Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 16:10)
nu ne tik, visas vyras, su savo raumenim, savo kunu ir su juo, nes siaip paprasciau butu gyventi su moterimis, jei nereitu tu dalyku , jei daugintumemes, kazkaip kitaip biggrin.gif
pamenu su drauge kai gyvenom bendirke studiju laikais, kaip fainai buvo, pasiplepi i valias, panasus pomegiai, jokiu konfliktu, abi tvakremes, abi valgyti gamnomes, iseidovom i kavines ir t.t.

tai ko menininko nesirinkai, būtų panašus į draugę
nu gal nebent tvarkytis ne visi mėgsta, bet čia ne nuo lyties priklauso, gal nuo pripratimo ar šiaip iš kur rankos dygsta. Pvz. aš gyvenime nemėgau tvarkytis, nu labai man nepatinka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 16:10)
nes siaip paprasciau butu gyventi su moterimis, jei nereitu tu dalyku , jei daugintumemes, kazkaip kitaip biggrin.gif

Vargsas ubuntienes vyras. Tiesiog vyras reikalingas pasidauginimui...O kaip vyras nereikalingas, todel ir seksas yra kazkas gedingo, nepriimtino ir kalbos tik apie dvasinguma.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 16:17)
tai ko menininko nesirinkai, būtų panašus į draugę
nu gal nebent tvarkytis ne visi mėgsta, bet čia ne nuo lyties priklauso, gal nuo pripratimo ar šiaip iš kur rankos dygsta. Pvz. aš gyvenime nemėgau tvarkytis, nu labai man nepatinka

tai, kad netraukia vyrai menininkai, nei moklsiukai netraukia, matyt manyje to pakankamai daug , reikai atsavros biggrin.gif bet tame ir skirtumas draugai ir vyras, jei reiktu tik draugu, tai vyro nereiktu biggrin.gif
nu kam tvarkytis patinka? bet tvarka tai visiem patinka, o va prisiversti tai daryti,kad reikia ne visi sugeba...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 25, 16:24)
Vargsas ubuntienes vyras. Tiesiog  vyras reikalingas pasidauginimui...O kaip vyras nereikalingas, todel ir seksas yra kazkas gedingo, nepriimtino ir kalbos tik apie dvasinguma.

dar uzdirbti babkes, nu ir lovoje padirbet... Ubuntiene pripazista
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 17:17)
Pvz. aš gyvenime nemėgau tvarkytis, nu labai man nepatinka

Baisu. Valgyt nemoki gamint, nesitvarkai. Paliks vyras. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 25, 16:14)
Problemos, kad tik pati viena ta pripazisti. Kitos visaip vartosi apie prievartavimus, saves sutrypma ir t.t.
Pas mane problemu nera, bet kai cia matau kazkokius marazmus rasinejant, kad vyrui nieks nepriklauso tik nebent issikaulija, tai jau nzn.

Tai visos cia ta pripazysta, tau kazkaip nedasyla tik. Kalba eina apie normalius santykius ir normalu pasimylejima, o ne pirstais pasprakesus, pasiruosk, man reikia. mirksiukas.gif kam zenytis, jei seksu neuzsimineti? kam nepatinka malonumas? kalba eina apie pasimylejimo budus, o ne apie pacio reiskinio buvima ar ne, kalba eina ar vyras normaliai prieina prie moters, apsikabina, pabuciuoja, glamoneja ar pasako,kad ji pasiruostu, nes jam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 25, 16:41)
Baisu. Valgyt nemoki gamint, nesitvarkai. Paliks vyras.  irnesakyk.gif

tave jau paliko, tai palikimas vis ir galvoje, kas gi gyvens su tokia burbekle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 17:52)
tave jau paliko, tai palikimas vis ir galvoje, kas gi gyvens su tokia burbekle biggrin.gif

Bjauriu nepalieka. Bijo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 16:52)

bet tai kur dar galima rasti tiek rupescio mumis, musu gyevnimais, vyrais, mitybom, vyru mitybom, darbais ir tt. jei ne cia ir tuo paciu karma lengvinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2019 - 17:01
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 25, 16:56)
Bjauriu nepalieka. Bijo.  biggrin.gif

bailių norėjai pasakyti? tu gi net kalnų bijai, nekalbant apie vaiką savo kieme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 18:08)
bailių norėjai pasakyti? tu gi net kalnų bijai, nekalbant apie vaiką savo kieme biggrin.gif

Bet kaip tau skauda, kad tavo kiemas tuscias. console.gif

Kalnu bijau. biggrin.gif Nu. Bijau aukscio, bet skrendu, i kalnus lipu. Tai ka? biggrin.gif
Eik padaryk valgyt ko skanaus. Praleisk vakara su vyru. Nes bus kaip ubuntienei, pas ja vyras dabar pastoviai ,,dirba". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 25 sausio 2019 - 17:22
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 25, 17:16)
Bet kaip tau skauda, kad tavo kiemas tuscias.  console.gif

Kalnu bijau. biggrin.gif Nu. Bijau aukscio, bet skrendu, i kalnus lipu. Tai ka?  biggrin.gif
Eik padaryk valgyt ko skanaus. Praleisk vakara su vyru. Nes bus kaip ubuntienei, pas ja vyras dabar pastoviai ,,dirba".  biggrin.gif

oi, tai kad netuščias visai, tik tokių bumbeklų nėr biggrin.gif

nu ir kvailiukė tada biggrin.gif tipo pagąsdini kalnus? biggrin.gif
kepa, kepa, nesirūpink, maniškis visada pamaitintas tongue.gif ir vakarą leidžiu, nors jis vis dar dirba kaip ir Lutukės vyras, tai negaliu perdaug lįsti dabar, trukdyti, tai geriau tave pakamuosiu biggrin.gif
Atsakyti