Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 21:25)

Na matai, o as dirbtinai nesirupinu ir neimituoju. Ir nemeluoju sau, jei matau, kad mano vyras elgiasi, taip kaip man nepatinka. Tiesiog, as ramiai, argumentuotai paaiskinu jam kas man nepatinka ir KODEL. Taip pat elgiasi ir jis. Viskas. Mes suage zmones, vienas kita puikiai pazistame, puikiausiai zinome vienas kito ribas. As tikrai nenoreciau, kad vyras man pataikautu, patsai jausdamas diskomforta. Nes man labai svarbu kad jam salia manes butu gera, kaip man salia jo. Ir tik neduok dieve, kad jis sedetu ir sau iteiginetu kad viskas yra gerai, kai is esmes yra blogai., vien todel kad man itiktu.

Tas pats ir pas mus, pataikavimo nera. Net yra taisykle, nebijot sakyti nemalonius dalykus net jei tai pavojinga.
MB yra labai pikta, tai ji ir siaip nevynioja zodziu i vata.

Bet zmones net savimi daznai buna nepatenkinti. Viskas OK, bet tai neturi itakoti buvimo kartu ar santykiu.
Atsakyti

Exe ir MB tau paaiskintu, kad yra du variantai: "Is tikruju pamilsti arba eini kartis". Bet po to numotu ranka ir pasakytu "Nepagyvenus - nesuprasi, to neimanoma isaiskinti, ta reikia pajusti"

O ar niekada nepagalvojai,kad į kampą įvaryta moteris gali pasirinkti trečią variantą- patį pakarti?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 23, 21:34)
O ar niekada nepagalvojai,kad į kampą įvaryta moteris gali pasirinkti trečią variantą- patį pakarti?

Kai zmones kersija - tai nori sukelti kuo didesni skausma. Jei ne vienas nesikabina i savo gyvybe - tai kokia prasme kazka karti?
Mylinti sutuoktini labiausia galima iskaudinti pasidarant gala. Cia ne beviltiskumas, o KERSTAS.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 21:40)
Kai zmones kersija - tai nori sukelti kuo didesni skausma. Jei ne vienas nesikabina i savo gyvybe - tai kokia prasme kazka karti?
Mylinti sutuoktini labiausia galima iskaudinti pasidarant gala. Cia ne beviltiskumas, o KERSTAS.

O uz ka kersyti mylinciam sutuoktiniui?
Zmones is gero gyvenimo sau gala nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 sausio 2019 - 21:45
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 21:44)
O uz ka kersyti mylinciam sutuoktiniui?

Geras klausimas.
Zmones kartais elgiasi neadekvaciai. Supyke sudauzo gerus daiktus, iskaudina artimus zmones.
Po to bando atsiprasyti, bet laiko neatsuksi

Zmones is gero gyvenimo sau gala nedaro.

Deja deja...

Tai liecia ir gyvenancius po viena. Kartais nesugeba ivertinti ka turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 sausio 2019 - 21:48
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 20:43)
Man viskas tvarkoje, esu salta kaip ledas, cia is esmes yra blogai. Bet va dabar mano metas raduonu skudru mosuoti. Ir paziuresiu, kaip jis jausis...

Nemesk kelio dėl takelio.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 21:32)
Tas pats ir pas mus, pataikavimo nera. Net yra taisykle, nebijot sakyti nemalonius dalykus net jei tai pavojinga.
MB yra labai pikta, tai ji ir siaip nevynioja zodziu i vata.

Bet zmones net savimi daznai buna nepatenkinti. Viskas OK, bet tai neturi itakoti buvimo kartu ar santykiu.

Nesuprantu, kas gali buti pavojinga sakyti.

Na tarkim, visada kai as ka rasau "negrazaus" veliau visada bunu savimi nepatenkinta, mano galva tai normalu kai turi sazine. Bet as nesuprantu kaip tai gali itakoti mano vyra?

Kita vertus, jei zmogus nemyli save, iki galo nesuvokia save, pastoviai save menkina ir t.t. Tai visai desninga kad jojo opinija apie save itakos ir santikius su kitu zmogumi, nebutinai su sutuoktiniu, nes zmogus formuoja santikius su kitais is pozicijos, kaip jis jauciasi pats, savo verte, kaip asmenybe.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 21:47)
Geras klausimas.
Zmones kartais elgiasi neadekvaciai. Supyke sudauzo gerus daiktus, iskaudina artimus zmones.
Po to bando atsiprasyti, bet laiko neatsuksi
Deja deja...

Tai liecia ir gyvenancius po viena. Kartais nesugeba ivertinti ka turi

1. Klysti yra zmogiska. Bet tam ir yra MYLINTIS ZMONES, kad jie myli ir supranta, linke atleisti ir pateisinti. Myli ne tik kada gerai, bet kada ir blogai.

2. Bet tai velgi ne is gero gyvenimo... VAdinasi,kazkas tuo metu buvo negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 sausio 2019 - 21:57
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 20:43)
Niekam nereikia kazkokiu iliuziju, eina kalba apie tikru dalyku kurima

Taip. Seima yra kurimas, darbas, augimas, brendimas, ugdymas, emociniai ryšiai, abipusiai isipareigijimai, pastangos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 21:53)
Nesuprantu, kas gali buti pavojinga sakyti.

