QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 21, 00:15)
Bet pati nevengi papasakot ką vartoji, manai tai kam nors įdomu.
Nu jo jo, veganai vegetarai geručiai, mėsavalgiai krokodilai, tik vat pasiklausius daugelio žmonių patirčių tie agresyviausi ir labiausiai išsip.. yra veganai. Ir būtinai visas pasaulis turi žinoti, kad jie veganai, nes kitaip nepasijaus svarbiais, išskirtiniais.
Nu aš su tokia gluše irgi neičiau, neiškęsčiau ko neužvėmus. Nu ir kas, kad ta jos draugė neaiškina dėl mitybos( nors čia dar klausimas, jei Lisitėja neparašė, nereiškia, kad taip nėra) užtat su padavėjais elgiasi kaip su šūdais, išsip*sinėja, vegetarė bl, odom apsikarsčius. Tai kam tas dviveidiškumas? Tfu.
Oi bl. Kaip dar aiškiau pasakyt? Perka ką nori- nepisa proto aplinkiniams. Kas pisa protą aplinkiniams, bet vistiek perka odinius batus, baldus, striukes etc.- yra šlykštūs veidmainiai, burbanti tai ir norėjo pasakyti. Vistiek neaišku?
Jei nebedarytų, ant pakuočių būtų parašyta cruelty free. Bet nėra.
Jei ką, ne apie tave.
nu taip ta ir sakau galima dalintis patirtim informacija, bet neklijuot etikeciu ant kitu ar aiskinti, ka kitiem daryti.
Ne tirkai negeruciai, visokiu yra, paprasciausiai ju maziau ir gal labai isryskeja, jei viena sutinki ir tas buna trenktas arba labiau zmones kreipia demesi. Siaip niekam nepasakoju gyvenime, ka valgau, ko nevalgau ir kaip gyevnu, kol neprireikia, pvz buna pietus darbe bendri ir reikia pasakyti ka valgysi ar kas pasliulo koki maista su mesa, tikrai nesistengiu afisuotis. Dazniau gyevnime man atvirksciai buvo, kad kiti man irodinejo,kad mesa butina valgyti, per kiekveina baliu, susiejima, butinai dar 10 k paklaus, kaip ir del snapso
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
ar tikrai tikrai negersi ir tikrai saslyku nevalgysi. yra buve keli atvejai kai jau truksta kantrybe del tokiu ikyriu siulymu tai ka nors pasakau, kad nesveika pvz, bet tik tiek. niekad nesu pirma pradejusi kazkam aiskinti ka valgyti
nezinau negaliu komentuoti, man nesvarbu ka zmogus valgytu, jei jis elgesi nekulturingai. Kiek dirbau Lt ir Airijoje padaveja, tai lietuviai aplamai labai nekulturingi klientai , pasikele, jei turi ten kelis eurus daugiau gyvenime, tai su padavejom elgesi kaip su kokiom tarnaitem, o paskutinei vietoj kur jau dirbau dabar ne studente tai is vsi buvau ten apsalusi, niekaip neuciau ten ilgiau isdirbusi, ko tik neprisiklausiau ten is apgirtusiu klientu
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
Airijoje aplamai labai kulturingi zmones ir restorane irgi, net kur sakiau apie tas moteris tai net nepalygisnis su klientais Lietuvoje.
nu, o kaip burbos postas tada kas cia jei nepsismas proto kitem, ka jie perka? tai ir kiti gal ta pati nori padaryti ka ji padare, koks skritumas?as suprantu, ka sakai, bet esme tai elgesys tas pats, visi sneka tai ,kas jiem atrodo teisiga, ir visi esam neidealus, striukes batai tai tikrai tik lasas juroje. Todel man idomiau sneketis bendrai apie pvz tuos reiskinius, o ne apie konkrecius zmones, kas kaip ka daro, nebent kazkas atranda kazkokias geras patirtis, kaip maziau siukslinti ar isnaudoti.
nebutinai, cia tik marketingo dalis
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
net kiek skaiciau su tuo zenklu gali buti dukterine imone, o motinine daryti tuos bandymus, vienu zodziu maziau pirksim maziau kenksim