Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 22, 22:33)
O vyrui tik barsciai lieka? biggrin.gif

Per gerai jam cia butu barsčiai biggrin.gif

Cia siandien as sau pasidariau sugar/fat free želė deserta, vietoj visokiu sausainuku ir bulkučių biggrin.gif Niekam neduosiu, kad uztektu iki savaitgalio biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 23:50)
Per gerai jam cia butu barsčiai  biggrin.gif

Cia siandien as sau pasidariau sugar/fat free želė deserta,  vietoj visokiu sausainuku ir bulkučių  biggrin.gif Niekam neduosiu,  kad uztektu iki savaitgalio  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Kokia bjauri biggrin.gif
Grazi lekste
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 22, 22:56)
Kokia bjauri biggrin.gif
Grazi lekste

As? Bjauri? As gi gerumo isikunyjimas biggrin.gif

Lekstė graži - didelė molinė, ranku darbo, ranku paišymo. Is Meksikos, senuko majaus pirkau. Skraidinau prie saves, kaip didziausia turta, kad nesuskaldytu čemodane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 22, 23:26)
bet jis ne todėl skundėsi, kvaišele, kad buvo verčiamas tapti vegetaru (omg biggrin.gif ) o tik todėl, kad aš dar prastokai gaminau, nesugalvojau visų produktų derinimo būdo, prieskonių neatitaikiau ir pan., nes nesinaudojau receptais, pati iš savo galvos viską dariau. Jis ne prie mėsos grįžti norėjo, o kad maistas būtų skanesnis.

Ka tu gamini, ta jis valgo. Neatsisakytu kepsnio jei rytoj iskeptum. Dzin jam tas vegetarizmas. Svarbu, kad valgyt padaryta. Net neabejoju, kad pasislepes suvalgo kavinej kepsni. Todel taip paranojiskai ir seki ji.
Jei tu nuo rytojaus pradetum valgyt mesa, jis liktu vegetaru? Atsakyk sau saziningai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 22 sausio 2019 - 23:08
Nu jus cia abi susigincijo ka vyras valgytu. Nesigincykit. Kad baigtusi visos kalbos Montevertei tik reikia iskepti gardų karbonada vyrui ir mwiliai su sypsena jį patiekti. Viskas tada ir pasimatytu ar vyras tikras veganad ar darbe burgerius valgo biggrin.gif
Atsakyti
O gal jam nera taip svarbu, ka valgyti? Aš dabar pagalvojau, jeigu visada man gamintu, ir dar labai skaniai, tai tikrai tos mesos gal nepasiilgciau. Tiesiog valgai, ka gamina, ka duoda, kas skanu.
Atsakyti

Kai zmogus gauna sekso karta i men, tai kokie dar vizginimai, kai is bado baigt gali vos papa nuoga pamates biggrin.gif

Jei žmogus ko nors negauna namuose, tai tikrai susiranda kitur.Nebent už kojos pririštas,ar su apykoja įmontuota.tai liečia tiek seksą, tiek mėsą.

Ai, dar prisiminiau avinžirnių spurgytes, kažkas panašaus į falafelius.Tik kiaušinio dėjau, nes pabijojau,kad nesuformuosiu rutuliukų.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 23, 00:13)
O gal jam nera taip svarbu, ka valgyti? Aš dabar pagalvojau, jeigu visada man gamintu, ir dar labai skaniai, tai tikrai tos mesos gal nepasiilgciau. Tiesiog valgai, ka gamina, ka duoda, kas skanu.

Tokiu atveju zmogus jau besmegenis, neturintis savo nuomones.
Ka gamina, ka duoda...Kaip suniui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 22, 22:39)
Vos neapsiverkiau. Sitokia paslaptis. Nejuokink.  biggrin.gif

o tai ne? tipo tu ją žinai? ekstrasensė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 22, 22:40)
Tu ka, pusryciams karbonadus kirsdavai? biggrin.gif

