Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2019 01 23, 09:58)
Kaip man? Baisu. Daro priekaistus. O jis pas tave neigalus? Jei nori ant vandens, tai ir pasidaro. Tau skaniau su aliejum kepta, tu sau taip ir gamini, jam ant vandens, tai ir pasidaro. O pas jus kiekvienam zingsnyje nurodinejimai, kad darytu pagal kuri nors.
Oi, isrankus.  smile.gif Kad vis sakai, kad labai paprastai gamini, tai nedera man paprasta ir isrankus.

Tai paliks tada. Juk sitiek varei  ant vartojanciu alkoholi, abu slykstejotes, o paskui persigalvojai, pakeitei nuomone ir jau isgeri. Taip ir su mesa bus ateityje.  biggrin.gif

Tai va ir aiškiai pasirodei kokia jūs "tobula šeima" su vyru biggrin.gif Nieko sau, kažkas truputį nepatinka, ne kompromiso ieškot, o taškotės: tai darykis sau atskirai, aš čia tau nedarysiu, nepatinka, tai darykis pats...
Ojoi... 4u.gif

Dėl alkoholio tu nesuprasi, o ir neaiškinsiu. Nu bet jei trumpai - tai čia Dievai liepia biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 23, 10:19)
taip, mano mamytė nereali, jinai prigamindavo nuo ankstaus ryto. Viską spėdavo: ir balandėlius, ir cepelinus netgi, ir karbonadus, kad vaikai sočiai į mokyklą išeitų, vyras sotus į darbą ir t.t. smile.gif
Papildyta:

Tokie patiekalai man visad buvo fenomenas pusryciams biggrin.gif ne del laiko ar sotumo, bet kazkokie ne pusrytiski, per sunkus ka tik atsibudusiam organizmui.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 23, 11:03)
Tai va ir aiškiai pasirodei kokia jūs "tobula šeima" su vyru biggrin.gif Nieko sau, kažkas truputį nepatinka, ne kompromiso ieškot, o taškotės: tai darykis sau atskirai, aš čia tau nedarysiu, nepatinka, tai darykis pats...
Ojoi... 4u.gif

Dėl alkoholio tu nesuprasi, o ir neaiškinsiu. Nu bet jei trumpai - tai čia Dievai liepia biggrin.gif  tongue.gif

Niekada nesakiau, kad mes tobula seima. As dar gi ir bjauri labai. Ka tu laikai kompromisu? Jei man skaniau butu su aliejum kepta, o vyrui pagal jo norus ar isitikinimus ant vandens garinta, tai kokie cia gali buti kompromisai? Tu butinai turi pradet valgyt be aliejaus, nes vyras priekaistauja, nors tau taip neskanu? Tai cia kompromisas? Pagal mane tai ne. Tai savo noru primetimas kitam. As is savo vyro priekaistu nesulaukiu, jam tinka, paderinu tik tai ko zinau nemegsta, normalu, bet jei sugalvotu, kad noriu be aliejaus, noriu su vandeniu, nedaryk taip, daryk anaip, tai jau ne, pats ir darytu. As neturiu tiek nei laiko, nei noro kiekvienam atskirai gaminti arba pradeti pati valgyt pagal kito norus.

Tai tada negali zinot, kada tie tavo Dievai lieps tau mesyte valgyt. Labai jau nepastovus jie pas tave. biggrin.gif
Atsakyti
Tobula seima yra kai moteris sugeba vyrui kepti virti ka jis nori, "duoda", tas jai teikiai dziaugsma, o vyras ta sugeba iveertinti.
Aisku ir vyras stengiasi, ir zmona pasidaro kas jais skanaus ir siaip.
Bet viskas turi suktis apie vyra, o vyras to turi buti vertas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 sausio 2019 - 10:31
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 23, 11:27)
Niekada nesakiau, kad mes tobula seima. As dar gi ir bjauri labai. Ka tu laikai kompromisu? Jei man skaniau butu su aliejum kepta, o vyrui pagal jo norus ar isitikinimus ant vandens garinta, tai kokie cia gali buti kompromisai? Tu butinai turi pradet valgyt be aliejaus, nes  vyras priekaistauja, nors tau taip neskanu?  Tai cia kompromisas?  Pagal mane tai ne. Tai savo noru primetimas kitam. As is savo vyro priekaistu nesulaukiu, jam tinka, paderinu tik tai ko zinau nemegsta, normalu, bet jei sugalvotu, kad noriu be aliejaus, noriu su vandeniu, nedaryk taip, daryk anaip, tai jau ne, pats ir darytu. As neturiu tiek nei laiko, nei noro kiekvienam atskirai gaminti arba pradeti pati valgyt pagal kito norus.

