QUOTE(given444 @ 2018 06 23, 09:46)
nu...bliam...mergos...jūs tikra soc gyvneimo neturite...tik čia online per dienas?
skaitau, skaičiau vidunaktį, neperskaičiau, dar 20 psl liko...
įstrigo tie sąrašai vyrams. jie rig mus vertina, nemanot
davai, išvardinkite, o kokios pačios ESATE. (Rene jau pasakė.)
VAT Monteverte pradėjo su sąrašu vyrui...taigi, kokia pati esi savajam?
dar. už ką negalėtumėt atleisti(atleistumėt, bet nebetęstumėt santykių) su savuoju atmetus neištikymbę ir smurtą?
ar toleruojat išdavystę/nepagarbą bendrąja prasme?
p.s. aš vis mąstau pasidalint šalia Rene apie savo "nuotaikingus nuotykius" su su savo ex vyrais/vyrų exėmis ir dabartinėmis, bet ...vis nėra laiko.
p.p.s rene, o šitas skirtas tau. Nor pasakyti septnynis metus vienišavai, ir pažintyse sėdėdami išbėgdavai keliems nevykusiems pasimatymams?
vien tai, ką pasako, kokia gauja žmonių/padarų sėdi pažintyse. pasigirsiu/prisipažinsiu, niekad nesu niekur registravusis, nekad nieko neieškojau. mano draugės yra susiradusios onlne savo antras puses, bet turbūt kiek filtro turėjo padaryti...neaaa, ne man toks stilius. mano vsi vyra atėjo gyva, senoviniu būdu, ir patys
p.s. bet šiap, mergos, žiauru, kaip suprantu - jokio bendravmo realybėje. čia jūsų realybė.
as irgi nespeju skaityti, tai kas desimta psl paskaitau ir pasisakau ka nors priesokiais , neiseina testi diskusijos...
man labai svarbu, kad vyras (apskritai zmogus) butu pagarbus visada visus, todel visada ziuriu, kaio elgiasi ka sneka apie aplinkinius, apie svetimus, apie ex'puses. nes nu man atrodo normalu net issikyrus islaikyti pagarba ir nemurkdyti i purva vienas kito.
uz ka negaleciau testi santykiu... reiktu gerai pagalvoti, o gerai pagalvojus turbut sarasiukas vis didetu
pirmas ka negaleciau buti, tai turbut priklausomybes stiprios. atleisti cia nera ka, nes nera del ko uzpykti, bet buti negaleciau kartu... o visa kita pati paminejai.
o mano patirtys pazinciu tokios, kad as tik uzeinu ir labai greit kazkas prilimpa, ir tai tesiasi gana ilgai... nezinau, gal kkazkaip gaunasi pamatyt, kas man tinka. bet aisku tokiu, kur dievepadek, tai apstu ir liudna kartais, kaip tokius zemele nesioja.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 23, 10:20)
Zmones, kurie teigia, kad internetu neverta susipazinti, man panasus i tuos, kurie teigia, kad kompiuteris - velnio kurinys ir atsisako juo net darbe naudotis.
O kur susipazinti? Bare? gatveje? Normalus zmones dabar retai ten buna.
Dabar net normalaus darbo pokalbio negausit normaliai nepabendrave internetu. NIEKAS NEGAIS LAIKO. Tai nereiskia, kad galima kazka priburti online. Online dar geriau imanoma patikrinti neei kam atrodo.
tai kad pilni miestai zmoniu, pilnos gatves, pilni barai, tik eik ir pazindinkis
vyro taip nesu sutikus, bet drauguuu