Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Vyrus lepinti reikia netgi daugiau, nei moteris.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 18:32)

Mano vyras pasako 5 zodzius per diena jam per akis  biggrin.gif O paskui sako, taigi as tau jau sakiau, ir nezinai kuris ten is 5 tu zodziu, buvo pasakymas  biggrin.gif

Tavo vyras gal ir normaliai kalba, ne 5 zodzius. Cia tik tau taip atrodo, nes tu tauski be perstojo.
Todel ir negirdi/ nesupranti jo.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 28, 16:19)
As ir neteigiau, kad tu TIK vyrams dusia islieji, bet supratau, kad IR vyrams. Juk sakei su vyrais lengviau. Man tai nei sunkiau, nei lengviau, nes vyrams dusios neislieju is viso.
O ar as sakiau, kad tu nei vienos moters nerandi? Bet su vyrais lengviau? Ar ne? Turi patirties. Taip supratau.

Rasai kad realybej daugiau sneki su vyrais, tai kur konkreciai tai vyksta? Pas mane darbineje aplinkoje vyrai, kalbiu eilines temas, dar draugu seimos, bet kalbu tada bendrai, o ne kazkaip daugiau su vyrais.  biggrin.gif

Tu perskaityk pati ka rasai.  4u.gif

Tu parasei savo patirti, as savo. Ko tu nervuojiesi. Bandai teisintis. Yra kaip yra. Nieko blogo. Gal pav. Tavo vyras irgi megsta daugiau pokalbius su moterimis.  Jei tu jam leidi.  biggrin.gif

man nė kiek nesunkiau, jei ir man vyrai išlieja mirksiukas.gif jie būna tikrai labai nuoširdūs.
Aišku, liejimas liejimui nelygus. Aš mąstau kiek galiu ir moterims pasakyti, ne tik vyrams ax.gif Geriausia, mano manymu, dūšią lieti, jei jau lieti, tik artimiesiems, giminėms. Gal dabar jau tau aišku bus? smile.gif

o čia jau aš tau ataskaitos neduosiu kur ir kaip tai vyksta, nes perdaug apie mane žinosi, taip vieną dieną dar žiū ir mano darbovietę rasi, kai tiek manimi domiesi, kiekvieną sakinuką išnagrinėji, išblusinėji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 28, 17:57)
<p>Ale tai jums negerai.Šneka, tai  plepys, nešneka,tylenis vėl negerai, o gal kokį velnią galvoja.Apsispręskite pagaliau ax.gif</p>

nu, rimtai, taiklus pastebėjimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 18:46)
Betikslis plepejimas mane ne emociskai nuramina, o greitai pradeda varginti.

bet iš kitos pusės, kai gyvenimas dabar toks margas, tiek tos info visur ir apie viską, tai ar bebūna pas protingus žmones betikslis plepėjimas? šeimoje turiu omenyje ar poroje (nekalbu apie plepesius nete)
Atsakyti

Vyrus lepinti reikia netgi daugiau, nei moteris.

Geras pastebėjimas.

Na,ir dar pridėsiu iš savo praktikos.Reikia leistis būti lepinamai, o tai yra menas.Šito mokiausi pakankamai ilgai.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 20:06)
bet iš kitos pusės, kai gyvenimas dabar toks margas, tiek tos info visur ir apie viską, tai ar bebūna pas protingus žmones betikslis plepėjimas? šeimoje turiu omenyje ar poroje (nekalbu apie plepesius nete)

Pas mane labai retai. As verciau renkuosi tyla, miska, knyga, miega, silta vonia vietoj vakaro prie kavutes/likeriuko ir pletku. Ir pokalbiu su artimiausiais daugiau nei pakanka. Neisivaizduoju, jei reiktu dirbt darba, kur irankis-liezuvis, greit gyvenima po traukiniu baigciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 18:46)
Betikslis plepejimas mane ne emociskai nuramina, o greitai pradeda varginti.

tai kaip tada tu su savo tais kolegom pasisneki , laba diena - viso gero smile.gif
tame ir esme kad nesupranti , kai as sakau, kad man truksta darbe pasiplepeimo, nes man kalbeti reikia daugiau dar nei vidutinei moteriai, kaip mama sako, neduok jai pavalgyti, duok pasneketi, tai va as is tu. biggrin.gif
Su kolegom pasneku max 5 min per diena ne darbo reikalais ir tai ne kiekviena diena. nu buna kartais su tais jaunesniais arba uzsienieciais paplepam ir 20 min ir pusvalandi, bet tai cia karta i kelis menesius biggrin.gif nes darbas toks, nes, jei snekesi trukdysi kitiem, reikia tada iseiti is patalpos, tai jei buni 2-3yse kokia diena ar susitinki virtuveleje tai ten pasiplepi kartais. bet man to maza, labai maza.
Dirbciau restorane kaip seniau ir nematytumet manes cia biggrin.gif jei moketu kiek siame darbe rimtai gal ir dirbciau, kai dirbau restorane, svajojau apie darba ofise maniau kaip fainai, o dabar deja, turiu pripazinti, restorane daug smagiau ir sveikiau, judi bent nuolat nesedi visa diena, ir valgyti duoda skaniai smile.gif O ir darbas geru metu, dabar kai saule sviecia as dirbu, seniau i darba eidavau tik sutemus arba pusryciam nuo 6:30 iki 12 ir laisva sau biggrin.gif tik va jau savaitgali kazko neprisiplanuosi.
Tai va tenka derinti plepejima forume ir darba lotuliukas.gif

tiesa plepejimas man visada yra su tikslu, as apmastau ,ka snekam, tyrineju zmones, mastau apie gyvenima ir t.t., man idomu, nebutinai tik kitiem ta prasme suprasti.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 28, 18:51)
Vyrus lepinti reikia netgi daugiau,  nei moteris.

