Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 23, 20:45)
Tikras dalykas YRA, jo nesukursi, neisiteigsi, nesusimastysi.

Taip - tikras dalykas tai tas kas egzistuoja.

Tikri dalykai sukuriami (namai automobiliai tiltai)

Jei tai sudetingesni tai pirma SUMASTOMI.

Isiteigimas yra labai primityvi priemone, gali buti naudinga. Pavyzdys:

Uzsipyksti ant antros puses. Prisimeni ir isiteigi, kad tai mano brangiausis zmogus turiu prisiminti kas yra brangu, kas risa ir ne paleisti emocijas o stengtis susitaikyti, istaisyti bloga situacija.

Isiteigti verta tik tikrus dalykus, net isiteigus kazka netikra galima nukenteti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 20:49)

Uzsipyksti ant antros puses. Prisimeni ir isiteigi, kad tai mano brangiausis zmogus turiu prisiminti kas yra brangu, kas risa ir ne paleisti emocijas o stengtis susitaikyti, istaisyti bloga situacija.

Isiteigti verta tik tikrus dalykus, net isiteigus kazka netikra galima nukenteti

Bla bla bla.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 20:47)
1.Bybiagalvi,

Jis yra veidmainis, nezino ribu tarp melo ir tiesos.

2.Beje, jei atkreipet, jis NIEKADA NESITAIKO PRIE MOTERU, jis jas taiso. Bet jei vadovautis jojo paties logika, tai jam paciam save turetu nesunku perprogramuoti, priversti taikstytis, derintis, neva dirbti su savimi vardan meiles.

Keiksmai ir smeizimas. Na krc. lojimas... Praleisim

2. Net jei ir noreciau, vien kita zmogu keisti neimanoma, pats keitiesi nori ar neenori...
Taip yra del to, kad jei tikslas puikus santykiai, tai jokia vertybe egoistiniai norai.
Cia tiesiog logika
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 20:49)

Isities, automobiliai ir tiltai, tokios tiesiogios sasajos su jausmais. Ziauru. Mieloji as tave myliu kaip masinos padanga.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 23, 20:51)
Bla bla bla.

Supratau, kad neturi ka atsakyt.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 20:53)
Isities, automobiliai ir tiltai, tokios tiesiogios sasajos su jausmais. Ziauru. Mieloji as tave myliu kaip masinos padanga.

Kiekk esi padangu SUKURUS? Kai viena sukursi, tai pasnekesim apie kurybinius jausmus.

O nusipirkus padanga ar moteri, tai visai kitas atvejas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 20:52)
Keiksmai ir smeizimas. Na krc. lojimas... Praleisim

2. Net jei ir noreciau, vien kita zmogu keisti neimanoma, pats keitiesi nori ar neenori...
Taip yra del to, kad jei tikslas puikus santykiai, tai jokia vertybe egoistiniai norai.
Cia tiesiog logika

1. Todel kad tu neturi savigarbos, nes keiki ir smeizi moteru gimine vadindamas bobomis, putkomis, SM dalyves kur-vomis ir t.t. Ir as to nepraleisiu. Nes taip elgiasi bybiagalviai. Ir tai nera smeiztas o faktas. Istiesu dori vyraI NIEKADA NELEIS SAU ZEMINTIMOTERI. Cia esanti moteris, diskusijos dalyve, nors karteli yra niekinanciai atsiliepusi apie vyriska gimine? Ir tik nepradek atmazkes "testas raudonas skuduras", juo tiki galimai tik patsai na ir galimai lutuke.

2.Eiline deklaracija, issisukinejimas. Nes patsai neperseniausiai gireisi, kad "taisai" tau i rankas pakliuvusias moterys. Exei iskrusai taip smegenis, kad ji nuo taves pabego. Juk tau neva ne vienas draugas/-e sake, kad tokia moteri praradai.

Jokios logikos tame nera, nes priestarauji pats sau, nes viena diena rasai viena, kita diena, kita, trecia diena trecia ir t.t.

O zmones taikstosi su kitu keistenybemis, negatyviais bruozais is MEILES, TOLKOL PATYS MYLI. Ir nustoja taisktytis kai meile isblesta, nes ja galima uzmusti, nekorektiskais veiksmais, zodziais, abejingumu, smurtu, kartais ja uzmusa ir rutina.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 20:56)
Supratau, kad neturi ka atsakyt.
Papildyta:
Kiekk esi padangu SUKURUS? Kai viena sukursi, tai pasnekesim apie kurybinius jausmus.

