Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 11:50)
Kvailas pasiulymas.
As pirmas siuliau, bet ne lasinti o pasitepti,, kuo prilauso. Kazkodel nedraugiskai buvo sureaguota

O kuom tepti reikia?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 26, 08:55)
Siaubas negi draugiu neina susirasti visai? Su vaikais daugiau bendrauk, kalbekis....  mirksiukas.gif

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 26, 09:35)
O kodėl tau pačiai neišsinešdinus? Grįžk į realybę
Tai gal jos vaikai su ja nebendrauja biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 26, 11:00)
Uzknisa net savo vaikus. Vyras gali pabegt i "darba", o vaikai dar per mazi.

Zinot, kai tokios papergyventojos bando duoti patarimus ir taip tragiskai nusisneka, man visada sis filmukas galvoje, vyresnes manau visos mate, o kas nemate stai
apie kiski ir briedi, kaip kiskis "padejo" briedziui uzmigti , gal atpazinsit save biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=naQy2Ho3rBM
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2019 01 26, 14:25)
<p>Lutuke, o tai tau čia reikia būti? Na ieškai vyro vadinasi? Tai kur saviškį padėjai?</p>
<p>Kaip suprantu, tai tik Kin reikėtų čia būti. Oi, dar ir tau.  rolleyes.gif  </p>

lotuliukas.gif Nuolat, jus gal nepastebejot, bet niekas cia vyro neiesko. Rimtai manot cia vieta susirasti vyra? doh.gif Cia reiktu buti tom, kas sugeba diskutuoti, bendrauti, o ne pudineti ir kandziotis kiekviena karta, issakius bet kokia kitokia minti, nuomone, bent toki tema buvo pradzioje, jei netikit pasiskaitykit.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 01 26, 21:55)
O man nesivercia liezuvis saipytis is tu, kuriems vieno (o kartais ir daugiau) varztelio truksta. Gaila man ju...

o siaip saipytis tau normalu? tik svarbu ne is kuriem varsteliu truksta?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 26, 23:15)
Paziurejau filma "Ready Player One". Is esmes - patiko. Biski apie realaus ir online gyvenimo santyki.

atrodo idomus, reiks gal paziureit. Gaila butu, jei tokia ateitis musu lauktu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 12:01)
o siaip saipytis tau normalu? tik svarbu ne is kuriem varsteliu truksta?

ir kaip sitaip nesuprasti konteksto...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 12:12)

Paraset ,kad saipytis negaletumet is tu, kuriem varsteliu truksta, tai ir klausiu, o ar is kitu jau gerai saipytis, galetumet? nes jei ne, tai kam isskirti tik kazkokius zmones, o jei galetumet, tai taip ir sakykit, nesikuklinkit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 sausio 2019 - 12:40
QUOTE(kin @ 2019 01 28, 13:12)

Stebiesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 10:50)
Kvailas pasiulymas.
As pirmas siuliau, bet ne lasinti o pasitepti,, kuo prilauso. Kazkodel nedraugiskai buvo sureaguota

čia dėl to, kad pats pirma prilupi, o po to tepi
o Arbūzėlis nelupa, tik lašina biggrin.gif
Atsakyti

O aš po treniruotės.Blyn, kaip skauda viską :oh:Treneris programą pakeitė, tai skauda visur, net ten kur galvojau raumenų nėra. Sadistas :beee:

Paraset ,kad saipytis negaletumet is tu, kuriem varsteliu truksta, tai ir klausiu, o ar is kitu jau gerai saipytis, galetumet? nes jei ne, tai kam isskirti tik kazkokius zmones, o jei galetumet, tai taip ir sakykit, nesikuklinkit biggrin.gif

Šaipytis ir kitaip tyčiotis iš neįgalaus žmogaus yra visiškas dugnas.Net nesvarstytinas atvejis.Sveikas žmogus atsigins pats, arba nafik išsiūs, arba į nosį trenks.Tai toks ir skirtumas.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 13:04)

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 28, 13:06)
<p>O aš po treniruotės.Blyn, kaip skauda viską :oh:Treneris programą pakeitė, tai skauda visur, net ten kur galvojau raumenų nėra. Sadistas beee.gif

Šaipytis ir kitaip tyčiotis iš neįgalaus žmogaus yra visiškas dugnas.Net nesvarstytinas atvejis.Sveikas žmogus atsigins pats, arba nafik išsiūs, arba į nosį trenks.Tai toks ir skirtumas.
</p>

va va kaip man po pilaciu, amzinai atrandu naujas raumenu grupes, kur net nezinojau, kad jas glaima valdyti biggrin.gif

Bet tai kaip atskirti? fiziskai sveikas zmogus, nebutinai bus atsapresnis pasaipom. As sakyciau gal is vis geriau nesisaipyti si nieko?
Papildyta:
O saip klausimas, jei ne noras vaiku ir sekso ar moterys gyventu su vyrais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 14:16)
lotuliukas.gif
Papildyta:

va va kaip man po pilaciu, amzinai atrandu naujas raumenu grupes, kur net nezinojau, kad jas glaima valdyti  biggrin.gif

Bet tai kaip atskirti? fiziskai sveikas zmogus, nebutinai bus atsapresnis pasaipom. As sakyciau gal is vis geriau nesisaipyti si nieko?
Papildyta:
O saip klausimas, jei ne noras vaiku ir  sekso ar moterys gyventu su vyrais?  bigsmile.gif

Vaikui pasidaryt vyra paturet uztenka 5min.
Tau tai matomai nereiktu vyro, jei vaiku neturetum?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 13:04)

Exe sake, kad po mustyniu budavo ypatingai malonu. Ir ta dalyka skaiciau, kaip daznai pasitaikanti
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 13:16)

O saip klausimas, jei ne noras vaiku ir  sekso ar moterys gyventu su vyrais?  bigsmile.gif

Taigi dar reikia kad butu su kazkuo iseiti, be to namuose reiki stipresniu ranku sunesti daiktus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 28, 13:19)
Vaikui pasidaryt vyra paturet uztenka 5min.
Tau tai matomai nereiktu vyro, jei vaiku neturetum?

blink.gif
Gal uz save atsakinek, vietoj bandymo atspeti kaip man yra, nes vel nusisnekejai.

Tu taip vaiku auginima supranti, tik ju padaryme?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 13:20)
Exe sake, kad po mustyniu budavo ypatingai malonu. Ir ta dalyka skaiciau, kaip daznai pasitaikanti
Papildyta:
Taigi dar reikia kad butu su kazkuo iseiti, be to namuose reiki stipresniu ranku sunesti daiktus.

Jinai gal su mazochistinias polinkiais?

Iseiti su draugem galima, o stipresniu ranku del darbu namuose ar prie masinos galima pasisamdyti. unsure.gif ir uzbegu i prieki ir pinigus uzsidirbti galima, ir aplamai viska galima isskyrus gera seksa su vyru ir vaiku pradejima auginima kartu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 sausio 2019 - 13:26
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 14:23)
blink.gif
gal uz save atsakinek, veitoj bandymo atspeti kaip man yra, nes vel nusisnekejai.

tu taip vaiku auginima supranti, tik ju padaryme?

Vaika ir vienas is tevu uzaugint gali, o padaryti gali tik abu.
Atsakyti