Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 20, 17:37)
<p>Papildyta:

Mano brangiausias draugas...kurio as niekada neismesiu is namu.
Švenčiausi žodžiai friends.gif Jei man kas paskelbtų tokį ultimatumą,pats lėktų iš pirkios kosminiu greičiu. Jei ne paslaptis,kokia veislė?</p>

Bigliukas mano - nešventinto tvarto gyvulys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 20, 17:46)
<p>7 metai dar nedaug.O sapnas lieka sapnu.Labai dailutė šunytė wub.gif
</p><p> O mums jau visi 12,geltonas auksinis mūsų,visomis prasmėmis.

Koks mielas wub.gif

Na taip, ir iš elgesio kaip mažas šuniukas, turbūt kol gyva bus, tol nenustos nesamonių krėst biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:49)
Man sirdi suspaudzia vien pagalvojus,  kad uz keletos metu reikes atsisveikinti su juo . Jam devinti.
Papildyta:

Ojaaaazau  biggrin.gif  wub.gif

Tai yra pats skaudžiausias dalykas gyvūnėlių auginime, kad anksčiau ar vėliau tenka su jais atsisveikinti. Ir nesvarbu kas tai, žiurkėnas, jūrų kiaulytė, šuo ar katė, visi jie užima savo vietą širdy visam gyvenimui.
Atsakyti

Baikit, mergos apie atsisveikinimą.Pas jus ilgaamžės veislės, dar iki 15 metų pagadins nervus ir piniginę.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 20, 18:05)
<p>Baikit, mergos apie atsisveikinimą.Pas jus ilgaamžės veislės, dar iki 15 metų pagadins nervus ir piniginę.
</p>

Bokserių vidutinė gyvenimo trukmė 10-12 metų, bet pažįstu, kieno 15 metus eina. Maniške pakolkas, tfu tfu tfu, pilna energijos, tikiuosi, kad taip bus dar ilgai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:45)
Ar as pirma diena gimus,  kad tikeciau pasakomis?

tai tu tikrai daugiau firmų nežinai, nematei gyvenime, tik tas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 20, 19:20)
tai tu tikrai daugiau firmų nežinai, nematei gyvenime, tik tas?

Cia tik dalis firmu.
Atsakyti
cvambala, išgraužk biggrin.gif
stebėk 75 metų "babulią" tongue.gif https://www.youtube....h?v=48snbrn3t38
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 18:29)
Ei jus,  veganai/vegetarai/uz gyvunu teises,  jei jus naudojat bent viena produkta,  pagaminta siu organizaciju,  jus esat dviveidziai šūdžiai.

Iš paminėtų nė vieno, bet neabejoju, kad šį sąrašą galima gausiai pildyti ir iš jo kažką tikrai turėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 20, 17:02)

<p>Tikra teisybė 4u.gif</p>
<p>Turiu vieną pažįstamą, atseit vegetarė.Tai Maximoi pusę valandos renkasi makaronus ar dar ką.Net bloga žiūrėti.žiūri,kad kiaušinių nei pėdsako nebūtų, dar kažkas jai negerai.O jau kavinėje kaip renkasi :oh:Padavėjas šokdina kaip šunis. Vnž kai su ja kur einu,tai visus nervus išsitampau.Batukai, rankinės,striukės visos odinės.Baisiai būna nepatenkinta,kai odinių daiktų temą pakliudau.</p>

cia nuo zmogaus priklauso ne nuo mitybos budo, buvau abiejose pusese. Pirma man veinodai, kaip kiti maitinasi, ir ka jie man pasakoja ar nepasakoja. Antra bjauriausios klientes restorane budavo moterys 40+ valgancios mesa biggrin.gif
o pykciai kyla pas tuos, pas ka nori kad jie kiltu, man diskusijos del mitybos kazkaip pykcio nekelia, kodel jum kelia?
kam einat su drauge i parduotuve maisto nusipirkti? jei taipa nervus istampo, ko is vis bendraujat? blink.gif
as irgi ilgai apziurineju dalykus, jei nauja preke, nepatyta, tikrai ne vien del kiausiniu ar mesos, bet apsipirkineju viena visada.
o koks skirtums, kokie jos rubai ir batai jums?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:29)
Ei jus,  veganai/vegetarai/uz gyvunu teises,  jei jus naudojat bent viena produkta,  pagaminta siu organizaciju,  jus esat dviveidziai šūdžiai.

o tu pati naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 01 20, 18:47)
nes lietuviskos firmos biednos. Ir naiviai tikiu, kad gamina kosmetika ir visai jokiu ant nieko bandymu nedaro  biggrin.gif

Na aš irgi tikiuosi. Nes didžioji dalis mano yra lietuviška.

Nusipirkau neseniai ekologiškos dantų pastos su kaolinu , kokosų aliejum, tai joptvairogės skonis, bet teks sunaudoti biggrin.gif
O šiaip jau n metų naudoju lietuvišką ecodenta. nežinau, ar pats geriausias pasirinkimas, bet gal geriau uz colgate, o ir skanios visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 20, 22:10)

o tu pati naudoji?

As ne tu, as neapsimetėlė.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 20, 22:12)
Na aš irgi tikiuosi. Nes didžioji dalis mano yra lietuviška.

Nusipirkau neseniai ekologiškos dantų pastos su kaolinu , kokosų aliejum, tai joptvairogės skonis, bet teks sunaudoti  biggrin.gif
O šiaip jau n metų naudoju lietuvišką ecodenta. nežinau, ar pats geriausias pasirinkimas, bet gal geriau uz colgate, o ir skanios visos biggrin.gif

Kiek suprantu, svarbiausia, kad būtų pakankamai fluoro.
Atsakyti