Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 15:05)
Darbas su savimi. Bet ne dėl kupinų meilės santykių. Meilė čia nė prie ko.

o del ko tada?
santykiu kupinu meiles nenorit, o kokiu santykiu norit? pilnu pykcio ir neapkantos, pagiezos? ar meile atskirai ir santykaii irgi atskirai? biggrin.gif jau neber prie ko pirkibt? biggrin.gif

Monteverte teisngai pasake, kai norima sneketis, tai suprantama, kas tureta omeny, o kai norima prisip***, tai jau ir meile ne prie ko prie santykiu ir ne prie ko prie darbo su savim atsiranda. biggrin.gif

man vis keista, koks daznai kyla puolimas vien issakisu kakzokias mintis, neina kitaip ? paprasciausiai issakyti savo poziuri? bandau suprasti to priezastis.
Atsakyti
Man atrodo, kad nesusišnekama dar ir todėl, kad skirtingiems žmonėms meilė skirtingai juntama.
Juk ne visi mes mylime vienodai, nenuneigsim to ar ne?
Vieni myli besąlygiškai, kiti su sąlygom. Bet negali sakyti, kad tie, kurie myli su sąlygom - nemyli iš tiesų. Myli, myli taip, kaip geba. Meilė neišmatuojama, todėl ir nenuginčys niekas to smile.gif
O kai myli su sąlygom, tai ir pats stengiesi, nes ir sau statai sąlygas. Tada ir pavadini tai darbu, nes nedarai kažkokių kvailysčių visiškų su mintim, ai, gi myli, atleis, supras, viskas galima.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 22, 15:18)
Man atrodo, kad nesusišnekama dar ir todėl, kad skirtingiems žmonėms meilė skirtingai juntama.
Juk ne visi mes mylime vienodai, nenuneigsim to ar ne?
Vieni myli besąlygiškai, kiti su sąlygom. Bet negali sakyti, kad tie, kurie myli su sąlygom - nemyli iš tiesų. Myli, myli taip, kaip geba. Meilė neišmatuojama, todėl ir nenuginčys niekas to smile.gif
O kai myli su sąlygom, tai ir pats stengiesi, nes ir sau statai sąlygas. Tada ir pavadini tai darbu, nes nedarai kažkokių kvailysčių visiškų su mintim, ai, gi myli, atleis, supras, viskas galima.

Manau, dauguma musu visgi su slaygom myli, gal ne tiek myli, kiek pasilieka kartu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 15:12)
man vis keista, koks daznai kyla puolimas vien issakisu kakzokias mintis, neina kitaip ? paprasciausiai issakyti savo poziuri? bandau suprasti to priezastis.

Gal matot puolimą ten, kur jo nėra? Aš asmeniškai Jūsų nepuolu. Pamačiau mintį, pabandžiau pasiaiškinti jos turinį. Tai, kad aš nemanau, jog dirbu santykiuose, reiškia tik mano požiūrį. Savo santykiuose aš nedirbu. Nei dėl meilės, nei dėl dar ko nors. Ir tiek. Jūs su manim nesutinkat, bet aš to nelaikau puolimu.

Nu nebent čia ne man buvo taikyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 sausio 2019 - 15:37
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 15:35)
Gal matot puolimą ten, kur jo nėra? Aš asmeniškai Jūsų nepuolu. Pamačiau mintį, pabandžiau pasiaiškinti jos turinį. Tai, kad aš nemanau, jog dirbu santykiuose, reiškia tik mano požiūrį. Jūs su manim nesutinkat, bet aš to nelaikau puolimu.
Nu nebent čia ne man buvo taikyta smile.gif

taip tikrai ne tik jum, jusu pirmoje zinuteje buvo tik siek tiek sarkazmo, kituose kitu nariu zinutesi buvo daug daugiau neigiamo nusiteikimo.

o ka jus darot gyvenime, kaip jusu santykiai kuriasi patys?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 15:39)
taip tikrai ne tik jum, jusu pirmoje zinuteje buvo tik siek tiek sarkazmo, kituose kitu nariu zinutesi buvo daug daugiau neigiamo nusiteikimo.
o ka jus darot gyvenime, kaip jusu santykiai kuriasi patys?

Tai sarkazmas pas mane tiesiog gaunasi. Jis į nieką tiesiogiai nenukreiptas.

