Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 14:51)
As gi paaiskinau. Jus kazkokius projektus darote lyg, tai gal suprantate kuo skiriasi atsakomybe uz projekta ir jo realizavimo darbas, nuo atskiru naudingu sunkiu ir kvalifikuotu operaciju.
Sakysim burys labai profesionaliu darbininku ivarytu i cecha ir gamykla (kurioje vyksta gamyba) kazkuo skiriasi. Butent pirmu atveju nera to bendrumo

o dabar prasau pvz is vyro ir moters santykiu srities bigsmile.gif idomu, ar sugebesit tiesiog parasyti. be analogiju.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 14:51)
Nu, manau, jus ta vaziavima prisinterpretavot pati, buvo 2 paparsti klausimai atitinkmai is jusu zinutes issakytu minciu.

ane? issisukinejat.
nes as parasiau, ka manau apie ideta pasisaipyma is Minedo.
o jus uzvaret ant manes, tipo laikau normaliu dalyku saipytis is kitu, tu, kuriems netruksta varztelio.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 14:58)
o dabar prasau pvz is vyro ir moters santykiu  srities  bigsmile.gif idomu, ar sugebesit tiesiog parasyti. be analogiju.

Vienu sakiniu tai neimanoma. Visu pirma eina tikslai ir juos reikia sau isivardinti.
Neimanoma sukurti santykiu del santykiu, Nebent pripazinus sau, kad yra tuscia ideja fix - kazka turet, nes taip mano galvoje ikalta. Neperspektyvu.

Kitais atvejais ivardinkite, pav:
NENORIU buti vienisa, (bet bet kas netinka)
Noriu santykiu visam gyvenimui... ar ilgesniam laikui
Kiek noriu bendrumo?
Kokiu noriu gyvenimo dziaugsmu kartu.

Ir t.t. Specifikacija.

Toliau jausmai aistros meile, vertybes isipareigojimai. Jie gali buti sunkiaii valdomi ir turi buti suderinti.
Kai viska suvoksite kaip Big picture, tada jau realizacija bus technologiniai momentai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 28 sausio 2019 - 15:07
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 14:55)
Samdytiems reik moket, savas pernesa chaliavai biggrin.gif

lotuliukas.gif nu jo pliusas visgi
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 15:00)
ane? issisukinejat.
nes as parasiau, ka manau apie ideta pasisaipyma is Minedo.
o jus uzvaret ant manes, tipo laikau normaliu dalyku saipytis is kitu, tu, kuriems netruksta varztelio.

Tai kad ne, as paklausiau, o ne teigiau, as gi nezinau kaip ka jus apie tai galvojat, kadangi paminejot tik tokius zmones automatiskai kilo klasuimas, ka manot apie pasisaipyma is kitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 sausio 2019 - 15:11
esminiai zodziai - jie turi buti suderinti.
o jeivienas derinasi, o kitas ne - galima tureti kokia nori vizija, strategija, plana ir t.t., bet vis tiek nieko nesigaus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 14:51)
man tiesiog patinka vyrai smile.gif
psichologai gal atkapstytų kažką iš vaikystės, nežinau. Aš augai nuo gimimo kieme, kur buvo vien berniukai. Mergaitė po to viena gimė, bet tai ji daug mažesnė juk buvo.
Ir aš daug laiko praleisdavau su tete, nes mano mama po darbų buvo labai užsiėmusi (ne dėl savo kaltės, tieisog sunkus laikas jai labai buvo).

man jauciu patinka ir su tais ir su tais pabendrauti, priklausomai nuo situacijos. Vyrus patinka tyrineti, pazinti ju mastyma, su moterim patinka moteriski dalykeliai biggrin.gif aisku priklauso dar kokios tos moterys ar vyrai.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 15:13)
esminiai zodziai -  jie turi buti suderinti.

