Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 14:11)
Jus visuomet viena gyvenot, tik sito nesuprantat. Viena budama susiradot exa, pati formavot gyvenimo stiliu. Pati nematete, kad nieko nesuvokiat ir nekontroliuojat. Dabar teigiate, kad vel dabar geriau.

as suprantu, kad gyvendama ne viena, as REALIAI gyvenau viena, bet stengiausi kurti bendra gyvenima, tik mano vienos pastangu neuzteko.
o turejau susirasti exa budama ne viena? bigsmile.gif
jus lygtai kontroliavot savo ex, bet kazkaip kazkodel ji jums vis tiek gyvenima sugadino ax.gif
taip, man dabar geriau nei su ex, bet tikiu, kad su kitu zmogumi gali buti geriau, nei dabar.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 14:01)
apibudinkit, kas yra kokybe  biggrin.gif  nes gali buti, kad posita savoka isivaizduojatkazka kito, nei kitos nares.
odel to, ar lengviau gyventi vienai, galiu pasakyti, kad tai priklauso ir nuo to, sukuo gyveni - manvienaidabar lengviau ir kokybiskiau,nei su ex.
Papildyta:

ne,  as paprasciausiai bandau parodyti jums, kaip nuplauket ipievas  mirksiukas.gif
nes as apie batus, o jus apie ratus.

Esme ,jau nupasakojau, vaikam kokybiskiau bus aukti su abiem mam air teciu, aisku atmetam visokius asocialus, kaip ir moteriai myletis bus geriau su vyru, nei su svaimar kitom moterim, jie ji ne lesiete ar nesutinkat?

ne, jus ignoruojat mano klausima. Jus snekejot apie batus as tik prapleciau pokalbio tema , paklausiau apie batu fabrikus mirksiukas.gif Tai visgi neatsakysit, saipitis is kitu is esmes blogai ar gerai, jei gerai, pagal ka nusprendziat is ko negalima saipytis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 14:27)
Esme ,jau nupasakojau, vaikam kokybiskiau bus aukti su abiem mam air teciu, aisku atmetam visokius asocialus, kaip ir moteriai myletis bus geriau su vyru, nei su svaimar kitom moterim, jie ji ne lesiete ar nesutinkat?

ne, jus ignoruojat mano klausima. Jus snekejot apie batus as tik prapleciau pokalbio tema , paklausiau apie batu fabrikus  mirksiukas.gif Tai visgi neatsakysit, saipitis is kitu is esmes blogai ar gerai, jei gerai, pagal ka nusprendziat is ko negalima saipytis?

vaikui kokybiskai bus augti su tokiais tevais, kurie juos kokybiskai augina.
jei norit uzduoti klausima, tai ir uzduokit, o ne pradekit "vaziuoti" su savo interpretacijomis.
as manau, kad apskritai saipytis yra negerai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 14:09)
Ir vienam galima uzauginti "kokybiska" vaika, tik tas daug sunkiau, nes reikalauja atidaus "pasidalijimo" i teti ir mama, kad idiegti visas reikiamas vertybes.
Buityje lengviau dviese, nes darbai arba greiciau atliekami, arba kokybiskiau per tiek pat laiko nei lyginant vieno zmogaus darba.
Darba gali atlikti kokybiskiau, nes kuo maziau pavargsti uz darbo ribu (nes daliniesi su kitu), tuo geriau gali susikaupti ir dirbti. Plius, turi palaikyma is sono, kuriam nesvarbu tavo darbo rezultatai.
Seksas su gyvu savu vyru be komentaru yra geriausias nei su vibratoriais.
Laisvalaikio nereikia derinti su n draugiu planais ir galimybemis, galima veikti kartu, kada nori, kaip nori, prie kazko nesiderinant.
Ir tt

neimanoma moteriai buti vyru ar atvirksciai. As nesneku apie kokybiska ar nekokybiska vaika, sneku apie kokybiska auginima vaiko. Ir asocialu seimoje isauga kokybiski vaikai. Aplamai dejimas etiketes ant zmogaus kokybiskas man nera priimtinas, kaip ir bet kokiu kitu etikeciu lipdymas.
Paprasciausiai auges be mamos ar tecio vaikas tures susitvarkyti su tam tikru trukumu pas save viduje ir niekas sito nepakeis, kaip susitvarkys, kitas klausimas.
Daugiau zmoniu duagiau ir darbu. Be to dvi moterys daznai kokybiskiau tvarkysis namie , tai tam vyras tikrai nebutinas biggrin.gif
Nesupratau del laisvalaikio, tai jei vienas gyveni ir polisiauji derinti nereikia, jei su kazkuo gyveni, tai visasda reikia , jei su kazkuo zadi kazka veikti vel reikia. Daznai vyru ir moteru laisvalaikio praeidimo malonumai skiriasi , jau kai praeina tie bukentyi konfetnyi period biggrin.gif
Atsakyti
O ka, visai nieko sexy kunigelis biggrin.gif
https://m.delfi.lt/v...h...08805&amp=1
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 14:22)
stengiausi kurti bendra gyvenima

Apie jus esu tikrai labai geros nuomones is to ka skaiciau, bet tik ne apie sugebejimus kurti bendra gyvenima. Manau jus neturite supratimo, kas tai yra. Galvojate, kad jei du zmones elgsis gerai, tai rezultatas bus geras. Visai ne.
Primena pasakecia, kaip ten Gulbe, Lydeka ir Vezys kazka kartu bande tempti

ZMones turi elgtis orientuotai i bendro kurima, tada prasideda bendras gyvenimas ir problemos ji kuriant, o ne problemos nesuprantant.
As visuomet bandau izvelgti sita sugebejima. ne del to, kad ieskau. Tiesiog idomu, nes retai tas pasitaiko.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 14:35)
vaikui kokybiskai bus augti su tokiais tevais, kurie juos kokybiskai augina.

jei norit uzduoti klausima, tai ir uzduokit, o ne pradekit "vaziuoti" su savo interpretacijomis.
as manau, kad apskritai saipytis yra negerai.

