QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 20, 17:02)
<p>Tikra teisybė
</p>
<p>Turiu vieną pažįstamą, atseit vegetarė.Tai Maximoi pusę valandos renkasi makaronus ar dar ką.Net bloga žiūrėti.žiūri,kad kiaušinių nei pėdsako nebūtų, dar kažkas jai negerai.O jau kavinėje kaip renkasi :oh:Padavėjas šokdina kaip šunis. Vnž kai su ja kur einu,tai visus nervus išsitampau.Batukai, rankinės,striukės visos odinės.Baisiai būna nepatenkinta,kai odinių daiktų temą pakliudau.</p>
cia nuo zmogaus priklauso ne nuo mitybos budo, buvau abiejose pusese. Pirma man veinodai, kaip kiti maitinasi, ir ka jie man pasakoja ar nepasakoja. Antra bjauriausios klientes restorane budavo moterys 40+ valgancios mesa
o pykciai kyla pas tuos, pas ka nori kad jie kiltu, man diskusijos del mitybos kazkaip pykcio nekelia, kodel jum kelia?
kam einat su drauge i parduotuve maisto nusipirkti? jei taipa nervus istampo, ko is vis bendraujat?
as irgi ilgai apziurineju dalykus, jei nauja preke, nepatyta, tikrai ne vien del kiausiniu ar mesos, bet apsipirkineju viena visada.
o koks skirtums, kokie jos rubai ir batai jums?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:29)
Ei jus, veganai/vegetarai/uz gyvunu teises, jei jus naudojat bent viena produkta, pagaminta siu organizaciju, jus esat dviveidziai šūdžiai.
o tu pati naudoji?