Na ką pasakyti žmogui, be galo nelaimingam žmogui, kuris taip savęs nemyli, jog mano esąs vertas iliuzijų?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 23, 21:03)

O zmones taikstosi su kitu keistenybemis, negatyviais bruozais is MEILES, TOLKOL PATYS MYLI. Ir nustoja taisktytis kai meile isblesta, nes ja galima uzmusti, nekorektiskais veiksmais, zodziais, abejingumu, smurtu, kartais ja uzmusa ir rutina.

Keiksmus praleeidau.

Zinai, teisingai pastebi, kad reikia pradet nuo saves.
Taigi ir su meile.
MB gera, bet pikta irgi. Tai jau as rupinuosi, kad mano jausmai neprilausytu labai nuo jos poelgiu, jau nekabant apie rutinas ar trecius asmenis. Ta savybe jai patinka.
Tikiuosi, kad ji irgi atsakys tuo paciu, bet teigia, kad supranta ir stengiasi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 20:56)

O kiek esi tiltu pastates, masinu sukures? Na jei tu tokius pavz. pateikineji kalbedamas apie jausmus, kodel as analogiskai negaliu pateikti?

Aplamai, mano darbas susijes su kuryba, todel kas yra kuryba, as puikiai zinau. TAigi, gal susilaikyk nuo mentorinio toniuko, nes apie kurybinius jausmus, itariu, zinau daugiau nei patsai mirksiukas.gif

Eilini akrta man tai nesuvokiama, kai lyginama zmogaus ir padangu pirkimas.
Tik nepradek isvedineti, kad kiekvienas musu aprduoda savo sugebejimus darbo rinkoje. Mes kalbame ne apie tai. MES KALBAME APIE JAUSMUS.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 23, 21:16)
Na ką pasakyti žmogui, be galo nelaimingam žmogui, kuris taip savęs nemyli, jog mano esąs vertas iliuzijų?

Exe ir MB tau paaiskintu, kad yra du variantai: "Is tikruju pamilsti arba eini kartis". Bet po to numotu ranka ir pasakytu "Nepagyvenus - nesuprasi, to neimanoma isaiskinti, ta reikia pajusti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 sausio 2019 - 21:20
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 21:18)
Exe ir MB tau paaiskintu, kad yra du variantai: "Is tikruju pamilsti arba eini kartis". Bet po to numotu ranka ir pasakytu "Nepagyvenus - nesuprasi, to neimanoma isaiskinti, ta reikia pajusti"

Aš gyvenime gavusi gerą startą, nesu traumuota, todėl man tai niekada nebus suvokiama. Nesu irnebuvau tokua baisi, kad griebciau pirmą man mirktelejusi vyrą ir bandyčiau sau įteigti, kad jį myliu. Va ir skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 21:16)
Keiksmus praleeidau.

Zinai, teisingai pastebi, kad reikia pradet nuo saves.
Taigi ir su meile.
MB gera, bet pikta irgi. Tai jau as rupinuosi, kad mano jausmai neprilausytu labai nuo jos poelgiu, jau nekabant apie rutinas ar trecius asmenis. Ta savybe jai patinka.
Tikiuosi, kad ji irgi atsakys tuo paciu, bet teigia, kad supranta ir stengiasi.

Faktus, apiet ave branguti praleidi. TAigi, nepradek keikti kitus, jei tu tai vadini keisksmai, nebusi keidkiamas patsai.

Na matai, o as dirbtinai nesirupinu ir neimituoju. Ir nemeluoju sau, jei matau, kad mano vyras elgiasi, taip kaip man nepatinka. Tiesiog, as ramiai, argumentuotai paaiskinu jam kas man nepatinka ir KODEL. Taip pat elgiasi ir jis. Viskas. Mes suage zmones, vienas kita puikiai pazistame, puikiausiai zinome vienas kito ribas. As tikrai nenoreciau, kad vyras man pataikautu, patsai jausdamas diskomforta. Nes man labai svarbu kad jam salia manes butu gera, kaip man salia jo. Ir tik neduok dieve, kad jis sedetu ir sau iteiginetu kad viskas yra gerai, kai is esmes yra blogai., vien todel kad man itiktu.
Atsakyti