Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

apie keksa uz visus ant grindu ? :)

Apie tą patį.  :lol:  Mėgstu pasijuokti, bet pasijuoki ir užsimiršta. Šitas kažkaip užstrigo atmintyje 

Atsakyti

:) o as pagalvojau...

51053550_328309657791243_894164494985881

Atsakyti
O man nesivercia liezuvis saipytis is tu, kuriems vieno (o kartais ir daugiau) varztelio truksta. Gaila man ju...
Atsakyti

O man nesivercia liezuvis saipytis is tu, kuriems vieno (o kartais ir daugiau) varztelio truksta. Gaila man ju...

Šiandien Arbūzas kažką galvoja, kas dabar gali suprasti jo mintis.  :D

Na iš žmonių išvaizdos ir proto galių tikrai nėra gerai šaipytis. Geriau jau apie keksą.  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 26 sausio 2019 - 22:27
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 25, 19:28)
Ne, ne as gaminu normalu maista.  biggrin.gif
Ka gamini?  smile.gif

nepamenu jau, seniai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau filma "Ready Player One". Is esmes - patiko. Biski apie realaus ir online gyvenimo santyki.

Nezinau ar jumss rekomenduot, nes jus kazkokios pagyvenusios cioces atrodot kartais.

Cia pastoviai primenama, kad kazkam atejo metai, o kartu neatejo protas... ar atejo...
Buna, kad zmonems ateina nedaug metu, o jau senatves tai ateina daug.

Nzn ar tai gerai? Yra juk vertybes:

sveikata,
pinigai,
jaunas kunas,
jaunatviska savijauta
protas

Kartais labai sunku nustatyti, kam truksta varztu, manau tiems truksta, kas ziurejo TV laidas ir reklamas, bei pirko CD.
Atsakyti

Kai Minedas buvo ant bangos, teko būti jo koncerte.Kažkokiame kabake vyko.Kvietimus buvome gavę, tai neturėdamos ką veikti nuėjome.Su drauge išėjome po 2 dainų.Likome šokiruotos.Patyčios aukščiausiame lygyje.Šitam žmogiukui poros varžtų trūksta, jei ne visos įrankių dėžės.Ir manau reikėjo bausti tuos ,kurie organizavo šitą balaganą visos šalies mastu.Kartėlis liko ilgam.

Nzn ar tai gerai? Yra juk vertybes:

sveikata,
pinigai,
jaunas kunas,
jaunatviska savijauta
protas

O man regis vertybė nr vienas yra sveikata.O po to gyvi ir sveiki patys brangiausi žmonės.O jei bus sveikata, bus ir pinigų ir viso kito.Kai man buvo 30 metelių atrodė visada turėsiu sveikatos, niekada nieko neskaudės, bet pasirodo deją....

Arbūzėli, užbėk dažniau, vis kokį anekdotą suskeli, linksmiau gyventi pasidaro. :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 sausio 2019 - 07:04
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 26, 15:05)
Daugybei moteru antras galas yra desimtoje eileje. O pas jus vos ne visas - pirmoje. Man sitas kol kas nesuvokiama...

labas rytas,
ne, ne pirmoje.
Idomučia, pats sau prieštarauji. gi pats teigi, kad svarbu, kad moteris VISADA duotų. tai kam ča sexas pirmoje.
kaip dabar bus - kuri čia iš jūsų visada duos jūsų poroje? rolleyes.gif

purvas, sniegas, sakai?
pas mane tai gražu balta, šalta, ir pilna draugų.
gi turėjau omeny, gyvus žmones.
o pas tave alko, tv, bliūdas? užjaučiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 sausio 2019 - 08:01

50940757_329576200997922_113863116057057

Atsakyti
Labas rytas, tai kur visi dinge?
Atsakyti
ryšium su tuo, koks buvo paskutinis Arbūzėlio postas, matyt visos lašinasi ir praregėjimo iš vyrų laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 10:47)
ryšium su tuo, koks buvo paskutinis Arbūzėlio postas, matyt visos lašinasi ir praregėjimo iš vyrų laukia biggrin.gif

Kvailas pasiulymas.
As pirmas siuliau, bet ne lasinti o pasitepti,, kuo prilauso. Kazkodel nedraugiskai buvo sureaguota
Atsakyti