Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 23, 22:25)
Jeigu mes abi fainos, yra tikimybė, kad gali būti ir daugiau fainų žmonių biggrin.gif o laikas turi ateiti pats mirksiukas.gif
Knygos jau nebeparašyčiau biggrin.gif nublanko įspūdžiai, detalių nebepamenu, emocijos išblėso. O ir nebenorėčiau, tas etapas buvo.

man laikas atejo, tik su tuo fainumu kaip cia pasakius biggrin.gif skonio reikalas ax.gif
gaila, kad tokia proga praleista biggrin.gif butu bestseleris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 09:46)
p.s. bet šiap, mergos, žiauru, kaip suprantu - jokio bendravmo realybėje. čia jūsų realybė.  rolleyes.gif

O mes ir realybeje bendraujame su SM narem. Tos kurios gyvena viename mieste susitikimus daznus organizuoja. Susibegimus. Eina i kinus kartu ar i kluba. Organizuojame Gran mytus, kai atvaziuojam tos, kurios gyvena uzsienyje. Jubiliejus, vestuves kartu atsokame. Viena kitos paslaugomis(pagal darbo pobudi) naudojames. Viena kitos vaikus padaboja ir dovanomis keiciasi. Pagelbeja viena kitai. wub.gif Ir apnakvindina, jei reikia.

Jei nebutu onlines, nebuciau susipazinusi su tiek daug sauniu merginu!. Daug ka ismokau ir suzinojau butent is forumo. mirksiukas.gif

QUOTE(kin @ 2018 06 23, 09:55)
As zinau daug zmoniu, kurie susipazino internetu. Nematau tame nieko blogo. Koks skirtumas, kur sutinki zmogu, svarbu, kad sutinki.
Bendravimas yra ir realybeje, tik kitomis temomis 😉 idomiai atrodytu misrioje kompanijoje apie reikalavimys vyrams kalbeti 😁
Tai jei tema "uznese", tai ko nebendraut forume? 😀

Sutinku. mirksiukas.gif
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 23, 14:56)
<p>Given,labiausiai kenksminga gyventi.</p><p>Nesureiksminkit tiek to savo gyvenimo,is esmes tai tik kiekvienai jusu jis toks svarbus. Ispraustiems i remus irgi teks mirti,ir nebutinai veliau uz tuos su zalingais iprociais.Dauguvietyte snapsa pyle,cigarus pese,gyveno ir gyveno....</p><p>Spekit,katriems bus lengviau su mirtim susitaikyt,ligotiems,ar sveikiems? biggrin.gif </p>

Mano anyta ruke iki pat savo mirties. Jai buvo 88 metai. As daugiau tikiu, kad ilgaamziai pragyvena ilgiau, nuo paveldimu ligu nebuvimo.

Mano tetis pragyveno 97 metus. Neruke ir nevartojo alkoholio. Maitinosi sveikai. Bet valge ir mesa ir zuvi. . Jei jis sirgtu kokia liga, tai manau, nepragyventu tiek.

Mano nuomone, zmones gyvena, taip, kaip nori. Taip, kaip jiems atrodo geriausiai. mirksiukas.gif

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 23, 16:38)

ir negydytojai ten tada pas tave, o lopetos smile.gif

Prajuokinai su ta lopeta. Buvau ir pamirsusi sita zodi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 23, 21:38)
ar ne jus raset, kad butumet su buvusia drauge, jei butu gera? kazkas tokio  ax.gif

Drauges nebuvau pasirinkes, ji buvo pati priskretus. Jeii butu gera- buciau pasirinkes. Tada butu kitokie santykiai.

Jei sakysim turi drauge- tai esi vienas.
Analogiskai - jei lektuve papuole miela kaimyne, tai juk ji nepasidaro antra puse.

Tai ne santuokos sertifikato klausimas, tai sukurimas YPATINGU santykiu.

Ziuriu moteris cia SM, ne vienai tokie santykiai patiktu, bet praktiskai nera tokiu kurios galetu ta kurti. Gal kai kurios pasistengtu...

