Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 25, 14:32)
Tai nera sudetinga operacija isgyvenimo poziuriu, sudetinga tik technologiskai. O jei del prioritetu, tai podruzkiu nuomone, jau geriau atiduoti galus, nei suzinot, kad operacija nepavyko.
Dar lieka problema, jei nesi vienas, tai vel...
Bet MB pasirinko darba...

As vistiek trp nesuprantu. Ana diena rasiau, kad man kaip fenomenas atrodo, kad tu toks paklausus ir griebiamas tarp moteru. Tu atsakei, kad cia tik pliusas, viskas per viduriuka, daugiau galimybiu. Tai kam tada svajoji apie operacija? Jei tavo zmonai tu toks gerai, tai kitoks gal jau bus negerai? Aplamai tai tavo zmonos visai nesuprantu. Rasei, kad ji ne lesbi. O tai kaip iseina?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 25, 14:42)
geriau pasakyk ar zinai js ?

Jetus, gal gali nors cia nebetarsket? Jau plepalu neperskaitau, vien tu visur, sunkoka normalius nariu pokalbius atrinkt.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 25, 14:38)
Kas cia tragisko?

o kas ne? viskas tragiška
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 25, 14:50)
As vistiek trp nesuprantu.  Ana diena rasiau, kad man kaip fenomenas atrodo, kad tu toks paklausus  ir griebiamas tarp moteru. Tu atsakei, kad cia  tik pliusas, viskas per viduriuka, daugiau galimybiu.  Tai  kam tada svajoji apie operacija?  Jei tavo zmonai tu toks gerai, tai kitoks gal jau bus negerai?  Aplamai tai tavo zmonos visai nesuprantu. Rasei, kad ji ne lesbi. O  tai kaip iseina?

Na jums truksta logikos.
1. Prie visu atsizvelgimu, gal gyvenimas tikrai nesusiveda tik i taip kaip itikti sutuoktiniui. Kita vertus zmogus kuris nenori gyventi - turi tam tikru problemu net itikdamas
2. Jei kazkas gerai - sakysim automobilis TOYOTA, tai nereiskia, kad bus negerai kateris YAMAHA
3. Na moterims tikrai tik daliai svarbu mikasius. Vyra tikrai ne mikasius plius kelnes. O gal as su kitokiom moterimis bendravau?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 14:59)
o kas ne? viskas tragiška

Psichologas vienai moteriai siule namuose pasidaryti altoriu, ten pakabinti kelnes ir pasistatyti varpos statulele ir melstis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 25, 15:04)
Vyra tikrai ne mikasius plius kelnes.

bet jus gi ne vyras. kai jums taip patogu sakyti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 25, 15:06)
bet jus gi ne vyras. kai jums taip patogu sakyti.

As jau pakankamai apie save info paskleidziau, va ko nenoriu, tai kabinetis sau etiketes, uzsikabinkit kuri jums patogi. MB irgi man uzkabina kas jai patogiau. Va kur gyvenimo vinis: viskas labai reliatyvu, valdo etiketes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 25, 15:09)
As jau pakankamai apie save info paskleidziau, va ko nenoriu, tai kabinetis sau etiketes, uzsikabinkit kuri jums patogi. MB irgi man uzkabina kas jai patogiau. Va kur gyvenimo vinis: viskas labai reliatyvu, valdo etiketes

man nereikia etikeciu. cia jus pats taip saket, kad prisistatot, kaip jums patogiau, atsizvelgant i situacija.
Atsakyti
Na jums truksta logikos.
1. Prie visu atsizvelgimu, gal gyvenimas tikrai nesusiveda tik i taip kaip itikti sutuoktiniui. Kita vertus zmogus kuris nenori gyventi - turi tam tikru problemu net itikdamas
2. Jei kazkas gerai - sakysim automobilis TOYOTA, tai nereiskia, kad bus negerai kateris YAMAHA
3. Na moterims tikrai tik daliai svarbu mikasius. Vyra tikrai ne mikasius plius kelnes. O gal as su kitokiom moterimis bendravau?

Kiek tu esi forume , tai tu vis aiskini ( nezinau, gal teisybe tavo tokia, o kal kad sarsaliuks pokalbiams sukelt) kad moteris turi itikti vyrui - ppastoviai duoti kada jis tik uzsinori. Tai dabar jau priestarauji pats sau?
Nu atsiprasau, zmones , vyrus ir moteris lygint su technikom, tai cia man ne to. YAMAHA kateris jis mat po operacijos bus😂😂.
Man svarbus mano vyras visom prasmem, kaip vyras, kaip sutuoktinis, kaip draugas, kaip mano vaiko tevas , kaip sielos draugas. Apie kokius mikasius kalbi? Bet jei mano vyras nebutu vyras, tai aisku as ieskociaus vyro.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 25, 15:14)
man nereikia etikeciu. cia jus pats taip saket, kad prisistatot, kaip jums patogiau, atsizvelgant i situacija.

