Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 14:44)
Dar yra tokiu, kurios vyrui neduoda ar duoda tik su didelem salygom.
Ir nemato tame problemos

Taip ir su vaiku auginimu, vaikai moterims kazkas tarp hobio, zaislu ar instinktu

nu taip, tos kuriom sekso nereikia daznai ir negyvena su vyrais mirksiukas.gif

nesamone
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 15:35)
neimanoma moteriai buti vyru ar atvirksciai. As nesneku apie kokybiska ar nekokybiska vaika, sneku apie kokybiska auginima vaiko. Ir asocialu seimoje isauga kokybiski vaikai. Aplamai dejimas etiketes ant zmogaus kokybiskas man nera priimtinas, kaip ir bet kokiu kitu etikeciu lipdymas.
Paprasciausiai auges be mamos ar tecio vaikas tures susitvarkyti su tam tikru trukumu pas save viduje ir niekas sito nepakeis, kaip susitvarkys, kitas klausimas.
Daugiau zmoniu duagiau ir darbu. Be to dvi moterys daznai kokybiskiau tvarkysis namie , tai tam vyras tikrai nebutinas  biggrin.gif
Nesupratau del laisvalaikio, tai jei vienas gyveni ir polisiauji derinti nereikia, jei su kazkuo gyveni, tai visasda reikia , jei su kazkuo zadi kazka veikti vel reikia. Daznai vyru ir moteru laisvalaikio praeidimo malonumai skiriasi , jau kai praeina tie bukentyi konfetnyi period biggrin.gif

Kokybiskas vaikas perkeltine prasme, negi nesupranti? Kokybiskas vaikas yra kokybisko auginimo rezultatas. Pas degradus uzauga traumuoti ir brokuoti, paskui jie patys turi savo tevu klaidas taisytis suauge.
Negi tavo vyras neigalus, kad nesugeba namie susitvarkyti, o tik bardaka daro? Ar ne paprasciau abiems tvarkytis? Darbu tikrai nepadvigubeja, padaugeja siek tiek, bet antros tokios pat tvarkancios rankos gerokai persveria tu padaugejusiu darbu kieki.
Laisvalaikis, kai ji leidi vienas, niekuo nesiskiria, ar tu turi pora, ar neturi. Kai veiki kazka, kur reikia zmoniu kitu, tai su vyru daug lengviau susiderint, negu su draugais. Ir zmogi geriau su panasiais pomegiais ieskoti, bent dalimi, negu paskui verkti, kad reikia vienai namie sedeti, kol vyras garaze krapstosi ar zvejoja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 14:43)
aš tai gyvenčiau

priezastys?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 15:41)
Nu taip, cia kaip ir nieko nepasaket , tema buvo ne apie tai. Vaikui reikia ir mamos ir tecio, kai nera tai nera, nenusipiesi, bet jei truksta vieno is tevu, tai yra tam tikra situacija, su kuria reiks vaikui augant dirbti, ieskoti , tvarkytis, truks arba vyro arba moters roles, gerai tada rasti nors kazkokiu pakaitalu, mociutes, senelius, dedzius, tetas, trenerius ir t.t. as apie tai sneku,kad vyras yra labai svarus vaiko augime, jei taip nebutu ar tiek moteru kankintusi su jais lotuliukas.gif

As ir klausiau, paziurekti 2 klausimai buvo, jus pradejot visa tirada, kaip as cia ne i tema paklausiau, o galejot is kart sitaip atsakyti  biggrin.gif

Kalba eina apie svarba gyvenime ar apie visai negalejima issiversti be vyro? Nes jeigu svarba, tai vyras svarbus ne tik vaiku auginime ir lovoj. O jeigu apie galejima issiversti, tai galima issiversti isvis be vyro visose srityse.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 14:48)
priezastys?

