Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 15:16)
ar religija nera apie dvasinius dalykus? bigsmile.gif

Ne, religija nera apie dvasinius dalykus. Nes ne religija daro zmogu dvasingu. Nereikia painioti religijos su Dievu. Religijos vedini zmones ne tik neva dvasingais tampa, bet ir zudo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 15:18)
Vienas pavyzdžių, dvasinių dalykų alia suvokimo

Nu ir krikscionybes religija apie tai kalba pvz apie gimtaja nuodeme, kuri pareina nuo pirmumju musu proteviu, negirdejai? mirksiukas.gif
Del detaliu galima diskutuoti, daug zmoniu ivairius dalykus supranta , interpretuoja, kai kas sutampa, kai kas skiriasi, bet cia detales, neigti dvasini pasauli aplamai, man atrodo labai jau buka.

O pasakyti ,kad neegzistuoja energijos, tai is vis buti nenuejus i mokykla ir paciai nesusivokiat aplamai nei kas esi, nei kaip judi, nei kam valgai, nei kaip tas komiuteris veikia, kas ji krauna ir tt,nu jau toks 3 m vaiko lygis ir tai dar tokio amziaus vaikai daznai duagiau zino biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2019 - 15:27
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 29, 15:18)
bigsmile.gif  biggrin.gif  tiktu Idomuciai i poras tada jis irgi taip moteris mato lotuliukas.gif

Kas cia prabilo...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 15:21)
Zmones turi ne dometis, o buti dvasingi. Cia panasai kaip ir su darbu seimoje. Dirbi tuomet jei kazkas negerai, turi deti pastangas, kai tai yra savaime suprantama tai ka darai darbu pavadinti negali. Taip ir su dvasingumu, dirbk nedirbes, bet jei jo nera, ar jis sunaikintas, buna ir taip, to dvasingumo neprisides, jei jis apsiriboja vien darbu, o ne vidiniu augimu.

Ka reiskia buti dvasingu?
as suprantu, kad tai dvasios turejimas, ar imanoma jos netureti?

kaip galima didinti dvasia savo?kaip augti viduje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2019 - 15:42
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 15:24)
Kas cia prabilo...

Putka Ubuntiene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 29, 15:22)
Viduramziu burtinyke. Buuu biggrin.gif

21 amžiaus mūsų laimingoji, su pavydėtinu gyvenimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 15:21)
Zmones turi ne dometis, o buti dvasingi. Cia panasai kaip ir su darbu seimoje. Dirbi tuomet jei kazkas negerai, turi deti pastangas, kai tai yra savaime suprantama tai ka darai darbu pavadinti negali. Taip ir su dvasingumu, dirbk nedirbes, bet jei jo nera, ar jis sunaikintas, buna ir taip, to dvasingumo neprisides, jei jis apsiriboja vien darbu, o ne vidiniu augimu.

Žmonės turi būti geri. O jau kokiais jie save laiko:religingais, dvasingais, pasileidusiais ar nuobodžiais, man nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 15:23)
Ne, religija nera apie dvasinius dalykus. Nes ne religija daro zmogu dvasingu. Nereikia painioti religijos su Dievu. Religijos vedini zmones ne tik neva dvasingais tampa, bet ir zudo.

normalią religiją nuo fanatizmo gi skirti tai reiktų, ne?
Atsakyti
Man, kaip zmogui priimtinos mintys.

Eva Tombak. Aš turiu alergiją dvasingumui
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 15:29)
normalią religiją nuo fanatizmo gi skirti tai reiktų, ne?

O kas yra normali religija?
Ir kas itakoja fanatizma?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 15:28)
21 amžiaus mūsų laimingoji, su pavydėtinu gyvenimu biggrin.gif

Galiu drasiai teigti, kad esu laiminga - turiu seima, sveika, galiu vaisciot, judint rankom, kvepuoti, mat gerove normali, valgyt turiu ka.
Pavydi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 15:28)
Žmonės turi būti geri. O jau kokiais jie save laiko:religingais, dvasingais, pasileidusiais ar nuobodžiais, man nesvarbu.

Sutinku. Mane kartais vimdo zmones itikeje savo dvasingumu iki tiek, kad neigia elementaria fiziologija, suprask, fui, fui... kaip nedvasinga.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 29, 15:28)

o ka reiskia buti geru, pagal ka matuoji, geras zmogus ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2019 - 15:35