Fainuolis koks Geriausias pastarųjų dienų komentaras
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:29)
Ei jus, veganai/vegetarai/uz gyvunu teises, jei jus naudojat bent viena produkta, pagaminta siu organizaciju, jus esat dviveidziai šūdžiai.
nė vieno
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:29)
Ei jus, veganai/vegetarai/uz gyvunu teises, jei jus naudojat bent viena produkta, pagaminta siu organizaciju, jus esat dviveidziai šūdžiai.
nesu vegetare, nei vegane, naudoju Elizabeth Arden kvepalus ir Nivea kremus, bet ne apie tai. Mano klausimas. Gal kas zinot, ar lietuviu kosmetikos firmos atlieka bandymus su gyvunasi?
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:42)
Pasakų nesek, o tai apsivemsiu
neseku, bet vemk
ir tarp kitko, kodėl turėčiau kažką iš to naudoti? jie ką, kažkokios top firmos, geriausia produkcija ar ką?
QUOTE(Terroriste @ 2019 01 20, 17:41)
nesu vegetare, nei vegane, naudoju Elizabeth Arden kvepalus ir Nivea kremus, bet ne apie tai. Mano klausimas. Gal kas zinot, ar lietuviu kosmetikos firmos atlieka bandymus su gyvunasi?
O tai kuo lietuviskos firmos kitokios nuo uzsienietiškų? Jos ką - bandymus daro ant savo darbuotojų?
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:43)
O tai kuo lietuviskos firmos kitokios nuo uzsienietiškų? Jos ką - bandymus daro ant savo darbuotojų?
o galėtų
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 20, 17:42)
neseku, bet vemk
ir tarp kitko, kodėl turėčiau kažką iš to naudoti? jie ką, kažkokios top firmos, geriausia produkcija ar ką?
Ar as pirma diena gimus, kad tikeciau pasakomis?
7 metai dar nedaug.O sapnas lieka sapnu.Labai dailutė šunytė
O mums jau visi 12,geltonas auksinis mūsų,visomis prasmėmis.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:43)
nes lietuviskos firmos biednos. Ir naiviai tikiu, kad gamina kosmetika ir visai jokiu ant nieko bandymu nedaro
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 20, 17:37)
Kiek jam? Senukas atrodo Manajai vasarą bus 7, visas snukis žilas šiąnakt sapnavau žiauriai šlykštų sapną, kad...
Man sirdi suspaudzia vien pagalvojus, kad uz keletos metu reikes atsisveikinti su juo . Jam devinti.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 20, 17:46)
<p>7 metai dar nedaug.O sapnas lieka sapnu.Labai dailutė šunytė
</p><p> O mums jau visi 12,geltonas auksinis mūsų,visomis prasmėmis
</p>
</p><p> O mums jau visi 12,geltonas auksinis mūsų,visomis prasmėmis
</p>
Ojaaaazau
Mano klausimas. Gal kas zinot, ar lietuviu kosmetikos firmos atlieka bandymus su gyvunasi?
Gal lietuviškos firmos ir nedaro bandymų su gyvūnais, bet perka iš užsienio firmų gatavus ingredientus, kurie jau išbandyti ant gyvūnų.Taip,kad LT kosmetika niekuo nėra nei geresnė, nei užsieninė.