QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:49)
Kuo jaunesnis tuo labiau tas pasireiskia!
Net nezinai apie toki dalyka, gal neturi vyro
cia gal tau taip buna ir nutarei,kad visiem vyram taip buna? jei nori myletis tai nori normaliai, o jei nenori jei jau tiek pervarges, tai gal issimiegoti reikia?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 24, 07:25)
Čia vyro postas?Aš nustebinta.
</p><p>Juk kuo jaunesnis vyras, žinoma ne piemengalys, tuo jis ilgiau gali išlaikyti erekciją.Vyresnis, taip,jau ir pavargsta greičiau, ir to noro mažiau.O šiaip sveikas vyras, nesvarbu jaunas ar senas gali mylėtis, pasitenkinti pats ir patenkinti partnerę.
Labas rytas
nu ir as ta girdejau, keistos man mintys apie pavargima. Jei vyras geras meiluzis tai pasimyleti sugebes, kad abiem butu gerai, o jei koks grybukas, tai teisinsis pavargimu.
O jei ten norisi vienas kitam tik suteikti malonuma irgi galima, bet savanoriskai be jokio dabar privalai man duoti
Aplamai moteris neduoda , moteris priima ,ka jai duoda vyras
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 24, 07:37)
Kai gyvensi darnoj tiek, kiek as, lengvai, be itampu, su meile, tada ir pakalbėsime
mano gyevnimo budas veikia jusu sugebejima isisavinti informacija ?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 24, 08:41)
Na ne visai sutikciau. Jaunas greiciau baigia, nes jautresnis, taip pat greiciau atsigauna, nes jaunas. Vyresnio jautrumas sumazejes, jam patinka ilgesne preliudija, jis ilgiau gali islaikyti ir ilgiau atsigavineja. Aisku tai vidurkis, bendra tendencija, nes individu visokiu buna. Kartais vyrai su sutrikimais baigia per kelias sekundes net vyresni budami ar isvis labai sunkiai baigia. Kartais jauni "isitreniruoja" nebaigti tiek, kiek reikia (kiek moteriia norisi).
kalba ne apie greit apabaigima, o ape glamones, pries akta ar jus tokiu nepraktikuojat irgi kaip Idomucia?