Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

is Montevertes straipnio pirmo trumpai, k amoteris dare: pakeite mityba, is vis atsisake cukraus,saldiikliu, keite i medu, pradejo nuolat treniruotis, ismoko nestresuoti,uzsimeme joga, meditacija, vartojo probiotikus, b12,aloe vera, daugiau vandens ir nebeliko pas t amoteri sio sutrikimo ir tiektinai diabetas neisisvystys.

Labai lengva gyventi belekaip ir sakyti ai cia pas mus visus gimineje taip, o va pameginti igvendinti siuos pokycius ne taip legva...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 13:14)

ir Leksai, jei butu tikria aktualu neusisrgti, ji nueitu ir issiverstu Montevertes idetas nuoroda,s dometusi, nes galimybiu tikria yra tik netradicineje medicinoje.

zinoma, lekiu va mokytis anglu kalbos, kad tas nuorodas perskaityt, nes jau kas jose parasyta, tai mur-betum pades. Va, kitom kalbom ka raso, tai nesamones, nes tiesa tiesa ir tik tiesa angliskai gali buti parasyta. Kitos salys durnos ir nieko nezino.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 13:21)
is Montevertes straipnio pirmo trumpai, k amoteris dare: pakeite mityba, is vis atsisake cukraus,saldiikliu, keite i medu, pradejo nuolat treniruotis, ismoko nestresuoti,uzsimeme joga, meditacija, vartojo probiotikus, b12,aloe vera, daugiau vandens ir nebeliko pas t amoteri sio sutrikimo ir tiektinai diabetas neisisvystys.

Labai lengva gyventi belekaip ir sakyti ai cia pas mus visus gimineje taip, o va pameginti igvendinti siuos pokycius ne taip legva...

taigi cia elementarus dalykai, daug zmoniu taip nuolat gyvena TIESIOG, bet ligas vis tiek turi.
Vandens gerimas ar cukraus atsisakymas hormonu nesureguliuoja.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 13:18)
egzema ir psoriaze ir tradicineje medicinoje yra gydoma pirmiausia koreguojant mityba ir tam tikrus paprastus dalykus gyvenime.  Tik po to vaistai, likutiniams reiskiniams pasalinti.
Nieku gyvu nedrisciau lyginti psoriazes su PKS. Tai tik rodo,kad neturit zalio supratimo, kas tas PKS.
Ir dar - nepainiokit simptomu palengvinimo su gydymu.

cia buvo tik pavyzdys apie trad medicinos negydomas ligas, aisku psoriaze ne tas pats, kas kitos ligos, bet deja tradicine medicina jos negydo niekaip, visi patarimai tradiciniai del mitybos visi ju vaistai neveikia, tik siek tiek pamazina kancias.
butent apie ka as ir sneku , kad tradicine medicina palenvina simptomus, o negydo.Aplamai ttradicine medicina geriausia kakzokiu ektriniu ligu, nelaimingu atsitikimu atvejais, letiniu ligu negydo visiskai,nes ziuri i kuna ne kaip visuma, o i pavienius organus, oda serga gerai tepsim oda hormonais, bus grazi, reiksia pasveiko doh.gif kiausides sera gerai duosim hormonu bus gerai ir t.t.

Nedarykit tokiu buku isvadu, kad nezinau kazko, jei net neisigilinat ,ka rasau mirksiukas.gif

Siaip vertetu paskaityti Montveretes idetas nuorodas.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 13:23)
zinoma, lekiu va mokytis anglu kalbos, kad tas nuorodas perskaityt, nes jau kas jose parasyta, tai mur-betum pades. Va, kitom kalbom ka raso, tai nesamones, nes tiesa tiesa ir tik tiesa angliskai gali buti parasyta. Kitos salys durnos ir nieko nezino.

galima duoti, kad kas isverstu, jei labai norisi, nemanau, kad nera ir kitom kalbom, jei paieksojus nuosirdziai. paprasciausiai anglu kalba labai daug info. Rusu kalba man sudetinga butu ieskoti, bet manau tikrai yra. Manau ir lietuviu rastumet , bet atrodo, kad jus nen nenorit pasveikti, nes tai kainuos daug pastangu, nu kam va cia begti verstis, nu jei nera rusiskai ar lietuviskai ir dar is vis neaisku ar is vis pades, kam cia vargti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 13:25)
taigi cia elementarus dalykai, daug zmoniu taip nuolat gyvena TIESIOG, bet ligas vis tiek turi.