Jei paimam fantastini varianta - reiktu eiti su forumietemis i pasimatymus, tai jau esminius dalykus zinociau. Kaip giliai masto, kaip pyksta, mazdaug vertybes.
Chemija? Kai kam chemija - . mesa, man didesne dalis chemijos - asmenybe, ja puikiai galima pajusti internetu. Ir perduoti, ARbe perduoti kazka atstumiancio kad nesikabintu, kam nereikia

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 10:32)
Jei paimam fantastini varianta - reiktu eiti su forumietemis i pasimatymus

Čia jau nebe fantastika. Čia siaubo trileris būtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 10:59)
Čia jau nebe fantastika. Čia siaubo trileris būtų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Galima susitikti ten kur budi policija apsauginiai ir paprasyti, kad va zadu susitikti su vienu nelabai prognozuojamu, gal galit uzmesti kartais aki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 24 birželio 2018 - 10:02
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 23, 21:33)
Kraupiai man tai skamba.
As bunu su saviske, NES JA PASIRINKAU. Jei ji bus bloga, tai tiesiog busiu maziau laimingas, bet nesvarstyciau klausimu buti nebuti... na nebent kokie visiski ekstreemai.

Pasirinkau aisku kad tiko, bet ne bunu, kad tinka.

Ji taip pat masto. Juokingai skamba, kai kas sako, kad myliu nes man gera su juo, ar bunu, kad gera.

Nieko neesiskiria nuo - myliu nes gerai moka

Nu tai palaukite. Dabar daleiskime aš būdama sveika ir įgali, imsiu tarkime nesiprausti, sugalvosiu, kad ai man nesmirda. Arba tarkime imsiu į kitus dairytis, romanus vesti, tipo man vieno maža. Arba imsiu lošti ir pralošiu visus pinigus, tikindama, kad aš vistiek išlošiu biggrin.gif Nueisiu sumušiu jo senus tėvus, kad į mane kreiviau pažiūrėjo arba išmesiu vaiką per balkoną specialiai.
Tai ką, jis turi lochu būti ir viską toleruoti? Ir vistiek aiškinti kaip mane myli, nes kažkada prisiekė?

Visai kitas reikalas yra, jei man ar šeimai atsitiktų kokia nelaimė, tai aišku, kad būtų baisus žmogus, jei paliktų. Ir šiaip galiu didžiuotis juo ir savimi, kad tokį išsirinkau, nes ekstremaliomis sąlygomis jis jau ne kartą ištestuotas ior pasiteisinęs, nes mes neramūs žmogeliai, dabar jau mokame gyventi, turime tam tikras priemones, bet anksčiau visko būdavo, esame įsivėlę į tam tikrus "nuotykius", įskaitant už Lietuvos ribų, kur niekam nepasiskųsi, padarys tave nekaltai kaltu ir t.t. Tai koks nerimtas, bailys, negebantys jokio streso pakelti, tai gal ir paliktų. Bet manasis to nepadarė.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 10:32)
Drauges nebuvau pasirinkes, ji buvo pati priskretus. Jeii butu gera- buciau pasirinkes. Tada butu kitokie santykiai.

Stai ir patvirtinot, ka sakiau - moteris jus pasirinko, o jus jos - ne. Ji norejo sukurti santykius, o jus - ne. Ji atidave daug saves tam, o jusu tenai nuo pat pradziu net nebuvo.
Todel nieko ir nepavyko, todel ji jums ir nebuvo gera. Nes jus nenorejot buti tuose santykiuose, todel ji jums ir netiko.
Zmones turi savybe matyti selektyviai-tai ka nori matyti.
Ji norejo jumyse matyti gerus dalykus, o jus joje - blogus. Kad patvirtintumet sau, kad ir teisingai, kad jos nepasirinkot, kad is tiesu ji nera gera.
Visai gali buti, kad ji ne moteris, o auksas, tik jums reikejo balto papludimio smelio...
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 23, 22:08)
Bet laikas eina, vyksta pokyčiai ir mano pažinčių portalo pabaiga drybso šalia manęs ir žiūri fulę. Už švedus serga. Aš irgi bigsmile.gif

Nu va, gi vokiečiai šaunesni smile.gif Per amžius susumavus, jie visada prasiverždavo įvairiose srityse. Dabar tik ta dūra M. "vadovė" juos nusmukdė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 11:10)
Nu va, gi vokiečiai šaunesni smile.gif  Per amžius susumavus, jie visada prasiverždavo įvairiose srityse. Dabar tik ta dūra M. "vadovė" juos nusmukdė