Nu taip, cia kaip ir nieko nepasaket , tema buvo ne apie tai. Vaikui reikia ir mamos ir tecio, kai nera tai nera, nenusipiesi, bet jei truksta vieno is tevu, tai yra tam tikra situacija, su kuria reiks vaikui augant dirbti, ieskoti , tvarkytis, truks arba vyro arba moters roles, gerai tada rasti nors kazkokiu pakaitalu, mociutes, senelius, dedzius, tetas, trenerius ir t.t. as apie tai sneku,kad vyras yra labai svarus vaiko augime, jei taip nebutu ar tiek moteru kankintusi su jais lotuliukas.gif

As ir klausiau, paziurekti 2 klausimai buvo, jus pradejot visa tirada, kaip as cia ne i tema paklausiau, o galejot is kart sitaip atsakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 13:16)
O saip klausimas, jei ne noras vaiku ir  sekso ar moterys gyventu su vyrais?  bigsmile.gif

aš tai gyvenčiau
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 13:20)
Exe sake, kad po mustyniu budavo ypatingai malonu. Ir ta dalyka skaiciau, kaip daznai pasitaikanti

na ji juodo humoro mėgėja, panaši į mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 14:27)
, kaip ir moteriai myletis bus geriau su vyru, nei su svaimar kitom moterim, jie ji ne lesiete ar nesutinkat?

Dar yra tokiu, kurios vyrui neduoda ar duoda tik su didelem salygom.
Ir nemato tame problemos

Taip ir su vaiku auginimu, vaikai moterims kazkas tarp hobio, zaislu ar instinktu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 13:46)
O apie ka tada?
Viska galime pacios, su vyrais tiesiog lengviau, tokia isvada. Ar tai vaiku auginimas, ar spintos perstumimas.
Papildyta:

Kai as atejau i darba dabartini, buvau viena moteris ofise (direktore nesiskaito, nes jos darbe beveik nebuna ir sedi atskirai, i plepalus nesivelia), nepamenu, kad nebutu apie ka sneket su vyrais. Arba lutukes ribotos pokalbio temos, arba jos kolegu.

aš realybėje daugiau šneku su vyrais, moterys man mažiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 14:22)
tikiu, kad su kitu zmogumi gali buti geriau, nei dabar.

visi to tikisi , va apie tai ir sneku kiek realybe ir tikejimas sutampa biggrin.gif
Meile toks idomus dalykas, ji ir zeidiza ir atnesa kanciu ir tuo paciu nudazo gyvenima grazesnem spalvom. Be meiles kaip ir saugiau, paprasciau, net sakyciau lengviau, bet neidomiau biggrin.gif

Moterim vyrai vos ne vienas is didziausiu pavoju gyvenime, bet mes vis tiek su jais einam i pasimatymus, apsigyvenam, gimdom, tampam visiskai pazeidziamos ir atsiduodam siame pasitikejime, kiris daznai buna isduodamas, ir vel is naujo viliames ir tikim. Is ko kyla tas tikejimas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 14:38)
Apie jus esu tikrai labai geros nuomones is to ka skaiciau, bet tik ne apie sugebejimus kurti bendra gyvenima. Manau jus neturite supratimo, kas tai yra.

papasakokit, kaip jus suprantat ta bendro kurima.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 14:41)
Nu taip, cia kaip ir nieko nepasaket , tema buvo ne apie tai. Vaikui reikia ir mamos ir tecio, kai nera tai nera, nenusipiesi, bet jei truksta vieno is tevu, tai yra tam tikra situacija, su kuria reiks vaikui augant dirbti, ieskoti , tvarkytis, truks arba vyro arba moters roles, gerai tada rasti nors kazkokiu pakaitalu, mociutes, senelius, dedzius, tetas, trenerius ir t.t. as apie tai sneku,kad vyras yra labai svarus vaiko augime, jei taip nebutu ar tiek moteru kankintusi su jais lotuliukas.gif

As ir klausiau, paziurekti 2 klausimai buvo, jus pradejot visa tirada, kaip as cia ne i tema paklausiau, o galejot is kart sitaip atsakyti  biggrin.gif

jus vel nukreipinejat tema biggrin.gif nes viena yra vaiko auginimas kokybiskai,kita - vaiko auginimas abiems tevams kartu. kartais tas auginimas abiems gali buti labai toli nuo kokybiskai.
jus pradejot ant manes vaziuoti su savo interpretacijomis, todel gavot toki atsakyma, koki gavot. Kai noresit uzduoti klausima, uzduokit ji normaliai, gausit atsakyma.
Atsakyti