vat butent, ir moterys kartais pamirsta save net per tai.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 28, 19:23)
Reikia leistis būti lepinamai, o tai yra menas.Šito mokiausi pakankamai ilgai.

taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 sausio 2019 - 20:11
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 28, 18:51)
Vyrus lepinti reikia netgi daugiau,  nei moteris.

Tada slepiu ana spravke.

O del moteru, tai jas ne tik lepinti, bet ir bausti reikia. Vyro pareiga ir bausti. Bei pareikalauti atlikti pareigas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 20:17)

O del moteru, tai jas ne tik lepinti, bet ir bausti reikia. Vyro pareiga ir bausti. Bei pareikalauti atlikti pareigas

baudejes lotuliukas.gif
aukleti tevu pareiga, ne vyru, jei jau tevai neisauklejo tai jau neisauklesi, Jei i zmona ziuresi, kaip i vaika irgi neiko gero nebus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 20:06)
man nė kiek nesunkiau, jei ir man vyrai išlieja mirksiukas.gif jie būna tikrai labai nuoširdūs.

o čia jau aš tau ataskaitos neduosiu kur ir kaip tai vyksta, nes perdaug apie mane žinosi, taip vieną dieną dar žiū ir mano darbovietę rasi

Taigi tu tipo burtininke ar ekstrasense. biggrin.gif Rasei gi, kad priimi zmones, vyras tavo veikla didziuojasi. Tai aisku zmones turi atsiverti, issilieti, kaip tu kitaip ,, padesi". biggrin.gif Bet tai nera nieko bendra su normaliais vyrais ir realiu gyvenimu. Niekas tau ten neisilietu.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 21:13)
tiesa plepejimas man visada yra su tikslu, as apmastau ,ka snekam, tyrineju zmones, mastau apie gyvenima ir t.t., man idomu, nebutinai tik kitiem ta prasme suprasti.

Metu topas. lotuliukas.gif
Atsakyti

Tada slepiu ana spravke.

Aha, pasakei ir prisnigo.Svajoklis :nail:

.Man regis ne toje šalyje gyveni.Labiausia tiktų pvz bet kokia Artimųjų Rytų šalis.

Atsakyti
O svajokli mano mielas svajokli
Tai ne tavo tai ne tavo tai ne tavo žvaigždė
Tai tik skubanti skriejanti toli
Tai tik skraidanti lėkštė.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 19:36)
Pas mane labai retai. As verciau renkuosi tyla, miska, knyga, miega, silta vonia vietoj vakaro prie kavutes/likeriuko ir pletku. Ir pokalbiu su artimiausiais daugiau nei pakanka. Neisivaizduoju, jei reiktu dirbt darba, kur irankis-liezuvis, greit gyvenima po traukiniu baigciau  blink.gif

man irgi tas nepatinka
esu girdėjusi kaip kartą vyrukas vadybininku buvo, spausdintuvų kasetes pardavinėjo. Tai jo majo... Ant tiek neseksualus patapo... Toks draugė... Priplonina balselį, durnus juokiukus skaldo ir vilioja visokias "kontorines" moterėles, pakišom dar visokių šokoladukų, kavutės perka, kad tik iš jo tas kasetes pirktų. A la įsilieja tarp jų, į jų kolektyvus.
Strategija tai gera, aišku, gudri, bet jau tas vaizdelis, tiksliau garselis...
Arba iš Kavos draugas toks Audrius irgi taip skambindavo, tai ve-ve-ve wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 28, 20:39)
Taigi tu tipo burtininke ar ekstrasense.  biggrin.gif Rasei gi, kad priimi zmones, vyras tavo veikla didziuojasi. Tai aisku zmones turi atsiverti, issilieti, kaip tu kitaip ,, padesi".  biggrin.gif Bet tai nera nieko bendra su normaliais vyrais ir realiu gyvenimu. Niekas tau ten neisilietu.

Tu čia pajuokavai tikiuosi? Aš jokių žmonių nepriiminėju ir nieko jiems nepadedu, dar ko tongue.gif Ne tam man Dievai tokią dovaną davė, oi ne tam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 28, 21:13)
O svajokli mano mielas svajokli
Tai ne tavo tai ne tavo tai ne tavo žvaigždė
Tai tik skubanti skriejanti toli
Tai tik skraidanti lėkštė.

biggrin.gif

Ne tau, Martynai, mėlynas dangus.
Ne tau, berneli, rožėm klotas ke-lias! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 sausio 2019 - 21:22