Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 21:57)
Neturek žydiškos mados į klausimą atsakinėti klausimu.

o kodel? biggrin.gif gal as zyde?
siaip pati i mano klausimus klausima parasei mirksiukas.gif

Papildyta:
kaip manot ar buna normaliu vyru nevedusiu 40+ ? kazkaip kiek susipazystu, aisku, be tikslo kokio didesnio, bet tokie "idomus" pasirodo, tai galvoju, jei buti vienisai tokio amziaus, ne kas visai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 sausio 2019 - 22:11
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 22:10)
o kodel? biggrin.gif gal as zyde?
siaip pati i mano klausimus klausima parasei  mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip manot ar buna normaliu vyru nevedusiu 40+ ? kazkaip kiek susipazystu, aisku, be tikslo kokio didesnio, bet tokie "idomus" pasirodo, tai galvoju, jei buti vienisai tokio amziaus, ne kas visai...

Kokia tu sausa ir neidomi pašnekovė
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 22, 18:44)
Monteverte,

Pasidalink kokiu skaniu vegetarisku patiekalu vakarienei

aš paprastai gaminu, kad sveikiau būtų, nemarmalinu, tai nežinau ar tau skanu bus? Šiandien buvo edamame su morkom bei moliūgais + žali prieskoniai, garnyrui - ryžiai
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 22, 19:10)
Jiems ne skirtis reiketu, bet is viso nekurti santykiu. As suprantu, kad santykiuose reikia dirbti kai susitinka du labai skirtingi zmones ir jie nori vienas kita pakeisti pagal save, savo vertybes ir supratima.Laimi stipresnis, bet ar abu laimingi, abejoju.  Be asmeniskumu, bet tu daznai rasei, kad daug dirbai santykiuose, kad keitei vyra, nes tau daug kas netiko. Ir dabar jau esat panasus. Bet tokiuose santykiuose vienas dominuoja, uzgozia kita. Nenoreciau tokiu santykiu. Tu tikrinai vyro pasta, telefona, o jis tavo irgi?  Jei ir jis taip dare, reiskia abu nepasitikit vienas kitu ir abu vienodi. Ir tai salyginai gerai. Bet jei tikrintu tik vienas, tai kita zmogu toks elgesys turetu zeisti, zeminti. Negaleciau gyventi su zmogum, kuris manim nepasitiki. Ar man dirbti siuo klausimu reiketu? Leisti, kad sekiotu? Jei tavo vyras yra vegetaras del to, kad pats nori, tai gerai, bet  jei issiskirtumete ar jis tikrai ir toliau butu vegetaras? Ar vis del to  pradetu valgyt mesa su kita moterim? Pav. as zinau seima, kur vyras vegetaras jau kokie 10 m. Ir jokiu problemu nera. Zmona valgo mesa, vaikai irgi. Jie vienas kito norus gerbia. O galetu lesti smegenis.

As pritariu Hmmm.

Na jei tu būtum buvusi nuo pat pradžių normali, draugiška narė, neužsiciklinanti ant kažkokių ten nuoskaudų ir čia ta debilė cccc nesilankytų, tai aš mielai detalizuočiau kaip ten kas buvo, ką tiksliai keičiau ar nekeičiau, koks tiksliai tas darbas buvo ar nebuvo ir svarbiausia - kodėl. Ir kaip su tuo maniškis laimingas ar nelaimingas.
O dabar pati sau esi kalta, todėl tai tau ir liks paslaptimi ir tu toliau prisigalvosi kažin ką ir mintyse manysi, kad mes tikriausiai nelaimingi, nusidirbę ar dar kokie nors. Tegu, manyk, gal tu tada laimingesnė būsi ir mažiau kabinėsies prie žmonių? mirksiukas.gif
Atsakyti

aš paprastai gaminu, kad sveikiau būtų, nemarmalinu, tai nežinau ar tau skanu bus? Šiandien buvo edamame su morkom bei moliūgais + žali prieskoniai, garnyrui - ryžiai

kas yra zali prieskoniai?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 22, 21:33)
<p>Ot velnias, ir man nerodo.Taigi skaičiau. hmm.gif
</p><p>Vesk žodžius <em>keptas varškės sūris su daržovėmis</em>.Išmes bent kelis receptus, tikrai bus galima rinktis.
</p>

