Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

ES uždrausta prekyba kosmetika, kuri buvo bandoma su gyvūnais

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=60880705

Lietuviškos natūralios kosmetikos „Uoga uoga“ tikslas visuomet buvo aiški, natūrali produktų sudėtis ir kokybė.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1014548?copied
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 22:16)
As ne tu,   as neapsimetėlė.

Ne ka maziau ziaurumu prisikencia gyvnai auginami mesai, kiausiniam, pienui, vilnai, ir t.t. mirksiukas.gif

Man tas badymas pirstais, o va jus tokios ar anokios, jau auksciau rasiau, juokingas. Koks skirtumas, kad neperki tu produktu, jei valgai kiaules, vistas ir t.t.? cia kas meile gyvunam ar tik sunim?

Is to saraso siuo metu turiu oralB elektrini dantu sepetuka. mirksiukas.gif

Jei zmogus sako, kad nevalgo kazko, tai dar nereiskia, kad jis veidmainis, tai tik reiskia, kad jis nevalgo kazko, sventuoju gi nei vienas nesiskelbia. Aisku, yra ir tokiu, kurie save laiko aukstesniais uz kitus vien del to, kad kazka daro ar nedaro gyvenime, bet kalba ne apie tuos.

As stengiuosi aplamai nepirkti, jei tik imanoma dideliu korporaciju, ypac susijusiu su Monsanto prekiu, kiek imanoma perku is mazu , smuliu gamintoju, pageidautina vietiniu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 20, 22:12)
O šiaip jau n metų naudoju lietuvišką ecodenta. nežinau, ar pats geriausias pasirinkimas, bet gal geriau uz colgate, o ir skanios visos biggrin.gif

as irgi dabar naudoju ecodenta, su baltu moliu, baltas molis labai gerai dantim, kiek domejausi. Rocs tokia dar pasta yra LIetuvoje man stomotologas buvo rekomendaves, sake labai gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 sausio 2019 - 22:36
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 20, 22:10)
Pirma man veinodai, kaip kiti maitinasi, ir ka jie man pasakoja ar nepasakoja.

Antra bjauriausios klientes restorane budavo moterys 40+ valgancios mesa  biggrin.gif

kam einat su drauge i parduotuve maisto nusipirkti? jei taipa nervus istampo, ko is vis bendraujat?  blink.gif 

o koks skirtums, kokie jos rubai ir batai jums?
Papildyta:

o tu pati naudoji?

Ar tikrai? Tai kam tiek diskusijų praeity pvz. apie mėsos žalą, alkoholio žalą ir t.t.?

Nemanau, kad klientų bjaurumas priklauso nuo to, ką valgo. Kiek tenka matyt atsiliepimų apie klientus vegetarus, veganus, tai ateina į eilinę kavinę ir pradeda išsipi*inėt, šokdina padavėjas, kurios vos ne molekulinę patiekalo sandarą turi išvardint. Čia jau sakyčiau kažkokios psichinės problemos.

O kas čia tokio neįprasto? Bet jei tokia draugė, tai aš turbūt išdėčiau ką galvoju ir pati nebenorėtų bendraut.

Jai gal ir jokio skirtumo, bet draugei užtat laaabai didelis skirtumas, nes nevengia kitiems krušti proto pati apsikarsčius odos rūbais ir batais, kaip dar aiškiau pasakyt?

Ji greičiausia naudoja, bet kažkaip dar nemačiau, kad gailėtų karvyčių, etc. ar peikaišiotų kitiems dėl to, kas ką valgo.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 20, 22:32)
ES uždrausta prekyba kosmetika, kuri buvo bandoma su gyvūnais

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=60880705

Ne ka maziau ziaurumu prisikencia gyvnai auginami mesai, kiausiniam, pienui, vilnai, ir t.t. mirksiukas.gif

Man tas badymas pirstais, o va jus tokios ar anokios, jau auksciau rasiau, juokingas. Koks skirtumas, kad neperki tu produktu, jei valgai kiaules, vistas ir t.t.? cia kas meile gyvunam ar tik sunim?

Is to saraso siuo metu turiu oralB elektrini dantu sepetuka.  mirksiukas.gif

Jei zmogus sako, kad nevalgo kazko, tai dar nereiskia, kad jis veidmainis, tai tik reiskia, kad jis nevalgo kazko, sventuoju gi nei vienas nesiskelbia. Aisku, yra ir tokiu, kurie save laiko aukstesniais uz kitus vien del to, kad kazka daro ar nedaro gyvenime, bet kalba ne apie tuos.

Uždrausta ar neuždrausta, bet juk prekiauja. Pilna produktų, pvz loreal, pampers if t.t. ir t.t...

