QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 16:10)
Tai jus is tu zmoniu, kur minejau, ateje abu matomai is gana harmoingu seimu, mate normalaus bendravimo pvz ir t.t., patys harmoningi,todel ir dirbti maziau su savim reikia, bet tikriausiai suprantat, kad tokiu zmoniu nera daug?
Bet, jei pats esi su daugeliu spygliu ir kitas toks, aisku gali netureti santykiu visai ar vis ieskoti to idealiojo, arba gali su tais savo spygliais dirbti. Kiekvienas renkasi.
as nesakyciau dirbti vien tam,kad santyki islaikyti, palamai tikslas, ne kad islaikyti, o esamus gerinti, kad abiem juose gera butu, galima aisku issiskirti, bet tai is esme snieko ginepakeis, jei zmogu myli, bus taip pat skaudu be jo, o gyvent nesikeiciant ir apbiem veinas kita skaudinant irgi ne iseitis, Man darbas su savim, tai yra del saves, savo tobulejimo savu spygliu zulinimo, o santykiai geri - tai kaip bonusas, jei jie kada tokie bus is vis
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jei visai tiksliai: santyki su savim reikia draugiska pirmiausia susikurti, kai esi labai toli nuo tobulumo ir harmonijos.
Bet kartais kaktusai vienas su kitu gyvena, badosi ir vargo nemato. Abu laimingi ir patenkinti.
Kartais santykyje dirba vienas. Dvigubu etatu. Ir vis tiek š... gaunasi. Kartais abiem pofig ir jie šiknos grioveliu abu šalia vienas kito plaukia. Kartais abu dirba, pagalbos ieško, keičiasi įšilę ir vis tiek nieko nesigauna. Kartais žmogus dirba dirba su savo spygliais tiek, kad kita pusė nebepažįsta su kuo gyvena ir dėl to išeina. Be to, kas yra spyglys - vienam spyglys, kitam - pūkas. Nusirausi spyglius, sakys kad skūra negraži, nusidirsi skūrą - fe, kaip bjauru gali pasidaryti. Tam, kuriam netinki, niekada ir neįtiksi.
Atitinkamai aš manau, kad darbas gali būti tik dėl savęs. Sutinku, kad pirmiausia su savimi reikia harmonijoj būti. O tada matai, ar verta santykį saugoti. Ar santykis su kitu žmogumi harmonijoj (kad ir kokia forma ji būtų) gaunasi. Kai kurie santykiai nėra verti būti saugomi. Kartais reikia mokėti ir paleisti.
Vat pareikalautų Jūsų vyras, kad mėsą pradėtumėt valgyti. Nu nes nebegali jis. Nusibodo. Pradėtumėt? Turbūt ne. Bent jau aš Jūsų vietoje nepradėčiau (jei mano vertybės būtų prieš mėsos valgymą). Galima būtų apkaltinti, kad nedarau visko, ką galėčiau, kad santykis geras būtų. Nu nedarau, taip. Ir nedarysiu. Priimk mane tokią, kokia esu, arba ne. Kitas variantas - paminu savo vertybes ir darau, dirbu. Bet viduje tai š... Man taip nepriimtina būtų. Kiekvienam savo