Susimasciau apie tai, kad yra kategorija vyru, kurie vis dar nenutrauke bambagysles.
Mamyte turi jais rupintis, priimti toki, koks yra, besalygiskai myleti, niekada nepalikti, visada palaikyti, jie dar zbitku pridirbs, kad pasitikrinti, ar tikrai.
O jie kelia vis daugiau reikalavimu ir vis daugiau kaprizinasi.
Jie taip ir neuzauga, jais nuolat turi kas nors rupintis, bet patys kitu zmogumi is tiesu pasirupinti nesugeba, nes santykiai jiems yra vienos puses eismo gatve - tu man duok, jei man tiks, as paimsiu.
Jie yra nesusiformave nei kaip vyrai, nei kaip asmenybes. Teko matyti tokiu egzemplioriu gyvai. Tikriausiai uzaugs tik kai ju mamos numirs. Nors greiciausiai ir tada neuzaugs, tik kaltins aplinkinius, kad nepasirupina jais taip, kaip mamyte pasirupindavo, nesuteikia tiek meiles, globos ir saugumo, kaip ji. Visi bus kalti, tik ne jie patys.
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 11:27)
Jus ikiso i rusi ir neisleido?
Taigi kokiu budu moteris jus taip ikalino, kad negalejot pasakyti, kad jos nenorit, apsisukti ir iseiti?
Taigi kokiu budu moteris jus taip ikalino, kad negalejot pasakyti, kad jos nenorit, apsisukti ir iseiti?
Na taip galejau i pagalba policija pasisaukti, kad jai uzdraustu artintis prie mano namu
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 11:34)
pazinojau toki egzemplioriu. Mamyte pasaulio bamba. Bet jis paskui mamyte vis tik i kita moteri ismaine. Ir paverte ja "mamyte", kur viska viska namie daro, juo ir vaikasi rupinasi vos ne kaip lygiais. O jis pats nei pirstelio namie nepajudina, nes "mamytes" pareiga tai, tik ji taip moka, sugeba ir privalo! Kitaip negyventu toks su moterim, tik greit ja atgal i mamyte pakeistu ar kitos ieskotu, nes ta "nesugyvenama ragana ir tingine".
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 11:34)
Susimasciau apie tai, kad yra kategorija vyru, kurie vis dar nenutrauke bambagysles.
Mamyte turi jais rupintis, priimti toki, koks yra, besalygiskai myleti, niekada nepalikti, visada palaikyti, jie dar zbitku pridirbs, kad pasitikrinti, ar tikrai.
Jie taip ir neuzauga, jais nuolat turi kas nors rupintis, bet patys kitu zmogumi is tiesu pasirupinti nesugeba, nes santykiai jiems yra vienos puses eismo gatve - tu man duok, jei man tiks, as paimsiu.
Jie yra nesusiformave nei kaip vyrai, nei kaip asmenybes. Teko matyti tokiu egzemplioriu gyvai. Tikriausiai uzaugs tik kai ju mamos numirs. Nors greiciausiai ir tada neuzaugs, tik kaltins aplinkinius, kad nepasirupina jais taip, kaip mamyte pasirupindavo, nesuteikia tiek meiles, globos ir saugumo, kaip ji. Visi bus kalti, tik ne jie patys.
Visur tik propoganda ir karas. Va manoji padaro ryte kava ir pietus ir jau praadejo isivaizduoti, kad man "tarnauja".
Tai praejusi menesi vazinejom, tai ir tai tarnavo pauodama man rubus is lagamino.
Taip ir buna, kad pirsta pajudina - jau baisus tarnavimas, o kito darbo ir pastangu - pradeda nematyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 11:40)
Na taip galejau i pagalba policija pasisaukti, kad jai uzdraustu artintis prie mano namu
Braudavosi i jusu namus? Su lauztuvu gal lauzesi? 🙄
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 11:47)
Braudavosi i jusu namus? Su lauztuvu gal lauzesi? 🙄
Kai kumsciais dauzo duris irgi nemalonu.
Mano pasisakymas buvo ne apie tarnavima.
Nors daugeliui ju tarnavimas yra privaalomas dalykas, kai normalioje poroje padaryti ka nors gero vienas kitam yra tiesiog normalu (zinau seima, kur zmona kasdien gamina vyrui pietus ir veza jam i darba, kad jam nereiktu valgyti sildyto maisto. Bet uztai jis po darbo dar visa uki apsokineja, kol ji su vaikais ir vakarienem uzsiemusi. Ranka ranka plauna).
Papildyta:
Is kurios duru puses? 😁
Nors daugeliui ju tarnavimas yra privaalomas dalykas, kai normalioje poroje padaryti ka nors gero vienas kitam yra tiesiog normalu (zinau seima, kur zmona kasdien gamina vyrui pietus ir veza jam i darba, kad jam nereiktu valgyti sildyto maisto. Bet uztai jis po darbo dar visa uki apsokineja, kol ji su vaikais ir vakarienem uzsiemusi. Ranka ranka plauna).
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 11:50)
Kai kumsciais dauzo duris irgi nemalonu.
Is kurios duru puses? 😁
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 11:52)
Is kurios duru puses? 😁
Is anos... lauko.
"Mano pasisakymas buvo ne apie tarnavima."
Manau, kad apiee tarnavima, tik platesne prasme
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 11:12)
Jus manot, kad palaikymo nusipelno tik sauniausi? Tik pirmaujantys?
gal ne visada, aišku, bet jei palaikysi silpnesnį, jis pralaimės, tai tik negatyvios emocijos tau pačiam