Nu ir?

Tai gal tegu veganai būna savo vietoj, mėsavalgiai savo vietoj ir visiems viskas bus ok? Nes kai kažkokia kikimara ateina ir bando iškelt save aukščiau kitų, apgailėtinai atrodo. Burbanti pakkausė ne dėl to, kad pati tų produktų nenaudotų, o dėl to, kad ciocia, besidedanti šventuole, nešioja odinius batus ir ko gera perka produktus, testuojamus ant gyvūnų, supersta veidmainė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 20 sausio 2019 - 22:50
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 20, 23:18)
Kiek suprantu, svarbiausia, kad būtų pakankamai fluoro.

"...medžiagos tokios kaip kalcio karbonatas ir kaolinas. Pagaminta naudojant virgin kokosų aliejų ir laukinių angliškų pipirmėčių eterinių aliejų, kuris pastai suteikia šaldantį pojūtį. Sudėtyje nėra fluorido, glicerino, natrio laurilo sulfato (SLS). Be dirbtinių priedų. Nebandyta su gyvūnais. Tinka veganams..."
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 20, 23:01)

Nes man aplamai tos temos idomios apie sveikata, bet ne ka tu ar brubanti pvz vartoja ar nevartoja.

as pasakiau savo patirtis, tik viena karta vegetare moteris paprase pakeisti patiekala , nes jis pasirodo buvo gamintas su sultiniu, ji pajaute skoni, o buvo parasyta, kad patiekalas vegetariskas. daugiau insidentu su vegetarais ar veganais per tiek metu nebuvo. Zmones dazniausiai jau buna atsirinke ka valgyti. Dar su gluten free dieta yra buve, kai atnesiau tosta ryte ant lekstutes kartu su kiausiniais, ir prase atnesti nauja porcija, nes negali duonos jokiu gaminiu.
o va moteriskes 40-50 pacios bjauriausios, daznai jom ten viskas netinka, ir net jei ju vyram kazka atnesi ne taip, ne vyrai , o jos skundziasi lotuliukas.gif vyrai paskui atsiprasineje iseinanti.
O man paciai yra buve restorane, kad paprasiau cezario salotu be mesos ir atsiklausiau pasapiu tokiu pastabeliu is padavejos puses, atrodo gi nieko ipatinga neprideti mesos , jiem tik i pelna juk, bet ten daugiau neinu. Daugumoje vietu nemato probelmu del panasiu prasymu, o ir asortimentas labai padidejes dabar tikrai daug pasirinkimo.

del drauges man keista, kad zmogsu taip nervus tampo ir su juo draugaujama, ar net einama pasipirkti. niekad neinu apispirkti maisto su draugem, Zinau ko man riekia, nuvaziuoju susiperku. Va rubu ar akzko tokio galima eiti kartu, nors man asmeniskai nepatinka, as geirau veina, kakzaip labiau susikoncentruoji ko reikia, o su draugem megstu kavinei paplepeti susitikus.

bet Listeja neparase, kad drauge jai kazka aiskintu apie mityba.

bet cia buvo priekaistai del to,kad kazkas perka siu kompaniju produktus, apsaukimas veidmainem, tai ar ne tas pats?

tai gal tos kompanijos nebedaro bandymu su gyvunais? viskas gi greitai keiciais siais laikais juk, yra gal kitu metodu, ne vien gyvunai?

nezinau apie ka cia sneki, bet tai koks skirtumas, kas ka sako, manes nejaudina, as zinau kaip as gyvenu, ka as darau, ko nedarau.Nebutina bendrauti su zmonemis, jei jie nepatinka, jei nepriimtinas ju gyvenimo budas. Man idomiau pasidalinti inormacija, pvz kad ir del tos pacios kosmetikos, del daug dalyku paskutiniais metais tikrai kokioj paauglystei nezinojau apie jokius bandymus su gyvunais ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 sausio 2019 - 23:23
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 20, 23:23)
Nes man aplamai tos temos idomios apie sveikata, bet ne ka tu ar brubanti pvz vartoja ar nevartoja.