Tai tada negali zinot, kada tie tavo Dievai lieps tau mesyte valgyt. Labai jau nepastovus jie pas tave.  biggrin.gif

Tai ar cia ne tas pats? Gal M vyras aliejaus nemegsta, kodel pas tave tai jau kompromisus vadinasi, o pas juos issidirbinejimas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 23, 10:24)
Tokie patiekalai man visad buvo fenomenas pusryciams biggrin.gif ne del laiko ar sotumo, bet kazkokie ne pusrytiski, per sunkus ka tik atsibudusiam organizmui.

kiekvienas individualus - man tai yra taip - kuo anksčiau keliuosi, tuo alkanesnė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 23, 10:27)
Niekada nesakiau, kad mes tobula seima. As dar gi ir bjauri labai. Ka tu laikai kompromisu? Jei man skaniau butu su aliejum kepta, o vyrui pagal jo norus ar isitikinimus ant vandens garinta, tai kokie cia gali buti kompromisai? Tu butinai turi pradet valgyt be aliejaus, nes  vyras priekaistauja, nors tau taip neskanu?  Tai cia kompromisas?  Pagal mane tai ne. Tai savo noru primetimas kitam. As is savo vyro priekaistu nesulaukiu, jam tinka, paderinu tik tai ko zinau nemegsta, normalu, bet jei sugalvotu, kad noriu be aliejaus, noriu su vandeniu, nedaryk taip, daryk anaip, tai jau ne, pats ir darytu. As neturiu tiek nei laiko, nei noro kiekvienam atskirai gaminti arba pradeti pati valgyt pagal kito norus.

Tai tada negali zinot, kada tie tavo Dievai lieps tau mesyte valgyt. Labai jau nepastovus jie pas tave.  biggrin.gif

kompromisas yra - nedaug aliejaus. Jis su tuo sutinka. Taigi, kokios problemos?
Man didesnė problema ir nepagarba vyrui būtų pasakyti - gaminkis pats. Jis viską padaro man buityje, viską sutvarko, tai jau bučiau paskutinė kiaulė, jei nepagaminčiau jam valgyti, o tėkščiau - gaminkis pats.

O kunigams krikščionių ar Dievas liepia (nurodo būtinai) mėsą valgyti ar tai pasirinktinas dalykas? Tu kaip žinovė - atsakyk. O vyną kaip? gali rinktis ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 23, 11:33)
Tai ar cia ne tas pats? Gal M vyras aliejaus nemegsta, kodel pas tave tai jau kompromisus vadinasi, o pas juos issidirbinejimas?

Ne tas pats. Ne nemegsta aliejaus, o del to, kad taip nori. Skaityk ka raso. Tipo del sveikumo, jis taip sugalvojo. Ir dar priekaistauja. Mano vyras nepriekaistauja. Kazko nemegsta tai ir nevalgo, pasiima kazka kito, ne bado metai, maisto yra. Bet neaiskina, kad tu nedaryk taip ar daryk tik taip kaip jis nori.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 11:31)
Bet viskas turi suktis apie vyra, o vyras to turi buti vertas

biggrin.gif biggrin.gif
Nejuokink. Nesisuka man viskas apie vyra. Pirmoje vetoje yra, buvo ir bus vaikai. Paskui as. O paskui vyras. Sakiau, kad as bjauri. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 23, 12:17)
Ne tas pats. Ne nemegsta aliejaus, o del to, kad taip nori. Skaityk ka raso. Tipo del sveikumo, jis taip sugalvojo. Ir dar priekaistauja. Mano vyras nepriekaistauja. Kazko nemegsta tai ir nevalgo, pasiima kazka kito, ne bado metai, maisto yra. Bet neaiskina, kad tu nedaryk taip ar daryk tik taip kaip jis nori.

Kuo skiriasi nemegsta nuo nevalgo, nenori? Beveik niekuo. Kad pasigincyt tik biggrin.gif
Kiekvieno mitybos iprociai skirtingi. Pvz vieni perka ir saldytuvre turi tik tai, ka is ko gamins, pas kitus jis uzverstas uzkandziais, pusfabrikaciais,tai gali bet kada atsidaryt saldytuva ir uzkast. O jei ner kazko gatavo, tai kiekvienam atskirai gamintis kas vakara? Na uzknistu. O jei dar vaikai su savo norais.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 23, 11:23)
Nejuokink. Nesisuka man viskas apie vyra. Pirmoje vetoje yra, buvo ir bus vaikai. Paskui as. O paskui vyras. Sakiau, kad as bjauri.  ax.gif

Durniukas vyras, o ne pati bjauri
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 23, 11:29)
Durniukas vyras, o ne pati bjauri

Pasakė vienetas, kurio net į statistinę imtį neįtrauktų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 23, 11:33)
Pasakė vienetas, kurio net į statistinę imtį neįtrauktų

Kam tie asmeniskumai ir dar debiliski?
Banda, kuri statistikoje uzima gausiasia dali niekada nebuvo vertingu ideju saltinis.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 23, 11:23)

tai tu nelygink bet kokio vyru su vyru, kuris sveikatą žiūrisi. Negali maniškis pasiimti bet ko. Kas tas bet kas vietoje normalios šviežiai gamintos ir sočios vakarienės? Kas?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 23, 11:28)
Kad pasigincyt tik biggrin.gif

čia jos stichija, nieko naujo. Vargšas vyras matyt bijo, tyli, kad bus konfliktas, pasiima koia bulkutę sėdi ir graužia matomai... unsure.gif
Atsakyti