Na tarkim, visada kai as ka rasau "negrazaus" veliau visada bunu savimi nepatenkinta, mano galva tai normalu kai turi sazine. Bet as nesuprantu kaip tai gali itakoti mano vyra?

Kita vertus, jei zmogus nemyli save, iki galo nesuvokia save, pastoviai save menkina ir t.t. Tai visai desninga kad jojo opinija apie save itakos ir santikius su kitu zmogumi, nebutinai su sutktiniu, nes zmogus formuoja santikius su kitais is pozicijos, kaip jis jauciasi pats, savo verte, kaip asmenybe.

Na taip, ziurke ispeista i kampa - neturi ko labai saugotis.

O problema bendraujant yra ta, kad jei bendraujama giliai, tai yra pavojus, kad bus blogai suprasta, padarytos blogos isvados tai vs i bereikalingas ilgas rietenas.

Sakysim, ka as cia destau, gal jau labai keista viskas ir is keistos pues pateikta. Bet as dar neskaiciau kazkokio oponavimo is esmes. Nors jau pateikineju faktus kurie butu nenaudingi mano pozicijai.

Jums per daug didelis diapazonas.
Is vienos puses visokie negirdeti kategoriski reikalavimai, is kitos - deklaracijos, kad gyvenama del kito, kad svarbiausia kito laime.

Asbandau pateikti argumentus taip, kaip atrodo daugiausia tikimybes kad suvoksit, bet nepavyksta. Tas pats ir seimoje
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 21:56)

2. Bet tai velgi ne is gero gyvenimo... VAdinasi,kazkas tuo metu buvo negerai.

Mazas vaikas, kuriam nenupirko zaislo, mamai:

"Nekenciu taves, numirk" Kazkas tam vaiku labai negerai, bet su adekvatumu tai jau katastrofa. Maziausia ko tam vaikui reikia tai pirkt zaisla
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:03)
Na taip, ziurke ispeista i kampa - neturi ko labai saugotis.

O problema bendraujant yra ta, kad jei bendraujama giliai, tai yra pavojus, kad bus blogai suprasta, padarytos blogos isvados tai vs i bereikalingas ilgas rietenas.

Sakysim, ka as cia destau, gal jau labai keista viskas ir is keistos pues pateikta. Bet as dar neskaiciau kazkokio oponavimo is esmes. Nors jau pateikineju faktus kurie butu nenaudingi mano pozicijai.

Jums per daug didelis diapazonas.
Is vienos puses visokie negirdeti kategoriski reikalavimai, is kitos - deklaracijos, kad gyvenama del kito, kad svarbiausia kito laime.

Asbandau pateikti argumentus taip, kaip atrodo daugiausia tikimybes kad suvoksit, bet nepavyksta. Tas pats ir seimoje

Mane niekada vyras nebuvo ispietes i kampa, todel as tokio potyrio neturiu. Ir nesuprantu, kaip mylintis zmogus, gali ispiesti mylima zmogu i kampa.

Manau, kad ultimatumas seimoje idiotizmo virsune, nes visi tampa ultimatumo vergais. Itas kam jis buvo pareikstas, ir tas kas ji pareiske. Nesuteikia galimybes tartis, laviruoti. GAlimai tuomet ir kyla palyginimai su ziurkem ir t.t. Bet ar tame meile yra, abejoju.

KOks man diapazonas per didelis? Vel nepagavau kampo.
Kategoriskumas, kaip ir ultimatumas neduoda terpes bendradarbiavimui, taip paciai kurybai. Tai veda i patine situacija, kuri nesprendzia problemu, o dar labiau gilina krize.

Man kito laime SVARBI, kad as ji myliu, bet tai nereiskia, kad taikstysiuosi su nepagarba sau. Tuomet sau galiu uzlipti ant gerkles ir pasitraukti, nors tuo momentu mylesiu ta asmeni, nes neleisu net mylimam zmogui negerbti manaja savasti.

As airgi bandau, kazkaip kiti mane suvokia, o jus ne... Seimoje irgi suvokia, be problemu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 23, 21:51)
Nemesk kelio dėl takelio.

Kaii pati bemaz pusmeti atgal rasei , kad " ko gi tau ono neatsako", tai viskas buvo nilormaliai?
Kas tau kazka atsakyt gali??? Manes klausei ka dirbu? Nagus ar ka? Ka tau galima RIMTAI atsakyt, psiiechiologe?
Eik savo gyvenimo tvarkyris, mama tavo sena, jos slykstiesi, imt nenori... Dar kazka bando apie zmogiskus dalykius burt... tfu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 22:05)

Mazas vaikas, kuriam nenupirko zaislo, mamai:

"Nekenciu taves, numirk" Kazkas tam vaiku labai negerai, bet su adekvatumu tai jau katastrofa. Maziausia ko tam vaikui reikia tai pirkt zaisla

Mes apie ka kalbame apie mazus vaikus, ar apie suagusius zmones? Poros santikius.

O ka tam vaikui, anot taves reikia padaryti?
Atsakyti