Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 12:38)
vadinasi jus abu su vyru tobuli arba robotai  mirksiukas.gif tobulejimas yra darbas, saves keitimas i gera, taikymasis su kito trukumais ir savo trukumu salinimas, savo neigiamu emociju, jausmu suvaldymas ir t.t.

Pfff. Tobulėjimas ir vidiniai pokyčiai yra dėl manęs. Ir tiek, kiek man to reikia arba kiek aš pati to noriu. O ne dėl vyro. O su kito trūkumais aš nei taikausi, nei ne. Aš juos priimu. Kitus žmones aš priimu tokius, kokie jie yra. Arba tokius, kokiais jie tampa. Su kai kuriais gyvenimo kelias eina šalia. Su kitais - išsiskiria. Prie ko čia darbas dėl meilės? Su kuo čia dirbt?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 12:33)
Jopštararai, su vaikais meilę kurti - darbas, su vyru - darbas, tėvais - darbas, dar kažką jei myli - dar darbo, iš kur to laiko rasti dar ir SM dirbti? unsure.gif Kada gyvent, kai pagalvoji? Nors gal ne visiems reikia, aišku. Tiesiog gyventi ir būti.

su vaikais ne meile kurti reikia, o vaikus auginti ir ugdyti reikia, o kad vaikus ugdyti, tai pirma save reikia ugdyti , ir tai visa yra darbas, nuo fizines prieziuros tvakra, svara, maistas iki dvasiniu dalyku, vaiko supratimo, pazinimo, sudarymo salygu ugdyti talentus, mokyti tvarkytis su neigiamais dalykais. Jums visa tai irgi ne darbas, vaikai patys auga kaip zole lauke ar ne, nors ir zole pjaunam taigi dirbam prie jos. biggrin.gif
Gyvenimas ir yra darbas, musu sirdis , inkstai ,kepenys ir t.t. niekad nenustoja dirbti, o kai nustoja, ateina mirtis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 12:42)
Pfff. Tobulėjimas ir vidiniai pokyčiai yra dėl manęs. Ir tiek, kiek man to reikia arba kiek aš pati to noriu. O ne dėl vyro. O su kito trūkumais aš nei taikausi, nei ne. Aš juos priimu. Kitus žmones aš priimu tokius, kokie jie yra. Arba tokius, kokiais jie tampa. Su kai kuriais gyvenimo kelias eina šalia. Su kitais - išsiskiria. Prie ko čia darbas dėl meilės? Su kuo čia dirbt?

tai viskas visada yra DEL MUSU PACIU.
Priemimas ir taikymasis ta pati reiksme.
su savim
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 22, 12:42)
Dar ir metaforų neįkerti. Va šioje srityje galėtum ir padirbėti.
Papildyta:

Ir ką čia naujo kažkam pasakei?

tikrai pagalvojau, kad voverys ismoko rasyti ne? neteisingai supratau lotuliukas.gif

o apalmai ar imanoma kazka naujo pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 12:42)
su vaikais ne meile kurti reikia, o vaikus auginti ir ugdyti reikia, o kad vaikus ugdyti, tai pirma save reikia ugdyti , ir tai visa yra darbas, nuo fizines prieziuros tvakra, svara, maistas iki dvasiniu dalyku, vaiko supratimo, pazinimo,  sudarymo salygu ugdyti talentus, mokyti tvarkytis su neigiamais dalykais. Jums visa tai irgi ne darbas, vaikai patys auga kaip zole lauke ar ne, nors ir zole pjaunam  taigi dirbam prie jos.  biggrin.gif
Gyvenimas ir yra darbas, musu sirdis , inkstai ,kepenys ir t.t. niekad nenustoja dirbti, o kai nustoja, ateina mirtis  mirksiukas.gif

Jūs sakėt, kad "susikurti su vyru meiles kupinus santykius yra darbas" ir kad meilė visiems yra viena. Tai jei su vyru reikia kurti, tai ir su vaikais tada reikia. Jei jau vienodai viskas. Vaikus auginti - darbas. Mylėti - ne. Galima gyventi kartu ir rūpintis butimi bei savišvieta nemylint. Galima mylėti žmogų, kurio visai nėra šalia ir niekada šalia nebus. Tiesiog mylėti. Tam darbo jokio nereikia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 12:45)

Tai prie ko čia meilės kūrimas su kitu žmogumi? Nu nebent pagal Idomucia teoriją, kai save laužai pagal kito fantazijas. Tada tai jo, darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 sausio 2019 - 12:58
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 12:59)
Jūs sakėt, kad "susikurti su vyru meiles kupinus santykius yra darbas" ir kad meilė visiems yra viena. Tai jei su vyru reikia kurti, tai ir su vaikais tada reikia. Jei jau vienodai viskas. Vaikus auginti - darbas. Mylėti - ne. Galima gyventi kartu ir rūpintis butimi bei savišvieta nemylint. Galima mylėti žmogų, kurio visai nėra šalia ir niekada šalia nebus. Tiesiog mylėti. Tam darbo jokio nereikia.
Papildyta:
Tai prie ko čia meilės kūrimas su kitu žmogumi? Nu nebent pagal Idomucia teoriją, kai save laužai pagal kito fantazijas. Tada tai jo, darbas.

