Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 23, 18:51)

policistiniu kiausidziu sindormas niekaip nera gydomas. Tai niekas manes ir negydo, nei tie, kur pjaut nori, nei kurie nenori. Medicina dar nesugalvojus kaip butu galima gydyti mano liga ar bent kazkiek minimalizuoti simptomus. Gal kada medicina tiek pazengs i prieki, bet tada manes jau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 23, 19:02)
policistiniu kiausidziu sindormas niekaip nera gydomas. Tai niekas manes ir negydo, nei tie, kur pjaut nori, nei kurie nenori. Medicina dar nesugalvojus kaip butu galima  gydyti mano liga ar bent kazkiek minimalizuoti simptomus. Gal kada medicina tiek pazengs i prieki, bet tada manes jau nebus.

bet įmanoma pasiekti pukų rezultatą, taip netrukdantį gyventi, o kai kam gal ir pasiseka praktiškai kone 100 proc., nenorėtum tokio rezultato sau? Tik aišku, su savimi oi dirbti reiks, joks medikas už tave nedirbs smile.gif
https://www.sepalika...-success-story/
https://www.mindbody...n-4-months.html
https://www.parashos...red-completely/
Atsakyti
as angliskai nei bum bum. O kiek radau info lietuviu, rusu ir lenku kalbom, tai pagal pateikta informacija, galiu megint svelninti simptomus, bet gydyt kaiusidziu, kad jos nedurniuotu,neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 23, 19:36)
as angliskai nei bum bum. O kiek radau info lietuviu, rusu ir lenku kalbom, tai pagal pateikta informacija, galiu megint svelninti simptomus, bet gydyt kaiusidziu, kad jos nedurniuotu,neimanoma.

teks išmokt, jei sveika norėsi būti smile.gif nors tikiu, kad ir rusų kalba rasi realių žmonių istorijų. Būtent realių žmonių. Ir kaip tavo manymu įmanoma paskelbti, kad išgydė ar praktiškai išgydė, kai tai atlikta ne vaistais, ne operacija, o natūraliu būdu, iš gamtos? Niekas ir neskelbs oficialiai, nes gi "etika" neleidžia.
Mano giminaitei smegenų auglys susitraukė, užsikalkėjo ir n metų nebeauga. Tai medikai tik konstatavo, kad stebuklas biggrin.gif Aišku, nes jie tai nieko nepadarė dėl to. Bet na, jei papildai ir sveikas gyvenimo būdas stebuklas, tai ok, tebūnie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 10:46)
nu...bliam...mergos...jūs tikra soc gyvneimo neturite...tik čia online per dienas?  blink.gif
skaitau, skaičiau vidunaktį, neperskaičiau, dar 20 psl liko...

p.s. bet šiap, mergos, žiauru, kaip suprantu - jokio bendravmo realybėje. čia jūsų realybė.  rolleyes.gif

Priimu tuos pipirus, given, ir bandau taisytis. Šiandien pirma žinutė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 09:46)
nu...bliam...mergos...jūs tikra soc gyvneimo neturite...tik čia online per dienas?  blink.gif
skaitau, skaičiau vidunaktį, neperskaičiau, dar 20 psl liko...
įstrigo tie sąrašai vyrams. jie rig mus vertina, nemanot
davai, išvardinkite, o kokios pačios ESATE. (Rene jau pasakė.)
VAT Monteverte pradėjo su sąrašu vyrui...taigi, kokia pati esi savajam?  mirksiukas.gif
dar. už ką negalėtumėt atleisti(atleistumėt, bet nebetęstumėt santykių) su savuoju atmetus neištikymbę ir smurtą?