Aš leidžiu žmogui šalia manęs būti. Žmogus leidžia būti man. Ir tiek. Gal padeda tai, kad aš nerėkiu, nebambu, nereikalauju neįmanomų dalykų. Nereikalauju iš jo būti mano kopija arba klonu. Antra pusė iš manęs taip pat. Jei kas nepatinka, aš pasakau. Vieną kartą. Bet aš nematau prasmės pykti už tai, kad žmogus nėra tobulas mano įgeidžių tenkintojas. Yra dalykų, su kuriais negalėčiau gyventi. Kol kas jis tų dalykų nedaro. Jei darytų, spręsčiau - keisti savo požiūrį ar keisti santykį. Kol kas to nereikėjo daryti. Mano nuomone, tiesiog sutampa esminės mūsų vertybės ir požiūriai. O smulkmenos lieka kiekvienam savo. Tai ir dirbti nėra dėl ko. Iš kitos pusės, jei į vyrus būtų tekęs netyčia koks isterikas, nu tai irgi matyt santykių baigtis būtų aiški. Nuolatiniame diskomforte su savimi dirbti vien tam, kad santykį išlaikyti, man nebūtų tinkama išeitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 sausio 2019 - 15:47
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 15:47)

Tai jus is tu zmoniu, kur minejau, ateje abu matomai is gana harmoingu seimu, mate normalaus bendravimo pvz ir t.t., patys harmoningi,todel ir dirbti maziau su savim reikia, bet tikriausiai suprantat, kad tokiu zmoniu nera daug?
Bet, jei pats esi su daugeliu spygliu ir kitas toks, aisku gali netureti santykiu visai ar vis ieskoti to idealiojo, arba gali su tais savo spygliais dirbti. Kiekvienas renkasi.

as nesakyciau dirbti vien tam,kad santyki islaikyti, palamai tikslas, ne kad islaikyti, o esamus gerinti, kad abiem juose gera butu, galima aisku issiskirti, bet tai is esme snieko ginepakeis, jei zmogu myli, bus taip pat skaudu be jo, o gyvent nesikeiciant ir apbiem veinas kita skaudinant irgi ne iseitis, Man darbas su savim, tai yra del saves, savo tobulejimo savu spygliu zulinimo, o santykiai geri - tai kaip bonusas, jei jie kada tokie bus is vis biggrin.gif Jei visai tiksliai: santyki su savim reikia draugiska pirmiausia susikurti, kai esi labai toli nuo tobulumo ir harmonijos.

Geras pvz tema nuo mane skencia visi, nei ji gi neblogas zmogus, nei jos vyras, o va kencia bent ji tikrai, ir ka daryti vel skirtis? ar ka keisti? o keitimas ir bus darbas su savim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 sausio 2019 - 16:12
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 16:10)
Tai jus is tu zmoniu, kur minejau, ateje abu matomai is gana harmoingu seimu, mate normalaus bendravimo pvz ir t.t., patys harmoningi,todel ir dirbti maziau su savim reikia,  bet tikriausiai suprantat, kad tokiu zmoniu nera daug?
Bet, jei pats esi su daugeliu spygliu ir kitas toks, aisku gali netureti santykiu visai ar vis ieskoti to idealiojo, arba gali su tais savo spygliais dirbti. Kiekvienas renkasi.

as nesakyciau dirbti vien tam,kad santyki islaikyti, palamai tikslas, ne kad islaikyti, o esamus gerinti, kad abiem juose gera butu, galima aisku issiskirti, bet tai is esme snieko ginepakeis, jei zmogu myli, bus taip pat skaudu be jo, o gyvent nesikeiciant ir apbiem veinas kita skaudinant irgi ne iseitis, Man darbas su savim, tai yra del saves, savo tobulejimo savu spygliu zulinimo, o santykiai geri - tai kaip bonusas, jei jie kada tokie bus is vis  biggrin.gif Jei visai tiksliai: santyki su savim reikia draugiska pirmiausia susikurti, kai esi labai toli nuo tobulumo ir harmonijos.