Santykius kurti , ne meile kurti, yra darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 14:35)
Santykius kurti , ne meile kurti, yra darbas  doh.gif

Ar tik nesiginčijama dėl sąvokos.
Aš dėl santykių nedirbu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 22, 14:39)
Ar tik nesiginčijama dėl sąvokos.
Aš dėl santykių nedirbu.

Dirbti reikia ne del santykiu, del saves. Kad santykius gerus susikurtum, pilnus meiles, ir reikia dirbti su savim, del saves. Geri santykiai patys savaime nenukrenta i seima, net jei ir zmones geri, net jei ir isimyleje vienas kita, nes mes visi pilni visokiu geriu biggrin.gif .Pvz reikia ismokti patyleti, kai reikia, jei reikia pasakyti taktiskai, moketi isklausyti, suprasit, isjausti ka jauci akitas, kazkada susivaldyti ir nesitaskyti savo pykciu ir t.t. Aisku is seimos zmogus gali ateiti gana harmoningas ir ivaldes dauguma tu dalyku, bet jei tokiu zmoniu butu daug, nebutu tiek skyrybu ir nelaimingu zmoniu ar ne?
ir aplamai tobulybei nera ribu ...
kaip anoje temoje kur moter svvyras ivaziuoja ilgam, ji skundziasi ir net paie skyrybas galvoja, su panasiu vyru jau issiskyre pirmu, o zmone sgi neblogi, ne kokie smurtautojai, ir tikriausiai kakzokia meile pradzioej buvo, bet nesugeba zmones susiderinti, nesugeba tu santykiu kurti, susisneketi galu gale.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 14:46)
Dirbti reikia ne del santykiu, del saves. Kad santykius gerus susikurtum, pilnus meiles, ir reikia dirbti su savim, del saves. Geri santykiai patys savaime nenukrenta i seima, net jei ir zmones geri, net jei ir isimyleje vienas kita, nes mes visi pilni visokiu geriu  biggrin.gif .Pvz reikia ismokti patyleti, kai reikia, jei reikia pasakyti taktiskai, moketi isklausyti, suprasit, isjausti ka jauci akitas, kazkada susivaldyti ir nesitaskyti savo pykciu ir t.t. Aisku is seimos zmogus gali ateiti gana harmoningas ir ivaldes dauguma tu dalyku, bet jei tokiu zmoniu butu daug, nebutu tiek skyrybu ir nelaimingu zmoniu ar ne?
ir aplamai tobulybei nera ribu ...
kaip anoje temoje kur moter svvyras ivaziuoja ilgam, ji skundziasi ir net paie skyrybas galvoja, su panasiu vyru jau issiskyre pirmu, o zmone sgi neblogi, ne kokie smurtautojai, ir tikriausiai kakzokia meile pradzioej buvo, bet nesugeba zmones susiderinti, nesugeba tu santykiu kurti, susisneketi galu gale.

Normali elgesio korekcija gerbiant kitą žmogų. Joks čia darbas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 22, 14:58)

bet neskamba kažkaip. Aš pilnai suprantu ką Lutuke rašo ir pritariu jai dėl darbo.
Ir nesakyk, tikrai suprantamiau (kai nenorima prisipisti atsiprašant, o norima suprasti pašnekovą) skamba: santykiai tai darbas nei santykiai tai pastovios korekcijos. Tada tai tikrai žmonės klaus, kas per korekcijos, ką čia turi omeny ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 22, 14:58)

biggrin.gif
o tai ka jus suprantat po zodziu darbas su savim?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 22, 15:03)
bet neskamba kažkaip. Aš pilnai suprantu ką Lutuke rašo ir pritariu jai dėl darbo.
Ir nesakyk, tikrai suprantamiau (kai nenorima prisipisti atsiprašant, o norima suprasti pašnekovą) skamba: santykiai tai darbas nei santykiai tai pastovios korekcijos. Tada tai tikrai žmonės klaus, kas per korekcijos, ką čia turi omeny ir pan.

Darbas su savimi. Bet ne dėl kupinų meilės santykių. Meilė čia nė prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 22, 15:03)

Sakytume nuolat koreguoju savo elgesi, bet tai tik apima elgesi, o dar reiktu prideti ir emocijas, mintis, nes elgesio nepkoreguosi, nepakeites minciu. Tai man irgi visa tai paprasciausiai sutelpa i zodi darbas su savim.
Atsakyti

biggrin.gif
o tai ka jus suprantat po zodziu darbas su savim?

Kelionė į sporto salę,kelionė į mišką su šunimis,vietoj to,kad su drauge kur paplepėčiau.Va, po pietų nieko saldaus nevalgysiu,čia skaitau yra darbas su savimi

.O dėl žmonių tai nesiruošiu stengtis.Ir apsimetinėti geresne, mokytesne, švelnesne ir kitokia.Nebematau reikalo.Kaip taikliai pasakė Butkutė -aš ne doleris,kad visi mylėtų.

Atsakyti