nu nebent labai vėlai susiėmė, apie kokius 60 metus. O šiaip tai tie, kuriai tikrai taip gyvena, o ne tik deklaruoja, tai praktiškai neserga. Aš gana artimai sukuosi šioje terpėje, tad žinau iš arti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 13:25)

daug ?? lotuliukas.gif tikrai? kazkaip as tik vienetus sutinku taip gyvenancius ir jie sveiki mirksiukas.gif labai labai mazai zmoniu sitaip begyvenanciu.
cia buvo butent moters reali istorija apimanti visas isvardintas sferas ne pavienius dalykus, ji net aiskina, kaip butent kas itakoja sveikata ir kodel tai svarbu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 13:31)
nu nebent labai vėlai susiėmė, apie kokius 60 metus. O šiaip tai tie, kuriai tikrai taip gyvena, o ne tik deklaruoja, tai praktiškai neserga. Aš gana artimai sukuosi šioje terpėje, tad žinau iš arti smile.gif

as bendravau su seneliu ,kuris suseme 80+, kai daktarai jau atsiake gydyti ir nurase, kaip senatvinem ligom, pradejo sportuoti, begioti, nors is pradziu sake beveik tik sliauze, kur minejau, kad plaukai ataugo, tada kai bendravom jam buvo 92 berods, begiojo maratonuose, antra kart vede biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 birželio 2018 - 12:35
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 13:21)

kazkada vienai pazistamai as pasiskundziau, kad labai jau turiu prisiziuret, kad svoris neaugtu (tada dar nezinojau nuo ko man taip). O ji lieknute, nei gramas pas ja papildomas neuzsilieka, nors valgo tikrai daug. Tai zinot ka ji man patare? Oj, tu maziau valgyk saldumynu, nesaldink arbatos, nevalgyk mesos su duona ar bulvem ir gerk daug zalios arbatos. Nieko sa pasiulymas, ar ne??? Tik durnas!!! As nuo paauglystes nevalgau mesos su bulvem ar duona, nesaldinu arbatos nuo 14 metu, nei saldikliais, nei cukrum, nei medum, zalia arbata geriu vos ne litrais, nes man skanu, saldumynai praktiskai vien sventem. Ka su tokium zmogum dar galejau diskutuot, kai man tokius "auksinius" patarimus duoda? Gal ji galvoja, kad as cukru saukstais kabinu, tai gi neitikinsiu, kad taip nera, gi nepatikes, kad as to nedarau n metu, ka ji man dabar sako.
Dar vienas pavyzdys. Bendrabuty gyvenom. Jau pilnametes. O pas mane jaunatviniu spuogu buvo. O drauges veidas lygut lygutelis. Tai ji man kaip baisi "zinove" suskele bajeri,kad as isberta, nes gi veido oda purvina. Na, tai ka, jei jau tokia sutre esu, tai nusipirkau spirito ir po 3 kart per diena valiau juo veida. Tai pagal ta "proto boksta", veidas jau net isdizinfekuotas buvo, tai turejo nei spuogelio nebut, ar ne? Bet, deja, spiritas nepadejo. Apie muila net nekalbu.
Kas nesusidure, tai lengva patarimus dalint.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 13:34)
as bendravau su seneliu ,kuris suseme 80+, kai daktarai jau atsiake gydyti ir nurase, kaip senatvinem ligom, pradejo sportuoti, begioti, nors is pradziu sake beveik tik sliauze, kur minejau, kad plaukai ataugo, tada kai bendravom jam buvo 92 berods, begiojo maratonuose, antra kart vede  biggrin.gif

tikiu, pvz. pasiskaičius apie dr. Schultzą ir jo pacientus, tai kiek tokių istorijų sužinotum. Bet jis ir kietas, kaip kareivinėse laužo juos.
Mano mama jau nėra teigiamiausias pavyzdys, negali neprisipirkti bandelių, bet visgi... Tai pažįstamos ima klausinėti, ką tu darai, kad dar tokia sveika, darbinga? ta ima pasakoti nuo pradžių, kada keliasi, kaip mankštinasi, ką valgo ir tt., tai neištveria nė klausyt, sako eik tu pragaran biggrin.gif
Va kokia "valia" žmonių, tai kur nesirgs?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 13:29)
cia buvo tik pavyzdys apie trad medicinos negydomas ligas, aisku psoriaze ne tas pats, kas kitos ligos, bet deja tradicine medicina jos negydo niekaip, visi patarimai tradiciniai del mitybos visi ju vaistai neveikia, tik siek tiek pamazina kancias.

galima duoti, kad kas isverstu,
bet atrodo, kad jus nen nenorit pasveikti, nes tai kainuos daug pastangu, nu kam va cia begti verstis, nu jei nera rusiskai ar lietuviskai ir dar is vis neaisku ar is vis pades, kam cia vargti ar ne?