Jus manot, kad palaikymo nusipelno tik sauniausi? Tik pirmaujantys?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 11:07)
Stai ir patvirtinot, ka sakiau - moteris jus pasirinko, o jus jos - ne. Ji norejo sukurti santykius, o jus - ne. Ji atidave daug saves tam, o jusu tenai nuo pat pradziu net nebuvo.
Todel nieko ir nepavyko, todel ji jums ir nebuvo gera. Nes jus nenorejot buti tuose santykiuose, todel ji jums ir netiko.
Zmones turi savybe matyti selektyviai-tai ka nori matyti.
Ji norejo jumyse matyti gerus dalykus, o jus joje - blogus. Kad patvirtintumet sau, kad ir teisingai, kad jos nepasirinkot, kad is tiesu ji nera gera.
Visai gali buti, kad ji ne moteris, o auksas, tik jums reikejo balto papludimio smelio...

Zinot, pilna istoriju, kai MANIAKAI isiziuri ir pasirenka savo AUKAS (atsiprasau, mylimasias pagal jusu terminus).
Tos aukos irgi matyt, gal kazkada sutinka susitikti, gal nusisypso gal nepasiuncia nx. Ir maniakui tai zalia sviesa "investuoti i santykius", gal net koki rusi paruosti "mylimosios" laikymui?

Apie ka as?
Normalus zmones mato ir kita, o ne ignoruoja, kaip koki daikta ir investuoja is savo fantazijas ir dogmas.

Taigi, pries dalinant auksa ar balta smeli ar dar kokia "smulkmena" - reikia pirma duodi vertinga dalyka - jautruma, mokejima suprasti, atsizvelgima

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 11:06)
Nu tai palaukite. Dabar daleiskime aš būdama sveika ir įgali, imsiu tarkime nesiprausti, sugalvosiu, kad ai man nesmirda. Arba tarkime imsiu į kitus dairytis, romanus vesti, tipo man vieno maža. Arba imsiu lošti ir pralošiu visus pinigus, tikindama, kad aš vistiek išlošiu biggrin.gif Nueisiu sumušiu jo senus tėvus, kad į mane kreiviau pažiūrėjo arba išmesiu vaiką per balkoną specialiai.

Jus palaukite. Vardijate kazkokiu psichiniu ar zeku problemas. Gyvenime, gal ne tokiose aplinkose gyvenam?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 11:10)
Nu va, gi vokiečiai šaunesni smile.gif  Per amžius susumavus, jie visada prasiverždavo įvairiose srityse. Dabar tik ta dūra M. "vadovė" juos nusmukdė

Netiesa. Vokieciai patys nussivaziave,, ir smuko jau senai. Viskas Vokietijoje is inercijos, nzn ar ilgai temps.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 11:19)
Taigi, pries dalinant auksa ar balta smeli ar dar kokia "smulkmena" - reikia pirma duodi vertinga dalyka - jautruma, mokejima suprasti, atsizvelgima

Jus ikiso i rusi ir neisleido?
Taigi kokiu budu moteris jus taip ikalino, kad negalejot pasakyti, kad jos nenorit, apsisukti ir iseiti?
Jusu ivardintos savybes turi buti is abieju zmoniu puses, is jusu puses to nebuvo. Sunku suprasti, kai zmogus atvirai nepasako, sunku pajausti, kai kitas maskuoja savo nejautruma kitam zmogui, sunku atsizvelgti, kai nesimato, i ka.
Jei buvot su moterimi, ji mane, kad jus ja pasirinkot. Jus davet pagrinda taip manyti, sukelet nepagristus lukescius, pasinaudojot jos pasitikejimu. Elgetes nesaziningai. Ir kaltinat del visko ja. Uztai, kad ji norejo buti su jumis, uztai, kad pasitikejo.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 24, 09:11)
Mano anyta ruke iki pat savo mirties. Jai buvo 88 metai. As daugiau tikiu, kad ilgaamziai pragyvena ilgiau, nuo paveldimu ligu nebuvimo.

Mano tetis pragyveno 97 metus. Neruke ir nevartojo alkoholio. Maitinosi sveikai. Bet valge ir mesa ir zuvi. . Jei jis sirgtu kokia liga, tai manau, nepragyventu tiek. 

as galvoju, kad viena didziausiu itaku yra emocinis pagrindas. zmones, kurie yra geros sirdies, nemoka nesioti pykcio, nepavydi, atleidzia (is tikruju, o ne tik taip sako), gyvena kur kas ilgiau uz kitus. smile.gif
Atsakyti