QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 16:29)
Kai kartu kuria, tai daug bendrauja. Jums tas nebutina, bet tada jus turit sugebet valdyti kita zmogu ( o tam reikia ji suprasti, kontroliuot ka supranti).
Buna du lokomotyvaii kartu vaziuoja susikabine.
Buna lokomotyvas ir vagonas
Bet du vagonai sugeba riedet tik nuo kalno ir kol nuo begiu nurieda.
Pirmais du atvejais yra esme sujungimo kontroliavimas, nes jeii atsikabins tai nieko gero, ypac jei nelabai supras
Man nepatinka zodis valdyti cia, ar tikrai to reikia, gal pvz motyvuoti, uzdegti, bet leisti visgi paciam rinktis? Tikras vedlys jis nevaldo jis praskina kelia ir juo sekama. ar ne taip?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 28, 17:57)
<p>Ale tai jums negerai.Šneka, tai plepys, nešneka,tylenis vėl negerai, o gal kokį velnią galvoja.Apsispręskite pagaliau
</p>
tai va kad mes moterys tokios
Man irgi plepiai nepatinka, kaip kandidatai i nuosavus vyrus, bet dirbti smgiau su tais, kurie daugiau sneka
Mano vyras pasako 5 zodzius per diena jam per akis
O paskui sako, taigi as tau jau sakiau, ir nezinai kuris ten is 5 tu zodziu, buvo pasakymas
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 18:01)
Butent, plepys negerai, tylenis - negerai. Moteris reikia suprasti.
Kad ir mane... "Neduoda" -nemyli, nori - reiskia K... Reikia suprasti
nereikia moetru suprasti, reikia myleti ir lepinti, Galima paklausti, kai ko nezinai
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 17:44)
Ar vyras, su kuriuo imanoma ir netgi malonu kalbetis, automatiskai jau plepus? Man dauguma moteru butent del. To ir nepatinka, nes jos tikrai plepios- daug zodziu, mazai prasmes. Megstu koncentruota info, be jokiu istoriju per aplinkui, nereikalingu zodziu.
moteru paplepejimuose neturi buti prasmes, turi buti emocijos ir per tai nusiraminimas, galu gale kazkokio sprendimo atradimas...
koncentruota info keiciais vyrai ir kompiuteriai , nors ir tai ir vyru yra gana plepiu
va kompiuteriia tikrai neplepus , net papildomo simbolio nepernesa