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 11:20)
Jus palaukite. Vardijate kazkokiu psichiniu ar zeku problemas. Gyvenime, gal ne tokiose aplinkose gyvenam?
Netiesa. Vokieciai patys nussivaziave,, ir smuko jau senai. Viskas Vokietijoje is inercijos, nzn ar ilgai temps.
Netiesa. Vokieciai patys nussivaziave,, ir smuko jau senai. Viskas Vokietijoje is inercijos, nzn ar ilgai temps.
Tai jei ne tokios aplinkose, tai ko vis matote kažkokią nemeilę, jos trūkumus, nenorą asukotis ar pan.?
Nu nėra to, ką jūs matote. Juk ir sakau, kad ekstremumų nevertinkime gal, kai jau yra ekstremumai, tai ir skirtis išties galima. Net jūs juk skyrėtės.
Netiesa? bet vokiečiai laimėjo

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 24, 11:34)
as galvoju, kad viena didziausiu itaku yra emocinis pagrindas. zmones, kurie yra geros sirdies, nemoka nesioti pykcio, nepavydi, atleidzia (is tikruju, o ne tik taip sako), gyvena kur kas ilgiau uz kitus. 

nepasakyčiau. Visgi, genai manyčiau pagrindas. Žinojau ne vieną itin seną 90+ asmenį tikrą žiežulą, pagiežą, zurzą ir nieko, velniai neėmė

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 11:10)
Nu va, gi vokiečiai šaunesni
Per amžius susumavus, jie visada prasiverždavo įvairiose srityse. Dabar tik ta dūra M. "vadovė" juos nusmukdė

Aš visada sergu už silpnesnį. Stiprų palaikyt kiekvienas gali

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 23, 22:35)
man laikas atejo, tik su tuo fainumu kaip cia pasakius
skonio reikalas
gaila, kad tokia proga praleista
butu bestseleris 

gaila, kad tokia proga praleista

Kiekvienos mūsų gyvenimas- neužrašytas bestseleris.

Smalsu būtų užmesti akį į kin po trijų metų. Gal ir tu kitoj barikadų pusėj jau čia būsi. Girsies ir patarinėsi, kaip reikia tobulus santykius kurti.

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 12:04)
gal ne visada, aišku, bet jei palaikysi silpnesnį, jis pralaimės, tai tik negatyvios emocijos tau pačiam

o jus galvojat tik apie save, kaip tamstai naudinga, ane?

QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 12:13)
Kiekvienos mūsų gyvenimas- neužrašytas bestseleris.
Smalsu būtų užmesti akį į kin po trijų metų. Gal ir tu kitoj barikadų pusėj jau čia būsi. Girsies ir patarinėsi, kaip reikia tobulus santykius kurti.

Kaip tik sedejau ir galvojau, kad man buve santykiai (tiksliau, ju pabaiga ir kas buvo po to), butu visai idomus dinamisko veiksmo fantastinis trileris

Apskritai, is mano gyvenimo jau dabar maziausiai 4 romanus butu galima parasyti.
man paciai idomu, kas bus po triju metu.

