Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 21, 20:00)
Galvojau ir as panasiai ,kaip Listeja, kai buvau visai jauna, bet pasirodo daug ko nezinojau  biggrin.gif
Svarbiausi tinkamo vyro bruozai, tas kuris keiciasi del moters ir kuris sugeba kesti jos nesamones..

Как понять тот ли мужчина рядом?

vo vo, čia jau panašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 21, 20:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72329463" data-time="1548081565"><div><p>Kaip pav suzinot, ar MB myli mane tikra ar netikra meile?

Juk turi buti kriterijus. Kitaip - tuscios kalbos
</p></div></blockquote><p>Kai  buvau jauna,žalia ir nebučiuota, labai buvo smalsu sužinoti,kaip surasiu ir suprasiu,kad šis vaikinas, tas man skirtais vienintelis.Mano aa močiutė sakydavo,kai norėsi auginti nuo to vyro gimdyti vaikus, juos auginti, tai žinok ,kad tai tau skirtais
</p><p>.O kaip būtų tavo atveju nežinau.Gal kažkas panašaus?
</p>

Ar pasiteisino?
Atsakyti

Vaiko norėjau, pasigimdžiau.bet teko užsiauginti vienai.Gal ne man buvo skirtas?

O jei atvirai, tai aš tuo tada netikėjau, o dabar tris kartus tiek netikiu.

Regis ilgai po šį pasaulį vaikštau, o kas yra meilė taip ir nežinau.Ir kas įdomiausi nebenoriu sužinoti.O gal tokio dalyko visai nėra?

Atsakyti
Nu ir pasaket, tai savo vaiko nemylit? blink.gif
Atsakyti
O as savo vyra sapnavau kai man buvo 12 metu. Nemaciau veido, tik vyras sedi ant ezero kranto. As atsisedusi salia jo i vandeni akmenukus meciau. O jis mane sau ant keliu pasisodino, ir as pasijauciau it namie, taip buvo saugu, patikima...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 21, 21:51)
<p>Vaiko norėjau, pasigimdžiau.bet teko užsiauginti vienai.Gal ne man buvo skirtas?
</p><p>O jei atvirai, tai aš tuo tada netikėjau, o dabar tris kartus tiek netikiu.
</p><p>Regis ilgai po šį pasaulį vaikštau, o kas yra meilė taip ir nežinau.Ir kas įdomiausi nebenoriu sužinoti.O gal tokio dalyko visai nėra?
</p>

As stengiuosi MB buti toks, kokio vyro pati noreciau, jei butu man kitoks gyvenimas.

Svarbiausi tinkamo vyro bruozai, tas kuris keiciasi del moters ir kuris sugeba kesti jos nesamones..

Tai netikslu. Moteris nori buti besalygiskai mylima, o ne uz tai kad ji gera. Neigkite sita bet taip yra. Kai sita pajunta jos tiki,, kad yra mylimos. Ir exe tikejo net skirdamasi ir MB jaucia.

Nors jai gerai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 21, 21:56)

Durne, kaip visada savo amplua. Painioja meile vaikui, tevam ir meile vyrui. Ir vel vartys akis ir vel aiskins...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 sausio 2019 - 22:04
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 21, 22:56)

O tu ka, nori dulkintis su savo vaikais?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 21, 22:11)
O tu ka, nori dulkintis su savo vaikais?

blink.gif blink.gif blink.gif
prie ko cia tai?
tau meile tik tada, kai dulkitntis nori? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 21, 21:59)
As stengiuosi MB buti toks, kokio vyro pati noreciau, jei butu man kitoks gyvenimas.
Tai netikslu. Moteris nori buti besalygiskai mylima, o ne uz tai kad ji gera. Neigkite sita bet taip yra. Kai sita pajunta jos tiki,, kad yra mylimos. Ir exe tikejo net skirdamasi ir MB jaucia.
Nors jai gerai.

o ar as tai rasiau? blink.gif
Moteris nori buti besalygiskai mylima, o ne uz tai kad ji gera

Visi nori buti besalygiskai buti mylimi, o kaip tai surista, su tuo ,ka as rasiau? besalygiska meile, yra siekiamybe.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 22, 00:14)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
prie ko cia tai?
tau meile tik tada, kai dulkitntis nori? doh.gif
[

Cia tam kad suvoktum skirtuma tarp vyro ir vaiku
Nora kai tu seksualiai salta kai pleksne, tai gal tau jokio ir nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 21 sausio 2019 - 23:43
QUOTE(Moonte @ 2019 01 21, 21:59)
O as savo vyra sapnavau kai man buvo 12 metu. Nemaciau veido, tik vyras sedi ant ezero kranto. As atsisedusi salia jo i vandeni akmenukus meciau. O jis mane sau ant keliu pasisodino, ir as pasijauciau it namie, taip buvo saugu, patikima...

Bet sapnas tau rodė - daug ašarų dėl jo praliesi (vanduo) ir butent tu noresi issaugoti seimyninius santykius (akmenu metymas i vandeni).
Sapnų reikšmės, nieko asmeniško. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 21, 23:32)
Cia tam kad suvoktum skirtuma tarp vyro ir vaiku
Nora kai tu seksualiai salta kai pleksne, tai gal tau jokio ir nera

Greičiausiai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 21, 21:56)

Oi bl.e.. Taigi ji apie diedą rašo, kad ne jai buvo skirtas, ne apie vaiką.
Atsakyti