taip, mano mamytė nereali, jinai prigamindavo nuo ankstaus ryto. Viską spėdavo: ir balandėlius, ir cepelinus netgi, ir karbonadus, kad vaikai sočiai į mokyklą išeitų, vyras sotus į darbą ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 22, 23:06)
Ka tu gamini, ta jis valgo. Neatsisakytu kepsnio jei rytoj iskeptum. Dzin jam tas vegetarizmas. Svarbu,  kad valgyt padaryta. Net neabejoju, kad pasislepes suvalgo kavinej kepsni. Todel taip paranojiskai ir seki ji.
Jei tu nuo rytojaus pradetum valgyt mesa, jis liktu vegetaru?  Atsakyk sau saziningai.  smile.gif

oi ne, jis išrankus ax.gif
o dėl sveikatingumo, tai mirsi perskaičius biggrin.gif jis man daro priekaištus, kad aš naudoju aliejų kepimui (ne tik ant vandens, bet ir aliejų pašlakstau) ax.gif jis norėtų, kad būtų tik ant garų ax.gif
kaip tau, a? tongue.gif
jis gal net mane paliktų tada biggrin.gif jam labai nepatinka žmonės, kurie mėtosi savo gyvenime, yra nepastovūs, nusprendė taip, po to vėl daro anaip ir t.t. Man tokie irgi labai nepatinka. Todėl ne, mėsos pas mus nebebus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 23, 09:19)

taip, mano mamytė nereali, jinai prigamindavo nuo ankstaus ryto. Viską spėdavo: ir balandėlius, ir cepelinus netgi, ir karbonadus, kad vaikai sočiai į mokyklą išeitų, vyras sotus į darbą ir t.t. smile.gif
Papildyta:

O tai kaipp dar dar tavo tevai ir broliai ar seses gyvi dar? Mesa , patiekalus visus kaip normalus zmones valge. Kaip cia raip? Juk irodynejai kad normalaus maisto valgytojai ilgai negyvena, o jei gyvena - pilni ligu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 23, 09:19)

jis gal net mane paliktų tada biggrin.gif jam labai nepatinka žmonės, kurie mėtosi savo gyvenime, yra nepastovūs, nusprendė taip, po to vėl daro anaip ir t.t. Man tokie irgi labai nepatinka. Todėl ne, mėsos pas mus nebebus

Jei kazko nera namie megiamo, visada atsiras kitur. Sekso, skanaus kepsnio ar saslyko gaus kitur .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 23, 09:38)
O tai kaipp dar dar tavo tevai ir broliai ar seses gyvi dar? Mesa , patiekalus visus kaip normalus zmones valge. Kaip cia raip? Juk irodynejai kad normalaus  maisto valgytojai ilgai negyvena, o jei gyvena - pilni ligu.
Papildyta:

Jei kazko nera namie  megiamo, visada atsiras kitur. Sekso,  skanaus kepsnio ar saslyko gaus kitur .

išverstaskūrėms neatsakinėju, nevark
vistiek po to išvartysi
Papildyta:
dėmesio sveiko proto narėms: saugokitės paūmėjimo iš vampyrų, nes šiąnakt magnetinė audra sieks net 5 balus iš 9. Nejuokas...

Ir širdininkus pasaugokite, jei tokių turite, įspėkite, kad nedirbtų šiandien smarkiai (čia rimtai, jei ką)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 23, 10:19)
oi ne, jis išrankus ax.gif
o dėl sveikatingumo, tai mirsi perskaičius biggrin.gif jis man daro priekaištus, kad aš naudoju aliejų kepimui (ne tik ant vandens, bet ir aliejų pašlakstau) ax.gif jis norėtų, kad būtų tik ant garų ax.gif
kaip tau, a? tongue.gif

Kaip man? Baisu. Daro priekaistus. O jis pas tave neigalus? Jei nori ant vandens, tai ir pasidaro. Tau skaniau su aliejum kepta, tu sau taip ir gamini, jam ant vandens, tai ir pasidaro. O pas jus kiekvienam zingsnyje nurodinejimai, kad darytu pagal kuri nors.
Oi, isrankus. smile.gif Kad vis sakai, kad labai paprastai gamini, tai nedera man paprasta ir isrankus.

Tai paliks tada. Juk sitiek varei ant vartojanciu alkoholi, abu slykstejotes, o paskui persigalvojai, pakeitei nuomone ir jau isgeri. Taip ir su mesa bus ateityje. biggrin.gif
Atsakyti