QUOTE(rene' @ 2018 06 22, 12:52)
su metais mes tiktai gražėjam, lutuke, tai vyrai vysta kaip vyžos
tikrai gražus vyrukas.
mano dukra imtų
aš tai šrekus visokius žiūriu, nesijaučiu verta tokio gražuolio ir Frenkas ne senukas, kaip man pats tas, jūs čia jauniklės
keitimasis į gera tai dažnas siužetas, pradedant nuo pasakų apie gražuolę ir pabaisą.
o kiek tai nutinka gyvenime, kiek taip ir lieka lūkesčiais vis nesuaugančių mergaičių, tebegyvenančių pasakose
manau, kad keičiasi abu, apsšlifuoja, prisitaiko.
Papildyta:
kartais būna labiau paprasta, nei sudėtinga. tiesiog imi ir pasakai, kas nepriimtina.
manasis kaip vežikas keikėsi, kai atėjau. pasakiau, kad šiuose namuose nesikeikiama, negražu, kad mano dailios ausytės nenori to klausytis, jos to nenusipelnė, tai ir nebesikeikia. ir savo dukrą auklėja, kai ta žodelį kokį "įprastinį" numeta
na, būna, kai jau su kaimynu kokiu, matyt, be keiksmažodžių atrodo jam, kad kalba kaip boba, tai užvaro, kad neatpažįstu
bet tai nepalyginsi su kasdienine duona
arba viskis. kiek supratau, iki manęs kas vakarą taurė kita savaime suprantama buvo. ir savaitgaliais "atsipalaiduoti". nesuvokiu tokio gyvenimo, nenoriu. ir jis tai žino. kad geriau būsiu viena, nei su girtu terliosiuos. tai vėlgi su vaikais kalbėdamas skaičiavo, kiek kartų buvo gerta ir kokiuose baliuose. pas juos tokia tradicija,- vaikų gimtadieniai sausi, o suaugusių jau ne. na tai jis primetė per metus gėręs tris gal keturis kartus. na, čia šiek tiek melavo
kai aš savaitgalius leisdavau savo namuose su vaikais, jis savo seną draugą viskį pasikviesdavo žiūrėt krepšinio
bet aš apsimetu,kad nežinau, jis džiaugiasi mane apgavęs
tikrai nė vienas nėra tobulas, bet mes kiekviena žinom ribas, iki kiek to netobulumo galim leisti.
didžiulis džiaugsmas, kad nerūko. prieš kiek ten metų metė ir dabar apaštalauja visiems sakydamas, kad tai nesveika, pirk tabeksą ir mesk. nes jei būtų rūkęs, aš su juo nebūčiau prasidėjusi. man smirda. ir plaučių vėžys vaidenasi už pasyvų rūkymą manęs tykantis

tikrai gražus vyrukas.

Papildyta:
kartais būna labiau paprasta, nei sudėtinga. tiesiog imi ir pasakai, kas nepriimtina.

manasis kaip vežikas keikėsi, kai atėjau. pasakiau, kad šiuose namuose nesikeikiama, negražu, kad mano dailios ausytės nenori to klausytis, jos to nenusipelnė, tai ir nebesikeikia. ir savo dukrą auklėja, kai ta žodelį kokį "įprastinį" numeta

arba viskis. kiek supratau, iki manęs kas vakarą taurė kita savaime suprantama buvo. ir savaitgaliais "atsipalaiduoti". nesuvokiu tokio gyvenimo, nenoriu. ir jis tai žino. kad geriau būsiu viena, nei su girtu terliosiuos. tai vėlgi su vaikais kalbėdamas skaičiavo, kiek kartų buvo gerta ir kokiuose baliuose. pas juos tokia tradicija,- vaikų gimtadieniai sausi, o suaugusių jau ne. na tai jis primetė per metus gėręs tris gal keturis kartus. na, čia šiek tiek melavo

tikrai nė vienas nėra tobulas, bet mes kiekviena žinom ribas, iki kiek to netobulumo galim leisti.
didžiulis džiaugsmas, kad nerūko. prieš kiek ten metų metė ir dabar apaštalauja visiems sakydamas, kad tai nesveika, pirk tabeksą ir mesk. nes jei būtų rūkęs, aš su juo nebūčiau prasidėjusi. man smirda. ir plaučių vėžys vaidenasi už pasyvų rūkymą manęs tykantis

graziai ci aviska suraset. Esme tu pokyciu manau buna tas kitas, del kurio orima stengtis, o kai nenorima , aisku nepriversi. Zinoma zmogaus pacios esybes nepakeisi ir nereikia, bet va tokius visokiu zalingus iprocius manau galima pasikeist, jei tik noro yra.