Bet gi visur tas pats!. Sakysim ieskaisi darbo, tai parasai kelis CV variantus, kur patirtis suose paciuose darbuose pasidaro skirtinga, skirtingai dalykai akcentuojami, kiti nustumiami zemyn.
Jei sakysim sugebejimai daugiaplaniai tai gali skirtis viskas is esmes.
UK bendravau su tokiu ciuvaku, jisai dabar vazineja po pasauli ir organizuoja gelezinkeliu apatarnavimo imoniu veikla. Dirbo kelis metus Pietu Korejoje, po to isvaziao i Kanada.
Jis kazkada dirbo paprastu darbininku gelezhinkelio depe ir ten jo darbas buvo ikraudinet akumuliatorius. Bet kazkuriuo momentu, kazkas jo CV blogai perskaite ir ji palaike aptarnavimo skyriaus vadovu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 25, 15:16)
Kiek tu esi forume , tai tu  vis aiskini ( nezinau, gal teisybe tavo tokia, o kal kad sarsaliuks pokalbiams sukelt)  kad moteris  turi itikti vyrui - ppastoviai duoti kada jis tik uzsinori.  Tai dabar  jau priestarauji  pats sau?

Na o jei vyro nera, tai nera pareigos ir duoti. Kiek suprantu, nuo to tik maziau problemu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 25, 15:23)

UK bendravau su tokiu ciuvaku, jisai dabar vazineja po pasauli ir organizuoja gelezinkeliu apatarnavimo imoniu veikla. Dirbo kelis metus Pietu Korejoje, po to isvaziao i Kanada.
Jis kazkada dirbo paprastu darbininku gelezhinkelio depe ir ten jo darbas buvo ikraudinet akumuliatorius. Bet kazkuriuo momentu, kazkas jo CV blogai perskaite ir ji palaike aptarnavimo skyriaus vadovu

Netikiu. Gryniausia nesamone. Jei jis tiesiog dirbo paprastu darbininku, ikraudinejo akomus, tai jam tikrai sudetinga butu dirbti vadovu. Reikalingas ir issilavinimas, patirtis , tam tikros zinios.
Cia lygiai tas pats kas Putkos Ubuntienes cv kazkas sumaisytu ir ja i vadovus paskirtu..Juk chaosas imonej butu.
Atsakyti
Vyra tikrai ne mikasius plius kelnes. O gal as su kitokiom moterimis bendravau?

tai tame ir esmė, kad ne tik, bet ir tai įskaitant ax.gif
pilna juk vyriškų moterų, su kiaušais, baisių karjerisčių, trumpais plaukais, kelnėmis su kantu ir švarkeliu pastoviai, bepapių, plačiais pečiais. Ir? bet normali moteris, tai gi ne tokią į žmonas ims, o vyriškį, kuris ir už pečių paslėps, atgins, jei reiks, ir per tiltą perneš, ir mamutą atneš ir mikasių įkiš, pamalonins.
Nu ne viei dar tiek iškrypę, kad lėlės ar vibro patiktų, kai šalia yra pajėgių vyrų
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 25, 15:23)
Bet gi visur tas pats!. Sakysim ieskaisi darbo, tai parasai kelis CV variantus, kur patirtis suose paciuose darbuose pasidaro skirtinga, skirtingai dalykai akcentuojami, kiti nustumiami zemyn.
Jei sakysim sugebejimai daugiaplaniai tai gali skirtis viskas is esmes.
Papildyta:
Na o jei vyro nera, tai nera pareigos ir duoti. Kiek suprantu, nuo to tik maziau problemu

tai darbdavius daug kas prigauna, pagražina ir t.t. šiais laikais, nes savotiškai tam galimybių yra
bet gi pats visada už nuoširdumą pasisakydavai, už sielų draugystę, tai kaip čia dabar išeina?
suprantu, kad norisi, kad tavo įvairialypę sielą kažkas priimtų visiškai, bet tai tada iš karto reikėjo operuotis ir tokiame pavidale ieškotis antros pusės. Žiūrėk, Landau nelaukė 60-ies. Argi ne protingesnis?
Papildyta:
nėra jokių problemų duoti, kai pasirenkamas tinkantis vyras
kam svarbu tik seksas - tas tokį ims ir duosis; kam svarbu įvairialypė veikla su vyru, tas vyras ir net neturės kada 3 kartus į dieną prašyti duoti, nebus tiek laiko.
Nu tai kokios problemos? Kodėl jos pas tave kyla?
Atsakyti

Papildyta:
Psichologas vienai moteriai siule namuose pasidaryti altoriu, ten pakabinti kelnes ir pasistatyti varpos statulele ir melstis

nu ne tik, visas vyras, su savo raumenim, savo kunu ir su juo, nes siaip paprasciau butu gyventi su moterimis, jei nereitu tu dalyku , jei daugintumemes, kazkaip kitaip biggrin.gif
pamenu su drauge kai gyvenom bendirke studiju laikais, kaip fainai buvo, pasiplepi i valias, panasus pomegiai, jokiu konfliktu, abi tvakremes, abi valgyti gamnomes, iseidovom i kavines ir t.t.

cia jau nesamones, gal jis kokis trenktas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2019 - 16:15
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 25, 16:08)

nėra jokių problemų duoti, kai pasirenkamas tinkantis vyras

Nu tai kokios problemos?

Problemos, kad tik pati viena ta pripazisti. Kitos visaip vartosi apie prievartavimus, saves sutrypma ir t.t.
Pas mane problemu nera, bet kai cia matau kazkokius marazmus rasinejant, kad vyrui nieks nepriklauso tik nebent issikaulija, tai jau nzn.
Atsakyti