Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 22, 22:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72330847" data-time="1548188284"><div><p>aš paprastai gaminu, kad sveikiau būtų, nemarmalinu, tai nežinau ar tau skanu bus? Šiandien buvo edamame su morkom bei moliūgais + žali prieskoniai, garnyrui - ryžiai
</p></div></blockquote><p>kas yra zali prieskoniai?
</p>

kur dominuoja žalia spalva, aš taip juos vadinu, nes gali būti geltoni: ciberžolė, karis; raudoni - paprika ir t.t.
o žali, kur žalėsiukų daug. Gali pasigooglinti Viduržemio prieskoniai, labai skanus rinkinukas
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 22:23)
Pats skaniausias vegetarinis maistas:

Nuskuti bulves,  sutarkuoji,  imaisai kelis kiausinius ir kepi bulvinius blynus su mėsa...niam niam niam  biggrin.gif

nenaudėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 22, 22:27)
Per tave bulvinių blynų užsimaniau, o kept tingiu.

As siandien kepiau...dar ir rytdienai liko - nereiks vakarienes šeimai kliukinti
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 22:26)
Pšeprašam,  lutuke,  bet man jau ir paciai atsibodo tave palaikyti is gailesčio,  nes tu kandi ranka is kurios valgai. Nuo šiol pati atsimušinėk prieš moteris,  be mano palaikymo.

Nejuokink ir nustok nusisnekti su tokiais vejais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 22, 22:28)
As retai jauciu mesai dideli poreiki, tai kai nereik vyro maitint mesa, tai mielai ka vegetarisko pasidarau. Ir kad but kuo paprasciau biggrin.gif

As draugiškai dalinuosi mėsa su savo šuniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 22, 23:27)
Per tave bulvinių blynų užsimaniau, o kept tingiu.

Visai skanus per burokine patarkuoti. Reiks issikept kada biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 22:31)
Nejuokink  ir nustok nusisnekti su tokiais vejais mirksiukas.gif

Viskas, baigiam. Atstok.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 23:31)
As draugiškai dalinuosi mėsa su savo šuniu  biggrin.gif

O vyrui tik barsciai lieka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 22:31)
As draugiškai dalinuosi mėsa su savo šuniu  biggrin.gif

mano pirmas šuo taip "baliavodavo", kai buvo mano pirmi bandymai vegetare tapti dar mokykloje. Mamai aišku nesakydavau, tipo man labai įdomu "Labas rytas" ir negaliu valgyti virtuvėje, tai einu į saloną, kur tv. Nu ir aš košytes, daržovytes, o šuo visus ten kotletukus, karbonadukus tik niam, niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 22, 23:18)
O dabar pati sau esi kalta, todėl tai tau ir liks paslaptimi ir tu toliau prisigalvosi kažin ką ir mintyse manysi, kad mes tikriausiai nelaimingi, nusidirbę ar dar kokie nors.

Vos neapsiverkiau. Sitokia paslaptis. Nejuokink. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 22, 23:34)
mano pirmas šuo taip "baliavodavo", kai buvo mano pirmi bandymai vegetare tapti dar mokykloje. Mamai aišku nesakydavau, tipo man labai įdomu "Labas rytas" ir negaliu valgyti virtuvėje, tai einu į saloną, kur tv. Nu ir aš košytes, daržovytes, o šuo visus ten kotletukus, karbonadukus tik niam, niam biggrin.gif

Tu ka, pusryciams karbonadus kirsdavai? biggrin.gif
Atsakyti

kur dominuoja žalia spalva, aš taip juos vadinu, nes gali būti geltoni: ciberžolė, karis; raudoni - paprika ir t.t.
o žali, kur žalėsiukų daug. Gali pasigooglinti Viduržemio prieskoniai, labai skanus rinkinuka

ok, nu provanso zoleliu man googlint nereikia :)

Atsakyti

galvoji , jei tai pakartosi 10 k ir issipildys? biggrin.gif
nori idomaus pokalbio, zinot kazka apie kitus, dalinkis ir pati mirksiukas.gif

tu apie seksa arba nieko nesakai, arba nusisneki. Matosi iskart, kad meluoji apie tai, kaip jums ten gerai.

Atsakyti