Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 20, 11:36)
Vakar ziurejau nebloga filma
"Red sparrow" 
Naujas 2018 isirasiau per Sky Cinema. Apie rusu mergina.
Baisus ir ziaurus. Turejau pora kart stabdyti kad atsigaut...

Ten yra toks momentas apie sugebejimus isimylet valios pastangomis. Na as neturejau minytse tokiu dalyku, bet pats principas tai panasus.

Pabandykit ziuret

perziurejau sita kina, nu nezinau, kazkokio ypatingo ispudzio nepadare,.

Kokius issimylet?doh.gif kuri ten vieta apie meile buvo? apie visiskai keksiska elgesi, parsidavima, ne del pinigu, del valstybes interesu arba del savo gyvos galvos. Ir kas toliau seke? dedzio nuzudymas uz pirvertima tokiai tapti, nes taip yra visikai sutrypiamas zmogaus, moters orumas.

Butent, kad sneki apei panasius principus ir butent todel daugumai normaliu moteru jie slykstus, nes cia meiles nei su ziburiu nerasi, moetris su tuo sutinkti gali, kaip matom kad aplamai isliktu gyva, arba jei ji kokia ziauriia truamuota, jau praradusi savigarba. Tokiu principu ir prostitutes dirba, tik del skirtingu motyvu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 21, 15:25)
https://m.delfi.lt/v...h...27139&amp=1
Labai abejoju ar sitas mergina susiras.

domiesi? ieškaisi? vyrelis su visam narkašą paliko? biggrin.gif
Atsakyti
Raudonasis žvirblis patiko, jokio ten įsimylėjimo nera valios pastangomis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 21, 15:40)

I tema ikeliau. Mazu tau kada prireiks mirksiukas.gif . Ir uzimtumas jo kaip tavo sesikes, gerai sutarsit biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 21, 15:48)
Raudonasis žvirblis patiko, jokio ten įsimylėjimo nera valios pastangomis.

nesupratai tada... Sakyciau filmo problema yra, kad tas momeentas buvo tik prabegom paminets, nes daugelis zmoniu nesuvoktu, o filmui reikalingas pasisekimas.
Todel taip ir niekas nesuprato, koks skirtumas tu mergu nuo paprastu prostituciu.
Mano exe tai viska suprastu...

Atmetus tas snipu razborkes ir psichologine prievarta, kas yra filmo blizguciai, esminiai momentai pasislepe smulkmenose.

Na ta destytoja kazka padeste, bet visiems praplauke pro sali, nes vaizdai buvo iliustracija prievartai.

Atmeskit ta karines zvalgybos prievartos atmosfera. pagalvokit apie ka kita:

Jus esate jus ir karta sutinkate zmogu, kuris skirtas jums. Kuo ilgiau bendraujate, tuo labiau tuo isitikinate. Jus laiminga.
Va kaip atrodo aukstos klases psichologine manipuliacija

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 21, 17:22)
Jus esate jus ir karta sutinkate zmogu, kuris skirtas jums. Kuo ilgiau bendraujate, tuo labiau tuo isitikinate. Jus laiminga.

Vargsas tu zmogus esi, tikros meiles nemates nei vaikystej nei tarp visu bobu savo, todel tau vien manipuliacijos vaidenasi. Gaila tikrai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 21, 16:31)
Vargsas tu zmogus esi, tikros meiles nemates nei vaikystej nei tarp visu bobu savo

Gerai.
Kaip pav suzinot, ar MB myli mane tikra ar netikra meile?

Juk turi buti kriterijus. Kitaip - tuscios kalbos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 21, 16:39)
Gerai.

Skirstyti zmoniskas meiles i tikra ir netikra yra linke tokie zmones kaip tu, kaip lutuke ir t.t. Cia jus geriausiai neva zinote kaip turi buti.

Salyginai gi normalus zmones zino, kad tobulos meiles nebuna, nes zmones jauciantys ja, irgi netobuli. Mes visi skirtingi, svarbiausia surasti, paimilti zmogu kuris myli mus, supranta mus, turime bendras vertybes, atitinka libido ir t.t. ...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 21, 17:05)
Skirstyti zmoniskas meiles i tikra ir netikra yra linke tokie zmones kaip tu, kaip lutuke ir t.t. Cia jus geriausiai neva zinote kaip turi buti.

Salyginai gi normalus zmones zino, kad tobulos meiles nebuna, nes zmones jauciantys ja, irgi netobuli. Mes visi skirtingi, svarbiausia surasti, paimilti zmogu kuris myli mus, supranta mus, turime bendras vertybes, atitinka libido ir t.t. ...