Prisiminiau apkepa, tai pasidalinsiu.
Apvirti makaronai, cukinija, pomidorai sviezi arba dziovinti arba abieju, fetos suris, alyvuogiu aliejaus apslakstymui, baziliko, cesnako, raudonelio. Darzoves supjaustyti. Nelabai smulkiais, viska sumaisyt ir i orkaite. Kiek min nepamenu, gal 15,bet kad nesudziutu.
Atsakyti
Pats skaniausias vegetarinis maistas:

Nuskuti bulves, sutarkuoji, imaisai kelis kiausinius ir kepi bulvinius blynus su mėsa...niam niam niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 22:12)
Kokia tu sausa ir neidomi pašnekovė

galvoji , jei tai pakartosi 10 k ir issipildys? biggrin.gif
nori idomaus pokalbio, zinot kazka apie kitus, dalinkis ir pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 22:52)
O tai prieš vyrą uodegos nepavizgini,  nepašoki ir net nepasimaivai neiprastai?

Kai zmogus gauna sekso karta i men, tai kokie dar vizginimai, kai is bado baigt gali vos papa nuoga pamates biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 22, 19:10)
Jei tavo vyras yra vegetaras del to, kad pats nori, tai gerai, bet  jei issiskirtumete ar jis tikrai ir toliau butu vegetaras? Ar vis del to  pradetu valgyt mesa su kita moterim? Pav. as zinau seima, kur vyras vegetaras jau kokie 10 m. Ir jokiu problemu nera. Zmona valgo mesa, vaikai irgi. Jie vienas kito norus gerbia. O galetu lesti smegenis.

idėją būti vegetarais ne aš viena sugalvojau, supranti? tu įsikandai kaip kvailė vieną postą iš konteksto, norėdama mane sunervinti? ar kokiu kitu tikslu? biggrin.gif kad neva jis skundėsi pupelėmis ar kuo ten dar...
bet jis ne todėl skundėsi, kvaišele, kad buvo verčiamas tapti vegetaru (omg biggrin.gif ) o tik todėl, kad aš dar prastokai gaminau, nesugalvojau visų produktų derinimo būdo, prieskonių neatitaikiau ir pan., nes nesinaudojau receptais, pati iš savo galvos viską dariau. Jis ne prie mėsos grįžti norėjo, o kad maistas būtų skanesnis.
Tai ar tau jau aišku pagaliau (nors tai jau esu tau rašiusi tikrai ir jau turėjo būti aišku, jei tau iš tikro rūpėtų teisybė, o ne rietenos) ar tapsi cvambalinės lygio ir nusirisi taip žemai, žemai, kad po pusmečio ir tau teks sukišti į gerklę žinutes, kurios jau buvo rašytos? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 21:47)
O kokiais pasamonais karts nuo karto apsirengiat miegame,  kad  nebutu rutinos?  biggrin.gif  biggrin.gif

vat daktarės dar ir neturiu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 22:24)
galvoji , jei tai pakartosi 10 k ir issipildys?  biggrin.gif
nori idomaus pokalbio, zinot kazka apie kitus, dalinkis ir pati  mirksiukas.gif

Pšeprašam, lutuke, bet man jau ir paciai atsibodo tave palaikyti is gailesčio, nes tu kandi ranka is kurios valgai. Nuo šiol pati atsimušinėk prieš moteris, be mano palaikymo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 22, 22:23)
Pats skaniausias vegetarinis maistas:

Nuskuti bulves,  sutarkuoji,  imaisai kelis kiausinius ir kepi bulvinius blynus su mėsa...niam niam niam  biggrin.gif

Per tave bulvinių blynų užsimaniau, o kept tingiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 22, 23:18)

As retai jauciu mesai dideli poreiki, tai kai nereik vyro maitint mesa, tai mielai ka vegetarisko pasidarau. Ir kad but kuo paprasciau biggrin.gif
Atsakyti