Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:23)
Kiekk as zinau, kad vyrams tai svarbu - isvaizda. Kai kurie tai atvirai pabrezia, kai kurie mykia, kad mylii bet kokia bet po to atsitinka kas atsitinka.

As deja ne vyras, man svarbiausia vidus. Tai jau niekuo negaliu patarti
Papildyta:
Tai kad as neturiu ir normaliu sprendimu, todel negaliu kaltinti. Daug kur palaiko, net ten kur jus saket sunkiai suvokiat, kad galima palaikyt

Prasideda..as ne vyras, as ne vyras...
As kalbu su tavimi kaip su vyru. Nonori taip bendrauti - visai tada nereikia.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 23:26)
Prasideda..as ne vyras,   as ne vyras...
As kalbu su tavimi kaip su vyru. Nonori taip bendrauti -   visai tada nereikia.

Na tai bendrauk su savo katinu ir vadink ji vyru.
Jei sumiauks karta, tai pritaria, o jei du kartus tai ne. Ir pabendrausit.

Klausi dalyku, kur negaliu atskyt, nes neturiu informacijos... Na ka podruzkes pasakojo, kurios susiradoo vyrus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 sausio 2019 - 23:28
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 23, 20:41)
Man nereikia susikurti meilės, tiksliau iliuzijos.

nu jau supratom, tau reikia orgazma sukelti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 23, 20:45)
Tikras dalykas YRA, jo nesukursi, neisiteigsi, nesusimastysi.

jei zmogus bijo aukscio uzkelus ant dangoraizio stogo pastacius ant krasto dar ir kokia tikra baime bus ar sakysi kokia isiteikta? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 23, 21:16)
Na ką pasakyti žmogui, be galo nelaimingam žmogui, kuris taip savęs nemyli, jog mano esąs vertas iliuzijų?

gal tu tik apie seksa ir snekek biggrin.gif ziuriu jausmu sritis tau kazkokia mistika , ar bent suvoki, kas yra jausmas?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:56)
Bet buna pavarge, nori greitai baigti ir uzmigti. Uzsisuke

tu cia apie kokio amziaus vyrus? jau kelinta karta snkei pai epavargima, tai kokio silpnumo ar senumo turi buti vyras, kad butu per daug pavarges del sekso? biggrin.gif nu jei jau pavaregs, tai jau nieko i svis nenores, o ne tik ikisti ir istraukti. Cia ne nuovargis, cia tokie vyrai buna, kurie nu prasti paprasciausiai meiluziai, nezinau as vyru psichologijos gerai, bet kiek zinau, daugumai vyru malonu, kai ju moteriai malonu, kai ji laiminga, kai ji patiria orgazma, aimanuoja is pasitenkinimo, ir aplamai laiminga ne tik lovoje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 23, 23:42)
tu cia apie kokio amziaus vyrus? jau kelinta karta snkei pai epavargima, tai kokio silpnumo ar senumo turi buti vyras, kad butu per daug pavarges del sekso?  biggrin.gif

Kuo jaunesnis tuo labiau tas pasireiskia!
Net nezinai apie toki dalyka, gal neturi vyro
Atsakyti

Čia vyro postas?Aš nustebinta.

Juk kuo jaunesnis vyras, žinoma ne piemengalys, tuo jis ilgiau gali išlaikyti erekciją.Vyresnis, taip,jau ir pavargsta greičiau, ir to noro mažiau.O šiaip sveikas vyras, nesvarbu jaunas ar senas gali mylėtis, pasitenkinti pats ir patenkinti partnerę.

Labas rytas :4u:

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 23, 22:41)
Siaip be bajerio, bet be smegenu veiklos moteriai orgazmas ir neimanomas. Bent jau man taip atrodi. Nes jis prasideda galvoje. Kitu kuno daliu stimuliavimas yra tik papildoma priemone.
Todel ir nesutinku su Idomucia, kad moteris neturi jausti malonumo js sekso. Moters malonumas per daug ivairialypis, kad ji prilyginti tik "ikisimui".
Vienakart buvau arti orgazmo, vos susivaldziau, vaziuojant automobiliu. Nuo to, kaip jis mane veze, kaip jo rankos slydo vairu ir kaip "isimdavo" posukius ir pan. Nors net uz rankos nepaeme...