Cia ne liutuke skirsto, o mylimuke si karta.
Siaip zmones nesuvokia skirtumo tarp dirbtino ir natturalaus, tikro ir netikro.
Netikras ju kalba reiskia kazkoki nesanti dalyka, apgaule.
Sakysim mirazas.
Dirbtine meile, tai sukurta meile, o ne kazkas bando vaidinti ko nera. Jei nera tai nera. O jei yra tai yra.

Sakysim naturalioje meileje jus operuojat teiginiais (ji atejo, ji praejo). Nu ko tai priklauso - jus nezinot. Uzejo, praejo, kaip pas psichus priepuoliai. Nematau cia dideles laimes...

Dirbtineje meileje ji sukuriama ir sunaikinama, ar leidziama jai subyret.
Matot, kazkas ta kontroliuoja, jus galit su tuo zmogumi pasisneket ir aptarti situacija, gal jis meiles nenaikins o ja palaikys?

Jums nepatinka, kad meile cia paverciama kazkokiu paprastu procesu, kaip blynu kepimas.
Taip. Tas leidzia pamatyti svarbesnius dalykus, zmogu kuris ta sugeba ir vertintii butent zmogaus indeli.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 21, 16:39)
Gerai.

nera tikros , netikros meiles, ji paprasciausiai arba yra arba jos nera, o kaip suzinoti? galima patikritnit, jei matai dvasini pasauli, jie ne galima isjausti, pajausti, pamatyti zmogaus akyse, veiksmuose, Kazkokiu kriteriju visiem bendru nera, nes ir pacia meile zmones suvokia skritingai ir jaucia skirtinngai... kaip sakiau seniau,kas nepatiko kai kuriom, zemiausias meiles israiskos budas yra seksas, o tobulybei ribu nera...
Tai vadinamai "tikrai" meilei, aukstesniam buviui nei seksas, reikia pirmiausia tyros sirdies, tyru minciu, saves pazinimo.

Tu ieskai saugumo meileje, o ten jo nera, meilei arba atsiduodi besalygiskai be jokio saugumo garanto arba ne. merile negarantuoja saugumo, patogumo, meile garantuoja augima.

Gali gyventi is pareigos, pasizadejimo , naudos, bet nebutina tai vadinti meile. Meile gali eiti kartu su pareiga, o gali ir neiti.

Tiek poetu, rasytoju , dainininku, filosofu bande nusakyti meile, mes tikrai jos neusakysim forume, bet man tai pirmiausia energija plustanti is sirdies, kuri vercia i mylima zmogu ziureti kitaip, nei i svetimus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 21, 16:22)

Todel taip ir niekas nesuprato, koks skirtumas tu mergu nuo paprastu prostituciu.
Mano exe tai viska suprastu...

Atmetus tas snipu razborkes ir psichologine prievarta, kas yra filmo blizguciai, esminiai momentai pasislepe smulkmenose.

Na ta destytoja kazka padeste, bet visiems praplauke pro sali, nes vaizdai buvo iliustracija prievartai.

Atmeskit ta karines zvalgybos prievartos atmosfera. pagalvokit apie ka kita:

tik didesnis smegenu pudrinimas, prostitutes dazniausiai tai daro tik del pinigu ir jas isnaudoja del pinigu, daznai jos suvokia, dk jos prostitutes.
Sitos zvirbliukes, tokios pat prostitutes, tik jas isnaudoja valstybe, kaip elitines labai gerai psichologiskai ir fiziskai paruostas prostitues specialiem uzdaviniam. Dauguma tiketinai nuejusiossavo noru, ispudrinus joms smegenis apie nauda ir atsidavima tevynei, panasiai kaip kareiviam ispudrina, tik kareiviai atiduoda gyvybe, o jos dar ir savo oruma, pamina morale, vertybes.

Nera skirtu zmoniu, yra paprasciausiai zmones, kurie geria ar blogiau tinka pratesti giminei.
laime irgi tik emocija , kuri nesitesia nuolat.
Atsakyti

Kai  buvau jauna,žalia ir nebučiuota, labai buvo smalsu sužinoti,kaip surasiu ir suprasiu,kad šis vaikinas, tas man skirtais vienintelis.Mano aa močiutė sakydavo,kai norėsi auginti nuo to vyro gimdyti vaikus, juos auginti, tai žinok ,kad tai tau skirtais

.O kaip būtų tavo atveju nežinau.Gal kažkas panašaus?

Atsakyti
Galvojau ir as panasiai ,kaip Listeja, kai buvau visai jauna, bet pasirodo daug ko nezinojau biggrin.gif
Svarbiausi tinkamo vyro bruozai, tas kuris keiciasi del moters ir kuris sugeba kesti jos nesamones..

Как понять тот ли мужчина рядом?
Atsakyti