Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 22:21)
Mes apie ka kalbame apie mazus vaikus, ar apie suagusius zmones? Poros santikius.

O ka tam vaikui, anot taves reikia padaryti?

Ne toks jau didelis skirtumas kartais.
Vaika pats augini, o sutuoktinis ateina is kazkur
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:30)
Ne toks jau didelis skirtumas kartais.
Vaika pats augini, o sutuoktinis ateina is kazkur

Ne tiesa.
Vaikai tai duotybe visam gyvenimui, kaip ir vaikam tevai. Tai besalysiskos meiles pvz. nes juos myli ne uz tai kokie jie yra o uz tai kad jie yra, neziurint ne i ka.

Sutuoktiniai gali kisti, priklausomai nuo aplinkybiu.
Papildyta:
Niekada nesupratau va to "ziurkiu ivaryma i kampa"prasmes, ka tuo norima pasiekti, kokie pliusai tokioje pozicijoje? Na jei traktuoti santikius tokiu kapu, ar yra prasmes juos puoseleti, saugoti, ar isties tokie santikiai yra vertybe? Na ir jei tas mzogus pasidaves ultimatumui tuo momentu liks seimoje, naivu galvoti, kad tolimesni santikiai bus pagristi lojalumu vienas kitam, apie meile as jau nekalbu.
Atsakyti

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 23, 19:41)
Na taip, ir orgaxmą sau įteigia turbūt 👀👀

Siaip be bajerio, bet be smegenu veiklos moteriai orgazmas ir neimanomas. Bent jau man taip atrodi. Nes jis prasideda galvoje. Kitu kuno daliu stimuliavimas yra tik papildoma priemone.
Todel ir nesutinku su Idomucia, kad moteris neturi jausti malonumo js sekso. Moters malonumas per daug ivairialypis, kad ji prilyginti tik "ikisimui".
Vienakart buvau arti orgazmo, vos susivaldziau, vaziuojant automobiliu. Nuo to, kaip jis mane veze, kaip jo rankos slydo vairu ir kaip "isimdavo" posukius ir pan. Nors net uz rankos nepaeme...
Atsakyti
O as vis su tuo paciu ir is algos biggrin.gif
Nu bet ot durna buvau. Rekejo su kokiu svetimu pasivartyti is sportinio intereso nors karta, kai dar jamama buvau biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 01 23, 22:41)
Siaip be bajerio, bet be smegenu veiklos moteriai orgazmas ir neimanomas.

Tikra tiesa.
Atsakyti
Siaip be bajerio, bet be smegenu veiklos moteriai orgazmas ir neimanomas. Bent jau man taip atrodi. Nes jis prasideda galvoje. Kitu kuno daliu stimuliavimas yra tik papildoma priemone.
Todel ir nesutinku su Idomucia, kad moteris neturi jausti malonumo js sekso. Moters malonumas per daug ivairialypis, kad ji prilyginti tik "ikisimui".
Vienakart buvau arti orgazmo, vos susivaldziau, vaziuojant automobiliu. Nuo to, kaip jis mane veze, kaip jo rankos slydo vairu ir kaip "isimdavo" posukius ir pan. Nors net uz rankos nepaeme...

Bivo toks rusiskos geltonos spaudos laikrastis" speed info". Ten buvo strapsnis, kai merga ikiso i auto, ji apsikakojo ir orgazma pajaute. Rase, kaip supratau, pajautusi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 22:44)
O as vis su tuo paciu ir is algos  biggrin.gif
Nu bet ot durna buvau. Rekejo su kokiu svetimu pasivartyti is sportinio intereso nors karta,  kai dar jamama buvau  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Tikra tiesa.

As irgi karts nuo karto apie tai garsiai pagalvoju... Kad galimai apdalinau save, neturedama patirti, su kuo palyginti.

