QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 12:33)
Jopštararai, su vaikais meilę kurti - darbas, su vyru - darbas, tėvais - darbas, dar kažką jei myli - dar darbo, iš kur to laiko rasti dar ir SM dirbti?
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
Kada gyvent, kai pagalvoji? Nors gal ne visiems reikia, aišku. Tiesiog gyventi ir būti.
su vaikais ne meile kurti reikia, o vaikus auginti ir ugdyti reikia, o kad vaikus ugdyti, tai pirma save reikia ugdyti , ir tai visa yra darbas, nuo fizines prieziuros tvakra, svara, maistas iki dvasiniu dalyku, vaiko supratimo, pazinimo, sudarymo salygu ugdyti talentus, mokyti tvarkytis su neigiamais dalykais. Jums visa tai irgi ne darbas, vaikai patys auga kaip zole lauke ar ne, nors ir zole pjaunam taigi dirbam prie jos.
Gyvenimas ir yra darbas, musu sirdis , inkstai ,kepenys ir t.t. niekad nenustoja dirbti, o kai nustoja, ateina mirtis
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 12:42)
Pfff. Tobulėjimas ir vidiniai pokyčiai yra dėl manęs. Ir tiek, kiek man to reikia arba kiek aš pati to noriu. O ne dėl vyro. O su kito trūkumais aš nei taikausi, nei ne. Aš juos priimu. Kitus žmones aš priimu tokius, kokie jie yra. Arba tokius, kokiais jie tampa. Su kai kuriais gyvenimo kelias eina šalia. Su kitais - išsiskiria. Prie ko čia darbas dėl meilės? Su kuo čia dirbt?
tai viskas visada yra DEL MUSU PACIU.
Priemimas ir taikymasis ta pati reiksme.
su savim
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 22, 12:42)
Dar ir metaforų neįkerti. Va šioje srityje galėtum ir padirbėti.
Papildyta:
Ir ką čia naujo kažkam pasakei?
tikrai pagalvojau, kad voverys ismoko rasyti ne? neteisingai supratau
o apalmai ar imanoma kazka naujo pasakyti?