ar toleruojat išdavystę/nepagarbą bendrąja prasme?
p.s. aš vis mąstau pasidalint šalia Rene apie savo "nuotaikingus nuotykius" su su savo ex vyrais/vyrų exėmis ir dabartinėmis, bet ...vis nėra laiko.  brunette.gif

p.p.s rene, o šitas skirtas tau. Nor pasakyti septnynis metus vienišavai, ir pažintyse sėdėdami išbėgdavai keliems nevykusiems pasimatymams?
vien tai, ką pasako, kokia gauja žmonių/padarų sėdi pažintyse. pasigirsiu/prisipažinsiu, niekad nesu niekur registravusis, nekad nieko neieškojau. mano draugės yra susiradusios onlne savo antras puses, bet turbūt kiek filtro turėjo padaryti...neaaa, ne man toks stilius. mano vsi vyra atėjo gyva, senoviniu būdu, ir patys smile.gif
p.s. bet šiap, mergos, žiauru, kaip suprantu - jokio bendravmo realybėje. čia jūsų realybė.  rolleyes.gif

as irgi nespeju skaityti, tai kas desimta psl paskaitau ir pasisakau ka nors priesokiais , neiseina testi diskusijos... biggrin.gif

man labai svarbu, kad vyras (apskritai zmogus) butu pagarbus visada visus, todel visada ziuriu, kaio elgiasi ka sneka apie aplinkinius, apie svetimus, apie ex'puses. nes nu man atrodo normalu net issikyrus islaikyti pagarba ir nemurkdyti i purva vienas kito.

uz ka negaleciau testi santykiu... reiktu gerai pagalvoti, o gerai pagalvojus turbut sarasiukas vis didetu biggrin.gif
pirmas ka negaleciau buti, tai turbut priklausomybes stiprios. atleisti cia nera ka, nes nera del ko uzpykti, bet buti negaleciau kartu... o visa kita pati paminejai.

o mano patirtys pazinciu tokios, kad as tik uzeinu ir labai greit kazkas prilimpa, ir tai tesiasi gana ilgai... nezinau, gal kkazkaip gaunasi pamatyt, kas man tinka. bet aisku tokiu, kur dievepadek, tai apstu ir liudna kartais, kaip tokius zemele nesioja. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 23, 10:20)
Zmones, kurie teigia, kad internetu neverta susipazinti, man panasus i tuos, kurie teigia, kad kompiuteris - velnio kurinys ir atsisako juo net darbe naudotis.

O kur susipazinti? Bare? gatveje? Normalus zmones dabar retai ten buna.

Dabar net normalaus darbo pokalbio negausit normaliai nepabendrave internetu. NIEKAS NEGAIS LAIKO. Tai nereiskia, kad galima kazka priburti online. Online dar geriau imanoma patikrinti neei kam atrodo.

tai kad pilni miestai zmoniu, pilnos gatves, pilni barai, tik eik ir pazindinkis smile.gif
vyro taip nesu sutikus, bet drauguuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 23, 12:11)
nu aš manau, kad atitinku viskuo saviškiui, antraip su manimi nebūtų smile.gif

Kraupiai man tai skamba.
As bunu su saviske, NES JA PASIRINKAU. Jei ji bus bloga, tai tiesiog busiu maziau laimingas, bet nesvarstyciau klausimu buti nebuti... na nebent kokie visiski ekstreemai.

Pasirinkau aisku kad tiko, bet ne bunu, kad tinka.

Ji taip pat masto. Juokingai skamba, kai kas sako, kad myliu nes man gera su juo, ar bunu, kad gera.

Nieko neesiskiria nuo - myliu nes gerai moka
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 23, 21:27)

tai kad pilni miestai zmoniu, pilnos gatves, pilni barai, tik eik ir pazindinkis smile.gif
vyro taip nesu sutikus, bet drauguuu smile.gif

Karta Sank. Peterburge viena moteris priejo ir parase pavaisinti kava.
Manau prostitute.
Jeii vyras siais laikais kabina gatveje (pilna tokiu Paryziuje, tik palik budavo brangiausia viena), tai jis kazkoks nevykelis ar nesveikas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 23, 20:33)

Jeii vyras siais laikais kabina gatveje (pilna tokiu Paryziuje, tik palik budavo brangiausia viena), tai jis kazkoks nevykelis ar nesveikas

kodel?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 23, 21:33)
Juokingai skamba, kai kas sako, kad myliu nes man gera su juo, ar bunu, kad gera.

ar ne jus raset, kad butumet su buvusia drauge, jei butu gera? kazkas tokio ax.gif
o man tai visai normalu, jei pakalbina ar gatvej, ar parduotuvej - koks skirtumas, kur? bile tik ne moteru tualete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 10:46)
p.p.s rene, o šitas skirtas tau. Nor pasakyti septnynis metus vienišavai, ir pažintyse sėdėdami išbėgdavai keliems nevykusiems pasimatymams?
vien tai, ką pasako, kokia gauja žmonių/padarų sėdi pažintyse. pasigirsiu/prisipažinsiu, niekad nesu niekur registravusis, nekad nieko neieškojau.