Be abejo, bet gali būti nusiteikus kaip nori, o jei nejauti jo tai nejauti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 23, 23:42)
nu jau supratom, tau reikia orgazma sukelti  biggrin.gif
Papildyta:

jei zmogus bijo aukscio uzkelus ant dangoraizio stogo pastacius ant krasto dar ir kokia tikra baime bus ar sakysi kokia isiteikta?  biggrin.gif
Papildyta:

gal tu tik apie seksa ir snekek  biggrin.gif ziuriu jausmu sritis tau kazkokia mistika , ar bent suvoki, kas yra jausmas?
Papildyta:

tu cia apie kokio amziaus vyrus? jau kelinta karta snkei pai epavargima, tai kokio silpnumo ar senumo turi buti vyras, kad butu per daug pavarges del sekso?  biggrin.gif nu jei jau pavaregs, tai jau nieko i svis nenores, o ne tik ikisti ir istraukti. Cia ne nuovargis, cia tokie vyrai buna, kurie nu prasti paprasciausiai meiluziai, nezinau as vyru psichologijos gerai, bet kiek zinau, daugumai vyru malonu, kai ju moteriai malonu, kai ji laiminga, kai ji patiria orgazma, aimanuoja is pasitenkinimo, ir aplamai laiminga ne tik lovoje.

Kai gyvensi darnoj tiek, kiek as, lengvai, be itampu, su meile, tada ir pakalbėsime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 24, 08:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72332077" data-time="1548280177"><div><p>Kuo jaunesnis tuo labiau tas pasireiskia!
Net nezinai apie toki dalyka, gal neturi vyro</p></div></blockquote><p>Čia vyro postas?Aš nustebinta.
</p><p>Juk kuo jaunesnis vyras, žinoma ne piemengalys, tuo jis ilgiau gali išlaikyti erekciją.Vyresnis, taip,jau ir pavargsta greičiau, ir to noro mažiau.O šiaip sveikas vyras, nesvarbu jaunas ar senas gali mylėtis, pasitenkinti pats ir patenkinti partnerę.
</p><p>Labas rytas 4u.gif
</p>

Na ne visai sutikciau. Jaunas greiciau baigia, nes jautresnis, taip pat greiciau atsigauna, nes jaunas. Vyresnio jautrumas sumazejes, jam patinka ilgesne preliudija, jis ilgiau gali islaikyti ir ilgiau atsigavineja. Aisku tai vidurkis, bendra tendencija, nes individu visokiu buna. Kartais vyrai su sutrikimais baigia per kelias sekundes net vyresni budami ar isvis labai sunkiai baigia. Kartais jauni "isitreniruoja" nebaigti tiek, kiek reikia (kiek moteriia norisi).
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:49)

cia gal tau taip buna ir nutarei,kad visiem vyram taip buna? jei nori myletis tai nori normaliai, o jei nenori jei jau tiek pervarges, tai gal issimiegoti reikia?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 24, 07:25)
Čia vyro postas?Aš nustebinta.
</p><p>Juk kuo jaunesnis vyras, žinoma ne piemengalys, tuo jis ilgiau gali išlaikyti erekciją.Vyresnis, taip,jau ir pavargsta greičiau, ir to noro mažiau.O šiaip sveikas vyras, nesvarbu jaunas ar senas gali mylėtis, pasitenkinti pats ir patenkinti partnerę.
Labas rytas 4u.gif

nu ir as ta girdejau, keistos man mintys apie pavargima. Jei vyras geras meiluzis tai pasimyleti sugebes, kad abiem butu gerai, o jei koks grybukas, tai teisinsis pavargimu. biggrin.gif