as pasakiau savo patirtis, tik viena karta vegetare moteris paprase pakeisti patiekala , nes jis pasirodo buvo gamintas su sultiniu, ji pajaute skoni, o buvo parasyta, kad patiekalas vegetariskas. daugiau insidentu su vegetarais ar veganais per tiek metu nebuvo. Zmones dazniausiai jau buna atsirinke ka valgyti. Dar su gluten free dieta yra buve, kai atnesiau tosta ryte ant lekstutes kartu su kiausiniais, ir prase atnesti nauja porcija, nes negali duonos jokiu gaminiu.
o va moteriskes 40-50 pacios bjauriausios, daznai jom ten viskas netinka, ir net jei ju vyram kazka atnesi ne taip, ne vyrai , o jos skundziasi lotuliukas.gif vyrai paskui atsiprasineje iseinanti.
O man paciai yra buve restorane, kad paprasiau cezario salotu be mesos ir atsiklausiau pasapiu tokiu pastabeliu is padavejos puses, atrodo gi nieko ipatinga neprideti mesos , jiem tik i pelna juk, bet ten daugiau neinu. Daugumoje vietu nemato probelmu del panasiu prasymu, o ir asortimentas labai padidejes dabar tikrai daug pasirinkimo.

del drauges man keista, kad zmogsu taip nervus tampo ir su juo draugaujama, ar net einama pasipirkti. niekad neinu apispirkti maisto su draugem, Zinau ko man riekia, nuvaziuoju susiperku. Va rubu ar akzko tokio galima eiti kartu, nors man asmeniskai nepatinka, as geirau veina, kakzaip labiau susikoncentruoji ko reikia, o su draugem megstu kavinei paplepeti susitikus.

bet Listeja neparase, kad drauge jai kazka aiskintu apie mityba.
bet cia buvo priekaistai del to,kad kazkas perka siu kompaniju produktus, apsaukimas veidmainem, tai ar ne tas pats?

tai gal tos kompanijos nebedaro bandymu su gyvunais? viskas gi greitai keiciais siais laikais juk, yra gal kitu metodu, ne vien gyvunai?

nezinau apie ka cia sneki, bet tai koks skirtumas, kas ka sako,  manes nejaudina, as zinau kaip as gyvenu, ka as darau, ko nedarau.Nebutina bendrauti su zmonemis, jei jie nepatinka, jei nepriimtinas ju gyvenimo budas. Man idomiau pasidalinti inormacija, pvz kad ir del tos pacios kosmetikos, del daug dalyku paskutiniais metais tikrai kokioj paauglystei nezinojau apie jokius bandymus su gyvunais ir t.t.

Bet pati nevengi papasakot ką vartoji, manai tai kam nors įdomu.

Nu jo jo, veganai vegetarai geručiai, mėsavalgiai krokodilai, tik vat pasiklausius daugelio žmonių patirčių tie agresyviausi ir labiausiai išsip.. yra veganai. Ir būtinai visas pasaulis turi žinoti, kad jie veganai, nes kitaip nepasijaus svarbiais, išskirtiniais.

Nu aš su tokia gluše irgi neičiau, neiškęsčiau ko neužvėmus. Nu ir kas, kad ta jos draugė neaiškina dėl mitybos( nors čia dar klausimas, jei Lisitėja neparašė, nereiškia, kad taip nėra) užtat su padavėjais elgiasi kaip su šūdais, išsip*sinėja, vegetarė bl, odom apsikarsčius. Tai kam tas dviveidiškumas? Tfu.

Oi bl. Kaip dar aiškiau pasakyt? Perka ką nori- nepisa proto aplinkiniams. Kas pisa protą aplinkiniams, bet vistiek perka odinius batus, baldus, striukes etc.- yra šlykštūs veidmainiai, burbanti tai ir norėjo pasakyti. Vistiek neaišku?

Jei nebedarytų, ant pakuočių būtų parašyta cruelty free. Bet nėra.

Jei ką, ne apie tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 21 sausio 2019 - 00:16

Ai, baikit ginčytis.Geriau pažvelkit pro langą, dabar mėnulio užtemimas pasiekė piką.Įspūdingas reginys.O jei užmiestyje būnant, kur šviesų nėra, tai iš viso fantastika.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 21, 08:11)
<p>Ai, baikit ginčytis.Geriau pažvelkit pro langą, dabar mėnulio užtemimas pasiekė piką.Įspūdingas reginys.O jei užmiestyje būnant, kur šviesų nėra, tai iš viso fantastika.
</p>

Apskritai, net ir menulio stebuklingai grazi diena buvo vakar. Ilgiausiai miske vaiksciojom. Isvis, si ziema tokia tikra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 20, 23:04)
"...medžiagos tokios kaip kalcio karbonatas ir kaolinas. Pagaminta naudojant virgin kokosų aliejų ir laukinių angliškų pipirmėčių eterinių aliejų, kuris pastai suteikia šaldantį pojūtį. Sudėtyje nėra fluorido, glicerino, natrio laurilo sulfato (SLS). Be dirbtinių priedų. Nebandyta su gyvūnais. Tinka veganams..."