man tiesiog patinka vyrai smile.gif
psichologai gal atkapstytų kažką iš vaikystės, nežinau. Aš augai nuo gimimo kieme, kur buvo vien berniukai. Mergaitė po to viena gimė, bet tai ji daug mažesnė juk buvo.
Ir aš daug laiko praleisdavau su tete, nes mano mama po darbų buvo labai užsiėmusi (ne dėl savo kaltės, tieisog sunkus laikas jai labai buvo).
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 14:46)
papasakokit, kaip jus suprantat ta bendro kurima.
jus vel nukreipinejat tema  biggrin.gif  nes viena yra vaiko auginimas kokybiskai,kita - vaiko auginimas abiems tevams kartu. kartais tas auginimas abiems gali buti labai toli nuo kokybiskai.

jus pradejot ant manes vaziuoti su savo interpretacijomis, todel gavot toki atsakyma, koki gavot.  Kai noresit uzduoti klausima, uzduokit ji normaliai, gausit atsakyma.

Kokybiskiausiai yra su abiem tevais, sakiau, atmetus asocialius. Viena mama niekaip nepakeis tecio ,kaip ir tetis nepakeis mamos, kad ir kokie superiniai jie ten butu.

Nu, manau, jus ta vaziavima prisinterpretavot pati, buvo 2 paparsti klausimai atitinkmai is jusu zinutes issakytu minciu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 14:46)
papasakokit, kaip jus suprantat ta bendro kurima.

As gi paaiskinau. Jus kazkokius projektus darote lyg, tai gal suprantate kuo skiriasi atsakomybe uz projekta ir jo realizavimo darbas, nuo atskiru naudingu sunkiu ir kvalifikuotu operaciju.
Sakysim burys labai profesionaliu darbininku ivarytu i cecha ir gamykla (kurioje vyksta gamyba) kazkuo skiriasi. Butent pirmu atveju nera to bendrumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 28 sausio 2019 - 14:51
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 15:45)
aš realybėje daugiau šneku su vyrais, moterys man mažiau patinka ax.gif

Man irgi biggrin.gif ir tos pora draugiu, kurios moterys, labiau tokio vyrisko tipo. Maziau zodziu, bet daugiau pasako, negu istisa zodziu tryda, kurios pavargsti klausyt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 14:50)
Kalba eina apie svarba gyvenime ar apie visai negalejima issiversti be vyro? Nes jeigu svarba, tai vyras svarbus ne tik vaiku auginime ir lovoj. O jeigu apie galejima issiversti, tai galima issiversti isvis be vyro visose srityse.

Taip svarba, santykyje su kokybe, kaip apti sakei, seksas eb vyro nu ne koks ar ne biggrin.gif O va baldu pernesimas ramia gali vykti ir su samdytais vyrais biggrin.gif
Kur dar svarbus jum vyras?kokiose srityse.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 15:53)
Taip svarba, santykyje su kokybe, kaip apti sakei, seksas eb vyro nu ne koks ar ne  biggrin.gif O va baldu pernesimas ramia gali vykti ir su samdytais vyrais  biggrin.gif
Kur dar svarbus jum vyras?kokiose srityse.

Samdytiems reik moket, savas pernesa chaliavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 14:52)
Man irgi biggrin.gif ir tos pora draugiu, kurios moterys, labiau tokio vyrisko tipo. Maziau zodziu, bet daugiau pasako, negu istisa zodziu tryda, kurios pavargsti klausyt.

man tai ne dėl to. Aš galiu plepėt nuo dūšios, bet duševnų moterų rasti sunkiau biggrin.gif su vyrais - lengviau
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 14:55)
Samdytiems reik moket, savas pernesa chaliavai biggrin.gif

Prostei reikia moket, o sava duoda dykai.

Taip kartu gyvenant ir susitaupo
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 14:55)
Aš galiu plepėt nuo dūšios, bet duševnų moterų rasti sunkiau biggrin.gif

Na taip, jos kazkokios bedvases pateles.
Atsakyti