Bet kartais kaktusai vienas su kitu gyvena, badosi ir vargo nemato. Abu laimingi ir patenkinti.
Kartais santykyje dirba vienas. Dvigubu etatu. Ir vis tiek š... gaunasi. Kartais abiem pofig ir jie šiknos grioveliu abu šalia vienas kito plaukia. Kartais abu dirba, pagalbos ieško, keičiasi įšilę ir vis tiek nieko nesigauna. Kartais žmogus dirba dirba su savo spygliais tiek, kad kita pusė nebepažįsta su kuo gyvena ir dėl to išeina. Be to, kas yra spyglys - vienam spyglys, kitam - pūkas. Nusirausi spyglius, sakys kad skūra negraži, nusidirsi skūrą - fe, kaip bjauru gali pasidaryti. Tam, kuriam netinki, niekada ir neįtiksi.

Atitinkamai aš manau, kad darbas gali būti tik dėl savęs. Sutinku, kad pirmiausia su savimi reikia harmonijoj būti. O tada matai, ar verta santykį saugoti. Ar santykis su kitu žmogumi harmonijoj (kad ir kokia forma ji būtų) gaunasi. Kai kurie santykiai nėra verti būti saugomi. Kartais reikia mokėti ir paleisti.

Vat pareikalautų Jūsų vyras, kad mėsą pradėtumėt valgyti. Nu nes nebegali jis. Nusibodo. Pradėtumėt? Turbūt ne. Bent jau aš Jūsų vietoje nepradėčiau (jei mano vertybės būtų prieš mėsos valgymą). Galima būtų apkaltinti, kad nedarau visko, ką galėčiau, kad santykis geras būtų. Nu nedarau, taip. Ir nedarysiu. Priimk mane tokią, kokia esu, arba ne. Kitas variantas - paminu savo vertybes ir darau, dirbu. Bet viduje tai š... Man taip nepriimtina būtų. Kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 sausio 2019 - 16:21
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 16:17)
Bet kartais kaktusai vienas su kitu gyvena, badosi ir vargo nemato. Abu laimingi ir patenkinti.

kertinis žodis - kartais. O juk kaktusų daug yra, tiesa? Tai vat dėl to, kad daugiau tos laimės ir harmonijos taro kaktusų būtų, tai ir tenka padirbėti, nes antraip dviems kaktusams teks skirtis ir ieškotis po amebą, bet kažin ar bus patenkinti? smile.gif Jie gal ir pragyvens, bet tai vargšė ameba... smile.gif Ar tik po to nerašys Kertelėje sieloje, kad žudytis nori? mirksiukas.gif
Todėl gerai yra du dirbantys kaktusai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 22, 16:20)
kertinis žodis - kartais. O juk kaktusų daug yra, tiesa? Tai vat dėl to, kad daugiau tos laimės ir harmonijos taro kaktusų būtų, tai ir tenka padirbėti, nes antraip dviems kaktusams teks skirtis  ir ieškotis po amebą, bet kažin ar bus patenkinti? smile.gif Jie gal ir pragyvens, bet tai vargšė ameba... smile.gif Ar tik po to nerašys Kertelėje sieloje, kad žudytis nori? mirksiukas.gif
Todėl gerai yra du dirbantys kaktusai smile.gif

Jei daug, tai gal būti kaktusu yra normalu? Kaip papildžiau ankstesnėj žinutėj: kas yra spyglys? vienam - spyglys, kitam - pūkas. Nusirausi spyglius, sakys kad skūra negraži, nusidirsi skūrą - fe, kaip bjauru gali pasidaryti ir t.t. Tam, kuriam netinki, niekada ir neįtiksi.

Šiaip man netrukdo. Jei kas nors patenkinti santykyje dirbdami, tai valio. Jei dar ir teigiamas rezultatas gaunasi - super. Čia tik mano požiūris ir nieko daugiau. Į jokią absoliučią tiesą nepretenduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 sausio 2019 - 16:24
Jus gal atskirkit nora del bendro gyvenimo kazka aukoti, nuo paties darbo.

Jei abu pasiruose taikytis, tai belieka tik meiliai sutarti, kiek cia km verta ir t.t.
O jei problema, kad nera noro nusileist, tai jau visai kas kita, tada vienai pusei nusileist ir neverta.

Atsakyti
Atėjo Idomucia ir tarė - ką visiems atskirt reikia, kas svarbu ir kada neverta biggrin.gif Trumpai ir aiškiai biggrin.gif
Atsakyti