Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 15:48)
o jei abu kuria kartu, taip negerai? blink.gif

Kai kartu kuria, tai daug bendrauja. Jums tas nebutina, bet tada jus turit sugebet valdyti kita zmogu ( o tam reikia ji suprasti, kontroliuot ka supranti).

Buna du lokomotyvaii kartu vaziuoja susikabine.
Buna lokomotyvas ir vagonas
Bet du vagonai sugeba riedet tik nuo kalno ir kol nuo begiu nurieda.

Pirmais du atvejais yra esme sujungimo kontroliavimas, nes jeii atsikabins tai nieko gero, ypac jei nelabai supras
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 17:24)
O su kitom moterim kalbi apie tai ar irgi ne?

Apie ka? Politika, valdzia, dienos aktualijas? Taip. Ir labai daug. Man nera skirtumo. Man aktualu idomus ir protingi zmones. Nesvarbu vyras ar moteris. Nemegstu moteru, kurios iki smulkmenu pasakoja savo lytini gyvenima, visokias meiliu seiliu operas. Man neidomu. Ir negaliu pakest vyru, kurie pasakoja kazka asmenisko apie savo seimynini gyvenima. Viskas. Toks vyras fuii.
Atsakyti
Man plepus vyras, kaip vynas - neskanu.
Atsakyti
Ar vyras, su kuriuo imanoma ir netgi malonu kalbetis, automatiskai jau plepus? Man dauguma moteru butent del. To ir nepatinka, nes jos tikrai plepios- daug zodziu, mazai prasmes. Megstu koncentruota info, be jokiu istoriju per aplinkui, nereikalingu zodziu. rolleyes.gif
Atsakyti

Ale tai jums negerai.Šneka, tai  plepys, nešneka,tylenis vėl negerai, o gal kokį velnią galvoja.Apsispręskite pagaliau :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 sausio 2019 - 17:58
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 28, 17:57)
<p>Ale tai jums negerai.Šneka, tai  plepys, nešneka,tylenis vėl negerai, o gal kokį velnią galvoja.Apsispręskite pagaliau ax.gif</p>

Butent, plepys negerai, tylenis - negerai. Moteris reikia suprasti.

Kad ir mane... "Neduoda" -nemyli, nori - reiskia K... Reikia suprasti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 16:29)
Kai kartu kuria, tai daug bendrauja. Jums tas nebutina, bet tada jus turit sugebet valdyti kita zmogu ( o tam reikia ji suprasti, kontroliuot ka supranti).

Buna du lokomotyvaii kartu vaziuoja susikabine.
Buna lokomotyvas ir vagonas
Bet du vagonai sugeba riedet tik nuo kalno ir kol nuo begiu nurieda.

Pirmais du atvejais yra esme sujungimo kontroliavimas, nes jeii atsikabins tai nieko gero, ypac jei nelabai supras

Man nepatinka zodis valdyti cia, ar tikrai to reikia, gal pvz motyvuoti, uzdegti, bet leisti visgi paciam rinktis? Tikras vedlys jis nevaldo jis praskina kelia ir juo sekama. ar ne taip?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 28, 17:57)
<p>Ale tai jums negerai.Šneka, tai  plepys, nešneka,tylenis vėl negerai, o gal kokį velnią galvoja.Apsispręskite pagaliau ax.gif</p>

tai va kad mes moterys tokios biggrin.gif
Man irgi plepiai nepatinka, kaip kandidatai i nuosavus vyrus, bet dirbti smgiau su tais, kurie daugiau sneka biggrin.gif
Mano vyras pasako 5 zodzius per diena jam per akis biggrin.gif O paskui sako, taigi as tau jau sakiau, ir nezinai kuris ten is 5 tu zodziu, buvo pasakymas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 18:01)
Butent, plepys negerai, tylenis - negerai. Moteris reikia suprasti.

Kad ir mane... "Neduoda" -nemyli, nori - reiskia K... Reikia suprasti

nereikia moetru suprasti, reikia myleti ir lepinti, Galima paklausti, kai ko nezinai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 17:44)
Ar vyras, su kuriuo imanoma ir netgi malonu kalbetis, automatiskai jau plepus? Man dauguma moteru butent del. To ir nepatinka, nes jos tikrai plepios- daug zodziu, mazai prasmes. Megstu koncentruota info, be jokiu istoriju per aplinkui, nereikalingu zodziu.  rolleyes.gif

moteru paplepejimuose neturi buti prasmes, turi buti emocijos ir per tai nusiraminimas, galu gale kazkokio sprendimo atradimas...
koncentruota info keiciais vyrai ir kompiuteriai , nors ir tai ir vyru yra gana plepiu biggrin.gif va kompiuteriia tikrai neplepus , net papildomo simbolio nepernesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 18:20)
Man nepatinka zodis valdyti cia, ar tikrai to reikia,

Man irgi tas zodis nepatinka ir nepatinka, jei tokia asimetrija. Bet jei sakysim yra vaikai, ar siaip kitkas tinka, tai gali buti ir tokie nelygiaverciai santykiai.

" motyvuoti, uzdegti" deja yra tik taktiniai veiksmai, jie nesprendzia strategijos. Virsininkas valdo, butent per svelnu poveiki (versus koki ten smurta imant, kaip vergus valdo)

Aisku jei galima paskatinti kita puse tapti lygiateisiu partneriu, tai geriau. Bet tas gali nepavykti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 18:32)

nereikia moetru suprasti, reikia myleti ir lepinti, Galima paklausti, kai ko nezinai  biggrin.gif

Va sioje vietoje as isitraukciau savo moteriskumo spravke ir pareikalauciau meiles ir lepinimo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 18:34)

Va sioje vietoje as isitraukciau savo moteriskumo spravke ir pareikalauciau meiles ir lepinimo

Manau vyrai ir be sprafkiu sito labai jau daznai reikalauja biggrin.gif
Atsakyti
Betikslis plepejimas mane ne emociskai nuramina, o greitai pradeda varginti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 17:44)
Ar vyras, su kuriuo imanoma ir netgi malonu kalbetis, automatiskai jau plepus? Man dauguma moteru butent del. To ir nepatinka, nes jos tikrai plepios- daug zodziu, mazai prasmes. Megstu koncentruota info, be jokiu istoriju per aplinkui, nereikalingu zodziu.  rolleyes.gif

Per savo gyvenima esu sutikus plepiu vyru. Jazau jazau - zodzio nera kur iterpti. Kaip pazystami, tai maty velnias - susitinki ir issiskirstai. Kai seimos vyrai - ajoptvajumat...pabegciau po savaites. Bet zmonas turi anie. Jos taip pat is tokiu specifiniu- arbatos gereju ir svetimu guvenimu aptarinetoju. biggrin.gif

Atsakyti

Tai kad pačio mąstymas tipiškai vyriškas.

O kodėl galvoji,kad vyrai nelepinami?

Atsakyti