QUOTE(kin @ 2018 06 24, 11:07)
Stai ir patvirtinot, ka sakiau - moteris jus pasirinko, o jus jos - ne. Ji norejo sukurti santykius, o jus - ne. Ji atidave daug saves tam, o jusu tenai nuo pat pradziu net nebuvo.
Todel nieko ir nepavyko, todel ji jums ir nebuvo gera. Nes jus nenorejot buti tuose santykiuose, todel ji jums ir netiko.
Zmones turi savybe matyti selektyviai-tai ka nori matyti.
Ji norejo jumyse matyti gerus dalykus, o jus joje - blogus. Kad patvirtintumet sau, kad ir teisingai, kad jos nepasirinkot, kad is tiesu ji nera gera.
Visai gali buti, kad ji ne moteris, o auksas, tik jums reikejo balto papludimio smelio...
Zinot, pilna istoriju, kai MANIAKAI isiziuri ir pasirenka savo AUKAS (atsiprasau, mylimasias pagal jusu terminus).
Tos aukos irgi matyt, gal kazkada sutinka susitikti, gal nusisypso gal nepasiuncia nx. Ir maniakui tai zalia sviesa "investuoti i santykius", gal net koki rusi paruosti "mylimosios" laikymui?
Apie ka as?
Normalus zmones mato ir kita, o ne ignoruoja, kaip koki daikta ir investuoja is savo fantazijas ir dogmas.
Taigi, pries dalinant auksa ar balta smeli ar dar kokia "smulkmena" - reikia pirma duodi vertinga dalyka - jautruma, mokejima suprasti, atsizvelgima
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 11:06)
Nu tai palaukite. Dabar daleiskime aš būdama sveika ir įgali, imsiu tarkime nesiprausti, sugalvosiu, kad ai man nesmirda. Arba tarkime imsiu į kitus dairytis, romanus vesti, tipo man vieno maža. Arba imsiu lošti ir pralošiu visus pinigus, tikindama, kad aš vistiek išlošiu
Nueisiu sumušiu jo senus tėvus, kad į mane kreiviau pažiūrėjo arba išmesiu vaiką per balkoną specialiai.
Jus palaukite. Vardijate kazkokiu psichiniu ar zeku problemas. Gyvenime, gal ne tokiose aplinkose gyvenam?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 11:10)
Nu va, gi vokiečiai šaunesni
Per amžius susumavus, jie visada prasiverždavo įvairiose srityse. Dabar tik ta dūra M. "vadovė" juos nusmukdė
Netiesa. Vokieciai patys nussivaziave,, ir smuko jau senai. Viskas Vokietijoje is inercijos, nzn ar ilgai temps.