O jei ten norisi vienas kitam tik suteikti malonuma irgi galima, bet savanoriskai be jokio dabar privalai man duoti doh.gif

Aplamai moteris neduoda , moteris priima ,ka jai duoda vyras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 24, 07:37)
Kai gyvensi darnoj tiek, kiek as, lengvai, be itampu, su meile, tada ir pakalbėsime smile.gif

mano gyevnimo budas veikia jusu sugebejima isisavinti informacija ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 24, 08:41)
Na ne visai sutikciau. Jaunas greiciau baigia, nes jautresnis, taip pat greiciau atsigauna, nes jaunas. Vyresnio jautrumas sumazejes, jam patinka ilgesne preliudija, jis ilgiau gali islaikyti ir ilgiau atsigavineja. Aisku tai vidurkis, bendra tendencija, nes individu visokiu buna. Kartais vyrai su sutrikimais baigia per kelias sekundes net vyresni budami ar isvis labai sunkiai baigia. Kartais jauni "isitreniruoja" nebaigti tiek, kiek reikia (kiek moteriia norisi).

kalba ne apie greit apabaigima, o ape glamones, pries akta ar jus tokiu nepraktikuojat irgi kaip Idomucia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 sausio 2019 - 11:40
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 24, 12:41)
cia gal tau taip buna ir nutarei,kad visiem vyram taip buna? jei nori myletis tai nori normaliai, o jei nenori jei jau tiek pervarges, tai gal issimiegoti reikia?
Papildyta:

nu ir as ta girdejau, keistos man mintys apie pavargima. Jei vyras geras meiluzis tai pasimyleti sugebes, kad abiem butu gerai, o jei koks grybukas, tai teisinsis pavargimu.  biggrin.gif

O jei ten norisi vienas kitam tik suteikti malonuma irgi galima, bet savanoriskai be jokio dabar privalai man duoti doh.gif

Aplamai moteris neduoda , moteris priima ,ka jai duoda vyras  biggrin.gif
Papildyta:

mano gyevnimo budas veikia jusu sugebejima isisavinti informacija ?  bigsmile.gif
Papildyta:

kalba ne apie greit apabaigima, o ape glamones, pries akta ar jus tokiu nepraktikuojat irgi kaip Idomucia?

Nezinau apie ka TU kalbi, bet sakiau, aplenk mane, SM etatine
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 24, 11:51)
Nezinau apie ka TU kalbi, bet sakiau, aplenk mane, SM etatine

mes su Idomucia kalbam, tu isiterpei i pokalbi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 24, 11:41)

nu ir as ta girdejau, keistos man mintys apie pavargima. Jei vyras geras meiluzis tai pasimyleti sugebes, kad abiem butu gerai, o jei koks grybukas, tai teisinsis pavargimu.  biggrin.gif

Tai ne pavargimas, o po pasimylejimo krinta spaudimas ir norisi pamiegot. Jei tokiu dalyku nezinai, tai neaisku ar esi turejus sava vyra?
Kazkaip deklaruoji, kad turii vyra, bet zinios tai geros tik apie meiluzius.

Aplamai moteris neduoda , moteris priima ,ka jai duoda vyras

Butent moteris duoda. O jei neduoda - tai siunciama velniop. Moteru pasirinkimas didelis, jei pasimylet neduoda, tai ji aplamai nereikalinga
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 24, 12:54)
mes su Idomucia kalbam, tu isiterpei i pokalbi  mirksiukas.gif

Vista tu, as Lisiteja komentavau. Jus abu man neidomus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 24, 13:12)
Butent moteris duoda. O jei neduoda - tai siunciama velniop. Moteru pasirinkimas didelis, jei pasimylet neduoda, tai ji aplamai nereikalinga

Taip sako vyras, kuris teigia, jog santykiuose svarbiausia dvasine puse.
Eilinis pimpagalvis rolleyes.gif
Atsakyti