harmonija (ir kuno, ir dvasios)  ir siekti to, o ne pamirsti kazkuria savo dali.

Man atrodo, kad tai turi buti zmogui kaip savaime suprantama, panasiai kaip kvepavimas, kaip zmogaus pati egzistencija. Tam juk nededi jokiu pastangu, tai tiesiog yra tavo neatsiejama dalis.

Juk niekas neakcentuoja, kad as kvepuoju, ar tarkim, as gyvenu... Na koks cia yra darbas? Yra kuno penas, kuri mes linke pasotinti, kaip ir dvasios pena. Kam reikia akcentuoti, isskirti, sureiksimti viena is sudedamuju egzistencijos daliu? Va tas sventeiviskas bandymas ir ardo harmonija.
Atsakyti