Kiekvienam savas kelias. 4u.gif
Mano pradžia, gal pameni, buvo tokia,- kai dukra, išvykdama studijoms į kitą miestą, mane priregistravo, "kad turėtum su kuo arbatos išgert". Dievas mato, aš tos arbatos nemažai išgėriau, buvo daug įvairių pokalbių, niuansų, kad jeigu einamu momentu būčiau rašius knygą "pažinčių portalo labirintuose", tikrai būtų buvę ir ko pasijuokti ir dėl ko verkti ją skaitant biggrin.gif
Tikrai negaliu sakyt, kad ten sėdi vieni nevykėliai. Buvo šaunių ir protingų žmogučių. Tik nė vienas jų nebuvo mano žmogus, nebuvo atėjęs laikas. Nebuvau gal pati su savim susitvarkiusi, ką gali duoti kitam, kai pats esi vis dar kraujuojanti žaizda.
Bet laikas eina, vyksta pokyčiai ir mano pažinčių portalo pabaiga drybso šalia manęs ir žiūri fulę. Už švedus serga. Aš irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 23, 22:08)
Kiekvienam savas kelias. 4u.gif
Mano pradžia, gal pameni, buvo tokia,- kai dukra,  išvykdama studijoms į kitą miestą, mane priregistravo, "kad turėtum su kuo arbatos išgert". Dievas mato, aš tos arbatos nemažai išgėriau, buvo daug įvairių pokalbių, niuansų, kad jeigu einamu momentu būčiau rašius knygą "pažinčių portalo labirintuose", tikrai būtų buvę ir ko pasijuokti ir dėl ko verkti ją skaitant biggrin.gif
Tikrai negaliu sakyt, kad ten sėdi vieni nevykėliai. Buvo šaunių ir protingų žmogučių. Tik nė vienas jų nebuvo mano žmogus, nebuvo atėjęs laikas. Nebuvau gal pati su savim susitvarkiusi, ką gali duoti kitam, kai pats esi vis dar kraujuojanti žaizda.
Bet laikas eina, vyksta pokyčiai ir mano pažinčių portalo pabaiga drybso šalia manęs ir žiūri fulę. Už švedus serga. Aš irgi bigsmile.gif

Butu smagu tokia knyga paskaityti biggrin.gif
as irgi buvau sutikusi fainu ir idomiu zmoniu, bet dar nebuvau pasiruosusi naujiems santykiams.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 23, 21:27)
as irgi nespeju skaityti, tai kas desimta psl paskaitau ir pasisakau ka nors priesokiais , neiseina testi diskusijos...  biggrin.gif

Aš apie piršto pačiulpimą įsidūrus, o jūs apie ką pagalvojat paskaičiusios kas dešimtą biggrin.gif
Iš tikro ir neįdomu skaityti post factum, nedidelės meninės reikšmės tie mūsų plepalai, smagiau, kai yra pokalbis ir gali reaguoti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 23, 22:15)
Butu smagu tokia knyga paskaityti  biggrin.gif
as irgi buvau sutikusi fainu ir idomiu zmoniu, bet dar nebuvau pasiruosusi naujiems santykiams.

Jeigu mes abi fainos, yra tikimybė, kad gali būti ir daugiau fainų žmonių biggrin.gif o laikas turi ateiti pats mirksiukas.gif
Knygos jau nebeparašyčiau biggrin.gif nublanko įspūdžiai, detalių nebepamenu, emocijos išblėso. O ir nebenorėčiau, tas etapas jau buvo, dabar metas kitam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 23 birželio 2018 - 21:34