nepamenu kuri dabar cia jau parase, bet pakartosiu, nei cukraus atsisakymas, nei joga ar dar kas policistiniu kiausidziu sindromo neisgydys. Taip, yra ligu, kuriu netradicine medicina simptomus slopina ar net gydo. Bet policistiniu kiausidziu sindromo siuo metu vis dar jokia medicina negali isgydyti. Jokia. Nei tradicine, nei netradicine, nei jokie abra kadabra. Tai prie ko cia mano noras ar nenoras? O be to, ar gali but zmoniu, kurie serga, kencia del to, kazko gyvenime negali ir daug atsisako, bet patys NENORI pasveikt? Tikrai nera.
Mano atveju galima mazint simptomus, bet ne gydyt liga. Slenka plaukai: vitaminai, sampunai, perukas, kepure. Svoris auga: sportas, dietos, riebalu nusiurbimas. Jaunatviniai spuogai: papildai, kosmetologe, KT. Nevaisingumas: dirbtinis apvaisinimas, surogatine motinyste, ivaikinimas, siaip nevaisingumo gydymas. Pasirinkimas yra. Bet tai PKS neisgygys i hormonu nesureguliuos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 13:38)
Tai pažįstamos ima klausinėti, ką tu darai, kad dar tokia sveika, darbinga? ta ima pasakoti nuo pradžių, kada keliasi, kaip mankštinasi, ką valgo ir tt., tai neištveria nė klausyt, sako eik tu pragaran biggrin.gif

Geras biggrin.gif
Manasis turi polinkį į cukraligę, bet kai ir taip sveikai maitinamės, tas cukrus normoj. Anksčiau kai valgė riebiai ir daug, o stalo puošmena buvo vazelė su saldainukais, sausainukais, tai vis pakilęs būdavęs. Bet ir dabar, jei atsiranda atplėštas šokoladas, pradingsta visas jis greičiau, nei jogas spės ištarti "om" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 13:29)
butent apie ka as ir sneku , kad tradicine medicina palenvina simptomus, o negydo.Aplamai ttradicine medicina geriausia kakzokiu ektriniu ligu, nelaimingu atsitikimu atvejais, letiniu ligu negydo visiskai,nes ziuri i kuna ne kaip visuma, o i pavienius organus, oda serga gerai tepsim oda hormonais, bus grazi, reiksia pasveiko doh.gif kiausides sera gerai duosim hormonu bus gerai ir t.t.
Nedarykit tokiu buku isvadu, kad nezinau kazko, jei net neisigilinat ,ka rasau mirksiukas.gif
Siaip vertetu paskaityti Montveretes idetas nuorodas.

psoriazes negydo tradicine medicina? blink.gif jus juokaujat blink.gif arba ne taip suprantat, kas yra tradicine medicina - jei jus ja mato tik kaip operacijas ir vaistus, tai placiau atsimerkit. Tradicineje medicinoje pirmiausia liepia susitvarkyti mityba ir gyvenimo buda ir tik tada, kai to neuztenka (arba zmogus nenori/negali to padaryti), tuomet taikomos kitos priemones.
Ligos nera vienodos, kai kur uztenka sutvarkyti mityba, rimtesniu ligu atveju - niekaip to neuztenka. Todel kas vienu atveju gydo, kitu - tik palengvina simptomus. Gydytojai i viska ziuri kaip i visuma, tai jus ziurit vienpusiskai, nes aiskiai jauciamas nusiteikimas pries tradicine medicina.

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 13:31)

zinau vegana, kuris susirgo skrandzio veziu ir ka? niekaip negaliu pasakyti, kad kiso i save slamsta ir nesportavo.
Paveldimumas turi labai daug itakos.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 13:34)
daug ?? lotuliukas.gif tikrai? kazkaip as tik vienetus sutinku taip gyvenancius ir jie sveiki  mirksiukas.gif labai labai mazai zmoniu sitaip begyvenanciu.

o as pazistu daug. Kai kurie sveiki, kai kurie - nelabai. Jei jus matot, tik tai, ka norit matyti, tai dar nera objektyvi tikrove mirksiukas.gif

QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 13:35)
kazkada vienai pazistamai as pasiskundziau, kad labai jau turiu prisiziuret, kad svoris neaugtu (tada dar nezinojau nuo ko man taip). O ji lieknute, nei gramas pas ja papildomas neuzsilieka, nors valgo tikrai daug. Tai zinot ka ji man patare? Oj, tu maziau valgyk saldumynu, nesaldink arbatos, nevalgyk mesos su duona ar bulvem ir gerk daug zalios arbatos. Nieko sa pasiulymas, ar ne??? Tik durnas!!! As nuo paauglystes nevalgau mesos su bulvem ar duona, nesaldinu arbatos nuo 14 metu, nei saldikliais, nei cukrum, nei medum, zalia arbata geriu vos ne litrais, nes man skanu, saldumynai praktiskai vien sventem. Ka su tokium zmogum dar galejau diskutuot, kai man tokius "auksinius" patarimus duoda? Gal ji galvoja, kad as cukru saukstais kabinu, tai gi neitikinsiu, kad taip nera, gi nepatikes, kad as to nedarau n metu, ka ji man dabar sako.

