Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 21:26)
Ne tau, Martynai, mėlynas dangus.
Ne tau, berneli, rožėm klotas ke-lias! biggrin.gif

Ne ne ne...

https://youtu.be/JY_gH3mAZz4
mirksiukas.gif biggrin.gif

Bet šita - geriausia wub.gif

https://youtu.be/eN-UisAbmfY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 sausio 2019 - 21:42
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 22:26)

Tu čia pajuokavai tikiuosi? Aš jokių žmonių nepriiminėju ir nieko jiems nepadedu, dar ko tongue.gif Ne tam man Dievai tokią dovaną davė, oi ne tam ax.gif

O kokia tau dovana dave DIevai? biggrin.gif

Del tu vyru tai prisimelavai ir tiek.Nes as galiu aiskiai paaiskint savo patirti ir issakau ja be jokiu issivartymu, paslapciu. O tu net tokiuose paprastuose dalykuose paslaptis randi. Nu juokinga. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 21:13)
tai kaip tada tu su savo tais kolegom pasisneki , laba diena - viso gero smile.gif
tame ir esme kad nesupranti , kai as sakau, kad man truksta darbe pasiplepeimo, nes man kalbeti reikia daugiau dar nei vidutinei moteriai, kaip mama sako, neduok jai pavalgyti, duok pasneketi, tai va as is tu.  biggrin.gif
Su kolegom pasneku max 5 min per diena ne darbo reikalais ir tai ne kiekviena diena. nu buna kartais su tais jaunesniais arba uzsienieciais paplepam ir 20 min ir pusvalandi, bet tai cia karta i kelis menesius  biggrin.gif nes darbas toks, nes, jei snekesi trukdysi kitiem, reikia tada iseiti is patalpos, tai jei buni 2-3yse kokia diena ar susitinki virtuveleje tai ten pasiplepi kartais. bet man to maza, labai maza.
Dirbciau restorane kaip seniau ir nematytumet manes cia  biggrin.gif jei moketu kiek siame darbe rimtai gal ir dirbciau, kai dirbau restorane, svajojau apie darba ofise maniau kaip fainai, o dabar deja, turiu pripazinti, restorane daug smagiau ir sveikiau, judi bent nuolat nesedi visa diena, ir valgyti duoda skaniai smile.gif  O ir darbas geru metu, dabar kai saule sviecia as dirbu, seniau i darba eidavau tik sutemus arba pusryciam nuo 6:30 iki 12 ir laisva sau  biggrin.gif tik va jau savaitgali kazko neprisiplanuosi.
Tai va tenka derinti plepejima forume ir darba lotuliukas.gif

tiesa plepejimas man visada yra su tikslu, as apmastau ,ka snekam, tyrineju zmones, mastau apie gyvenima ir t.t., man idomu, nebutinai tik kitiem ta prasme suprasti.
Papildyta:

vat butent, ir moterys kartais pamirsta save net per tai.
Papildyta:

taip

Retas vyras tiek pliurpia kiek tu. Matyt nesu tokio sutikus. Daugmaz standartiniai vyrai, ir jeigu ju kokie 10, ir ne vien garazo ir zvejybos fanatikai, tai pakanka tu pokalbiu, kai nesu didele plepe.
Atsakyti

Tu čia pajuokavai tikiuosi? Aš jokių žmonių nepriiminėju ir nieko jiems nepadedu, dar ko tongue.gifNe tam man Dievai tokią dovaną davė, oi ne

Dievas šiaip sau jokių dovanų nedalina.Tam ir duoda, kad galima būtų padėti kitiems.Matyt dar neatėjo tam skirtas laikas.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 29, 08:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72336502" data-time="1548703572"><div><p>
Tu čia pajuokavai tikiuosi? Aš jokių žmonių nepriiminėju ir nieko jiems nepadedu, dar ko vartotojo įkelta nuotraukaNe tam man Dievai tokią dovaną davė, oi ne
</p></div></blockquote><p>Dievas šiaip sau jokių dovanų nedalina.Tam ir duoda, kad galima būtų padėti kitiems.Matyt dar neatėjo tam skirtas laikas.
</p>

O gal jai velnias dave 😈
Atsakyti

Nemanau,kad velnias.Juk ne veltui žmonės sako,kad kažkas turi dievo dovaną.

Atsakyti

O gal jai velnias dave 😈

Klausimas ar isvis kazkas kazka dave. Abejoju. :)

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 29, 08:38)
<p>Nemanau,kad velnias.Juk ne veltui žmonės sako,kad kažkas turi dievo dovaną.</p>

Na kodel gi, velnias gi yra angelas, Dievo tvarinys...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 29, 09:55)

Klausimas ar isvis kazkas kazka dave. Abejoju. smile.gif

Mus visus Dievas apdovanojo. Tik ne visi sugeba ta Dievo dovana pastebeti, isvystyti.
Atsakyti
Kuo zmogui daugiau duota, tuo jis labiau issiskiria is minios

vartotojo įkelta nuotrauka.
Papildyta:
Ne i temą apie vyrus...greiciau apie moteris...bet...kiek kartu as su tuo buvau susidūrus rolleyes.gif smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 sausio 2019 - 10:54
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 28, 21:39)
O kokia tau dovana dave DIevai?  biggrin.gif

Del tu vyru tai prisimelavai ir tiek.Nes as galiu aiskiai paaiskint savo patirti ir issakau ja be jokiu issivartymu, paslapciu. O tu net tokiuose paprastuose dalykuose paslaptis randi. Nu juokinga.  biggrin.gif

žinok tik tau ir išpasakosiu biggrin.gif tu gal kokia dievaite jautiesi, ne? biggrin.gif

dar kartą kartoju - ne tavo reikalas kur, kada ir kaip su kokiais nors vyrais aš susitinku
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 29, 07:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72336502" data-time="1548703572"><div><p>
Tu čia pajuokavai tikiuosi? Aš jokių žmonių nepriiminėju ir nieko jiems nepadedu, dar ko vartotojo įkelta nuotraukaNe tam man Dievai tokią dovaną davė, oi ne
</p></div></blockquote><p>Dievas šiaip sau jokių dovanų nedalina.Tam ir duoda, kad galima būtų padėti kitiems.Matyt dar neatėjo tam skirtas laikas.
</p>

aš ir padedu, bet ne svetimiems mirksiukas.gif
Kristus va svetimiems padėjo, kuo baigėsi visi žinom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 29, 11:02)
Ne i temą apie vyrus...greiciau apie moteris...bet...kiek kartu as su tuo buvau susidūrus  rolleyes.gif  smile.gif

pritariu, čia Lietuvos klientų standartas man regis bet kurioje srityje, kokią tik nepaimsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 29, 11:23)

aš ir padedu, bet ne svetimiems mirksiukas.gif
Kristus va svetimiems padėjo, kuo baigėsi visi žinom ax.gif

O kas su Kristum negerai...
Amzinai gyvena, pagerbtas tarp zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 29, 12:09)
O kas su Kristum negerai...
Amzinai gyvena, pagerbtas tarp zmoniu.

klausei ar jam labai gerai? pasisakė? mirksiukas.gif
Atsakyti