Čia ecodentos? Be fluoro 👀
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 21, 10:12)
Čia ecodentos? Be fluoro 👀

Ne, cia kur pirkau ekologiska
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 21, 11:12)
Ne, cia kur pirkau ekologiska

Aišku, nenaudojam be fluoro, nes be jo neuzkertamas keluas eduoniui.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 21, 00:15)
Bet pati nevengi papasakot ką vartoji, manai tai kam nors įdomu.

Nu jo jo, veganai vegetarai geručiai, mėsavalgiai krokodilai, tik vat pasiklausius daugelio žmonių patirčių tie agresyviausi ir labiausiai išsip.. yra veganai. Ir būtinai visas pasaulis turi žinoti, kad jie veganai, nes kitaip nepasijaus svarbiais, išskirtiniais.

Nu aš su tokia gluše irgi neičiau, neiškęsčiau ko neužvėmus. Nu ir kas, kad ta jos draugė neaiškina dėl mitybos( nors čia dar klausimas, jei Lisitėja neparašė, nereiškia, kad taip nėra) užtat su padavėjais elgiasi kaip su šūdais, išsip*sinėja, vegetarė bl, odom apsikarsčius. Tai kam tas dviveidiškumas? Tfu.

Oi bl. Kaip dar aiškiau pasakyt? Perka ką nori- nepisa proto aplinkiniams. Kas pisa protą aplinkiniams, bet vistiek perka odinius batus, baldus, striukes etc.- yra šlykštūs veidmainiai, burbanti tai ir norėjo pasakyti. Vistiek neaišku?

Jei nebedarytų, ant pakuočių būtų parašyta cruelty free. Bet nėra.

Jei ką, ne apie tave.

nu taip ta ir sakau galima dalintis patirtim informacija, bet neklijuot etikeciu ant kitu ar aiskinti, ka kitiem daryti.

Ne tirkai negeruciai, visokiu yra, paprasciausiai ju maziau ir gal labai isryskeja, jei viena sutinki ir tas buna trenktas arba labiau zmones kreipia demesi. Siaip niekam nepasakoju gyvenime, ka valgau, ko nevalgau ir kaip gyevnu, kol neprireikia, pvz buna pietus darbe bendri ir reikia pasakyti ka valgysi ar kas pasliulo koki maista su mesa, tikrai nesistengiu afisuotis. Dazniau gyevnime man atvirksciai buvo, kad kiti man irodinejo,kad mesa butina valgyti, per kiekveina baliu, susiejima, butinai dar 10 k paklaus, kaip ir del snapso biggrin.gif ar tikrai tikrai negersi ir tikrai saslyku nevalgysi. yra buve keli atvejai kai jau truksta kantrybe del tokiu ikyriu siulymu tai ka nors pasakau, kad nesveika pvz, bet tik tiek. niekad nesu pirma pradejusi kazkam aiskinti ka valgyti doh.gif

nezinau negaliu komentuoti, man nesvarbu ka zmogus valgytu, jei jis elgesi nekulturingai. Kiek dirbau Lt ir Airijoje padaveja, tai lietuviai aplamai labai nekulturingi klientai , pasikele, jei turi ten kelis eurus daugiau gyvenime, tai su padavejom elgesi kaip su kokiom tarnaitem, o paskutinei vietoj kur jau dirbau dabar ne studente tai is vsi buvau ten apsalusi, niekaip neuciau ten ilgiau isdirbusi, ko tik neprisiklausiau ten is apgirtusiu klientu doh.gif Airijoje aplamai labai kulturingi zmones ir restorane irgi, net kur sakiau apie tas moteris tai net nepalygisnis su klientais Lietuvoje.

nu, o kaip burbos postas tada kas cia jei nepsismas proto kitem, ka jie perka? tai ir kiti gal ta pati nori padaryti ka ji padare, koks skritumas?as suprantu, ka sakai, bet esme tai elgesys tas pats, visi sneka tai ,kas jiem atrodo teisiga, ir visi esam neidealus, striukes batai tai tikrai tik lasas juroje. Todel man idomiau sneketis bendrai apie pvz tuos reiskinius, o ne apie konkrecius zmones, kas kaip ka daro, nebent kazkas atranda kazkokias geras patirtis, kaip maziau siukslinti ar isnaudoti.

nebutinai, cia tik marketingo dalis smile.gif net kiek skaiciau su tuo zenklu gali buti dukterine imone, o motinine daryti tuos bandymus, vienu zodziu maziau pirksim maziau kenksim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 sausio 2019 - 12:22
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 21, 12:48)
Aišku, nenaudojam be fluoro, nes be jo neuzkertamas keluas eduoniui.

Ta pacia funkcija atlieka kalcio karbonatas ir kaolinas, ir jie nera organizmui toksiski kaip fluoras.
Atsakyti