Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:56)
Bet buna pavarge, nori greitai baigti ir uzmigti. Uzsisuke

Tai mes irgi kartais bunam pavargę ar ne atsipalaidavimo nuotaikoje, bet del ro vyrams nesakom - as siandien nieko , tai ir tu nebandyk sperma taškytis. Draugiskai reikia vartytis lovoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 22:58)
Sorry, ivaryti zmogu i kampa... Ir tai netycia? Sunku patiketi.
Kad butent ivarant i kampa nera terpes nei pasiulymams nei bendradarbiavimui. Ar suvoki, kad butent ivarymas i kampa neduoda jokio pasirinkimo, tik paklusti, arba ne. Kitokiu variantu nera.

Visu pirma pas mane nebuna variantu paklusti ar ne. Tiesiog nesuvokia, ko as noriu. Kip galima paklusti ar nepaklusti, jei nesupranti ko kitas nori?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 22:58)
Tai mes irgi kartais bunam pavargę ar ne atsipalaidavimo nuotaikoje,  bet del ro vyrams nesakom -  as siandien nieko ,  tai ir tu nebandyk sperma taškytis. Draugiskai reikia vartytis lovoje  biggrin.gif

Butent ta ir norejau parasyt.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:01)
Visu pirma pas mane nebuna variantu paklusti ar ne. Tiesiog nesuvokia, ko as noriu. Kip galima paklusti ar nepaklusti, jei nesupranti ko kitas nori?

O galimai ji nenori... Bet tu nesuvoki, kad ji gali nenoreti, tad sakai kad nesupranta ir vel is naujo aiskini. Toks variantas irgi galimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 sausio 2019 - 23:03
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:01)

Butent ta ir norejau parasyt.

As ruriu omenyje, kad, jei vyras apturi malonuma, tai negalima moters palikti gulincios ir ziurincios i lubas buku zvilgsniu. Reikia pailseti ir padirbeti kitomis kuno dalimis, jei pagrindine miega biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:58)
5

Bet kurios. Tikrai nera skirtumo.

5. Kokios? Visos geros buvo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 23:02)
O galimai ji nenori... Bet tu nesuvoki, kad ji gali nenoreti, tad sakai kad nesupranta ir vel is naujo aiskini. Toks variantas irgi galimas.

Ne, ji sako, kad nesupranta. Ir jauciu, kad nesupranta. Nes mano reikalavimai buna pasakyti savo nuomone.

Sakysim dabar nezinom, kaip planuot gyvenima. Man Lietuva nepatinka zveriskai, o jai atsibodo bastytis po pasauli. Tai nera, kad nusileisti, nes pirma reikia suvokti variantus. O ju nera.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:07)
Ne, ji sako, kad nesupranta. Ir jauciu, kad nesupranta. Nes mano reikalavimai buna pasakyti savo nuomone.

Sakysim dabar nezinom, kaip planuot gyvenima. Man Lietuva nepatinka zveriskai, o jai atsibodo bastytis po pasauli. Tai nera, kad nusileisti, nes pirma reikia suvokti variantus. O ju nera.

Ji nebus su tavimi 'iki smerciaus'. Ne tavo ji moteris.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 23:06)
1. As ruriu omenyje,  kad,  jei vyras apturi malonuma,  tai negalima moters palikti gulincios ir ziurincios i lubas buku zvilgsniu. Reikia pailseti ir padirbeti kitomis kuno dalimis,  jei pagrindine miega  biggrin.gif

Visos geros buvo ar ne?

Tada norisi pamiegoti. Nuostabi moteris yra ta kuri supranta tokius dalykus ir niekada nepriekaistauja.
Tada kita karta galima pirma moterimi pasirupint.

Man tikrai svarbiausia yra dvasinis rysys ir pats artumas, o ne kazkokios smulkmenos
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 23:08)

Negyvensim 200 metu, tai gal jau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:07)

Yra posakis "NOri - padarai, nenori- randi pasiteisinima". Ji puikiausiai viska supranta, tiesiog ji nenori vaziuoti is Lietuvos. Jai nesuprantamas tavo nemeile Lietuvai, ir tavo argumentai, kodel reikia keisti gyvenimo vieta". TAvo argumentai jai nera svarus.
O jei variantu nera, vadinasi liekat Lietuvoje.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 23:08)

Irgi taip pat pagalvojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 sausio 2019 - 23:14
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:11)
Tada norisi pamiegoti. Nuostabi moteris yra ta kuri supranta tokius dalykus ir niekada nepriekaistauja.
Tada kita karta galima pirma moterimi pasirupint.

Man tikrai svarbiausia yra dvasinis rysys ir pats artumas, o ne kazkokios smulkmenos
Papildyta:

Tai as apie artuma ir kalbejau, tik nenorejau smulkiai klausineti. Kaip vyras, sakyk teisybę, cia moterys galvoja, kad ju figuros ar veideliai turi dideles itakos moteriskai laimei. As kartais galvoju kaip mano vyras neiesko jaunesnes, kudesnes, grazesnes. Jis man yra sakes kodel. Bet noreciau isgirsti ir kito vyro nuomone, ar ir kiti vyrai taip galvoja. Paskiau parasysiu ka jis sako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 sausio 2019 - 23:18
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 23:13)
1. O jei variantu nera, vadinasi liekat Lietuvoje.

2. Irgi taip pat pagalvojau.

Lietuvoje gyvent, tai kaip kokiame uzkampyje su degradais. Paziurejau sau darbu, tai cia net nera tokiu poreikiu, tai nera ir firmu.
Net UK tai pakankamai nauja ir sunkiai skinasi kelia (USA ir Kinija - visai kas kita)

2. kodel taip reikia galvot? Ji turii daug tinkanciu savybiu, o su mano reikalavimais - tai sunkus atvejas.

Labiausia mane uzknisa moterys - darbo verges. na tos kurios eina kasdien i darba. As net rusu laikais uzsiemiau chalturomis, dirbau puse etato del vaizdo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 23:11)

Moteris vyra turi palaikyti bet kokiose gyvenimiskose situacijose ir palaikyti kiekviena jo sprendima. Tik tada imanoma isgyventi ilgai ir laimingai iki 'kol mirtis mus isskirs'.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 23:17)
Tai as apie artuma ir kalbejau,  tik nenorejau smulkiai klausineti. Kaip vyras,  sakyk teisybę,  cia moterys galvoja,  kad ju figuros ar veideliai turi dideles itakos moteriskai laimei. As kartais galvoju kaip mano vyras neiesko jaunesnes,  kudesnes,  grazesnes. Jis man yra sakes kodel. Bet noreciau isgirsti ir kito vyro nuomone,  ar ir kiti vyrai taip galvoja. Paskiau parasysiu ka jis sako.

Kiekk as zinau, kad vyrams tai svarbu - isvaizda. Kai kurie tai atvirai pabrezia, kai kurie mykia, kad mylii bet kokia bet po to atsitinka kas atsitinka.

As deja ne vyras, man svarbiausia vidus. Tai jau niekuo negaliu patarti
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 23:21)
Moteris vyra turi palaikyti bet kokiose gyvenimiskose situacijose ir palaikyti kiekviena jo sprendima. Tik tada imanoma  isgyventi ilgai ir laimingai iki 'kol mirtis mus isskirs'.

Tai kad as neturiu ir normaliu sprendimu, todel negaliu kaltinti. Daug kur palaiko, net ten kur jus saket sunkiai suvokiat, kad galima palaikyt
Atsakyti