va butent.
mano vienai pazistamai irgi aplinkiniai sake, negerk coca colos, nevalgyk picu, saldumynu, jokiu miltiniu. O jai pica ne maistas, coca coal - nuodas, duonos 5 metus nevalgiusi, o saldumynai tabu, nuo vaikystes arbatos nesaldina net medumi.
Jau nebera, ka is raciono isimti, nes alkoholio irgi negeria, neruko, vos ne darzovem maitinasi.
Papildyta:
Jus geriau pasakykit, kaip reikia isgyvendinti bloga iproti visus vyrus automatiskai ikisti i friendzona biggrin.gif
bus labiau i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 23, 10:11)
nu aš manau, kad atitinku viskuo saviškiui, antraip su manimi nebūtų smile.gif

žmonės nebūna vien iš meilės.
žmonės būna iš bamės, ir dėl savo kompleksų - kad tik nebūtų vieni.

oi, kiek daug priežasčių būt kartu. įprotis, prisirišimas.
galbūt tai nei gerai, nei blogai.

labas rytas, su Joninėm.

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 23, 13:56)
<p>Given,labiausiai kenksminga gyventi.

ar tu, Listėja, šitaip pateisini savo rūkymą?
kamon.
brunette.gif

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 23, 13:56)
Spekit,katriems bus lengviau su mirtim susitaikyt,ligotiems,ar sveikiems?

nežinau, ar buvo jau atsakyti į šį klausimą. bet atsakau nuo savęs.
Nėra mirties nuo "senatvės". taip teigia augalinės mitybos gydytojai ir jų studijos. (ne lobistų remiami nupirkti tyrimai). žinoma, sveikam gyventi visų pirma norisi. eit, keliaut, o ne dejuot, kaip kad mano amžiaus draugėms. toliau. sveikas mirs avarijoj ar nuo kokos staigios infekcinės ligos, bet ne nuo sisteminės lifestyle būdo susikurtos ligos, dėl kurios jis dar šokdina aplinkinius, tampa jiems našta - tai diabetas type two, kraujagyslių ligos, demensija, alzhaihemirs (dar vadinamas diabetu type three.) įvairios alergijos, artritai, osteo-ligos, koronalinė širdies liga, ir tt.

galų gale, sveika mityba, gebėjimas valdyti stresą, miegas ir judėjimas arba įjungia bloguosius genus (polinkį sirgti tm tikromis genetinėmis ligomis) arba išjungia. sveikesnis žmogus bent jau susirgs baisia liga tarkim 70-90ties, o ne nuo 40+, kaip kad dabar visi masiškai...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 23, 14:42)
Tik 1 karta girdejau vyro reikalavima, kad jo zmona butu su aukstuoju.

vyrai nemėgsta....protingesnų už save. Idomučia galėtų pakomentuoti.
bet jie taipogi nemėgsta visai vištų, su kuriomis apie nieką nepadiskutuosi. taip teigia mano plato meilė/draugas, su kuriuo mes - jau 20metų. jis sako, given, su tavim daugiau pasikalbu apie viską ne su žmona. jo žmona neapsiskaičius, faina, paprasta, farmacininkė, bet tokia, visai buitiška. o mes su juo apie visą literūtą varom, filosofiją, jis dar istorijoj gaudos, politologijoj. ir dar. tokia savybė. ax.gif renka/rašosi citatas į užrašų knygutę(taipog ir mottto, anekdotus). atrodo bernas, vadybą baigęs, o toks visapusiškas.
knygas varo kaip reikiant, ir dar...citatų tos knygutės. nu man taip sexy...tas dalykas. wub.gif

QUOTE(Leksa @ 2018 06 23, 14:42)
na, as pvz. zinau, kad i senatve susirgsiu cukralige. (Paveldimumas musu giminej, o man jau uzgarantuota gydytoju)

nesusigisi, je neėsi, ką ėdė tavo gimnė. nes paveldimi ne tik genai, bet ir įpročiai. tourist5.gif
eina, pvz, gatve stooora moteris ir šaila jos...stooooras penkiametis, kuris minimum atrodo kaip 9-10metis. mama 4 š cukraus deda į košę/arbatą, ir sūneliui tiek pat. rolleyes.gif
nu taip....geeenai, dejuoja ji.

į senatvę - taip vadinimas antro tipo diabetas yra grynai lifestyle/tavo kasdienės mitybos dalis. paskaityk nutritionsfact.org kaip išvengti diabeto. (nuostabus websaitas.)

Fuhrmaną, Campbellą ir kitus. mirksiukas.gif
Daibetas type 2 išgydomas 100proc, ko nepasakysi apie type 1, (bet tai insulino dozes galima 20-6proc sumažinti.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 24 birželio 2018 - 13:38