Ne. Du darbininkai derinasi dirbdami, nes kitaip viens kita suzalotu ar sugadintu kazka. Bet tai nera matymas tikslo, jo siekimas,, kuryba.
Suprantu, jei surasit kureja, tai uzteks prisiderint. Bet tam reikes tapti jo seseliu o ne partnere. Jums tai netiks manau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 15:55)
man tai ne dėl to. Aš galiu plepėt nuo dūšios, bet duševnų moterų rasti sunkiau biggrin.gif su vyrais - lengviau

Tikrai randu kalbos su vyrais apie darba, politika, valdzia, krepsini, dienos aktualijas ir t.t. , bet neisivaizduoju saves su vyrais kalbancios nuo dusios. Ta nuo dusios suprantu kaip savo kazkokius asmeninius isgyvenimus, pasiguodimus, apie gyvenima, praeiti, dabarti ir t.t. Nuo dusios paplet galiu tik su savo vyru, negaleciau, o ir poreikio nera su svetimais vyrais. Tavo vyras kalba nuo dusios su kitomis moterimis?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 15:23)
Ne. Du darbininkai derinasi dirbdami, nes kitaip viens kita suzalotu ar sugadintu kazka. Bet tai nera matymas tikslo, jo siekimas,, kuryba.
Suprantu, jei surasit kureja, tai uzteks prisiderint. Bet tam reikes tapti jo seseliu o ne partnere. Jums tai netiks manau

o jei abu kuria kartu, taip negerai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 15:11)
Tai kad ne, as paklausiau, o ne teigiau, as gi nezinau kaip ka jus apie tai galvojat, kadangi paminejot tik tokius zmones automatiskai kilo klasuimas, ka manot apie pasisaipyma is kitu.

manau, kad perskaite abu klausimus, aiskiai mate ju skirtinga fona.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 28, 15:28)
Tikrai randu kalbos su vyrais apie darba, politika, valdzia, krepsini, dienos aktualijas ir t.t. , bet neisivaizduoju saves su vyrais kalbancios nuo dusios. Ta nuo dusios suprantu kaip savo kazkokius asmeninius isgyvenimus, pasiguodimus, apie gyvenima, praeiti, dabarti ir t.t. Nuo dusios paplet galiu tik su savo vyru, negaleciau, o ir poreikio nera su svetimais vyrais. Tavo vyras kalba nuo dusios su kitomis moterimis?

bet žinok man tavęs net gaila 4u.gif
tu kaip vėžys prieš vandenį, vis nepataikai ir nepataikai unsure.gif
man taip pabosta vis tau aiškinti ir aiškinti. O neaiškinti gaila, nes ir liksi tokia nenuovoka, eisi iš paskos ir skleisi melus. Gal nepiktybiškai (tikiuosi). Tiesiog tokia esi... na yra ir tokių taro mūsų...
ar tu tikrai esi ta suaugusi moteris, kokia dediesi? unsure.gif 4u.gif

1. Aš juk visai nesakiau, kad aš esu ta, kuri tik vyrams dūšią išlieja ir atveria. Ar sakiau taip? - paneik arba patvirtink.
2. Ar aš sakiau, kad nė vienos moters nerandu, kuriai neįmanoma atverti dūšios, o tik vyrą tokį randu? - Parašyk kaip aš sakiau tiksliai.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 16:57)
1. Aš juk visai nesakiau, kad aš esu ta, kuri tik vyrams dūšią išlieja ir atveria. Ar sakiau taip? - paneik arba patvirtink.
2. Ar aš sakiau, kad nė vienos moters nerandu, kuriai neįmanoma atverti dūšios, o tik vyrą tokį randu? - Parašyk kaip aš sakiau tiksliai.

As ir neteigiau, kad tu TIK vyrams dusia islieji, bet supratau, kad IR vyrams. Juk sakei su vyrais lengviau. Man tai nei sunkiau, nei lengviau, nes vyrams dusios neislieju is viso.
O ar as sakiau, kad tu nei vienos moters nerandi? Bet su vyrais lengviau? Ar ne? Turi patirties. Taip supratau.

Rasai kad realybej daugiau sneki su vyrais, tai kur konkreciai tai vyksta? Pas mane darbineje aplinkoje vyrai, kalbiu eilines temas, dar draugu seimos, bet kalbu tada bendrai, o ne kazkaip daugiau su vyrais. biggrin.gif

Tu perskaityk pati ka rasai. 4u.gif

Tu parasei savo patirti, as savo. Ko tu nervuojiesi. Bandai teisintis. Yra kaip yra. Nieko blogo. Gal pav. Tavo vyras irgi megsta daugiau pokalbius su moterimis. Jei tu jam leidi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 28 sausio 2019 - 16:31
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 28, 16:28)

O su kitom moterim kalbi apie tai ar irgi ne?
Atsakyti