Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nu ir pasaket, tai savo vaiko nemylit? blink.gif

Kaip sakė vienas žymus žmogus- žmonių kvailumas ir visata yra beribiai.Nors dėl visatos jam kilo abejonės.

Man vaikas yra aukščiau visko.Juk jau rašiau,kad bijojau ieškotis kito vyro, nes naujasis gali nemylėti šito vaiko.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 22, 05:58)
Kaip sakė vienas žymus žmogus- žmonių kvailumas ir visata yra beribiai.Nors dėl visatos jam kilo abejonės.
</p><p>Man vaikas yra aukščiau visko.Juk jau rašiau,kad bijojau ieškotis kito vyro, nes naujasis gali nemylėti šito vaiko.
</p>

Regis ilgai po šį pasaulį vaikštau, o kas yra meilė taip ir nežinau.Ir kas įdomiausi nebenoriu sužinoti.O gal tokio dalyko visai nėra?

tai kaip tavo zodziai tie tada atitinka realybe? tu cia apie savo kvailuma? Kaip galima sakyti,kad nepazinai meiles ar jos nera, jei myli? blink.gif Jei nemylejai vyro ar jis taves nemylejo, tai viena, tai nereiskia,kad nepazinai meiles. Ir tevai tikriausiai tave mylejo, kaip ri tu myli savo vaika.

O susikurti su vyru meiles kupinus santykius yra darbas.
Taip tavo mociute buvo teisi, aisku, jei nori nuo vyro vaiku, tai zenkals,kad jausmai jam tikri, bet tai tik pradzia, tai negarantuoja, kad tas vyras tave myels, ar,akd jis bus gera svyras, kad gyvenimas su juo savaime bus rojus. Viska reikia susikurti, kaip jau anksciua buvau sakiusi, reikai zmonem tobuleti,kad sugebeti islaikyti ta meile. Pradzioje dauguma isismyli, bet toliau nebesugeba vystyti ir auginti ta meile.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 21, 23:32)
Cia tam kad suvoktum skirtuma tarp vyro ir vaiku
Nora kai tu seksualiai salta kai pleksne, tai gal tau jokio ir nera

savo sizofrenijas pasilik sau , protingesne atrodysi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 22, 01:16)
Oi bl.e.. Taigi ji apie diedą rašo, kad ne jai buvo skirtas, ne apie vaiką.

ne, ji raso,kad nezino kas yra meile ir ja nebetiki . "Regis ilgai po šį pasaulį vaikštau, o kas yra meilė taip ir nežinau.Ir kas įdomiausi nebenoriu sužinoti.O gal tokio dalyko visai nėra?"

Meile yra meile tevam, vaikam, vyram, broliam, draugam, tik israiskos priemones skiriasi. su vyru galima gi seksu uzsiimineti ir be meiles ir su meile, seksas nuo meiels nepriklauso, kaip ir meile nuo sekso.
Atsakyti
Visi suprato, apie kokią meilę rašė, blyn tu viena kaip iš mėnulio iškritus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 22, 12:15)
Visi suprato, apie kokią meilę rašė, blyn tu viena kaip iš mėnulio iškritus.

ir kokia ta meile rase? meile yra viena , butent i tai ir norejau atkreipti demesi, jei jums seksas = meile, tai nesuprasit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 12:20)
ir kokia ta meile rase? meile yra viena , butent i tai ir norejau atkreipti demesi, jei jums seksas = meile, tai nesuprasit.  mirksiukas.gif

Nejuokink voverių.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 12:11)
O susikurti su vyru meiles kupinus santykius yra darbas.

Moterims dirbti - ne lygis biggrin.gif Šiaip dažnai sakoma, kad vyro ir moters santykiai - darbas. O aš vis bandau suprasti - koks? Aš nedirbu santykiuose. Nu nebent buitį vadintume darbu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 12:20)
ir kokia ta meile rase? meile yra viena , butent i tai ir norejau atkreipti demesi, jei jums seksas = meile, tai nesuprasit.  mirksiukas.gif

Tai su meile visiems reikia dirbti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 sausio 2019 - 12:31
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 13:30)
Moterims dirbti - ne lygis biggrin.gif Šiaip dažnai sakoma, kad vyro ir moters santykiai - darbas. O aš vis bandau suprasti - koks? Aš nedirbu santykiuose. Nu nebent buitį vadintume darbu.
Papildyta:
Tai su visom meilėm reikia dirbti?  unsure.gif

Kai kam ir SM dviem etataus varyt - darbas
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 22, 12:31)
Kai kam ir SM dviem etataus varyt - darbas

Jopštararai, su vaikais meilę kurti - darbas, su vyru - darbas, tėvais - darbas, dar kažką jei myli - dar darbo, iš kur to laiko rasti dar ir SM dirbti? unsure.gif Kada gyvent, kai pagalvoji? Nors gal ne visiems reikia, aišku. Tiesiog gyventi ir būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 sausio 2019 - 12:34
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 22, 12:22)
Nejuokink voverių.

persiprasua, galvojau su zmonem bendrauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 21, 21:59)
O as savo vyra sapnavau kai man buvo 12 metu. Nemaciau veido, tik vyras sedi ant ezero kranto. As atsisedusi salia jo i vandeni akmenukus meciau. O jis mane sau ant keliu pasisodino, ir as pasijauciau it namie, taip buvo saugu, patikima...

Maniškis mane taip sapnavo smile.gif Po to, kai pamatė, iš karto atpažino, prisiminė sapną
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 22, 12:30)

vadinasi jus abu su vyru tobuli arba robotai mirksiukas.gif tobulejimas yra darbas, saves keitimas i gera, taikymasis su kito trukumais ir savo trukumu salinimas, savo neigiamu emociju, jausmu suvaldymas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 12:36)
persiprasua, galvojau su zmonem bendrauju  mirksiukas.gif

Dar ir metaforų neįkerti. Va šioje srityje galėtum ir padirbėti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 12:38)
vadinasi jus abu su vyru tobuli arba robotai  mirksiukas.gif tobulejimas yra darbas, saves keitimas i gera, taikymasis su kito trukumais ir savo trukumu salinimas, savo neigiamu emociju, jausmu suvaldymas ir t.t.

Ir ką čia naujo kažkam pasakei?
Atsakyti