Palauk, palauk, kad ir dabar dar ne velu. Tik apsidairyk aplinkui, kiek seiles varvintoju stovi, tik pirsteli pajudink.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 22:41)

Niekada nesupratau va to "ziurkiu ivaryma i kampa"prasmes, ka tuo norima pasiekti, kokie pliusai tokioje pozicijoje? Na jei traktuoti santikius tokiu kapu, ar yra prasmes juos puoseleti, saugoti, ar isties tokie santikiai yra vertybe? Na ir jei tas mzogus pasidaves ultimatumui tuo momentu liks seimoje, naivu galvoti, kad tolimesni santikiai bus pagristi lojalumu vienas kitam, apie meile as jau nekalbu.

Tai SAVIJAUTA. ZMones taip pasijaucia daznai be pagrindo ir niekas tycia to nedaro. Tikisi ar bendravimo ar pasiulymu.

Daug dalyku atsitinka del klaidingo situacijos ivertinimo, (ispraustas i kampa reikia pulti)

Jei santykiu aiskinimasis vyksta pagal sistema " jei bus pagal tave tai as busiu nelaimingas/a" tai visuomet balansuoja sprendimus, nera net kalbos apie diktata.
Taciau islieka itampa ir kitos emocijos. Paskui ir prasideda grasinimai, kas bus nelaimingesnis...
Papildyta:
Todel ir nesutinku su Idomucia, kad moteris neturi jausti malonumo js sekso.

As tokiu dalyku niekada neteigiau.
Mano teiginys buvo, kad jei ir nepajaus visko, tai neturi buti tragedija.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 22:44)

Nu bet ot durna buvau. Rekejo su kokiu svetimu pasivartyti is sportinio intereso nors karta,  kai dar jamama buvau  biggrin.gif  biggrin.gif

O man butu uzteke vienos. Niekada nesvajojau apie kitas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:52)

As tokiu dalyku niekada neteigiau.
Mano teiginys buvo, kad jei ir nepajaus visko, tai neturi buti tragedija.

Nesutinku. Moteris pajausti gali visada. Ne tik mikasius vyrai turi, bet dar ir pirštus su liežuviais.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 22:54)
Nesutinku. Moteris pajausti gali visada. Ne tik mikasius vyrai turi,  bet dar ir pirštus su liežuviais.

Bet buna pavarge, nori greitai baigti ir uzmigti. Uzsisuke
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:53)

O man butu uzteke vienos. Niekada nesvajojau apie kitas

Kurios?
Kelias esi vartęs pataluose?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 22:56)
Kurios?
Kelias esi vartęs pataluose?

5

Bet kurios. Tikrai nera skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:49)
Tai SAVIJAUTA. ZMones taip pasijaucia daznai be pagrindo ir niekas tycia to nedaro. Tikisi ar bendravimo ar pasiulymu.

Daug dalyku atsitinka del klaidingo situacijos ivertinimo, (ispraustas i kampa reikia pulti)

Jei santykiu aiskinimasis vyksta pagal sistema " jei bus pagal tave tai as busiu nelaimingas/a" tai visuomet balansuoja sprendimus, nera net kalbos apie diktata.
Taciau islieka itampa ir kitos emocijos. Paskui ir prasideda grasinimai, kas bus nelaimingesnis...

Sorry, ivaryti zmogu i kampa... Ir tai netycia? Sunku patiketi.
Kad butent ivarant i kampa nera terpes nei pasiulymams nei bendradarbiavimui. Ar suvoki, kad butent ivarymas i kampa neduoda jokio pasirinkimo, tik paklusti, arba ne. Kitokiu variantu nera.

Nesamone, nebutina pulti, galima ramiai pasitraukti, palikti srebti ultimatumo pasekmes issakusiam ji.

Jei zmones nori isspresti krize, turi buti sprendziama is pozicijos "ka mes galime abu padaryti vienas kito labui". Jokiu pagal mane ir pagal tave t.y. zaidimu i vienus vartus negali buti, nes santikius kuria du suauge individai-asmenybes, o ne infantilios zmogystos, neturincios nei savigarbos, nei orumo.

Jei spresti butent "ziurkes ivarymo i kampa" principu, tai taip ir bus, bet ne nelaimingume esme, o zmogaus ormo nepaisyme.
Atsakyti